PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αιώνιο τράβηγμα αριστερά !!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 12:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ!!!! Sad

- Κάνε μια ευθυγράμμιση
- Έλεγξε αν είναι στραβή καμία ζάντα...
- Ίσως φταίει και κανένα λάστιχο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 18:51:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
StAkIS έγραψε:

Πάτα F1... Laughing
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε βρε γείτονα?Πήγες στην αντιπροσωπεία?

Πήγα, αλλά δεν αναλαμβάνουν να ανακατευτούν όταν τα αμορτισέρ δεν είναι μαμίσια!!! Shocked

Και όσον αφορά το μπροστά δεξιά χτύπημα, η απάντησή τους ήταν "...δες τι θα κάνεις πρώτα με τα αμορτισέρ (δηλ. το πίσω αριστερά!!!) και μετά βλέπουμε για το πρόβλημα!!!

Βέβαια τι άλλη απάντηση θα έπαιρνα από αυτούς... Sad

Και έτσι κάθε μέρα ζω με αυτά τα προβλήματα και άλλα τόσα!!! Sad

Να μην υπάρχει πια, ένας τεχνικός κάπου, που πραγματικά να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί και να μου βρει λύση;;;

Γιατί και σε άλλες αντιπροσωπείες που πήγα εκτός της LION, πέρα από προηγούμενες κακές εμπειρίες, δεν μου εξέπνευσαν εμπιστοσύνη για να τους αφήσω το αμαξάκι μου και να βρουν λύση!! Τι να κάνω;;

Πόσα πια πρέπει να ξοδέψω για να βρω λύση;; Sad Sad Sad

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2003, 09:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο,με όσα λες 2 πράγματα συμπεραίνω,είτε τα αμορτισέρ δεν είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητο,ή-το πιθανότερο κατά την απόψή μου- τα ελατήρια δεν συνεργάζονται με τα συγκεκριμένα αμορτισέρ.
Θεωρώ δεδομένο ότι έγινε σωστή τοποθέτηση των αμορτισέρ,όσο αφορά τις ρυθμίσεις.Αυτός που στα έβαλε τί λέει?Από την στιγμή που με τα μαμίσια δεν έχεις πρόβλημα,δεν έχει να σου προτείνει κάτι?
Τώρα για την απάντηση της αντιπροσωπέιας,τί να πω... Όφειλαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο,μιας και δεν είναι στην εγγύηση,και όχι να βγάζουν έτσι πορίσματα.Στο κάτω-κάτω υπάρχουν αντιπροσωπείες που αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν οι ίδιες "ξένα" αμορτισέρ.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2003, 10:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ένα χρόνο τραβιόμουνα με το πρόβλημα αυτό ... είχα κάνει ευθυγραμμίσεις και ευθυγραμμίσεις ....
Είχα πάει σε έναν μάστορα ο οποίος μου μέτρησε το αμάξι απ'άκρη σ'άκρη ....
Θα σου πώ δύο τρία πράγματα που μου κοίταξε αν είναι να το πείς και εσύ εκεί που θα πάς :

Πρώτον μέτρησε τις αποστάσεις των θόλων από τα λάστιχα και των θόλων από το κέντρο της κάθε ζάντας να δει που και αν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους.
Δεύτερον μέτρησε από κάτω αποστάσεις στα σημεία που πιάνουν τα αμορτισέρ. Είδε εκεί ότι το ένα αμορτισέρ το είχαν πιάσει πιο ψηλά από το άλλο με αποτέλεσμα να έχει κλίση το αμάξι μου αριστερά ...... !!!
Τρίτον ο πίσω άξονας δεν είχε ρυθμιστεί ακριβώς δεξιά με αριστερά με αποτέλεσμα να έχει 1 πόντο διαφορά το δεξι με το αριστερό ..... !!!! Αυτό πάλι έκανε το αμάξι να κλίνει αριστερά ....!!!
Τέταρτον μέτρησε και μια μια ζάντα να δει αν η διάμετρος ήταν η ίδια σε όλες !!!!
Τέλος όμως δεν ταίριαζαν τα μαμίσια αμορτισέρ με τα ελατήρια χαμηλώματος !! Μόλις έβαλα τα Bilstein το πρόβλημα τέλειωσε..

Κάνε λοιπόν και εσύ τις ανάλογες μετρήσεις να δεις απο που γέρνει πρώτα το αμάξι και βλέπεις.
Wink Wink Wink

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2003, 13:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Εγώ ένα χρόνο τραβιόμουνα με το πρόβλημα αυτό ... είχα κάνει ευθυγραμμίσεις και ευθυγραμμίσεις ....
Είχα πάει σε έναν μάστορα ο οποίος μου μέτρησε το αμάξι απ'άκρη σ'άκρη ....
Θα σου πώ δύο τρία πράγματα που μου κοίταξε αν είναι να το πείς και εσύ εκεί που θα πάς :

Πρώτον μέτρησε τις αποστάσεις των θόλων από τα λάστιχα και των θόλων από το κέντρο της κάθε ζάντας να δει που και αν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους.
Δεύτερον μέτρησε από κάτω αποστάσεις στα σημεία που πιάνουν τα αμορτισέρ. Είδε εκεί ότι το ένα αμορτισέρ το είχαν πιάσει πιο ψηλά από το άλλο με αποτέλεσμα να έχει κλίση το αμάξι μου αριστερά ...... !!!
Τρίτον ο πίσω άξονας δεν είχε ρυθμιστεί ακριβώς δεξιά με αριστερά με αποτέλεσμα να έχει 1 πόντο διαφορά το δεξι με το αριστερό ..... !!!! Αυτό πάλι έκανε το αμάξι να κλίνει αριστερά ....!!!
Τέταρτον μέτρησε και μια μια ζάντα να δει αν η διάμετρος ήταν η ίδια σε όλες !!!!
Τέλος όμως δεν ταίριαζαν τα μαμίσια αμορτισέρ με τα ελατήρια χαμηλώματος !! Μόλις έβαλα τα Bilstein το πρόβλημα τέλειωσε..

Κάνε λοιπόν και εσύ τις ανάλογες μετρήσεις να δεις απο που γέρνει πρώτα το αμάξι και βλέπεις.
Wink Wink Wink

Η φάση είναι ότι σε σένα τα Bilstein έκαναν δουλειά, ενώ σε μένα ακριβώς το αντίθετο...!!

Πάντως όταν άλλαξα αμορτισέρ δεν άλλαξα και ελατήρια! Τα ελατήρια είναι ακόμα μαμίσια! (πληροφοριακά έχω κάνει περίπου 58000χλμ)

Άλλαξα μόνο αμορτισέρ, τακάκια και δισκόπλακες (μήπως τελικά το αμάξι φρέναρε περισσότερο από την μία πλευρά), αλλά τίποτα!

Και με τα χτυπήματα που έχω τι γίνεται; Μήπως είναι τα top mount μπροστά; Γιατί κανένας δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο! Και πίσω αριστερά πάλι; Γιατί κάνει κάτι σαν μπαλάκι πινγκ πονγκ ακόμα και όταν κινούμαι σε έναν φυσιολογικό ελληνικό δρόμο με μικροσαμαράκια; Τι άλλο μπορεί να χτυπάει σε σχέση με το αμορτισέρ; Αφού όλα πίσω αριστερά είναι δεδομένα!! Sad

Ωστόσο, teoman, ο μάστορας μου δέχτηκε να μου αλλάξει το αμορτισέρ και ένιωσα ότι έφτιαξε...Αλλά με το καιρό πάλι άρχισαν τα ίδια και όσο πάει χειροτερεύει! Τι στραβό μπορεί να έχει γίνει;

Sad Βάσω και teoman, σας παρακαλώ, αν έχετε προτείνετε μου κάποιον που να το πάω και να με βοηθήσει πραγματικά... Sad

Τι άλλο να κάνω; Και θα αρχίσω κάνοντας αυτά που έκανε και η Βάσω!

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2003, 01:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
...Και πίσω αριστερά πάλι; Γιατί κάνει κάτι σαν μπαλάκι πινγκ πονγκ ακόμα και όταν κινούμαι σε έναν φυσιολογικό ελληνικό δρόμο με μικροσαμαράκια; Τι άλλο μπορεί να χτυπάει σε σχέση με το αμορτισέρ; Αφού όλα πίσω αριστερά είναι δεδομένα!!...

Από τη μέση και πίσω έχεις κάτω από το πάτωμα του 206 προστατευτικές λαμαρίνες. Αυτές με τον καιρό μπορεί να χάσουν την σταθερότητά τους και να ψιλοχτυπάνε εκνευριστικά. Σήκωσε σε ράμπα και ψάξε την λαμαρίνα που συντονίζεται χτυπώντας τη με το χέρι.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2003, 08:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
StAkIS έγραψε:
...Και πίσω αριστερά πάλι; Γιατί κάνει κάτι σαν μπαλάκι πινγκ πονγκ ακόμα και όταν κινούμαι σε έναν φυσιολογικό ελληνικό δρόμο με μικροσαμαράκια; Τι άλλο μπορεί να χτυπάει σε σχέση με το αμορτισέρ; Αφού όλα πίσω αριστερά είναι δεδομένα!!...

Από τη μέση και πίσω έχεις κάτω από το πάτωμα του 206 προστατευτικές λαμαρίνες. Αυτές με τον καιρό μπορεί να χάσουν την σταθερότητά τους και να ψιλοχτυπάνε εκνευριστικά. Σήκωσε σε ράμπα και ψάξε την λαμαρίνα που συντονίζεται χτυπώντας τη με το χέρι.

Αν δεν κάνω λάθος,τον θόρυβο δεν τον κάνει με τα μαμίσια αμορτισέρ...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2003, 10:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
StAkIS έγραψε:

- Κάνε μια ευθυγράμμιση
- Έλεγξε αν είναι στραβή καμία ζάντα...
- Ίσως φταίει και κανένα λάστιχο...

Βαγγέλη έχω κάνει "άπειρες" ευθυγραμμίσεις, έχω ελέγξει τις ζάντες, έχω αναγκάσει να μου αλλάξουν ακόμα και τα λάστιχα, αλλά τίποτα από αυτά!!! Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2003, 10:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
StAkIS έγραψε:

Αυτό το γνωρίζω, ο ήχος όμως είναι σαν να στριγγλίζει κάτι και μου το κάνει πολλές φορές όταν το αμάξι είναι κρύο και ξεκινάω με πρώτη...Την ώρα που χειρίζομαι συμπλέκτη-ταχύτητα...Έχω ήδη τσεκάρει και σφίξει τις λαμαρίνες...Αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα εκνευριστικά χτυπήματα που έχω...

Ωστόσο έχω εντοπίσει τα σημεία που ακούγονται με σιγουριά, αλλά δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβώς είναι...τουλάχιστον για το πρόβλημα μπροστά δεξιά...

Πίσω αριστερά, πάντως είναι σίγουρα κάτι σε σχέση με το αμορτισέρ! Αλλά λόγω αντικατάστασης του bilstein και επανάληψης του προβλήματος, έχω μπερδευτεί!! Sad

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2003, 10:54:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Miltellas έγραψε:
StAkIS έγραψε:

Αν δεν κάνω λάθος,τον θόρυβο δεν τον κάνει με τα μαμίσια αμορτισέρ...

Ακριβώς, teoman. Με τα μαμίσια αμορτισέρ δεν το κάνει!!! Και αυτό με προβληματίζει, αλλά δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βάζει bistein μαύρα σε Peugeot 206!! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!! Sad Sad

Υπάρχει περίπτωση να έχει "χαλάσει" κάτι σε σχέση με το "κούμπωμα" του αμορτισέρ;; Γιατί έβαλα τον μάστορα να τα επανατοποθετήσει, χωρίς όμως αυτό να αλλάξει την κατάσταση!! Τι άλλο μπορεί να υπάρχει εκεί που μπαίνει το αμορτισέρ; Sad Sad

Ο ήχος πάντως που παράγεται είναι πάντα της ίδιας έντασης, άσχετα με την ανωμαλία του δρόμου! Λες και κάτι πηγαινοέρχεται...Δεν ξέρω... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 00:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
...Και αυτό με προβληματίζει, αλλά δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βάζει bistein μαύρα σε Peugeot 206!!...

Kαι δεν έχω ακούσει ακόμη ευχαριστημένο αγοραστή μαύρων Bilstein...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 11:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
StAkIS έγραψε:
...Και αυτό με προβληματίζει, αλλά δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βάζει bistein μαύρα σε Peugeot 206!!...

Kαι δεν έχω ακούσει ακόμη ευχαριστημένο αγοραστή μαύρων Bilstein...

Αν τελικά δεν βρω κάποια φθηνή λύση και αντικαταστήσω μονο τα πίσω με μαμίσια, θα αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του αυτοκινήτου; Ίσως προς το χειρότερο; Η θα είναι αμελητέα η διαφορά σε σχέση με το τώρα;

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 12:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Αν τελικά δεν βρω κάποια φθηνή λύση και αντικαταστήσω μονο τα πίσω με μαμίσια, θα αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του αυτοκινήτου; Ίσως προς το χειρότερο; Η θα είναι αμελητέα η διαφορά σε σχέση με το τώρα;

Δεν νομίζω να έχεις μεγάλη διαφορά (να μην πω καμία) γιατί τα μαύρα bilstein είναι σαν τα εργοστασιακά.

Απορώ όμως το γιατί δεν θέλουν να βάλουν "χέρι" στην αντιπροσωποία αφού και η ίδια η peugeot έχει αρκετά πάρε δώσε με την bilstein. Εαν η δικαιολογία τους είναι οτι δεν τα εγκρίνουν, απλά πες τους να στο γράψουν σε ένα χαρτί και να στο υπογράψουν... για να έχεις έναν λόγο παραπάνω όταν επισκεφτείς την Lion και τους αναφέρεις τα προβλήματά σου.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
StAkIS έγραψε:

Δεν νομίζω να έχεις μεγάλη διαφορά (να μην πω καμία) γιατί τα μαύρα bilstein είναι σαν τα εργοστασιακά.

Απορώ όμως το γιατί δεν θέλουν να βάλουν "χέρι" στην αντιπροσωποία αφού και η ίδια η peugeot έχει αρκετά πάρε δώσε με την bilstein. Εαν η δικαιολογία τους είναι οτι δεν τα εγκρίνουν, απλά πες τους να στο γράψουν σε ένα χαρτί και να στο υπογράψουν... για να έχεις έναν λόγο παραπάνω όταν επισκεφτείς την Lion και τους αναφέρεις τα προβλήματά σου.

Μα, την αντιπροσωπεία επισκέφθηκα και μου είπε ότι αναφερω παραπάνω...!!! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω την λύση στο πρόβλημά σου!
Ο ήχος αυτός προέρχετε από την μαρίνα που προστατεύει το δοχείο των καυσίμων από την εξάτμιση!Αυτή πιάνεται από το αμάξωμα με 4 πλαστικές βίδες και κάτι σαν ούπα.Βγάλτα και αντί για πλαστικές βίδες βάλε 4 λαμαρινόβιδες!!Το έκανα και δεν ακούγεται τίποτα!Αν ξαναακουστεί θα στραβώσω λίγο την λαμαρίνα!
Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Λοιπόν, εγώ έχω επίσης ένα "αιώνιο τράβηγμα" αριστερά, για το οποίο έχω τρέξει και ταλαιπωρηθεί όσο δεν φαντάζεστε, δεν τα έχω αλλάξει όλα όπως η Βάσω, αλλά κάθε φορά που άλλαζα κάτι, χειροτέρευε κάτι άλλο! Sad Sad
Πραγματικά έχω απηυδήσει .........

Άρχισα να στενοχωριέμαι για το απόκτημα μου... Sad

Να μην υπάρχει ένας τεχνικός, κάπους, κάπως...που να μπορεί να με βοηθήσει χωρίς να καταξοδευτώ αλλάζοντας τα πάντα και μη βρίσκοντας λύση;;; Τι να πω...

Kαταρχάς μην αγχώνεσαι -τι λέω τώρα....-----¨Ολα αυτά τα προβλήματα ισως να είναι κάποια ξεχασμένη βίδα που χτυπά . Wink
Το έιχα πάθει με χαλαρωμένη βίδα στο εμπρός αριστερο αμορτισερ και είχα δύο προβλήματα
1ο Σε πέρασμα του αριστερού τροχού απο ανωμαλία είχα τριγμό, με το περασμα του δεξιού τίποτα Shocked Shocked ,σε φρενάρισμα απο αριστερά πάντα κάτι ξεχνίοταν και χτυπούσε με διαφορά φάσης Evil
2οσε φρενάρισμα και επιτάχυνση η αριστερά η ίδια ....
Καλά θα ήταν να ελέγξεις περιμετρικά το σφίξιμο σε αμορτισερ και γενικότερα ότι πιθανων μετακινήθηκε κατα τις αλλαγές που έχεις κάνει κατα καιρούς και που πιθανών να ξεχασε κάποιος να σφίξει .....
Ψαξε και λίγο μέσα στο αυτοκίνητο μήπως κάνει κάτι αλλο

Αυτά με το προηγούμενο αμαρτωλό αυτοκινητιστικο παρελθον όχι τον Πεζουλα ευτυχως
Προσεχε και
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 22:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Ο ήχος αυτός προέρχετε από την μαρίνα που προστατεύει το δοχείο των καυσίμων από την εξάτμιση!Αυτή πιάνεται από το αμάξωμα με 4 πλαστικές βίδες και κάτι σαν ούπα.Βγάλτα και αντί για πλαστικές βίδες βάλε 4 λαμαρινόβιδες!!Το έκανα και δεν ακούγεται τίποτα!Αν ξαναακουστεί θα στραβώσω λίγο την λαμαρίνα!

Μπορεί να έχεις δίκιο και θα το κοιτάξω και αυτό! Αλλά αυτό οφείλεται στα καινούργια αμορτισέρ; Ίσως επειδή είναι πιο σφικτά;

Επιστροφή στην κορυφή
ANGEL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

focus rs

Ένταξη: 02 Μάρ 2003
Τόπος: ΠΑΙΑΝΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 22:28:33    Θέμα δημοσίευσης: ΔΕΞΙΑ!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά βοήθεια το δικό μου τραβάει δεξιά!!!!!

ANGEL
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 01:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΕΞΙΑ!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ANGEL έγραψε:
Παιδιά βοήθεια το δικό μου τραβάει δεξιά!!!!!

Να οδηγας με την οπισθεν τοτε για να εισαι ιδιος με τους αλλους! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 15:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Μπορεί να έχεις δίκιο και θα το κοιτάξω και αυτό! Αλλά αυτό οφείλεται στα καινούργια αμορτισέρ; Ίσως επειδή είναι πιο σφικτά;

Πολύ πιθανόν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης