PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

turbo kai klima
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
noknok (Phillip)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt

Ένταξη: 03 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 19:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην ανοιγω ασκοπα new topic
εχω το 207 2 μέρες κι εχω ενα προβλημα
μετα απο μια ώρα περιπου οδηγησης αρχιζει να φέρνει πολύ ζέστη μέσα στη καμπίνα απο μπροστά, απο τους αεραγωγούς του clima. όποιος μπαίνει μέσα με ρωτάει αν έχω αναμένο καλοριφέρ. Ανοίγω clima το βαζω στο lowest το αφήνω, βγάζει κάργα κρύο, το σβήνω και μετά απο κάνα μισάωρο πάλι τα ίδια!
δεν έχει κάνα κολπο να φέρνει μόνο αέρα απο έξω?
στο προηγούμενο αμάξι αυτό έκανα και ήμουν κομπλε...
επίσης αν πλησιάσεις κεφάλι μπροστά στη κονσόλα, αισθάνεσε αρκετά τη ζέστη!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 19:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το cima το βάζεις σε μία θερμοκρασία που σου αρέσει και το αφήνεις ανοικτό δεν κάθεσαι να το ανοιγοκλείνεις ανά 30 λεπτά . . . και μετά να αναρωτιέσαι γιατί φέρνει ζεστό αέρα !
Και στο σπίτι σου, κάνεις το ίδιο ??
Για κάνε μια δοκιμή και πες μας τι καταλαβαίνεις...
Επίσης μπορείς να το περιγράψεις και στην αντιπροσωπεία που το πήρες μπας και μάθουμε όλοι μαζί και κάτι καινούριο !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 20:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

για να μην ανοιγω ασκοπα new topic
εχω το 207 2 μέρες κι εχω ενα προβλημα
μετα απο μια ώρα περιπου οδηγησης αρχιζει να φέρνει πολύ ζέστη μέσα στη καμπίνα απο μπροστά, απο τους αεραγωγούς του clima. όποιος μπαίνει μέσα με ρωτάει αν έχω αναμένο καλοριφέρ. Ανοίγω clima το βαζω στο lowest το αφήνω, βγάζει κάργα κρύο, το σβήνω και μετά απο κάνα μισάωρο πάλι τα ίδια!
δεν έχει κάνα κολπο να φέρνει μόνο αέρα απο έξω?
στο προηγούμενο αμάξι αυτό έκανα και ήμουν κομπλε...
επίσης αν πλησιάσεις κεφάλι μπροστά στη κονσόλα, αισθάνεσε αρκετά τη ζέστη!!!

Πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι είναι πολύ θερμόαιμα τα peugeot μας Laughing . Και γω αν δεν έχω κλιματισμό, δε βάζω καθόλου τον εξαερισμό γιατί φέρνει αρκετά ζεστό αέρα. Μόνη λύση παράθυρα ανοιχτά.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 22:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς! Ή κλίμα ή τίποτα, αλλιώς έτσι όπως πυρόνουν τα παντα εκει μπροστά ζεσταίνονται και οι σωληνώσεις και βγάζει ζεστό!
Και εσύ με 45 βαθμούς έξω, σβήνεις το κλίμα σου??? Devil Devil Devil
Δεν έχει νόημα να το ανοίγεις για λίγο, να το βάζεις στο LO και να το ξανακλείνεις, το αφήνεις σταθερά όπου νοιώθεις πιο άνετα και τα κανονίζει όλα μόνο του, αλλιώς το χαραμίζεις,.. εκτός και αν σε ενοχλεί το Α/C γενικότερα...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 22:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το παλικαρι λεει το καλο φαινομενο που χει το 207 να φερνει αερα απο μονο του μεσα κ τωρα το καλοκαιρι ειναι καυτος καπος μειωνετε πατωντας ανακυλωση...
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 09:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα αν καταλαβα καλα λεει το εξεις , αντι να φερνει αερα στην ιδια θερμοκρασια με ενα ανοικτο παραθυρο απο εξω φερνει ζεστο πραγμα που αν εχει το 207 me ton THP ειναι τοσο ζεστα κατω απο το καπω που ειναι λογικο να ζεστενετε ο αερας .

Αυτο ομως που θελω να ρωτισω ειαι το εξεις καθως το χειμονα αν η θερμοκρασια ηταν κατω απο αυτη που διχνει το Clima και δεν εχεις ανοικττο το Clima δουλευει σα καλοριφερ μιπως το εχεις καμια 27-28 βαθμους και πραγματι δουλευει καλοριφερ ? ειδικα αν κυκλωφωρεις νυχτα Wink

Δοκιμασε το ξανα με της θερμοκρασιες τερμα κατω .

Αν και εγω δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το κλιματισμο τον εχω μεχρι και το χειμωνα ισως με μια ιδεα το παραθυρο αν δεν ειμαι ποταμι οποτε δε με ενοχλει η φασαρια .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
noknok (Phillip)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 18:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που λεω ειναι το γεγονος οτι φερνει αερα μεσα με κλειστο το clima, εκτος αν κλεισεις τους αεραγωγους, οπου ο αερας ομως που ερχετε μεσα ειναι και αρκετα ζεστος μαλλον λογο της μηχανης. Δεν λεω οτι ανοιγω και κλεινω το clima συνεχεια, λεω απλα οτι στο προηγουμενο αυτοκινητο οταν εβαζε μεσα αερα με κλειστο το clima και ηταν ζεστος, το ανοιγα το εβαζα στο lowest και το εκλεινα, ετσι ο αερας ερχοταν μεσα κατευθιαν απο εξω.

ευχαριστω για τις απαντησεις!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 18:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από έξω τραβάει αέρα αλλά μέχρι να έρθει μέσα στην καμπίνα ο αέρας ζεσταίνεται .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
noknok (Phillip)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 19:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλιστα, οποτε θα πρεπει να χαλαρωση λιγο ο καιρος.... για να μην εχουμε τη ζεστη μεσα, εκτος κι αν εχουμε ανοιχτο το clima
οκ ευχαριστω πολυ παιδια
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 12:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε μενα το χω παρατηρησει μερικες φορες δλδ εχεις κλειστα τα παντα ουτε κλιμα ουτε καλοριφερ και νιωθεις ζεστο αερα σε πολυ μικρες ποσοτητες να ρχεται απο τους αεραγωγους, εμενα το σταματαει αν πατησω την ανακυκλωση με κλειστο το κλιμα παντα, και βγει η ενδειξη ανακυκλωσης στην οθονη, οποτε και σταματαει να φερνει μονο του ζεστο αερα απ εξω...

Η μλκ μαλλον ειναι οτι (τουλαχιστο) σε μενα το κλιμα-καλοριφερ δε κραταει τις ρυθμισιες του, δλδ αν τελευταια φορα το χα στην ανακυκλωση και σβησω τ αμαξι πανω απο 5 λεπτα μετα χανει την επιλογη οποτε πας στο δρομο και σου φρνει τον αερα απ εξω.... αυτο νομιζω εγω
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 12:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Και σε μενα το χω παρατηρησει μερικες φορες δλδ εχεις κλειστα τα παντα ουτε κλιμα ουτε καλοριφερ και νιωθεις ζεστο αερα σε πολυ μικρες ποσοτητες να ρχεται απο τους αεραγωγους, εμενα το σταματαει αν πατησω την ανακυκλωση με κλειστο το κλιμα παντα, και βγει η ενδειξη ανακυκλωσης στην οθονη, οποτε και σταματαει να φερνει μονο του ζεστο αερα απ εξω...

Η μλκ μαλλον ειναι οτι (τουλαχιστο) σε μενα το κλιμα-καλοριφερ δε κραταει τις ρυθμισιες του, δλδ αν τελευταια φορα το χα στην ανακυκλωση και σβησω τ αμαξι πανω απο 5 λεπτα μετα χανει την επιλογη οποτε πας στο δρομο και σου φρνει τον αερα απ εξω.... αυτο νομιζω εγω

Η ανακύκλωση είναι η μόνη ρύθμιση που δεν κρατάει αν μείνει για ώρα σβηστό. Και αυτό εσκεμένα, καθώς όπως λεει και ο κατασκευαστής με την ανακύκλωση μόνιμα ενεργοποιημένη, υποβαθμίζεται η ποιότητα του αέρα στην καμπίνα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης