Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Manos207RC (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 02 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:19:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | μεγειες σας και καλοτάξιδα!!!
ανεξάρτητα από την ποιότητα κατασκευής θα θέλα μια συγκριτικη περιγραφη
εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12915 μεταξυ των 2 αυτοκινήτων κυρίως οδηγικά (οχι απαραίτητα οταν πάς τάπα) γενικά μιλάω |
Σας ευχαριστω πολυ!! MEMsound αυτο που ζητησες το εκανα στο αντιστοιχο topic.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:25:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kάτι μου λέει ότι το 207RC θα πουλήσει πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του... Ήδη έχει "βρωμίσει" ο τόπος με τα rallye...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:41:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Manos207RC έγραψε: | Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα..
Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ..
Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα..  |
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!! πες μας και αλλες εντυπωσης 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos207RC (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 02 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:52:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ayrton έγραψε: | Manos207RC έγραψε: | Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα..
Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ..
Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα..  |
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!! πες μας και αλλες εντυπωσης  |
Να σαι καλα Γιαννη,με το καλο να παραλαβεις και το δικο σου!! Εδω τα υπολοιπα...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=253976#253976 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Harrys RC (Χαρης) Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6T (16v) RC (2008)
Ένταξη: 27 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 56 Τόπος: Αθηνα-Λαμια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 04:04:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το rc ειναι τελειες!εμφανισιακα με ξετρελανε! τα φρενα αγκυρες, πολυ καλο γκαζακι (μαλιστα μεσα στα στενα ακουγετε κ η σκαστρα) επιταχυνεις για πλακα κ χωρις πολυ γκαζι (λογο στρωσηματος)! η μπακετιες θεικες, αν κ τις λακουβες τισ αποφευγα η αναρτηση δεν κοπαναγε τοσο πολυ ωστε να με κανει να σχηματισω ασχημη γνωμη! επεισης κατι που μου εκανε εντιπωση ηταν τα αυτοματα φωτα κ τα φωτα στροφης! ολος αυτος ο καιρος αναμονης μεχρι την παραλαβη αξιζε κ με το παραπανω!
Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!
Jimi Hendrix |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 10:43:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Harrys RC έγραψε: | Λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το rc ειναι τελειες!εμφανισιακα με ξετρελανε! τα φρενα αγκυρες, πολυ καλο γκαζακι (μαλιστα μεσα στα στενα ακουγετε κ η σκαστρα) επιταχυνεις για πλακα κ χωρις πολυ γκαζι (λογο στρωσηματος)! η μπακετιες θεικες, αν κ τις λακουβες τισ αποφευγα η αναρτηση δεν κοπαναγε τοσο πολυ ωστε να με κανει να σχηματισω ασχημη γνωμη! επεισης κατι που μου εκανε εντιπωση ηταν τα αυτοματα φωτα κ τα φωτα στροφης! ολος αυτος ο καιρος αναμονης μεχρι την παραλαβη αξιζε κ με το παραπανω! |
Ωραιος ο Harrys!!!!!!!!! αντε με το καλο και εμεις. Να σου πω, το χρωμα τελικα πως ειναι γιατι εγω ημουν μεταξυ λευκο η μαυρο και τελικα με επεισαν για το μαυρο,πως δειχνει?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:09:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το μαυρο χρωμα ειναι τελειο κ του παει!Ηταν η πρωτη μου επιλογη κ κατα την γνωμη μου καλα εκανες κ τους ακουσες κ το πηρες μαυρο! ειμαι σηγουρος οτι οταν το δεις μεσα στην αντιπρωσοπια για πρωτη φορα θα μηνεις μαλ***ς οπως εμεινα κ γω και το κοιταζα κανα 10 λεπτο γυρω γυρω! Βεβαια ειναι ενα χρωμα που θελει περιποιηση γιατι η αραχνιες κ η βρωμια φενονται πολυ!
Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!
Jimi Hendrix |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:31:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Harrys RC έγραψε: | Το μαυρο χρωμα ειναι τελειο κ του παει!Ηταν η πρωτη μου επιλογη κ κατα την γνωμη μου καλα εκανες κ τους ακουσες κ το πηρες μαυρο! ειμαι σηγουρος οτι οταν το δεις μεσα στην αντιπρωσοπια για πρωτη φορα θα μηνεις μαλ***ς οπως εμεινα κ γω και το κοιταζα κανα 10 λεπτο γυρω γυρω! Βεβαια ειναι ενα χρωμα που θελει περιποιηση γιατι η αραχνιες κ η βρωμια φενονται πολυ! |
να σε ρωτησω και κατι αλλο? πισω απο το τιμονι υπαρχουν χειριστηρια για το radio-cd? ο πωλητης μου δεν ηξερε να μου απαντηση και στο internet δεν βρηκα πληροφοριες για αυτο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:37:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπαρχουν τα χειρηστηρια για το ραδιο cd κανονονικοτατα οπως υπαρχουν κ για το cruse control! κ πραγαμτικα ειναι πολυ βολικα σου λυνουν τα χερια!
Για οτι αλλο θες ρωτα εγω ειμαι εδω 
Jimi Hendrix |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:55:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Harrys RC έγραψε: | Υπαρχουν τα χειρηστηρια για το ραδιο cd κανονονικοτατα οπως υπαρχουν κ για το cruse control! κ πραγαμτικα ειναι πολυ βολικα σου λυνουν τα χερια!
Για οτι αλλο θες ρωτα εγω ειμαι εδω  |
να᾽σαι καλα!!!!!!! thank's απορω ομως ρε συ harry γιατι εμενα και αλλων που ηρθαν την ιδια ημερομηνια στο τελωνειο δεν μας το παρεδωσαν ακομα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 16:41:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
harrys καλοταξιδο οπως και οι υπολοιποι με το καλο να τα παραλαβεται!Αντε περαστε και απο τη λεσχη να σας τα ασημοσουμε 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 11:58:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια εχει κανενας αλλος νεο για rc που περιμενει απο "φουρνια" 13-4?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kos_argyris (kostas) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)
Ένταξη: 08 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 256
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 12:44:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και γω περιμένω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:33:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kos_argyris έγραψε: | Και γω περιμένω... |
μιλησες καθολου με peugeot? Μαλλον για την αλλη εβδομαδα μας βλεπω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kos_argyris (kostas) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)
Ένταξη: 08 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 256
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:59:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε μίλησα σήμερα. Τη παρασκευή είχα πάρει και μου χε πει ότι ακόμα βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο... πιστεύω πως μεσα στη βδομάδα θα μας έρθει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 03:46:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστω συνονοματε, ελπιζω καποια στιγμη συντομα να βρω χρονο κ να περασω απο την λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα!
Κωστα Αργυρη ευχομαι(κ Παλι) να το παρετε συντομα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν αργησει την παραδοση! ισως αν μπορουσε ο Αργυρης(Touristas) να μας εξηγηση πια ειναι η διαδικασια το ελενχου
κ γιατι καθηστερει!
Jimi Hendrix |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 09:14:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά , χωρίς να θέλω να σας αγχώσω , κρατήστε μία πισινή στις ημερομηνιες.
Ο λόγος είναι απλός ,αυτές τις ημέρες έχουν απεργία φορτηγά-νταλίκες κτλ...
και η μεταφορά των αυτ/των γίνεται μέσω αυτών. 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 09:32:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | Παιδιά , χωρίς να θέλω να σας αγχώσω , κρατήστε μία πισινή στις ημερομηνιες.
Ο λόγος είναι απλός ,αυτές τις ημέρες έχουν απεργία φορτηγά-νταλίκες κτλ...
και η μεταφορά των αυτ/των γίνεται μέσω αυτών.  |
το ειχα ξεχασει αυτο υπομονη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 10:37:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Harrys RC έγραψε: | Ευχαριστω συνονοματε, ελπιζω καποια στιγμη συντομα να βρω χρονο κ να περασω απο την λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα!
Κωστα Αργυρη ευχομαι(κ Παλι) να το παρετε συντομα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν αργησει την παραδοση! ισως αν μπορουσε ο Αργυρης(Touristas) να μας εξηγηση πια ειναι η διαδικασια το ελενχου
κ γιατι καθηστερει! |
πιθανων το δικο σου να περασε πιο πριν απο τον τεχνικο ελεγχο απ'οτι τα υπολοιπα και γι'αυτο το παρελαβες πιο γρηγορα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 22:18:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|