PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 207 RC?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 02 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μεγειες σας και καλοτάξιδα!!!

ανεξάρτητα από την ποιότητα κατασκευής θα θέλα μια συγκριτικη περιγραφη
εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12915 μεταξυ των 2 αυτοκινήτων κυρίως οδηγικά (οχι απαραίτητα οταν πάς τάπα) γενικά μιλάω

Σας ευχαριστω πολυ!! MEMsound αυτο που ζητησες το εκανα στο αντιστοιχο topic..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kάτι μου λέει ότι το 207RC θα πουλήσει πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του... Ήδη έχει "βρωμίσει" ο τόπος με τα rallye...

Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos207RC έγραψε:
Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα..
Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ.. Laughing
Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα.. Wink

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!! πες μας και αλλες εντυπωσης Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 02 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 16:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
Manos207RC έγραψε:
Γεια χαρα και απο μενα!
Απο πρωην κατοχος 206 RC απο προχτες Τεταρτη 30/4 νυν κατοχος 207 RC! Η παραγγελια μου ειχε γινει στις 4/2 για το grey shark το οποιο ακομη δεν εχει φτασει και τελικα εγινε μια ακυρωση σε μαυρο και το πηρα νωριτερα..
Το 1ο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η αναμονη αν και μου εκανε τα νευρα κουρελια τελικα αξιζε τον κοπο..ειναι ενα κουκλι και δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο αμαξι μου..Η ποιοτητα κατασκευης βγαζει ματι σε συγκριση με το 206 και ο εξοπλισμος ειναι απλα...υπερπληρης! Προσοχη σε ενα σημειο...οταν πρωτομπειτε μεσα και πατε να το βγαλετε εξω...μην πατησετε πολυ το φρενο...πιανει ακαριαια!! Τωρα απλα το χαιδευω και φρεναρω..αν παρω παλι το 206 1.6 της κοπελιας μου θα στουκαρω στανταρ.. Laughing
Να τα χαιρομαστε λοιπον καλα και κυριως ασφαλη χλμ σε ολους μας και εδω ειμαστε για πολυ μπλα μπλα.. Wink

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!! πες μας και αλλες εντυπωσης Wink

Να σαι καλα Γιαννη,με το καλο να παραλαβεις και το δικο σου!! Εδω τα υπολοιπα...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=253976#253976
Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6T (16v) RC (2008)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Τόπος: Αθηνα-Λαμια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 04:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το rc ειναι τελειες!εμφανισιακα με ξετρελανε! τα φρενα αγκυρες, πολυ καλο γκαζακι (μαλιστα μεσα στα στενα ακουγετε κ η σκαστρα) επιταχυνεις για πλακα κ χωρις πολυ γκαζι (λογο στρωσηματος)! η μπακετιες θεικες, αν κ τις λακουβες τισ αποφευγα η αναρτηση δεν κοπαναγε τοσο πολυ ωστε να με κανει να σχηματισω ασχημη γνωμη! επεισης κατι που μου εκανε εντιπωση ηταν τα αυτοματα φωτα κ τα φωτα στροφης! ολος αυτος ο καιρος αναμονης μεχρι την παραλαβη αξιζε κ με το παραπανω!

Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 10:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:
Λοιπον οι πρωτες μου εντυπωσεις απο το rc ειναι τελειες!εμφανισιακα με ξετρελανε! τα φρενα αγκυρες, πολυ καλο γκαζακι (μαλιστα μεσα στα στενα ακουγετε κ η σκαστρα) επιταχυνεις για πλακα κ χωρις πολυ γκαζι (λογο στρωσηματος)! η μπακετιες θεικες, αν κ τις λακουβες τισ αποφευγα η αναρτηση δεν κοπαναγε τοσο πολυ ωστε να με κανει να σχηματισω ασχημη γνωμη! επεισης κατι που μου εκανε εντιπωση ηταν τα αυτοματα φωτα κ τα φωτα στροφης! ολος αυτος ο καιρος αναμονης μεχρι την παραλαβη αξιζε κ με το παραπανω!

Ωραιος ο Harrys!!!!!!!!! αντε με το καλο και εμεις. Να σου πω, το χρωμα τελικα πως ειναι γιατι εγω ημουν μεταξυ λευκο η μαυρο και τελικα με επεισαν για το μαυρο,πως δειχνει?

Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:09:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μαυρο χρωμα ειναι τελειο κ του παει!Ηταν η πρωτη μου επιλογη κ κατα την γνωμη μου καλα εκανες κ τους ακουσες κ το πηρες μαυρο! ειμαι σηγουρος οτι οταν το δεις μεσα στην αντιπρωσοπια για πρωτη φορα θα μηνεις μαλ***ς οπως εμεινα κ γω και το κοιταζα κανα 10 λεπτο γυρω γυρω! Βεβαια ειναι ενα χρωμα που θελει περιποιηση γιατι η αραχνιες κ η βρωμια φενονται πολυ!

Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:
Το μαυρο χρωμα ειναι τελειο κ του παει!Ηταν η πρωτη μου επιλογη κ κατα την γνωμη μου καλα εκανες κ τους ακουσες κ το πηρες μαυρο! ειμαι σηγουρος οτι οταν το δεις μεσα στην αντιπρωσοπια για πρωτη φορα θα μηνεις μαλ***ς οπως εμεινα κ γω και το κοιταζα κανα 10 λεπτο γυρω γυρω! Βεβαια ειναι ενα χρωμα που θελει περιποιηση γιατι η αραχνιες κ η βρωμια φενονται πολυ!

να σε ρωτησω και κατι αλλο? πισω απο το τιμονι υπαρχουν χειριστηρια για το radio-cd? ο πωλητης μου δεν ηξερε να μου απαντηση και στο internet δεν βρηκα πληροφοριες για αυτο

Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν τα χειρηστηρια για το ραδιο cd κανονονικοτατα οπως υπαρχουν κ για το cruse control! κ πραγαμτικα ειναι πολυ βολικα σου λυνουν τα χερια!
Για οτι αλλο θες ρωτα εγω ειμαι εδω Razz Very happy

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:
Υπαρχουν τα χειρηστηρια για το ραδιο cd κανονονικοτατα οπως υπαρχουν κ για το cruse control! κ πραγαμτικα ειναι πολυ βολικα σου λυνουν τα χερια!
Για οτι αλλο θες ρωτα εγω ειμαι εδω Razz Very happy

να᾽σαι καλα!!!!!!! thank's Wink απορω ομως ρε συ harry γιατι εμενα και αλλων που ηρθαν την ιδια ημερομηνια στο τελωνειο δεν μας το παρεδωσαν ακομα Sad

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 16:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

harrys καλοταξιδο οπως και οι υπολοιποι με το καλο να τα παραλαβεται!Αντε περαστε και απο τη λεσχη να σας τα ασημοσουμε Razz Razz

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 11:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εχει κανενας αλλος νεο για rc που περιμενει απο "φουρνια" 13-4?

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 12:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω περιμένω...
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kos_argyris έγραψε:
Και γω περιμένω...

μιλησες καθολου με peugeot? Μαλλον για την αλλη εβδομαδα μας βλεπω Sad

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε μίλησα σήμερα. Τη παρασκευή είχα πάρει και μου χε πει ότι ακόμα βρίσκεται στον τεχνικό έλεγχο... πιστεύω πως μεσα στη βδομάδα θα μας έρθει
Επιστροφή στην κορυφή
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 03:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω συνονοματε, ελπιζω καποια στιγμη συντομα να βρω χρονο κ να περασω απο την λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα!

Κωστα Αργυρη ευχομαι(κ Παλι) να το παρετε συντομα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν αργησει την παραδοση! ισως αν μπορουσε ο Αργυρης(Touristas) να μας εξηγηση πια ειναι η διαδικασια το ελενχου
κ γιατι καθηστερει!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 09:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά , χωρίς να θέλω να σας αγχώσω , κρατήστε μία πισινή στις ημερομηνιες.

Ο λόγος είναι απλός ,αυτές τις ημέρες έχουν απεργία φορτηγά-νταλίκες κτλ...
και η μεταφορά των αυτ/των γίνεται μέσω αυτών. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 09:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Παιδιά , χωρίς να θέλω να σας αγχώσω , κρατήστε μία πισινή στις ημερομηνιες.

Ο λόγος είναι απλός ,αυτές τις ημέρες έχουν απεργία φορτηγά-νταλίκες κτλ...
και η μεταφορά των αυτ/των γίνεται μέσω αυτών. Wink

το ειχα ξεχασει αυτο Confused υπομονη Smile

Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 10:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Harrys RC έγραψε:
Ευχαριστω συνονοματε, ελπιζω καποια στιγμη συντομα να βρω χρονο κ να περασω απο την λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα!

Κωστα Αργυρη ευχομαι(κ Παλι) να το παρετε συντομα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν αργησει την παραδοση! ισως αν μπορουσε ο Αργυρης(Touristas) να μας εξηγηση πια ειναι η διαδικασια το ελενχου
κ γιατι καθηστερει!

πιθανων το δικο σου να περασε πιο πριν απο τον τεχνικο ελεγχο απ'οτι τα υπολοιπα και γι'αυτο το παρελαβες πιο γρηγορα

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 22:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ άλλη καθυστέρηση!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης