PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

η ηλιοροφη ειναι υποχρεωτηκη στο peugeot 207 gt?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 16:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Το JBL μπαινει εδω οποτε no problem,το navigation μπαινει απο το εργοστασιο αλλα μονο σε GT οποτε...τσουκ. Confused

Που μπαίνει εδώ και ποιός το βάζει που θέλει και άλλη πλεξούδα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 16:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Εκνευριζομαι αφανταστα οταν πραπληροφορουν τον κοσμο προκειμενου να κερδισουν μια πωληση... Evil

Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα,το Rallye ερχεται μονο σαν επιπλεον extra την ηλιοροφη και επιπροσθετα το δερματινο σαλονι,αν και μου φαινεται οτι εχει καταργηθει και αυτη η επιλογη.
Απο εκει και περα τα υπολοιπα τοποθετουνται στις κατα τοπους αντιπροσωπειες,βλεπε συναγερμος,parktronic,κλπ...

Οσο για το κοστολογιο,ενα "φορτωμενο" Rallye οχι απλως θα φτασει αλλα ισως και να ξεπερασει το κοστολογιο αγορας του GT.

Tο Rallye ερχεται με επιπλεον extra:
Περιοριστή ταχύτητας
ανιχνευτή πίεσης ελαστικών
Parktronic
συναγερμό
κατευθυνόμενο φωτισμό
Ηλεκτρική ή πανοραμική ηλιοροφή
φουλ δερμάτινο σαλόνι
Κ πλέον το mp3 είναι στάνταρ.

Άντε να βάζουν συναγερμό κ Parktronic* του εμπορίου, τα υπόλοιπα?

*που αν είναι του εμπορίου φαίνεται

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη αμα καταφερεις να παρεις ποτε Rallye με panorama(η συρομενη ειναι στα extra),φωτα στροφης ή με αισθητηρες πιεσης ελαστικων,ελα πες μου και απο που το αγορασες...
Απο την Lion παντως αποκλειεται να περασει τετοιο αυτοκινητο εκτος φυσικα και αν ξερεις καποιον αλλον επισημο εισαγωγεα για Peugeot στην Ελλαδα. Rolling eyes

Στο τελος μου φαινεται οτι θα ξεχασουμε και την δουλεια μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ μιλάω σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο πωλητής κ με αυτά που αναφέρει η επίσημη σελίδα της Peugeot στην Ελλάδα:

http://www.peugeot.gr/prospectus/images/207_tech.pdf

Τώρα αν εγώ τα παράγγελνα,όπως μου είπε οτι γίνεται κ όπως διαβάζω, κ μετά μου έλεγαν ότι ξέρεις αυτά που παράγγειλες δεν γίνεται να μπουν στο αυτοκίνητο, τότε έχεις δίκιο φίλε Στέλιο...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στους πωλητες,ιδιαιτερα σε αυτους που δεν ανηκουν στο επισημο δικτυο(βλεπε εκτος Lion) η πληροφορηση ειναι καπως κουκουρουκου.
Μια απο τα ιδια ισχυει και για το configurator του site καθως δεν ανανεωνεται αμεσα.

Απο εκει και περα οπως ειπα και πριν,ειδικες παραγγελιες γινονται μεν αλλα ο εξοπλισμος που μπορεις να βαλεις επανω δεν ειναι ανεξελεγκτος. Exclamation

Πολλοι πιστεουν οτι οσα αξεσουαρ/εξοπλισμος ειναι διαθεσιμα για τα Sport/Sport Pack ειναι επισης διαθεσιμα και για το Rallye.
Αμ δε... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α!Και επειδη δεν το εγραψα,το προσπεκτ του site ειναι παλιο καθως βγηκε νεο τον 5/2008.
Εκτος αυτου,ολος ο εξοπλισμος που αναφερει,τοποθετειται εδω.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον πωλητη δεν ξέρω να σου πω, αλλά τουλάχιστον το παραπάνω prospect, ανανεώθηκε τον 3/2008 κ μην νομίζεις ότι κ το προηγούμενο που ήταν 9/2007 είχε διαφορές στον εξοπλισμό του Rallye, απλά δεν είχε του RC.
κ δεν μιλάω για εξοπλισμό Sport/Sport Pack , αλλά καθαρά για Rallye.
Εκτός κ αν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να στο πω πιο απλα...
Στο "μεγαλο" προσπεκτ που ειναι με ολες τις εκδοσεις και ειναι απευθειας μεταφραση απο τα γαλλικα,δεν υπαρχει εκδοση Rallye.
Εκδοση Rallye υπαρχει μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα καθως οπως ολοι ξερουμε ειναι...made in Greece.

Και επειδη πολλα γραφει μεσα αλλα καποια δεν ισχυουν(σαν το Sport στα 1600 που ειναι πια με 15αρες αντι για 16αρες που λεει το prospect),μην τα λαμβανετε ολα οτι μπορουν να γινουν παραγγελια. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Να στο πω πιο απλα...
Στο "μεγαλο" προσπεκτ που ειναι με ολες τις εκδοσεις και ειναι απευθειας μεταφραση απο τα γαλλικα,δεν υπαρχει εκδοση Rallye.
Εκδοση Rallye υπαρχει μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα καθως οπως ολοι ξερουμε ειναι...made in Greece.

Και επειδη πολλα γραφει μεσα αλλα καποια δεν ισχυουν(σαν το Sport στα 1600 που ειναι πια με 15αρες αντι για 16αρες που λεει το prospect),μην τα λαμβανετε ολα οτι μπορουν να γινουν παραγγελια. Wink

Αυτό που κατάλαβα εγώ κ πιστεύω ο καθένας που θα το διάβαζε ένα prospect, -το οποίο ακριβώς δεν είναι μετάφραση, αλλά προσεκτικά συντετεγμένο απο κάποιον-, κ σύμφωνα με αυτά που λες, είναι ότι το καινούργιο prospect, καταργεί όλον τον εξοπλισμό που έδιναν τα προηγούμενα, στα οποία προηγούμενα όμως δεν ίσχυε Exclamation Exclamation Exclamation
Ενώ κ ο πωλητής δεν ξέρει τι του γίνεται Exclamation
Dizzy2
Έυγε Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακουσες να αναφερω κατι για σωστη οργανωση και λειτουργια; Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ να το ανέφερες, δεν θα σε πίστευα Exclamation Exclamation Exclamation Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Στους πωλητες,ιδιαιτερα σε αυτους που δεν ανηκουν στο επισημο δικτυο(βλεπε εκτος Lion) η πληροφορηση ειναι καπως κουκουρουκου.
Μια απο τα ιδια ισχυει και για το configurator του site καθως δεν ανανεωνεται αμεσα.

Απο εκει και περα οπως ειπα και πριν,ειδικες παραγγελιες γινονται μεν αλλα ο εξοπλισμος που μπορεις να βαλεις επανω δεν ειναι ανεξελεγκτος. Exclamation

Πολλοι πιστεουν οτι οσα αξεσουαρ/εξοπλισμος ειναι διαθεσιμα για τα Sport/Sport Pack ειναι επισης διαθεσιμα και για το Rallye.
Αμ δε... Rolling eyes

Ρε συ Στελιο αυτο ειναι το επισημο site της peugeot αρα η πληροφορηση δεν μπορει να ειναι κουκουρουκου και για να ενημερωσεις κατι πρεπει να γινει καποια αλλαγη ειτε να προστεθει κατι ειτε να αφαιρεθει αλλα εδω οπως λες αυτο δεν υπηρχε ποτε αρα δεν θα επρεπε να αναφερεται καθολου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 17:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα ξεκινησε στραβα η ολη υποθεση του φυλλαδιου και δυστυχως κατα καιρους ακολουθησαν ενημερωσεις με mail στους διαφορους αντιπροσωπους.
Αυτα βεβαια δεν κοινοποιηθηκαν σε ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης,εννοω και προσπεκτ με καταλογους,και δημιουργειται τετοιο μπαχαλο. Sad

Για να ειμαι ειλικρινης,μεχρι και εγω την εχω πατησει ετσι(αλλο ελεγε το προσπεκτ και αλλιως ηρθε το αμαξι). Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 18:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Pughell έγραψε:
Το JBL μπαινει εδω οποτε no problem,το navigation μπαινει απο το εργοστασιο αλλα μονο σε GT οποτε...τσουκ. Confused

Που μπαίνει εδώ και ποιός το βάζει που θέλει και άλλη πλεξούδα?

Sorry Αργυρη,ουτε καν ειδα το post. Embarassed
Τα "τσακαλια" μου ειπαν οτι μπαινει(το JBL).
Το navi ομως οχι...
Τωρα βεβαια οτι μου ειπαν σου λεω,υποθετω οτι ξερεις καλυτερα απο μενα καθως ειναι δικα σου "χωραφια".
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 18:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά θέλει αλλά και πόσο παραπάνω θα στοίχιση να μπει εδώ από το να έρθει έτοιμο. Επίσης εάν έχεις όρεξη και χρήμα μπαίνει και το Navi όπως έβαλα κι εγώ στο δικό μου , όπως βάλαμε σε 407 αλλά και σε 207CC αλλά σε αυτό ήταν με την μονόχρωμη οθόνη.
Το θέμα είναι πως δεν συμφέρει να τα βάλεις μετά γιατί θα πάνε τα διπλά και τριπλά ίσως οπότε το παραγγέλνεις από την αρχή και τελειώνει το θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
madscientist (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 05 Αύγ 2008
Τόπος: xalkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 13:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lege oti thes alla to gt einai ola ta euro me mia extra membranh den tha exeis kanena problhma opos ekana kai go stoi gt moy kai mn ksexnate ola einai mia idea Confused Very happy Very happy

θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες
εκ τις mod Team Touristas
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης