PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Απορια για το turbo σε 207 1600Τ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mario207 (mario)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 1.6

Ένταξη: 15 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 17:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mario207 έγραψε:
και τωρα τι κανεις για να σου πηγαινει εξισου "καλα" και στα ψηλα. οποιος εχει ραλλυε/τζι -τι το ξερει. χαμηλα δεν το ακους καθολου και ανεβαζει πολυ ωραια και ψηλα μουγγριζει και δε δινει !!!μετα τισ 4.000 στροφες περιπου πεφτει πολυ

και το τουρμπο δεν ακουγεται σαν να δουλευει μονο ατμοσφαιρα στα ψηλα !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 18:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι. Μου την έχει δώσει πολύ... Πιστεύω ότι αρχικά με μια φιλτροχοάνη και μια εξάτμιση τουλάχιστον θα φτιάξει ο ήχος και λίγο η απόκριση/ευστροφία. Έτσι τουλάχιστον θα ξεγελιόμαστε ότι πάει καλά και ψηλά (αφού όσο ανεβάζεις ακούγεται και περισσότερο). Από εκεί και πέρα, τίποτα... Βλέπεις το πρόγραμμα κρατά την ίδια "πολιτισμένη" λειτουργία του κινητήρα, με την έννοια ότι ανεβαίνει όλη καμπύλη ιπποδύναμης-ροπής όπως είναι παράλληλα προς τα πάνω.

Πάντος ρε παιδιά δεν είναι και τόσο χάλια ψηλά. Οκ μέχρι τις 4000-4500 ανεβάζει με μεγαλύτερο ρυθμό, αλλά μετά, έως τις 6200 πάει σταθερά πολύ καλά. Εμένα μου φαίνετε σας χαλάει (όπως χαλάει και εμένα) αυτό το μούγκρισμα που νοιώθεις ότι το αμάξι αγκομαχά, αντί να δίνει. Μην ξεχνάμε οι 150 ίπποι βγαίνουν στις 5900..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 20:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανεβάζω και μια φωτογραφία με την μέγιστη πίεση που σηκώνει πάντα με τέρμα γκάζι και στιγμιαία. Το μόνο που έχω είναι ένα βαρελάκι που δεν νομίζω να παίζει ρόλο.

http://img225.imageshack.us/my.php?image=11fk1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 20:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ενδιαφέρον...

Παιδιά, ποιος άλλος έχει barometro να μας πει τι βλέπει?
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 21:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηλεκτρονικο ειναι η μηχανικο?δλδ το εχεις συνδεση με διοδακια η στην εισαγωγη απο καλωδιο?

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 21:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λίγο δύσκολο να σηκώνει 1.1 μιας και είναι ρυθμισμένο 0.8 – 0.9 max.
Εάν για κάποιο λόγο ανέβη η πίεση πάνω από την ρυθμισμένη θα ανάψει λαμπάκι κινητήρα.
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 21:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλεκτρονικό είναι και συνδέετε στον αισθητήρα κάτω από το φιλτροκούτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 22:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με καλωδιο?εχω ακουσει οτι μπορεις να παρεις πιεση απο καπου εκει,απο ηλεκτρολογο,αλλα η μετρηση δε θα ειναι τοσο αξιοπιστη.ετσι μου εχουν πει,χωρις να το ξερω εγω(για να μη παρεξεγεθουμε) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 22:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι με καλωδιο

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10442&postdays=0&postorder=asc&start=20
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2008, 23:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ,σε ευχαριστω Smile

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2008, 08:42:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που θα δυσκολευτείτε να απαντήσετε;

Εγκαταστήσατε το μπαρόμετρο έτσι ώστε να παίρνει σήμα από τον εργοστασιακό αισθητήρα. Υπάρχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα.
Ο MAP sensor του DEFI έχει την ίδια συνάρτηση μεταφοράς με τον εργοστασιακό; Η τάση του αντιστοιχεί στην τάση του εργοστασιακού για όλο το φάσμα πιέσεων;

Τα DEFI βλέπουν μέχρι και δίμπαρα, κάτι που πολύ αμφιβάλω ότι μπορεί να κάνει ο εργοστασιακός αισθητήρας MAP.

Αν τυχόν έχουν απόκλιση στην τάση εξόδου οι δύο αισθητήρες, τότε το DEFI θα μετράει μεγαλύτερη πίεση από την πραγματική, κάτι που εξηγεί τις κάπως αισιόδοξες πιέσεις που βλέπετε!
Όχι τίποτε άλλο, 0.8 υποπίεση στο ρελαντί είναι μάλλον υπερβολικά μικρή.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 30 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 23:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Το φάσμα λειτουργίας του είναι 1500-5500 και δουλεύει σταθερά 0.8 δεν έχει overboost.

Αργυρη σε διαβαζω με πολυ προσοχη, τα λες πολυ καλα .Θα θελα να σε ρωτησω αν,
στις 1500 μπαινει ανεξαρτητα με την πιεση του γκαζιου?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 06:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουσιαστικά έχει διαθέσιμη την ροπή από τις 1500 αρκεί να την ζητήσεις.
Με λίγο γκάζι στην ουσία με λίγο φορτίο δεν σηκώνει πίεση.
Παίζει ρόλο το πόσο πατάς εσύ το πετάλι του γκαζιού.
Επιστροφή στην κορυφή
thanos75x (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 30 Απρ 2008
Τόπος: Βόλος - Μαγνησία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 17:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ηταν και οι καλες παλιες εποχες με το Punto GT ΙΙΙ που πηγαινα στην εθνικη περιπου μεχρι τα 170km/h χωρις να τουρμπισει αφου πατουσα πολυ αργα σταδιακα το γκαζι απαλα... Ηταν το λεγομενο skroutz mode για ταξιδια γιατι αν παταγες αποτομα εβγαινε ο αραπης και φσσστ σου ρουφαγε ολη την βενζινη... Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης