Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 09:53:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνησω απολυτα με τους προλαλησαντες...
Επισης να ξερεις οτι ενας Χ μαστορας/τεχνιτης συνεργειου,προκειμενου να σε ξεφορτωθει εκεινη την στιγμη,θα σου πει οτι ΟΚ-παμε για αντικατασταση,τις τελικες εντολες ομως τις δινουν καποιοι αλλοι υψηλοβαθμοι οποτε αν εκεινοι,εστω και αργοτερα,ειπαν οτι το αμαξι θα διορθωθει,οι τεχνικοι ειναι υποχρεωμενοι να "βαλουν το κεφαλι κατω" και να λυσουν το προβλημα.
Οποτε μην εισαι τοσο απολυτος,δωσε τοπο στην οργη και ολα θα λυθουν.
Ενδεικτικα,κανε μια αναδρομη στα forum αυτοκινητου,δες ποσα αυτοκινητα επεστραφηκαν ή αντικατασταθηκαν με αλλα καινουργια και μετα πες μου τι πιθανοτητες εχεις να εισαι ενας απο τους "τυχερους"...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 10:16:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thesalos έγραψε: | Παντως η αληθεια ειναι οτι αν δεν το αναλαμβανανε οι Γαλλοι να βρουν τι φταιει ισως ακομη να ψαχνανε στην αντιπροσωπεια. |
Και στο ξαναλέω, αν αφήναν τον Βασίλη να κάνει αυτό που ήξερε, σε 2 ημέρες θα είχες ξεμπερδέψει.
Επειδή είναι σε μια αντιπροσωπεία όμως, και λογοδοτεί στον κάθε ... (τρεις τελίτσες) ανώτερο του, θα εκτελέσει εντολές όπως έρχονται από τους ανώτερους.
Αν είχε δικό του συνεργείο, θα έκανε ότι ήθελε, και θα είχε φτιάξει μια χαρά όνομα στην Λάρισα.
Για τον Α ή Β λόγο όμως, παραμένει εκεί που είναι και εμένα με έχει εξυπηρετήσει άφθονες φορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και αυτός και όλα τα παιδιά εκεί μέσα
Pughell έγραψε: | Ενδεικτικα,κανε μια αναδρομη στα forum αυτοκινητου,δες ποσα αυτοκινητα επεστραφηκαν ή αντικατασταθηκαν με αλλα καινουργια και μετα πες μου τι πιθανοτητες εχεις να εισαι ενας απο τους "τυχερους"...  |
Και συμφωνώ απόλυτα.
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nick207 (NΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 24 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 10:31:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pε παιδιά μισό λεπτό, οι κύριοι που μου είπαν για αντικατάσταση είναι στη κορυφή της ιεραρχίας στην Lion Hellas.Ο κ.Χειμώνας είναι οικονομικός διευθυντής και είναι ο νούμερο 1 εκεί μέσα και ο κ.Αλπός είναι υπεύθυνος εμπορικού.Δεν μίλησα με τεχνικούς στο συνεργείο(για την αντικατάσταση).Όταν μου ζητούν να ετοιμάσω τα χαρτιά της μεταβίβασης για την αντικατάσταση σημαίνει πως οι τεχνικοί έχουν ελέγξει τα πάντα και δεν μπορούν να εντοπίσουν τη βλάβη άρα πάμε σε αντικατάσταση.Αυτό μου είπαν.
Πόσο όμως διαρκεί η αντικατάσταση?Κανά χρόνο?Με πηγαίνουν από βδομάδα σε βδομάδα και γάγαμε 2 μήνες.Και τώρα μου λένε μήπως φτιαχτεί το αυτοκινητό μου.Εγώ όλα αυτά τα λέω καραγκιοζιλίκια και κοροιδία!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 10:38:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nick207 έγραψε: | Pε παιδιά μισό λεπτό, οι κύριοι που μου είπαν για αντικατάσταση είναι στη κορυφή της ιεραρχίας στην Lion Hellas.Ο κ.Χειμώνας είναι οικονομικός διευθυντής και είναι ο νούμερο 1 εκεί μέσα και ο κ.Αλπός είναι υπεύθυνος εμπορικού. |
Πήγες από κοντά ή δια τηλεφώνου έγινε η κουβέντα?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 10:56:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 11:04:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nick207 έγραψε: | ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!! |
Ωραία.
Πήγαινε ξανά και ξανά, μέχρι να βαρεθούν να σε βλέπουν, υπενθυμίζοντας ότι εκκρεμεί η μεταβίβαση. Και μιλάω σοβαρά, δεν κάνω πλάκα.
Δυστυχώς σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να γίνεσαι όσο πιο ενοχλητικός γίνεται σε τέτοια άτομα γιατί όπως προείπε και ο STELIOS, όσο τους αφήνεις σε ηρεμία τόσο σε αφήνουν σε ηρεμία και άκρη δεν βγαίνει 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thesalos (Γιωργος) Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)
Ένταξη: 11 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 326 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 13:05:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | thesalos έγραψε: | Παντως η αληθεια ειναι οτι αν δεν το αναλαμβανανε οι Γαλλοι να βρουν τι φταιει ισως ακομη να ψαχνανε στην αντιπροσωπεια. |
Και στο ξαναλέω, αν αφήναν τον Βασίλη να κάνει αυτό που ήξερε, σε 2 ημέρες θα είχες ξεμπερδέψει.
|
Οπως ειδες αυτη τη φορα ειμαι πιο διαλλακτικος εχω βαλει και το ισως αναμεσα αλλα ας μην το ανοιγουμε το θεμα αυτο σε οποιο τοπικ γραφουμε. Ειπαμε ο καθενας εχει σχηματισει μια αποψη κι αυτο ειναι ολο.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 13:14:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nick207 έγραψε: | Pε παιδιά μισό λεπτό, οι κύριοι που μου είπαν για αντικατάσταση είναι στη κορυφή της ιεραρχίας στην Lion Hellas.Ο κ.Χειμώνας είναι οικονομικός διευθυντής και είναι ο νούμερο 1 εκεί μέσα και ο κ.Αλπός είναι υπεύθυνος εμπορικού.Δεν μίλησα με τεχνικούς στο συνεργείο(για την αντικατάσταση).Όταν μου ζητούν να ετοιμάσω τα χαρτιά της μεταβίβασης για την αντικατάσταση σημαίνει πως οι τεχνικοί έχουν ελέγξει τα πάντα και δεν μπορούν να εντοπίσουν τη βλάβη άρα πάμε σε αντικατάσταση.Αυτό μου είπαν.
Πόσο όμως διαρκεί η αντικατάσταση?Κανά χρόνο?Με πηγαίνουν από βδομάδα σε βδομάδα και γάγαμε 2 μήνες.Και τώρα μου λένε μήπως φτιαχτεί το αυτοκινητό μου.Εγώ όλα αυτά τα λέω καραγκιοζιλίκια και κοροιδία!! |
Οντως μπορει να ειχε δρομολογηθει η αντικατασταση του αυτοκινητου Νικο αλλα να το τραβανε γιατι θελουν να εξαντλησουν ολα τα περιθωρια εντοπισης βλαβης. Παντως να ξερεις οτι αν βρουνε την βλαβη αυτη τη φορα καινουριο αυτοκινητο δεν παιρνεις. Οπως επισης κι αν δεν τα εχεις γραπτως ολα αυτα που σου ειπανε που δεν το βλεπω δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτε στο δικαστηριο. Μακαρι να το κερδισεις και να υπαρχει προδεδικασμενο και για τους αλλους εννεα που λες. Παντως αν μπορουσες να βρεις και τους υπολοιπους τοτε θα ηταν ολα πολυ ευκολα
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 13:46:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Φυσικά και το είδα το ίσως, και γι αυτό προσπάθησα να στο διευκρινήσω και χρονικά πόσο θα έπαιρνε  |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)
Ένταξη: 25 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 18:55:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nick καλησπερα ειμαι κατοχος ενος 206 1.4 το οποιο μου ειχε παρουσιασει το προβλημα με την φλαντζα κεφαλης κι επειδη ειμουν απο τους πρωτους που πηγαν στην αντιπροσωπεια των Γιαννιτσων δεν δεχοντουσαν να μου φτιαξουν το αυτοκινητο υστερα απο πολυ πρηξιμο τελικα καταφερα να μου φτιαξουν το αμαξι με προσωπικο κοστος μηδεν το λποιπον κι εγω θα συμφωνισω με τον Steve οτι ισως εαν τους σπασεις τα @ρχιδι@ ισως και να γινει η δουλεια σου το συντομοτερο δυνατο.Να σου ευχηθω καλο ξεμπερδεμα και ελπιζω να σου δωσουν καινουργιο οχημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 23:41:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206 groupA έγραψε: | Nick καλησπερα ειμαι κατοχος ενος 206 1.4 το οποιο μου ειχε παρουσιασει το προβλημα με την φλαντζα κεφαλης κι επειδη ειμουν απο τους πρωτους που πηγαν στην αντιπροσωπεια των Γιαννιτσων δεν δεχοντουσαν να μου φτιαξουν το αυτοκινητο υστερα απο πολυ πρηξιμο τελικα καταφερα να μου φτιαξουν το αμαξι με προσωπικο κοστος μηδεν το λποιπον κι εγω θα συμφωνισω με τον Steve οτι ισως εαν τους σπασεις τα @ρχιδι@ ισως και να γινει η δουλεια σου το συντομοτερο δυνατο.Να σου ευχηθω καλο ξεμπερδεμα και ελπιζω να σου δωσουν καινουργιο οχημα. |
Ξερεις πολλες φορες το σπασιμο των @ρχιδι@ν εχει τα αντιθετα ακριβως αποτελεσματα. Αυτες ειναι κατινιστικες πρακτικες και ανηκουν στο παρελθον. Οτι ειναι να διεκδικησεις το διεκδικεις νομικα και μονο.Παντως αν ερχοσουν στο μαγαζι μου να μου τα σπασεις θα ειχες φαει πορτα να εισαι σιγουρος για να μην πω τιποτε αλλο 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την thesalos στις Τετ 30 Ιούλ 2008, 07:12:31, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 05:59:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tην λυση να πας σε αλλο συνεργειο συμβεβλημενο-εξουσιοδωτημενο την εχεις σκεφτει....?
Παντως καλο ειναι να κρατας μια διακριτικη σταση σαυτα τα πραγματα...δλδ ουτε πολυ πρηξιμο ουτε τεέιως χυμα....! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 07:27:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Tην λυση να πας σε αλλο συνεργειο συμβεβλημενο-εξουσιοδωτημενο την εχεις σκεφτει....?
Παντως καλο ειναι να κρατας μια διακριτικη σταση σαυτα τα πραγματα...δλδ ουτε πολυ πρηξιμο ουτε τεέιως χυμα....! |
Ρε συ γιαννη απο τι στιγμη που εχουν ανακατευτει δικηγοροι κι εχει κανει αγωγη εχει δρομολογηθει το θεμα και στο κατω κατω με τα κεντρικα μιλαει πλεον. Μακαρι να τελειωσει γρηγορα παντως ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο.
Νικο να μας ενημερωνεις για τις εξελιξεις...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 08:09:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα κανεις φιλε Νικο. και εαν ολοι μας σε παρομιες περιπτωσεις ενεργουσαμε το ιδιο τοτε θα ηταν συνεπεις και σοβαρη.γιατι ρε γαμωτη μου ακουω καποιες τετοιες περιπτωσεις και λεω πως εμπλεξα παλι με την lion.Νικο προχωρα, ψαχτο καλα και τρεξτους!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 23:36:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το θέμα έκλεισε θετικά.Πέτυχα την αντικατάσταση!!! Ύστερα από συζητήσεις και διαμάχες αναγνώρισαν ότι υπήρξε αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αντικατάσταση και έτσι την επίσπευσαν.Φυσικά πλέον σταματάω τον δικαστικό αγώνα.Τέλος καλό όλα καλά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 10:30:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μια χαρα... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
philamag (phil) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4
Ένταξη: 07 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 1 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2009, 13:56:43 Θέμα δημοσίευσης: HELP!!! |
|
|
nick207 έγραψε: | Το θέμα έκλεισε θετικά.Πέτυχα την αντικατάσταση!!! Ύστερα από συζητήσεις και διαμάχες αναγνώρισαν ότι υπήρξε αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αντικατάσταση και έτσι την επίσπευσαν.Φυσικά πλέον σταματάω τον δικαστικό αγώνα.Τέλος καλό όλα καλά. |
Εχω παει κι εγω δικαστικα για το δικο μου 207 .
Υπαρχει περιπτωση να επικοινωνησεις μαζι μου να μου πεις μερικες λεπτεμερειες?
Σε ευχαριστω
philamag@yahoo.gr
Δυστυχως επελεξα ΠΕΖΩ και με προδωσε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vama51 (Basilis) Μέλος

Peugeot 207 RC Overload
Ένταξη: 25 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 123 Τόπος: Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Νοέ 2009, 14:05:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Για το 1ο δηλαδή σαν τι θα του έχουν κάνει ….??? |
Στην οικογένεια έχουμε 4 αμάξια,από τρεις διαφορετικές μάρκες (Hyundai,Peugeot,Suzuki).Σε καμία από αυτές δεν συμπεριφέρονται οι υπάλληλοι (τις περισσότερες φορές αλλοδαποί) που να προσέχουν τα αμάξια των πελατών. Σε ΚΑΜΙΑ.Αν δεν είσαι μπροστά,τους αλλάζουν τα φώτα.Απορώ γιατί φαίνεται να εκπλήσεσαι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|