PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας 24 - 25 Μαιου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 10:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα Παναγιώτη.
Καλα τα λες για το πως θα έρθεις.

Εδώ τα λέει και η λέσχη:

ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

14ο RALLY sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Κάστρου στρίβουν για Ορχομενό και μετά από 1,5 περίπου χιλιόμετρο από την πόλη του Ορχομενού στρίβουν δεξιά για Θούριο, Χαιρώνεια, Αγ. Παρασκευή, Τιθορέα, Αμφίκλεια. Στην Αμφίκλεια ακολουθούν τις ταμπέλες για Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού. Μετά από 3,5 χιλιόμετρα περίπου συναντούν το Μοναστήρι της Παναγιάς της Γαυριώτισσας, και μετά από 1.300 μέτρα βρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα. Στο κομμάτι των 1.300 μέτρων υπό την εποπτεία κριτών θα γίνεται «ζέσταμα ελαστικών» των αγωνιστικών και συνιστάται στους θεατές να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο κομμάτι αυτό, γιατί στην αφετηρία δεξιά και αριστερά υπάρχουν τεράστια πλατώματα για παρκάρισμα. Επίσης παρ΄ολο που τα 1.300 μέτρα είναι δρόμος «ανοικτός» στην κυκλοφορία, καλό θα είναι για εξυπηρέτηση τόσο των αγωνιζομένων, όσο και για διευκόλυνση του έργου της οργάνωσης, οι θεατές και τα αυτοκίνητά τους να έχουν τακτοποιηθεί πρίν από τις 9+15΄, που θα «κλείσει» ο δρόμος για όσους προτίθενται να εισέλθουν μέσα στην ειδική, η 9+45΄για όσους έχουν ειδικές διακριτικές ταμπέλες, για καθυστερημένη κατά μισή ώρα, ελευθέρα πρόσβαση. Για όσους θέλουν να πάνε στα σέρβις του αγώνα, η στα τελευταία κομμάτια της ειδικής, τέσσερα χιλιόμετρα μετά την Αμφίκλεια στον δρόμο για Λαμία στρίβουν αριστερά για Πολύδροσο και ακολουθούν τις οδηγίες που μνημονεύονται στην επόμενη παράγραφο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Έξω από την Λαμία, μετά την γέφυρα της Αλαμάνας, στρίβουν δεξιά στις ταμπέλες για Δελφούς, Αμφισσα, Γραβιά. Περνώντας έξω από τον Μπράλλο, στρίβουν αριστερά για Αμφίκλεια, Λιβαδειά. Ακολουθώντας την παλιά Εθνική οδό Λαμίας – Λιβαδειάς εισέρχονται στην Αμφίκλεια και ακολουθώντας τις ταμπέλες για Χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού βρίσκονται και αυτοί στην αφετηρία του αγώνα, βάσει των οδηγιών της προηγούμενης παραγράφου. Εναλλακτικά πριν από την Αμφίκλεια 4 χιλιόμετρα μπορούν να στρίψουν δεξιά για Πολύδροσο, Αράχωβα, Δελφούς. Μέσα στο χωριό Πολύδροσο ακολουθούν τις ταμπέλες για Άνω Πολύδροσο και Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Στην είσοδο του χωριού Άνω Πολύδροσο θα συναντήσουν τον χώρο των σέρβις των αγωνιστικών και τρισήμισυ χιλιόμετρα πιο πάνω τον τερματισμό του αγώνα. Στο κομμάτι των 3,5 χιλιομέτρων δεν θα μπορεί να εισέλθει ανάποδα κανένα αυτοκίνητο από τις 8+30 π.μ. (δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) γιατί θα έχει αποκοπεί από την Τροχαία για λόγους ασφαλείας.

Αν θες να περπατήσεις, στις 10 αρχίζει ο αγώνας. Αν δεν θες να περπατήσεις και μπεις μέσα με το αμάξι,πρέπει να είσαι εκεί την ώρα που λεει στην αρχή... (9:15)

Τωρα αν μπορεις να φέρεις φωτογραφική μηχανή θα είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 11:26:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ωραία λοιπόν...

Θα φέρω και το φωτογραφικό μου εξοπλισμό να καλύψουμε όσο καλύτερα μπορούμε την προσπάθεια των παιδιών.

Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 18:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soler έγραψε:
Πολύ ωραία λοιπόν...

Θα φέρω και το φωτογραφικό μου εξοπλισμό να καλύψουμε όσο καλύτερα μπορούμε την προσπάθεια των παιδιών.

Twisted evil

Εισ'ωραίος και μετρας ..

καλο να προβαλουμε οσο μπορουμε τα παιδια μας και να φορτώνουμε τα τοπικ του αγώνα με υλικό απο τις προσπαθειες τους

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 23:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει ενα τρικλινο διαθεσιμο για σαββατο βραδυ....θα ερθει κανεις????

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alekoukos106 στις Παρ 23 Μάϊ 2008, 00:15:40, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 22:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:

Χωράμε εγώ και ο Ζήσης ή θα ροχαλίζεις? Smile

Πόσο πάει το άτομο για το 3κλινο?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 23:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τελικά κανείς δεν θα έρθει...

Πα πα παααα!Εννοειται οτι zaf και ath7 θα δωσουμε το παρων σαν ενθερμο κοινο!!! Twisted evil Twisted evil

Alekouko μην ξεχνας να λες στον Φωτη που και που να το πατησει μπας και πεσει ο χρονος! Silly Tease

Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2008, 00:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
alekoukos106 έγραψε:

Χωράμε εγώ και ο Ζήσης ή θα ροχαλίζεις? Smile

Πόσο πάει το άτομο για το 3κλινο?

αν ερθετε παρτε με να τηλεφωνο το πρωι του σαββατου για να μην ακυρωσω το δωματιο.... Wink

παρτε στο κινητο του νικου αμα ειναι και θα μου το πει...

εγω θα κοιμηθω σε δικλινο με την οδηγαρα μου... Wink Wink Wink

www.apr.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2008, 02:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τελικά κανείς δεν θα έρθει... Πρώτη φορά που σε αγώνα εμφανίζεται το όνομα του κλαμπ και θα ειμαστε μονοι μας.. Οκ

Αν τελικά έρθει κανεις το τηλ μου ειναι 6936614929 αν θελει να βρεθουμε. Κυριακη μεχρι τις 10, μετα θα κλείσει.. Sad Sad Sad

γκρινιαααααααααα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2008, 09:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τελικά κανείς δεν θα έρθει... Πρώτη φορά που σε αγώνα εμφανίζεται το όνομα του κλαμπ και θα ειμαστε μονοι μας.. Οκ

αν και δεν μου αρέσουν τέτοιες ονλινε συζητήσεις, γιατί οριακα δημιουργουν παρεξηγήσεις, αλλα μιας και το αναφέρεις...
επρεπε να το εχεις δηλώσει απ τους πρώτους σου αγώνες, ή εστω στην συνέχεια... , που τότε "τρέχαμε" πραγματικά όλοι μαζί... και όχι μετα από 2+χρόνια... τους λόγους τους ψιλοξέρω βέβαια... (αν και ποτε δεν τους κατανόησα 100%)... Οκ...

αν και (τουλάχιστον για εμένα, και απ όσο γνωρίζω και για 1~2 ακόμα) δεν ειναι αυτός ο λόγος απουσίας... απλά καλοκαιριάτικα και με την ζέστη και μετά την πίεσης και τις πλέον υποχρεώσεις της δουλειας... μας συνεπήρε η θάλασσα τελικά Cool

όπως και να χει (άσε την μουρμουρα) και καλό αγώνα να 'χετε... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 17:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες 4 εχουν μεινει...
αλεκουκος-σπυρος-νικος-λεφος

αποφασιστε ποιος ειναι ο κατσικοποδαρος που θα ριξουμε στη πυρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 17:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί παίχτηκε πάλι?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 18:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν καταλαβα καλα μπιλιος νοσοκομειο απο καμια δηλητηριαση προφανως και τα παιδια αναρτηση μπρος αριστερη και κοψανε δευτερο σκελος
ενω αλεκουκος-φωτης πηραν σβαρνα κατι κορινες και φαγανε ενα λεπτο ποινη.

παρολα αυτα νικ-λεφ τερματισαν 7οι σε 18στη κατηγορια!
ενω φωτης-αλεκος 8οι...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 18:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπρεπε να κατέβω να τους προσέχω... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 19:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο ρε παλικαρια Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 22:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν καταλαβα καλα μπιλιος νοσοκομειο απο καμια δηλητηριαση προφανως και τα παιδια αναρτηση μπρος αριστερη και κοψανε δευτερο σκελος

ενω φωτης-αλεκος 8οι...

πωπω κιτρινιλαααα... Razz

1.πισω αριστερη αναρτηση Νικου
2.δεν ειμαστε σε gtcc με κορινες....jersey ητανε
3.η ποινη ηταν 1 λεπτο και 10 δευτερολεπτα στον συνολικο χρονο...

www.apr.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 23:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυριο θα γραψω ποσο ωραια περασα αμφικλεια καθως και για την πρωτη μου επαφη με τους αγωνες.....τωρα ειμαι κομματια και πεφτω για υπνο.... Rolling eyes Sad

www.apr.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 23:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
volvos έγραψε:

ενω φωτης-αλεκος 8οι...

πωπω κιτρινιλαααα... Razz

Kλασσικο ποστ Τακη. Laughing

Επιστρεψαμε με εναν ακομη αγωνα να εχει περασει στην ιστορια.
Παμε λοιπον το κλασσικο story! Very happy
Παρασκευη βραδυ στο msn τελευταιο μηνυμα Νικου
" κατα τις 11 να εισαι Αμφικλεια"
"Αφου ξερεις οτι δεν θα ειμαι, γιατι μου το λες? κατα τις 12 να υπολογιζεις!"
Σαββατο πρωι ειμαι στο 106 με μια υπεροχη ζεστη να κατευθυνομαι προς το σπιτι του Σπυρου, ο Σπυρος παραδοξως ξυπνιος και ετοιμος να φυγουμε με εκανε να απορισω μηπως του συνεβη κατι.
Κατα τις 12 (προς 1 τελικα Laughing ) αφου καναμε ενα περασμα την αναβαση Αγιας Αννας ειμαστε στην πλατεια της Αμφικλειας και πινουμε το φραπεδακι μας (δεν ρισκαρα να ζητησω φρεντο) μαζι με Νικο Φωτη κ Αλεκουκο.
Αφου χαλαρωσαμε, καναμε τα pr μας ξεκινησαμε για αναγνωρισεις,η διαδρομη πιο γνωριμη οσο καμια αλλη, τριτη χρονια που την τρεχουμε, καναμε καποιες διορθωσεις καθαρογραψαμε, μια επαληθευση κ τελος.
Το βραδακι αφου ειναι ολα ετοιμα πηγαμε στο διπλανο χωριο στην κλασσικη ταβερνα που τσακισαμε 1,5 κιλο πα'ι'δακια κατι κοντοσουβλια κλοιπα διαιτητικα γευματα ωστε να εχουμε ελαφρυ στομαχι και ενεγρεια την επομενη μερα.
Εδω πρεπει να κανουμε μια παρενθεση ( ) , τωρα που το σκεφτομαι αγγυλη μαλλον [ ] και να πουμε οτι παρεα με τα φαγητα αποφασισαμε με τον Σπυρο να πνιξουμε 4 ή 5 κιλακια κρασι αφου "διψουσαμε" με αποτελεσμα να εκτυλιχθουν σκηνικα απειρου καλους, με εμενα και τον Σπυρο μοναδικους απομειναντες πελατες στην ταβερνα να τα λεμε με τον ταβερνιαρη, αυτος με μπυρες εμεις με κρασακι,αφου φυγαμε αγκαλιασμενοι και αγαπημενοι χαρουμενοι και γελαστοι για το ξενοδοχειο, οπως περπατουσαμε μου γυρισε το ποδι σε μια "αλλαγη πορειας" ετσι κουτσοι μεν ακμαιοτατοι δε μας μαζεψε ο Νικος και καταληξαμε στο ξενοδοχειο να κοιμηθουμε σε διπλο κρεβατι εγω ο Νικος,διαγωνια αναμεσα μας ο Σπυρος να μας νανουριζει με το ροχαλιτο του.
Κυριακη πρωι ξυπναμε (ευτυχως στην ωρα μας) το κεφαλι μου δεχεται ανελεητες "σφυριες" και παραπαταω ακομη γρηγορα στο τοπικο περιπτερο για δυο μπουκαλακια παγωμενο νερο (ενα για τα μουτρα ενα για το στομαχι) και μια μοσιον να παρω δυναμεις.
Ετοιμαζομαστε και παμε για πρωτο σκελος, ειμαστε πολυ ηρεμοι συγκεντρωμενοι ξερουμε τι θα κανουμε.
Ξεκιναμε και ο Νικος κανει απλα "καλλιτεχνικα" γρηγορη στρωτη οδηγηση, απλωνει το αυτοκινητο και νιωθω πολυ εμπιστοσυνη βγαινουμε στο κατηφορικο, παει υπεροχα, σε ενα σημειο που ειχε δυο τρια εικονοστασια αποφασισε να κουμπωσει 3η αντι για 2α εκει προτιμησα να κοιταξω τα γραπτα μου αντι τον δρομο, δεν ηθελα να ξερω. Laughing
Τερματιζουμε και τα φρενα καπνιζουν, ε τι θες να κανουν ρε μεγαλε με τα τσαρουχωματα που εκανες τσολια μου!
Φταβουμε σερβις, βλεπουμε οτι το "αδελφο πληρωμα" ειναι και αυτοι οκ οποτε παμε για δευτερο σκελος.
Ξεκιναμε δευτερο και του λεω "μαλ**α στα εικονοστασια με 2α", απαντηση δεν πηρα.
Παιρνουμε εκκινηση και το νιωθω οτι ειμαστε πιο ψυχωμενοι, παμε εξησου γρηγορα αλλα υπαρχει περισσοτερος ρυθμος, περισσοτερη ενταση, φτανουμε κατηφορικο και κλασσικα τα ιδια, φωναζω "βαλε δευτερα!" στον π0υτσ% μου λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες, παλι με 3η περασε το χαμενο.
Στα τελευταια χλμ αρχιζει να ειναι παραξενα ασταθες το αυτοκινητο αποφασιζω να του ριξω τον ρυθμο αφου δεν κυνηγαμε κατι και τερματιζουμε σε ρυθμους γρηγορης βολτας.
Στο σερβις ο Σπυρος δεν ειναι στα καλυτερα του, τον παιρνω παμε στο κεντρο υγειας, του κανουν ενεση να σταματησει να κανει εμετο, αλλα τπτ, ξαναγυρναμε και του κανουν ορό.
Συνερχεται και φευγουμε για Αθηνα.
Τωρα ειναι τελειως οκ, ηταν μια απλη ισωση, τπτ παραπανω.

Τπ ειπα και στον Νικο το γραφω κ εδω μπας και του βαλετε μυαλο κ εσεις.
Του λεω να δωσει το 206 να παρει κατι πιο ανταγωνιστικο, ειναι καλος, ορμαει με λογικη, οδηγει με μυαλο, ειναι κριμα να χαραμιζεται με αυτο το αυτοκινητο.
Ενα 13αρι να ειχε ψευτο Α/5 θα παιζαμε στην 3αδα σημερα ΣΙΓΟΥΡΑ.
Κριμα πραγματικα.

Ο Φωτης ειναι κρυφο πυροβολο, το γραφω εδω να μου το θυμηθειτε, εχει πολλη ψυχη και οδηγαει με αυτη... στο στομα! Laughing

Χαρηκα παρα πολυ για τον Αλεκουκο, οταν πρωτοηρθε εδω ελεγε για νιτρα κλπ, σημερα εκανε τον πρωτο του αγωνα.
ΝΑ ΤΟΥΣ 1000ΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

Τελος να ευχαριστησω αυτους που ηρθαν και να πω σε αυτους που δεν ηρθαν ενω ειπαν οτι θα ερθουν πως ειναι πιο ευγενικο να ειδοποιουν απο το να μην σηκωνουν τηλεφωνα γιατι ενω ειχαν πει να γινει κρατηση, ενα δωματιο πληρωθηκε κανονικα ενω ηταν αδειο.

Επομενος αγωνας για εμενα η αναβαση Αγιας Αννας σε 15 μερες, για τον Νικο οποτε θελει παλι,εγω ειμαι ετοιμος.
[/img]

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 05:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια παιδιά... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 07:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο παιδιά! Κι εις ανώτερα!!! Smile

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 07:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραία πράγματα Wink

ένα μεγάλο μπράβο και στον Μέγα με τον αλέξης σε αυτό το εγχείρημα, μπράβο!!!

Νίκο πάρε ενα 13αρι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε να γίνουμε πολλές Wink

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης