PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 1.4 5d 95 PS
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Spooky (Δώρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) Sppk (2007)

Ένταξη: 13 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθήνα, Χαλάνδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Φεβ 2008, 12:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Oδηγησα το 90 HP καλο! Αλλα το 95 HP ποιο καλο αλλος κινητηρας.Ξερει κανεις κατι?

Ερώτηση...Η έκδοση με τα 95 άλογα φοράει διαφορετικό κινητήρα ή είναι βελτιομένος 90αρης;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Φεβ 2008, 12:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O 95άρης είναι ο καινούργιος 1600άρης κινητήρας συνεργασίας PSA-BMW υποκυβισμένος στα 1.400.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 22 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Φεβ 2008, 18:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και...θλεω γνωμες για τον συγκεκτριμενο της συνεργασιας BMW- PSA . δεν βρισκω παντως πολλες πληροφοριες για το 207 1.4 95 PS. μηπως δεν το παιρνει ο κοσμος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 22 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Φεβ 2008, 23:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
Ερώτηση...Η έκδοση με τα 95 άλογα φοράει διαφορετικό κινητήρα ή είναι βελτιομένος 90αρης;

Eσυ εχεις το 90αρι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Spooky (Δώρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) Sppk (2007)

Ένταξη: 13 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθήνα, Χαλάνδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2008, 09:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
natic21 έγραψε:

Eσυ εχεις το 90αρι?

Ναι το 90αρι. Όταν πήρα το δικό μου δεν είχε βγει ο 95αρις δυστυχώς.
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2008, 09:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα και απο μένα!!
και εγω το 90 εχω ηταν απο τα πρώτα 207 που κυκλοφόρησαν 10/06
μια χαρά ειναι το αμάξι αλλα βέβαια απο επιδόσεις ειναι λίγο ........
ισως το 95 να δίνει μια ανάσα που σίγουρα χρειάζεται, εμεις με τα 90 αλογα περιμένουμε κατι μαγικό μπας και το κάνουμε λιγο πιο σπιρτόζο.πάντως ειναι μια χαρά το αμάξι κα απροβλημάτιστο μέχρι στιγμής 10.000 χλμ
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2008, 09:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:
καλημέρα και απο μένα!!
και εγω το 90 εχω ηταν απο τα πρώτα 207 που κυκλοφόρησαν 10/06
μια χαρά ειναι το αμάξι αλλα βέβαια απο επιδόσεις ειναι λίγο ........
ισως το 95 να δίνει μια ανάσα που σίγουρα χρειάζεται, εμεις με τα 90 αλογα περιμένουμε κατι μαγικό μπας και το κάνουμε λιγο πιο σπιρτόζο.πάντως ειναι μια χαρά το αμάξι κα απροβλημάτιστο μέχρι στιγμής 10.000 χλμ

καλο ειναι και χωρις κανενα ουσιαστικο προβλημα μεχρι στιγμης!απο επιδοσεις αρχης εξαρχης το ηξερες οτι δεν ενδεικνυται.τι μαγικο περιμενεις να γινει για το συγκεκριμενο μοτερ?να παρεις 5 αλογα ακομα?δεν θα δεις καμια διαφορα ιδιαιτερη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2008, 10:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξέρω αγαπητέ οθωνα.δυστυχώς τα λεφτα δεν εβγαιναν με τίποτα για κάτι καλύτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2008, 10:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:
το ξέρω αγαπητέ οθωνα.δυστυχώς τα λεφτα δεν εβγαιναν με τίποτα για κάτι καλύτερο.

δεν το ειπα για να σε ρηξω.αλλωστε και στην οικογενεια μου υπαρχει το ιδιο με το δικο σου!επειδη ανεφερες για κατι <<μαγικο>> γι αυτο σου απαντησα οτι μην περιμενεις πολλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Φεβ 2008, 14:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα ειδα το τοπικ.....
Δεν θελω να σε κακοκαρδησω αλλα οταν αυριο μεθαυριο θα βγεις να κανεισ μια προσπεραση σε ψιλοανηφορα σε καμια ενθνικη και θα δεις γιατι δεν επρεπε να τσιγκουνευτεις τα 1500 ευρω.....
Τα ιδια τραβαω και γω τωρα που για τον ιδιο λογο εχω ενα αμαξι 1300+ κιλα με 80 αλογα και χαροπαλευω ωρες ωρες!

Τελος παντων καλοταξιδο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Siuil (Μαίρη)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V) (95PS) [2008]

Ένταξη: 02 Μάρ 2008
Τόπος: Ηλιούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 09:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

natic21 έγραψε:
και...θλεω γνωμες για τον συγκεκτριμενο της συνεργασιας BMW- PSA . δεν βρισκω παντως πολλες πληροφοριες για το 207 1.4 95 PS. μηπως δεν το παιρνει ο κοσμος?

Ούτε εγώ έβρισκα πληροφορίες αλλά δε με σταμάτησε από το να το πάρω..
Είναι κούκλα στην ταχύτητα.. Wink..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης