Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
noknok (Phillip) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt
Ένταξη: 03 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 19:15:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για να μην ανοιγω ασκοπα new topic
εχω το 207 2 μέρες κι εχω ενα προβλημα
μετα απο μια ώρα περιπου οδηγησης αρχιζει να φέρνει πολύ ζέστη μέσα στη καμπίνα απο μπροστά, απο τους αεραγωγούς του clima. όποιος μπαίνει μέσα με ρωτάει αν έχω αναμένο καλοριφέρ. Ανοίγω clima το βαζω στο lowest το αφήνω, βγάζει κάργα κρύο, το σβήνω και μετά απο κάνα μισάωρο πάλι τα ίδια!
δεν έχει κάνα κολπο να φέρνει μόνο αέρα απο έξω?
στο προηγούμενο αμάξι αυτό έκανα και ήμουν κομπλε...
επίσης αν πλησιάσεις κεφάλι μπροστά στη κονσόλα, αισθάνεσε αρκετά τη ζέστη!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 19:32:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το cima το βάζεις σε μία θερμοκρασία που σου αρέσει και το αφήνεις ανοικτό δεν κάθεσαι να το ανοιγοκλείνεις ανά 30 λεπτά . . . και μετά να αναρωτιέσαι γιατί φέρνει ζεστό αέρα !
Και στο σπίτι σου, κάνεις το ίδιο ??
Για κάνε μια δοκιμή και πες μας τι καταλαβαίνεις...
Επίσης μπορείς να το περιγράψεις και στην αντιπροσωπεία που το πήρες μπας και μάθουμε όλοι μαζί και κάτι καινούριο ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kos_argyris (kostas) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)
Ένταξη: 08 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 256
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 20:27:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: |
για να μην ανοιγω ασκοπα new topic
εχω το 207 2 μέρες κι εχω ενα προβλημα
μετα απο μια ώρα περιπου οδηγησης αρχιζει να φέρνει πολύ ζέστη μέσα στη καμπίνα απο μπροστά, απο τους αεραγωγούς του clima. όποιος μπαίνει μέσα με ρωτάει αν έχω αναμένο καλοριφέρ. Ανοίγω clima το βαζω στο lowest το αφήνω, βγάζει κάργα κρύο, το σβήνω και μετά απο κάνα μισάωρο πάλι τα ίδια!
δεν έχει κάνα κολπο να φέρνει μόνο αέρα απο έξω?
στο προηγούμενο αμάξι αυτό έκανα και ήμουν κομπλε...
επίσης αν πλησιάσεις κεφάλι μπροστά στη κονσόλα, αισθάνεσε αρκετά τη ζέστη!!!
|
Πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι είναι πολύ θερμόαιμα τα peugeot μας . Και γω αν δεν έχω κλιματισμό, δε βάζω καθόλου τον εξαερισμό γιατί φέρνει αρκετά ζεστό αέρα. Μόνη λύση παράθυρα ανοιχτά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 22:45:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακριβώς! Ή κλίμα ή τίποτα, αλλιώς έτσι όπως πυρόνουν τα παντα εκει μπροστά ζεσταίνονται και οι σωληνώσεις και βγάζει ζεστό!
Και εσύ με 45 βαθμούς έξω, σβήνεις το κλίμα σου???
Δεν έχει νόημα να το ανοίγεις για λίγο, να το βάζεις στο LO και να το ξανακλείνεις, το αφήνεις σταθερά όπου νοιώθεις πιο άνετα και τα κανονίζει όλα μόνο του, αλλιώς το χαραμίζεις,.. εκτός και αν σε ενοχλεί το Α/C γενικότερα...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 22:54:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το παλικαρι λεει το καλο φαινομενο που χει το 207 να φερνει αερα απο μονο του μεσα κ τωρα το καλοκαιρι ειναι καυτος καπος μειωνετε πατωντας ανακυλωση... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 09:12:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα αν καταλαβα καλα λεει το εξεις , αντι να φερνει αερα στην ιδια θερμοκρασια με ενα ανοικτο παραθυρο απο εξω φερνει ζεστο πραγμα που αν εχει το 207 me ton THP ειναι τοσο ζεστα κατω απο το καπω που ειναι λογικο να ζεστενετε ο αερας .
Αυτο ομως που θελω να ρωτισω ειαι το εξεις καθως το χειμονα αν η θερμοκρασια ηταν κατω απο αυτη που διχνει το Clima και δεν εχεις ανοικττο το Clima δουλευει σα καλοριφερ μιπως το εχεις καμια 27-28 βαθμους και πραγματι δουλευει καλοριφερ ? ειδικα αν κυκλωφωρεις νυχτα
Δοκιμασε το ξανα με της θερμοκρασιες τερμα κατω .
Αν και εγω δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το κλιματισμο τον εχω μεχρι και το χειμωνα ισως με μια ιδεα το παραθυρο αν δεν ειμαι ποταμι οποτε δε με ενοχλει η φασαρια .
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 18:39:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο που λεω ειναι το γεγονος οτι φερνει αερα μεσα με κλειστο το clima, εκτος αν κλεισεις τους αεραγωγους, οπου ο αερας ομως που ερχετε μεσα ειναι και αρκετα ζεστος μαλλον λογο της μηχανης. Δεν λεω οτι ανοιγω και κλεινω το clima συνεχεια, λεω απλα οτι στο προηγουμενο αυτοκινητο οταν εβαζε μεσα αερα με κλειστο το clima και ηταν ζεστος, το ανοιγα το εβαζα στο lowest και το εκλεινα, ετσι ο αερας ερχοταν μεσα κατευθιαν απο εξω.
ευχαριστω για τις απαντησεις! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 18:52:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
από έξω τραβάει αέρα αλλά μέχρι να έρθει μέσα στην καμπίνα ο αέρας ζεσταίνεται .
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Gt
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 19:18:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μαλιστα, οποτε θα πρεπει να χαλαρωση λιγο ο καιρος.... για να μην εχουμε τη ζεστη μεσα, εκτος κι αν εχουμε ανοιχτο το clima
οκ ευχαριστω πολυ παιδια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 12:09:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και σε μενα το χω παρατηρησει μερικες φορες δλδ εχεις κλειστα τα παντα ουτε κλιμα ουτε καλοριφερ και νιωθεις ζεστο αερα σε πολυ μικρες ποσοτητες να ρχεται απο τους αεραγωγους, εμενα το σταματαει αν πατησω την ανακυκλωση με κλειστο το κλιμα παντα, και βγει η ενδειξη ανακυκλωσης στην οθονη, οποτε και σταματαει να φερνει μονο του ζεστο αερα απ εξω...
Η μλκ μαλλον ειναι οτι (τουλαχιστο) σε μενα το κλιμα-καλοριφερ δε κραταει τις ρυθμισιες του, δλδ αν τελευταια φορα το χα στην ανακυκλωση και σβησω τ αμαξι πανω απο 5 λεπτα μετα χανει την επιλογη οποτε πας στο δρομο και σου φρνει τον αερα απ εξω.... αυτο νομιζω εγω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 12:36:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mathanas έγραψε: | Και σε μενα το χω παρατηρησει μερικες φορες δλδ εχεις κλειστα τα παντα ουτε κλιμα ουτε καλοριφερ και νιωθεις ζεστο αερα σε πολυ μικρες ποσοτητες να ρχεται απο τους αεραγωγους, εμενα το σταματαει αν πατησω την ανακυκλωση με κλειστο το κλιμα παντα, και βγει η ενδειξη ανακυκλωσης στην οθονη, οποτε και σταματαει να φερνει μονο του ζεστο αερα απ εξω...
Η μλκ μαλλον ειναι οτι (τουλαχιστο) σε μενα το κλιμα-καλοριφερ δε κραταει τις ρυθμισιες του, δλδ αν τελευταια φορα το χα στην ανακυκλωση και σβησω τ αμαξι πανω απο 5 λεπτα μετα χανει την επιλογη οποτε πας στο δρομο και σου φρνει τον αερα απ εξω.... αυτο νομιζω εγω |
Η ανακύκλωση είναι η μόνη ρύθμιση που δεν κρατάει αν μείνει για ώρα σβηστό. Και αυτό εσκεμένα, καθώς όπως λεει και ο κατασκευαστής με την ανακύκλωση μόνιμα ενεργοποιημένη, υποβαθμίζεται η ποιότητα του αέρα στην καμπίνα.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|