Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Απρ 2008, 22:13:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | μητσακο πολλα μπραβο....
οταν τα ελεγα εγω
ομιχλη βρεγμενο και γλαλφας συνοδηγος μυριζει πολυ μπαρουτι η ιστορια  |
συνομηλία πληρώματος μέσα στην ομίχλη στα ψηλά (όσοι ήρθαν καταλαβαίνουν τί εννοώ) τώρα δώσε βάση:
Νίκος: 4η αριστερή πατημένη! Πάτα ρε τί κόβεις!
Εγω: Ρε Νίκο δεν βλέπω!!!
Νίκος: Ε κι εγώ τότε τί διαβάζω??????????

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Απρ 2008, 23:20:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα για την προσπάθεια τους, αρκετοί ηταν αυτοί που εγκατέλειψαν ωστόσο. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά (μπράβο μητσάκο, βρέθηκε μπροστά απο αρκετά αμάξια μεγαλύτερης κλάσσης.), παλαιοχώρα 1 και ταξιάρχης 2 που βρέθηκα είδα αρκετά καλά περάσματα. Πεθάναμε βέβαια στο κρύο, καιρικές συνθήκες αντίξοες πραγματικά. Στον ταξιαρχη 2 σ ενα δεξι πέταλο λίγο πριν το τελος της ειδικής έριχε χιονόνερο, εξω είχε 2 βαθμούς κελσίου, φυσούσε αρκετά και κατά διαστήματα είχε πυκνή ομίχλη. Αν δεν καταλήξω στο κρεββάτι... καλά θα ναι.
Ο Χολομώντας είναι απο τις πλέον "δυνατές" διαδρομές...
Καλή συνέχεια Μητσάκο...
Σταύρο, πολύ ωραίες φωτογραφίες... μπράβο και σε σένα.
Εχεις και πολύ καλη μηχανή, 20D
Θα σου πρότεινα βέβαια αμα θες να φριάζαρεις πλήρως το οχημα να βάλεις ταχύτητα >1000 γιατι κάποιες φωτο σου ειναι φλου. Στην 20D με iso 800 είσαι άρχοντας απο θόρυβο. Απ όσο είδα εσύ ήσουν στα 400ISO, anyway τα λέμε σε αλλο τοπικ αυτά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 07:53:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα για την προσπάθεια τους, αρκετοί ηταν αυτοί που εγκατέλειψαν ωστόσο. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά (μπράβο μητσάκο, βρέθηκε μπροστά απο αρκετά αμάξια μεγαλύτερης κλάσσης.), παλαιοχώρα 1 και ταξιάρχης 2 που βρέθηκα είδα αρκετά καλά περάσματα. Πεθάναμε βέβαια στο κρύο, καιρικές συνθήκες αντίξοες πραγματικά. Στον ταξιαρχη 2 σ ενα δεξι πέταλο λίγο πριν το τελος της ειδικής έριχε χιονόνερο, εξω είχε 2 βαθμούς κελσίου, φυσούσε αρκετά και κατά διαστήματα είχε πυκνή ομίχλη. Αν δεν καταλήξω στο κρεββάτι... καλά θα ναι.
Καλή συνέχεια Μητσάκο...
Θα σου πρότεινα βέβαια αμα θες να φριάζαρεις πλήρως το οχημα να βάλεις ταχύτητα >1000 γιατι κάποιες φωτο σου ειναι φλου. Στην 20D με iso 800 είσαι άρχοντας απο θόρυβο. Απ όσο είδα εσύ ήσουν στα 400ISO, anyway τα λέμε σε αλλο τοπικ αυτά. |
ευχαριστώ Γιάννη για τα καλά σου λόγια. Καλά ο Χολομώντας είναι το ring της Β.Ελλάδος χαλαρά.
εσύ καμμιά καλλιτεχνική φωτό (που το κατέχεις το αντικείμενο) δεν?
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 09:20:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μητσο-Σακη,συγχαρητηρια ρε!
Αντε και εις ανωτερα!
Πολυ βροχη,πολυ νερο και κρυο,αλλα απο οτι καταλαβα τουλαχιστον οι αγωνιζομενοι το ευχαριστηθηκατε.
Στέλιο θα σε παρακαλούσα να μεταφέρεις το σχόλιό σου στο αντίστοιχο τόπικ
εκ της mod team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 09:29:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
(δεν σας την λέω απλά αναρωτιέμαι γιατί τα κάνετε τόσο μπερδεμένα)
γιατί γράφετε τα μισά ποστ στο "north team"
τα άλλα μισά στο "ραλλυ θερμαικού" και κάμποσα ακόμα στις "συναντήσεις Βορ Ελλάδας"
σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να μπάινει ενα λίνκ στα σχετικά τόπικ για το τόπικ που θα συζητίέται το συγκεκριμένο θέμα
πχ
στις "συναντήσεις Βορ Ελλάδος" ενα λίνκ για το τόπικ "ραλλυ θερμαικού"
και το ίδιο στο "νορθ τεαμ" ενα ιδιο λινκ και όλα να γράφονται σε ενα τόπικ
αποψή μου ειναι αυτή βέβαια αλλά νομίζω οτι βοηθάει και στην πιο ευκολη ευρεση κάποιου θέματος αλλά και στην καλήτερη προβολή των πληρωμάτων (μέσω τις μεγαλήτερης αναγνωσιμότητας ενός τόπικ)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 09:42:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βασικά νόμιζα ότι εδώ το έκανε το τόπικ ο Γονάκης για να κάνουμε και τον "χαβαλέ" μας για αυτό το παρατράβηξα λίγο με τα ποστ.
apologies 
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 12:06:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: |
Γιάννη η 20D δεν ειναι δική μου! σε καθε ράλι που πηγαίνω παίρνω δανεική απο κολλητό φωτογράφο.Ξερεις απο 350D ώς και mark 1 και συναφή.
Φακους δεν μου δινει ομως! (μην ειμαι και πλεονέκτης...)
Τεσπα.Πάντα τις βάζω στο αυτόματο προγραμμα για το "σπριντάκι",μιας και δεν κατέχω πολλά απο φωτό.
Τελικά κατέληξα στην 400D εγώ.Με 18-55 βγαινει 550ε.Καλη τιμή.Μολις την πάρω,θα "απαιτήσω" τις συμβουλές σου 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 14:09:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: |
ομιχλη βρεγμενο και γκαλφας συνοδηγος μυριζει πολυ μπαρουτι η ιστορια  |
όπως είπε πιο πάνω ο οδηγός μου, αναρωτιέμαι ποιος έριξε πιο πολλά γκάζια.
ο Μητσάκος στο 106 ή εγώ στο Μητσάκο ?
είχε τη φάση του ο αγώνας. δε μας έφταναν οι καιρικές συνθήκες, εμείς το.. συζητούσαμε κιόλας μέσα. σκόπιμα το έκανα βέβαια, για να δει τι χαλαροί πρέπει να είμαστε ακόμα και στον κωλόκαιρο
πάντως το παιδί αδικείται. Ascona έπρεπε να πάρει για γουστάρει και όχι 106...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 20:06:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το θέμα εδώ είναι ''Ράλλυ Θερμαικού''.
Όποιος θέλει να πεί κάτι για την προσπάθεια των παιδιών, να το κάνει στο αντίστοιχο τοπικ Psclub North team'' στην ενότητα ''Psclub και αγώνες''.
Ευχαριστώ κάποια παιδία που έχουν πιάσει το νόημα και ήδη ποστάρουν ανάλογα, διατηρώντας την τάξη
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 21:24:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιώργο,να πω την άποψη μου? στο τοπικ του καθε αγώνα να γραφουμε τα σχολια μας (για τον αγώνα αλλά και για τα πληρώματα,όπως και τις φωτό μας) και στ τοπικ ps club north team να αναφέρουμε μονο το πληρωμα και που θα αγωνιστεί.
Τι λές/τε?
Αυτό που λέω το στηρίζω στο εξης.Δεν μπορώ πχ εγω να γραψω για το πως περασα στον αγωνα,μιας και ισως να θέλω να αναφέρω κατι χαρακτιριστικό του τύπου "μητσο εκανες και γ**μώ τα τετακέ εκει".
Πιάνεις τον συλογισμό μου ε?
Σκεφτείτε το.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 21:29:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tsosmoulis έγραψε: | plaketokofths έγραψε: | Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα για την προσπάθεια τους, αρκετοί ηταν αυτοί που εγκατέλειψαν ωστόσο. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά (μπράβο μητσάκο, βρέθηκε μπροστά απο αρκετά αμάξια μεγαλύτερης κλάσσης.), παλαιοχώρα 1 και ταξιάρχης 2 που βρέθηκα είδα αρκετά καλά περάσματα. Πεθάναμε βέβαια στο κρύο, καιρικές συνθήκες αντίξοες πραγματικά. Στον ταξιαρχη 2 σ ενα δεξι πέταλο λίγο πριν το τελος της ειδικής έριχε χιονόνερο, εξω είχε 2 βαθμούς κελσίου, φυσούσε αρκετά και κατά διαστήματα είχε πυκνή ομίχλη. Αν δεν καταλήξω στο κρεββάτι... καλά θα ναι.
Καλή συνέχεια Μητσάκο...
ευχαριστώ Γιάννη για τα καλά σου λόγια. Καλά ο Χολομώντας είναι το ring της Β.Ελλάδος χαλαρά.
εσύ καμμιά καλλιτεχνική φωτό (που το κατέχεις το αντικείμενο) δεν? |
Δημήτρη τα "καλά μου λόγια" τα εννοώ, πραγματικά στην παλαιοχωρα που καθόμουν σε μια αριστερή μετά απο μεγάλη ευθεία είδα να κάνεις ενα απο τα πιο οριακά φρεναρίσματα της ημέρας.
Χολομώντας ειναι για μένα μακράν απο τις καλύτερες διαδρομές (θυμίζει Ακίνα λέμε) για μοτορσπορ χαρακτήρες. Εχει ποικιλία καμπών, καλή ασφαλτο και πράσινο...
Δυστυχώς κάποια φωτο διαθέσιμη δεν έχω.
Ααα, δεν το κατέχω αλλά το προσπαθώ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2008, 21:36:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Γιώργο,να πω την άποψη μου? στο τοπικ του καθε αγώνα να γραφουμε τα σχολια μας (για τον αγώνα αλλά και για τα πληρώματα,όπως και τις φωτό μας) και στ τοπικ ps club north team να αναφέρουμε μονο το πληρωμα και που θα αγωνιστεί.
Τι λές/τε?
Αυτό που λέω το στηρίζω στο εξης.Δεν μπορώ πχ εγω να γραψω για το πως περασα στον αγωνα,μιας και ισως να θέλω να αναφέρω κατι χαρακτιριστικό του τύπου "μητσο εκανες και γ**μώ τα τετακέ εκει".
Πιάνεις τον συλογισμό μου ε?
Σκεφτείτε το. |
Νομίζω ότι κι άλλοι έχουν αυτή την άποψη.. είναι και δύσκολο να τους κυνηγάς όλους. Μάλλον έτσι θα γίνεται 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 08:05:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με ότι δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.εγώ δεν γλυστούσα, δεν μου άρεσε η κατηφόρα δεν δεν δεν. είπαμε ΠΓ (προ Γκάλφα εποχή) και ΜΓ (μετά Γκάλφα)
σιγά μην έμπαινα εγώ με 4η τέρμα μέσα σε λασπούρα για να κερδίσω στο εσάκι...εκεί γουστάρησες όμως ε? P
η δεύτερη από το πολυαγαπημένο Γιώργο Παπαδόπουλο :
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 11:16:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ασφαλειες ζωηςςςς
παρε κοσμοεεεεε
ελα το ζεστο πραμαααααααααααα
στελιο ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gjk Μόλις έγραψα

106 Rallye 16V
Ένταξη: 03 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: ΒΕΛΒΕΝΤΟ-(Κοζανη)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 12:33:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ ωραίος αγώνας
Είδαμε Παλαιόχωρα Ι και ΙΙ Ευτυχώς είχαμε το αμάξι δίπλα στο δρόμο και μόλις ξεκίνησε η βροχή...μέσα και .... μάσα
Δώστε βάση εεε ο Μήτσος δεν πάει για βόλτα......φταίει βέβαια και ο μικρός αντιχρηστουλης στο δεξί μπάκετ...
Δημήτρη ΜΠΡΑΒΟ (και γκαλφα μπραβο αλλά λέμε τωρα )\
Μόλις μας είδε σχεδον γονατιστούς έφερε και το πρώτο τετακε της ημέρας χεχεχεχε
Πολύ καλλή η οργάνωση.
Μόλις τελείωσε η παλαιόχωρα ΙΙ πήγαμε στην εκκίνηση του παλαιοκάστρου (sic) II.Ο Βραχάτης έτρεχε με παρτάλια λάστιχα για στεγνό.
Αα και ένα μπράβο να πούμε στους Μάστορα-Σαμιώτη από την Κοζάνη που τερμάτησαν ένα δύσκολο αγώνα. 
sweet 16 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 rallye x 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 13:25:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gjk έγραψε: |
Αα και ένα μπράβο να πούμε στους Μάστορα-Σαμιώτη από την Κοζάνη που τερμάτησαν ένα δύσκολο αγώνα.  |
σωστός! μιλάμε για 2 καταπληκτικά παιδιά οι οποίοι ήταν πίσω μας στην σειρά εκκίνησης και πριν από κάθε ειδική στην "αναμονή" ήμασταν πάντα δίπλα δίπλα συζητώντας.τρομερή ατμόσφαιρα. πάντα τέτοια!
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 17:26:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tsosmoulis έγραψε: | εκεί γουστάρησες όμως ε? |
εκεί πρέπει να σφίχτηκες ε? χεχεχεχεχεχε
να δείτε το Μητσάκο διόρθωση με το 13αρι μέσα σε μπούκα λασπωμένη με 4η στο κιβώτιο και κατηφόρα.... χοχοχοχο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 20:53:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω θα σταθώ σε κάτι άλλο... ΑΚΟΥ ΚΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧοχοχοχχοχοχχο
Ακόμα γελάω...καλά μητσάκο γνώριζα γενικά πως στους αγώνες παίζει μεγάλο ρόλο ο συνοδηγός,αλλά με τέτοια γκάζια που τρώς σε βλέπω ρε φίλε για πρωταθλητή φέτος,με διαφ(θ)ορά 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|