PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Φίλτρο Βενζίνης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 10:29:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-2002 εχουν αν θυμαμαι καλα.
2002+ ΔΕΝ.

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 11:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και απο περιέργεια τωρα εγώ ρωτάω... το να μην έχουν το κάνανε για καλό? ή για την οικονομία των 5 € του φίλτρου?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 13:22:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικα την εχω κ'εγω αυτη την απορια.
Βεβαια δεν σε εμποδιζει κανεις να βαλεις απο μονος σου, σε καποιο σημειο στο σωλινακι τροφοδοσιας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 09:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι αυτο ειπα και εγώ πανω, ειναι κατι εύκολο σχετικά να βάλεις αλλα για ποιο λογο δεν το βάζει η peugeot ενώ 99% των αμαξιών το βάζουνε! και κοστίζει μονο 5€!! σηλαδή απο εκέι θα κάνει οικονομια?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 10:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ποιος σας ειπε οτι δεν εχει; Rolling eyes
Βγαλτε την αντλια βενζινης σας και δειτε.
Ειναι ενσωματομενο στην βαση της.
Απλα οταν αλλαζει φιλτρο,αλλαζεις και αντλια μαζι. Shocked
Οποτε δεν μιλαμε για 5Ε αλλα για 205Ε. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 13:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exei νοημα αυτα τα καθαριστηκα βενιζνης που λενε ή τα κανουν χειροτερα τα πραματα?
θυμαμαι παλιοτερα που λεγε και μιλτος οτι ειχε βαλει και αλλοι

αλλα μηπως ανακινουν τελικα τα κατακαθια του ςρεζερβουαρ και μακροπροθεσμα κανουμε κακο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 14:31:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παναγιωτη μην ανυσηχεις.
μια ωραια πρωια θα μεινεις απο αντλια βενζινης οπως εμεινα κι εγω, θα την αλλαξεις και θα εχεις και καινουριο φιλτρο για να πειραματιστεις με τα καθαριστικα Laughing

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 14:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ακριβως τα ειπε ο Σπυρος... Sad

Η μονη λυση,αν καποιος εχει ορεξη,ειναι να αφαιρεσει εντελως το φιλτρο απο την βαση της αντλιας και να τοπθετησει στο ολο συστημα ενα εξωτερικο φιλτρο το οποιο θα αντικαθιστα καθε τοσο.
Απλα θελει πατεντα στα σωληνακια της βενζινης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 15:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οπως ακριβως τα ειπε ο Σπυρος... Sad

Η μονη λυση,αν καποιος εχει ορεξη,ειναι να αφαιρεσει εντελως το φιλτρο απο την βαση της αντλιας και να τοπθετησει στο ολο συστημα ενα εξωτερικο φιλτρο το οποιο θα αντικαθιστα καθε τοσο.
Απλα θελει πατεντα στα σωληνακια της βενζινης...

Απλη - ευκολη λυση...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 01:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και για ποιο λόγο την κάναν αυτή τη μαλ...ια? για να μην μπορούμε να αλλάξουμε φίλτρο οποτε θέλουμε φτηνα και οραία και οποτε μπουκώνει το ενσοματομενο να χαλαει και την αντλία και να δίνουμε 250Ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 08:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως... Evil
Θεωρητικα ειναι πιο ασφαλες τα εξωτερικα τμηματα τροφοδοσιας να ειναι "συμπαγη" χωρις ενωσεις.
Απο την αλλη παλι η καημενη η τσεπη μας ποναει... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 08:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι άλλο θα είχαν στο μυαλό τους ρε παιδιά για να το έκαναν έτσι. Και μην το ματιάσω, ως τώρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα από εκεί.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 10:07:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο καθως την ιδια χρονια σε ολα τα αυτοκινητα που κατασκευαζονταν απο τοτε και μετα,το φιλτρο ειχε ενσωματωθει στην αντλια.
Το Clio μου πχ που ειναι κατασκευης 2000(κυκλοφορια 2001) εχει εξωτερικο φιλτρο.
Το Clio φιλου που ειναι κατασκευης 2001(κυκλοφορια μεσα 2001) αλλα στο facelift σκαφος,το εχει ενσωματομενο.
Και εχει και πολλα αλλα παραδειγματα οπου το "μετακομισαν" στο ρεζερβουαρ. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 20:44:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μου πει κάποιος ποια η διαφορά με το αν θα σε αφήσει η αντλία εάν το φίλτρο είναι μέσα στο ρεζερβουάρ ή έξω. Μην πει κανείς πως ζορίζεται αυτό δεν παίζει με την καμία.

Υ.Γ. Τελικά εμείς πρέπει να ξέρουμε καλύτερα από το εργοστάσιο Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 21:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

an το φιλτρο ειναι πριν τη τρομπα μεσα στο ρεζερβουαρ πρεπει να εισαστε πολυ ουζα για να μην εχετε καταλαβει γιατι το κανανε ΟΛΟΙ οι κατασκευαστες...

προφανως βαλανε το φιλτρο πριν τη τρομπα για να φιλτραρει και τη βενζινη και τα κατακαθιαπου περνανε μεσα στην αντλια
αλλιως οταν το εχεις εξω οτι μπουρδες εχει μεσα το ρεζερβουαρ περνανε πρωτα απο την αντλια τη πηδανε και μετα τα κατακρατει το φιλτρο που ειναι πεξω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 08:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τοσα χρονια που ειχαμε ηλεκτρικες αντλιες στα αυτοκινητα μας ρε ομορφοπαιδο,και το φιλτρο ηταν απο κατω,εκεινες γιατι δεν τα εφτυναν; Rolling eyes
Το μειονεκτημα του να εχεις το διχτακι στην βαση της αντλιας ειναι οτι μαζευει μουργα,στουμπωνει και σταδιακα χανεις δυναμη.
Αυτο,τιποτα αλλο...
Το καψιμο δεν εχει καμια σχεση οπως σωστα ειπε ο Αργυρης.

Υ.Γ.Τα σκουπιδια δεν κολλανε στην αντλια τσακαλι μου,με την ιδια λογικη το κυκλωμα τροφοδοσιας θα ηθελε καθαρισμο με ατσαλίνα,σαν τις αποχετευσεις. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sfikas205 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 205 1,6 (16v)

Ένταξη: 05 Μάρ 2007
Τόπος: ΧΙΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 08:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα αν περασουν τα ΓΑΜΗΘΟΣΑΥΡΑΚΙΑ που κικλοφορουν μεσα στα τεπεζιτα στο υπολοιπο συστιμα(αντλιες σωλινοσεις μπεκ) τη γ#####με...οπως λεει και ο Παναγιωτης....

FRENSH REVOLUTION-20516v 0-400 . . .
. . . κι ασε τους αλλους να σκανε 1000ευρα για αλογα ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 21:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βασικότερο είναι πως ποιο παλιά δεν έβαζαν τόσο νερό στης βενζίνες όπως τώρα. Very happy
Έχω βγάλει αντλία από αμάξι που είχε μείνει με λίγα σχετικά χιλιόμετρα και ότι μεταλλικό υπήρχε ήταν σκουριασμένο λες και ήταν στην θάλασσα μέσα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 12:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά πηγα για σερβις και το cc μου μοντελο 12/01 εχει φίλτρο βενζίνης εξωτερικα. πισω μερος του αυτοκινήτου εξω απο το ντεπόζιτο. και ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ απο τις κολοβενζίνες..
Επιστροφή στην κορυφή
zakiprer (va)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2008, 14:13:24    Θέμα δημοσίευσης: φιλτρο βενζινης σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια που βρισκεται το φιλτρο βενζινης στο 206!!ψαχνω και δεν το βρισκω με τπτ!κανονικα μπροστα απο την πισω ροδα του συνοδηγου δεν επρεπε να ειναι??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης