Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 16:03:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Το JBL μπαινει εδω οποτε no problem,το navigation μπαινει απο το εργοστασιο αλλα μονο σε GT οποτε...τσουκ.
|
Που μπαίνει εδώ και ποιός το βάζει που θέλει και άλλη πλεξούδα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 16:57:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Εκνευριζομαι αφανταστα οταν πραπληροφορουν τον κοσμο προκειμενου να κερδισουν μια πωληση...
Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα,το Rallye ερχεται μονο σαν επιπλεον extra την ηλιοροφη και επιπροσθετα το δερματινο σαλονι,αν και μου φαινεται οτι εχει καταργηθει και αυτη η επιλογη.
Απο εκει και περα τα υπολοιπα τοποθετουνται στις κατα τοπους αντιπροσωπειες,βλεπε συναγερμος,parktronic,κλπ...
Οσο για το κοστολογιο,ενα "φορτωμενο" Rallye οχι απλως θα φτασει αλλα ισως και να ξεπερασει το κοστολογιο αγορας του GT. |
Tο Rallye ερχεται με επιπλεον extra:
Περιοριστή ταχύτητας
ανιχνευτή πίεσης ελαστικών
Parktronic
συναγερμό
κατευθυνόμενο φωτισμό
Ηλεκτρική ή πανοραμική ηλιοροφή
φουλ δερμάτινο σαλόνι
Κ πλέον το mp3 είναι στάνταρ.
Άντε να βάζουν συναγερμό κ Parktronic* του εμπορίου, τα υπόλοιπα?
*που αν είναι του εμπορίου φαίνεται
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:09:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακη αμα καταφερεις να παρεις ποτε Rallye με panorama(η συρομενη ειναι στα extra),φωτα στροφης ή με αισθητηρες πιεσης ελαστικων,ελα πες μου και απο που το αγορασες...
Απο την Lion παντως αποκλειεται να περασει τετοιο αυτοκινητο εκτος φυσικα και αν ξερεις καποιον αλλον επισημο εισαγωγεα για Peugeot στην Ελλαδα.
Στο τελος μου φαινεται οτι θα ξεχασουμε και την δουλεια μας... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:15:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ μιλάω σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο πωλητής κ με αυτά που αναφέρει η επίσημη σελίδα της Peugeot στην Ελλάδα:
http://www.peugeot.gr/prospectus/images/207_tech.pdf
Τώρα αν εγώ τα παράγγελνα,όπως μου είπε οτι γίνεται κ όπως διαβάζω, κ μετά μου έλεγαν ότι ξέρεις αυτά που παράγγειλες δεν γίνεται να μπουν στο αυτοκίνητο, τότε έχεις δίκιο φίλε Στέλιο...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:26:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στους πωλητες,ιδιαιτερα σε αυτους που δεν ανηκουν στο επισημο δικτυο(βλεπε εκτος Lion) η πληροφορηση ειναι καπως κουκουρουκου.
Μια απο τα ιδια ισχυει και για το configurator του site καθως δεν ανανεωνεται αμεσα.
Απο εκει και περα οπως ειπα και πριν,ειδικες παραγγελιες γινονται μεν αλλα ο εξοπλισμος που μπορεις να βαλεις επανω δεν ειναι ανεξελεγκτος.
Πολλοι πιστεουν οτι οσα αξεσουαρ/εξοπλισμος ειναι διαθεσιμα για τα Sport/Sport Pack ειναι επισης διαθεσιμα και για το Rallye.
Αμ δε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:33:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Α!Και επειδη δεν το εγραψα,το προσπεκτ του site ειναι παλιο καθως βγηκε νεο τον 5/2008.
Εκτος αυτου,ολος ο εξοπλισμος που αναφερει,τοποθετειται εδω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:34:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τον πωλητη δεν ξέρω να σου πω, αλλά τουλάχιστον το παραπάνω prospect, ανανεώθηκε τον 3/2008 κ μην νομίζεις ότι κ το προηγούμενο που ήταν 9/2007 είχε διαφορές στον εξοπλισμό του Rallye, απλά δεν είχε του RC.
κ δεν μιλάω για εξοπλισμό Sport/Sport Pack , αλλά καθαρά για Rallye.
Εκτός κ αν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα... 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:38:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να στο πω πιο απλα...
Στο "μεγαλο" προσπεκτ που ειναι με ολες τις εκδοσεις και ειναι απευθειας μεταφραση απο τα γαλλικα,δεν υπαρχει εκδοση Rallye.
Εκδοση Rallye υπαρχει μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα καθως οπως ολοι ξερουμε ειναι...made in Greece.
Και επειδη πολλα γραφει μεσα αλλα καποια δεν ισχυουν(σαν το Sport στα 1600 που ειναι πια με 15αρες αντι για 16αρες που λεει το prospect),μην τα λαμβανετε ολα οτι μπορουν να γινουν παραγγελια.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:47:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Να στο πω πιο απλα...
Στο "μεγαλο" προσπεκτ που ειναι με ολες τις εκδοσεις και ειναι απευθειας μεταφραση απο τα γαλλικα,δεν υπαρχει εκδοση Rallye.
Εκδοση Rallye υπαρχει μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα καθως οπως ολοι ξερουμε ειναι...made in Greece.
Και επειδη πολλα γραφει μεσα αλλα καποια δεν ισχυουν(σαν το Sport στα 1600 που ειναι πια με 15αρες αντι για 16αρες που λεει το prospect),μην τα λαμβανετε ολα οτι μπορουν να γινουν παραγγελια.  |
Αυτό που κατάλαβα εγώ κ πιστεύω ο καθένας που θα το διάβαζε ένα prospect, -το οποίο ακριβώς δεν είναι μετάφραση, αλλά προσεκτικά συντετεγμένο απο κάποιον-, κ σύμφωνα με αυτά που λες, είναι ότι το καινούργιο prospect, καταργεί όλον τον εξοπλισμό που έδιναν τα προηγούμενα, στα οποία προηγούμενα όμως δεν ίσχυε
Ενώ κ ο πωλητής δεν ξέρει τι του γίνεται
Έυγε 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:49:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακουσες να αναφερω κατι για σωστη οργανωση και λειτουργια;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:50:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κ να το ανέφερες, δεν θα σε πίστευα 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thesalos (Γιωργος) Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)
Ένταξη: 11 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 326 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:54:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Στους πωλητες,ιδιαιτερα σε αυτους που δεν ανηκουν στο επισημο δικτυο(βλεπε εκτος Lion) η πληροφορηση ειναι καπως κουκουρουκου.
Μια απο τα ιδια ισχυει και για το configurator του site καθως δεν ανανεωνεται αμεσα.
Απο εκει και περα οπως ειπα και πριν,ειδικες παραγγελιες γινονται μεν αλλα ο εξοπλισμος που μπορεις να βαλεις επανω δεν ειναι ανεξελεγκτος.
Πολλοι πιστεουν οτι οσα αξεσουαρ/εξοπλισμος ειναι διαθεσιμα για τα Sport/Sport Pack ειναι επισης διαθεσιμα και για το Rallye.
Αμ δε...  |
Ρε συ Στελιο αυτο ειναι το επισημο site της peugeot αρα η πληροφορηση δεν μπορει να ειναι κουκουρουκου και για να ενημερωσεις κατι πρεπει να γινει καποια αλλαγη ειτε να προστεθει κατι ειτε να αφαιρεθει αλλα εδω οπως λες αυτο δεν υπηρχε ποτε αρα δεν θα επρεπε να αναφερεται καθολου
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:59:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απλα ξεκινησε στραβα η ολη υποθεση του φυλλαδιου και δυστυχως κατα καιρους ακολουθησαν ενημερωσεις με mail στους διαφορους αντιπροσωπους.
Αυτα βεβαια δεν κοινοποιηθηκαν σε ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης,εννοω και προσπεκτ με καταλογους,και δημιουργειται τετοιο μπαχαλο.
Για να ειμαι ειλικρινης,μεχρι και εγω την εχω πατησει ετσι(αλλο ελεγε το προσπεκτ και αλλιως ηρθε το αμαξι).  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 18:04:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Pughell έγραψε: | Το JBL μπαινει εδω οποτε no problem,το navigation μπαινει απο το εργοστασιο αλλα μονο σε GT οποτε...τσουκ.
|
Που μπαίνει εδώ και ποιός το βάζει που θέλει και άλλη πλεξούδα? |
Sorry Αργυρη,ουτε καν ειδα το post.
Τα "τσακαλια" μου ειπαν οτι μπαινει(το JBL).
Το navi ομως οχι...
Τωρα βεβαια οτι μου ειπαν σου λεω,υποθετω οτι ξερεις καλυτερα απο μενα καθως ειναι δικα σου "χωραφια". |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 18:46:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά θέλει αλλά και πόσο παραπάνω θα στοίχιση να μπει εδώ από το να έρθει έτοιμο. Επίσης εάν έχεις όρεξη και χρήμα μπαίνει και το Navi όπως έβαλα κι εγώ στο δικό μου , όπως βάλαμε σε 407 αλλά και σε 207CC αλλά σε αυτό ήταν με την μονόχρωμη οθόνη.
Το θέμα είναι πως δεν συμφέρει να τα βάλεις μετά γιατί θα πάνε τα διπλά και τριπλά ίσως οπότε το παραγγέλνεις από την αρχή και τελειώνει το θέμα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
madscientist (giannis) Μόλις έγραψα

207gt
Ένταξη: 05 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: xalkida
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 13:38:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lege oti thes alla to gt einai ola ta euro me mia extra membranh den tha exeis kanena problhma opos ekana kai go stoi gt moy kai mn ksexnate ola einai mia idea
θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
εκ τις mod Team Touristas |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|