PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΕ 207GT...!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 10:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Ανδρεα εχω προσωπικα σε καταλαβαινω και ευχωμαι να μην ερθω και εγω ουτε κανενας αλλος στην θεση σου γιατι οι περισσοτεροι μαλλον ετσι θα αντιδρουσαμε. Με την peugeot ειχα και στο παρελθον προβλημα αλλα ειπα ενταξει το 207 ειναι αλλο μοντελο πιο προσεγμενο απο το 106 rallye που ειχα, το μοτερ ειναι συνεργασια με την bmw και τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. ηδη μου εχει βγαλει ενα προβληματακι στο σασμα(ρουλεμαν) ευχωμαι να μεινει μονο αυτο γιατι αλλιως και εγω μαλλον θα τα παρω Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 13:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει το θέμα της αξιοπιστίας του σασμάν το ξέραμε, αλλα για ραγισμένη τουρμπίνα δεν είχα ξανακούσει.
Είναι μεμονομένο το περιστατικό ή έχετε ακούσει κ άλλα 207 με το ίδιο πρόβλημα?
Γιατί αν είναι αστοχία υλικού κ ίσως επειδή το αμάξι είναι απο τα πρώτα που παράχθηκαν, τότε κάτι γίνεται, αλλά αν σε 1 χρόνο η τουρμπίνα βγαίνει off, τότε έχουμε πρόβλημα κ κυρίως μετά τη λήξη της εγγύησης. Ίσως η λύση να είναι το πρόγραμμα, αφού όντως τα μίγματα είναι πολύ φτωχά σε αυτό τον κινητήρα...
Αλλιώς τουρμπίνα RC που είναι πιο ανθεκτική...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2012, 14:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλησπέρα παιδιά, μετά απο αρκετό ψάξιμο ελπιζω να δημοσιέυω στο σωστο σημείο.. Εχω δυο μερες τωρα που οταν πηγαινω να παρω το αυτοκινητο και το βαζω μπροστα ακουω για 4-5 λεπτα ενα " κροταλισμα" απο το χωρο της τουρμπινας. Πολλες φορες δε ο κινητηρας δν εμπαινε σε λειτουργια, σαν να εχω προβλημα στο δυναμο. Αυτη ηταν και η αρχικη μου σκεψη. Αφου ανοιξα ομως καπο διαπιστωσα μια μικρη διαρροη λαδιου και δε μπορω να καταλαβω αν ειναι ραγισμα οπου φαινομενικα δε φενεται τπτ η κατι αλλο.. Οποιος ειχε το ιδιο προβλημα η γνωριζει κατι τον ευχαριστω εκ των πρωτερων! [/img]

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2012, 16:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πας να δεις τεντωτηρες κτλ το οτι δακρύζει λάδι δε δικαιολογεί τη δυσκολία του να πάρει μπρος

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2012, 19:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Να πας να δεις τεντωτηρες κτλ το οτι δακρύζει λάδι δε δικαιολογεί τη δυσκολία του να πάρει μπρος
φιλε καταλαβαινω αυτο που λες αλλα το λαδι επανω στη τουρμπινα πως δικαιολογειται? δν ξερω και πως ανεβαζεις φωτο να σας δειξω.. περασα παντως απο την αντιπροσωπεια της Αγ.Παρασκευης μια βολτα και με μια πρωτη ματια μου ειπαν οτι ισως να εχουν προβλημα τα σωληνακια λιπανσης της τουρμπινας και λογω ελλειψης σωστης λιπανσης να την εχει ακουσει και η φτερωτη, γι αυτο και ο θορυβος! μπορει να την γλιτωσω με ψιλοζημια αλλα μπορει να ειναι κατι σοβαροτερο και να τρεχω! με αγχωσαν αρκετα ειναι η αληθεια.

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project

Ένταξη: 02 Αύγ 2011
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2012, 20:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα με το ρακόρ του λαδιού το βγάζουν τα περισσότερα 207!
Δεν είναι (οικονομικά) σοβαρή ζημιά αλλά καλυτέρα να το φτιάξεις σύντομα γιατί υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.
Οι θερμοκρασίες είναι πολύ μεγάλες στο συγκεκριμένο σημείο και αν πέσει πάνω το λάδι θα πάρεις φωτιά!
Τώρα για το κροτάλισμα που λες κατά 99.9% δεν φταίει η τουρμπίνα.
Το ποιο πιθανό είναι να φταίει κανένας τεντοτήτρας όπως είπε και ο Βαγγέλης
αλλά και αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί την δυσκολία να πάρει μπροστά ο κινητήρας.

Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2012, 23:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

michael-grivas έγραψε:

αλλά και αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί την δυσκολία να πάρει μπροστά ο κινητήρας.

Ayto το δικαιολογει η μπαταρια του φιλου μας...

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 06:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

Το ποιο πιθανό. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 08:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gio_rallye έγραψε:
[...] το λαδι επανω στη τουρμπινα πως δικαιολογειται?

Γιώργο, για να μπορέσεις να πάρεις ουσιαστική βοήθεια και σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, πρέπει να μας βοηθήσεις και εσύ λιγάκι.
Πόσα χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητό σου; Πόσων ετών είναι; Έχεις κάνει ποτέ αντικατάσταση του υδραυλικού τεντωτήρα καδένας;

Όπως γράφουν τα παιδιά παραπάνω, το σωληνάκι παροχής λαδιού στην τουρμπίνα έχει πλευστό στέλεχος - ασφαλίζεται με τα ρακόρ στις άκρες του μεσω εσωτερικών δακτυλίων o-ring.
Με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνει λάδι με τον καιρό. Ειδικά αν τύχει να στραβοβιδωθεί και δεν κάθεται σωστά πάνω στη τουρμπίνα.

Από εκεί και πέρα, ο μεταλλικός θόρυβος κατά την εκκίνηση συνήθως ουδεμία σχέση έχει με τουρμπίνα. Πολύ περισσότερο αν δε μπορείς να βάλεις το αυτοκίνητο μπροστά.

Σε γενικές γραμμές φαίνεται σαν να έχεις περισσότερες από μια εξελισσόμενες βλάβες, που αν τις αφήσεις να εξελιχθούν θα γίνουν ζημιές.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να λύσεις το θέμα της παροχής λαδιού, γιατί όπως γράφει ο Μιχάλης, θα ξεκινήσει φωτιά στο μηχανοστάσιο και θα γίνεις ψητός στα καλά καθούμενα αν η διαρροή χειροτερέψει.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 09:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το αυτοκινητο ειναι το Μαρτιο του 2008, τωρα εχει 76000 χλμ, το πηρα καινουριο και ως τωρα δν ειχε βγαλει ουτε μια βλαβη, χερι δε στη τουρμπινα δεν ειχε μπει ποτε... το οτι μπορει να εξελισονται πολλες βλαβες παλι δε με ευχαριστει γιατι οτι χρειαζοταν το ειχε στην ωρα του. Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες παιδια, την παρασκευη που θα το δει μηχανικος τα νεοτερα.. Confused

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 09:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α! και κατι αλλο! Στελιο δν υπαρχει περιπτωση να υπηρχε απο καιρο κανενα μικρο ραγισμα στο κελυφος και με τον καιρο να ανοιξε?

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 11:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες και εδω οσον αφορα την απωλεια λαδιου απο την τουρμπινα.

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12295

Θα βρεις στην πρωτη σελιδα φωτος με προβλημα λογικα ιδιο με το δικο σου. Οταν ειναι κρυο το αμαξι (για να μην καεις), δες λιγο το ρακορακι που ειναι κυκλωμενο με κοκκινο κυκλο σε μια φωτο στην μεση της πρωτης σελιδας, αν κουνιεται και ποσο πολυ. Το δικο μου ειχε αρχισει να δακρυζει σιγα σιγα, και μεσα σε 2 μηνες το σωληνακι επλεε με αποτελεσμα να χυνει λαδια αβερτα. Κοστος αλλαγης υπολογιζε 150-200, γιατι πρεπει να βγουνε τα παντα απο μπροστα για να υπαρξει προσβαση για την αλλαγη
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 11:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο φαινομενικα και απο τις φωτογραφιες που ειδα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τσεκαρα το ρακορακι οπως ειπες πριν καν τα διαβασω αυτα που μου προτεινες και φενεται και καλα βιδωμενο και το σωληνακι δεν κουνιεται καθολου.. Ελπιζω αν το προβλημα ειναι αυτο να το προλαβα σε αρχικο σταδιο και να μην εχω περεταιρω ζημια λογω ελλειπους λιπανσης στη τουρμπινα.. η αληθεια ειναι παντως οτι μεχρι να ζεσταθει εκανε σαν τρακτερ Laughing πολυ μεταλλικο θορυβο!

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 12:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προβλημα δεν ειναι στο βιδωμα. Ειναι λιγο πιο πισω (3-4 ποντους πριν το βιδωμα) οπου το ενα σωληνακι ειναι χωνευτο μεσα στο αλλο (Εκει που ειναι κυκλωμενο με το κοκκινο). Αλλα για να λες πως δεν κουνιεται θα εχεις δικιο. Εχε τον νου σου ομως για πυρκαγια, προσπαθησε να μην το κινεις πολυ μεχρι να δεις τι φταιει με την διαρροη
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 12:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα με σχετικα λιγη δυναμη παραπανω καπως κουνιεται το σωληνακι, εχεις απολυτο δικιο Γιωργο! σε ευχαριστω πολυ! Μαλλον ειναι σε πρωιμο σταδιο.. Και απο ειδα το τοπικ που μου εδειξες ειναι και το σωστο, αν διαβαζει καποιος διαχειρηστης ας το μεταφερει και συγνωμη για το λαθος..

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 12:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

michael-grivas έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Η μπαταρια αλλαξε και εχει 8 μηνες επανω στο αυτοκινητο Cool

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 16:39:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gio_rallye έγραψε:
michael-grivas έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Η μπαταρια αλλαξε και εχει 8 μηνες επανω στο αυτοκινητο Cool

Το ότι άλλαξες μπαταρία πριν 8 μήνες δεν λέει κάτι.
Ειδικά τώρα με τις κινέζικες που κυκλοφορούν αβέρτα στο εμπόριο δεν βγάζεις άκρη!
Για να σου φύγει η απορία πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο να σου βάλει πάνω ένα booster και αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει τότε το ψάχνεις περεταίρω.

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 21:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφόσον είναι από τα πρώτα μοντελα,πρέπει να τσεκαρεις το χρονισμα κ να αλλάξεις σετ χρονισμου Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2012, 22:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Εφόσον είναι από τα πρώτα μοντελα,πρέπει να τσεκαρεις το χρονισμα κ να αλλάξεις σετ χρονισμου Wink

Ακριβώς! Γιατί αν έχει χάσει το χρόνισμά του (που κατά πάσα πιθανότητα θα το έχει χάσει) τώρα που θα ξηλώσετε τα πάντα για να αντικατασταθεί το σωληνάκι θα παρατηρήσεις ότι όλα είναι ραγισμένα από μέσα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των 207 έχει ρωγμές μέσα στη τουρμπίνα ή/και στην πολλαπλή εξαγωγής. Σε κάποια βγαίνουν μέχρι έξω και έτσι πηγαίνουν για αντικατάσταση. Η απώλεια χρονισμού ανεβαζει το πυρόμετρο και επιταχύνει πάρα πολύ αυτή τη διαδικασία. Λιώνει και κανένα προκαταλύτη αν δεν το καταλαβεις γρήγορα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 10:57:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ευχαριστω πολυ, ειναι πολυ χρησιμα αυτα που μου λετε, ελπιζω να το προλαβα σχετικα νωρις και να μην εχω προβληματα μεσα στη τουρμπινα οπωςαναφερεις Στελιο, δεν θελω να σκεφτομαι καν τις ρωγμες, οι υπολοιποι που ειχαν παρομοιο προβλημα ειχαν τετοια θεματα με την τουρμπινα;

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης