PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά καινούργιου 207 1.6 με τα 120 αλογα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 12:12:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω μαζι του ειμαι
οχι πεζω ξανα!!!
τα αυτοκινητα σαν αυτοκινητα τα γουσταρω πολυ
αλλά το σερβις της λαιον και η τεχνογνωσια της ειναι αθλια
αν αλλαζε ο αντιπρόσωπος ισως ....
με την παρουσα κατασταση με τιποτε ομως

οσο για τα σεατ τα ιδια σκ**α ειναι απο ζημιες και χειροτερα
το δικτυο θα λεγα ειναι λιγο καλυτερο απο πεζω

nOkpos ποτε ειναι φτιαγμενο το δικο σου?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 12:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
και εγω μαζι του ειμαι
οχι πεζω ξανα!!!
τα αυτοκινητα σαν αυτοκινητα τα γουσταρω πολυ
αλλά το σερβις της λαιον και η τεχνογνωσια της ειναι αθλια
αν αλλαζε ο αντιπρόσωπος ισως ....
με την παρουσα κατασταση με τιποτε ομως

οσο για τα σεατ τα ιδια σκ**α ειναι απο ζημιες και χειροτερα
το δικτυο θα λεγα ειναι λιγο καλυτερο απο πεζω

nOkpos ποτε ειναι φτιαγμενο το δικο σου?

2007 αν δεν κανω λαθος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 13:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το αγορασες το 2009?

PS: Εμενα ευτυχως μου εκαψε μονο ενα θερμοστατη, αλλα εριξα τρεξιμο ενα μηνα και τον πληρωσα απ την τσεπη μου (85€), γιατι στη ΛΑΙΟΝ τον παιζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 14:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Και το αγορασες το 2009?

ναι και ηταν το τελευτεο σε αυτο το χρωμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 14:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νοκπος αν θυμαμαι καλα το δικο σου απο την μερα που το πηρες κτ βρωμαγε....θυμασαι τα γυαλλια στο σαλονι και τις βεντουζες και και και....μαλλον σου φορτοσαν σκαρτο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 16:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Νοκπος αν θυμαμαι καλα το δικο σου απο την μερα που το πηρες κτ βρωμαγε....θυμασαι τα γυαλλια στο σαλονι και τις βεντουζες και και και....μαλλον σου φορτοσαν σκαρτο...

εγω τα θυμαμαι. καλο ειναι να τα μαθαινουν και αλλοι για να μην την ξαναπατηση κανεις αλλος!!

και εσυ η και ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να ειχε παρει το αυτοκινητο μου !
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 17:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τη ΛΑΙΟΝ το αγορασες στη Μουδανιων?
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 17:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Απο τη ΛΑΙΟΝ το αγορασες στη Μπυδανιων?

oxι αλλα μεχρι τοτε ολα τα αυτοκινητα τα επερνε πρωτα η λαιον τα εκανε οτι τα εκανε και μετα τα εδινε στους αντιπρωσοπους τησ και εκτος απο ολα αυτα που εγραψα πιο πανω οτι ειχε ,εχει και βαμενο προφυλακτηρα μπροστα.
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 21:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως το αφησες ετσι το θεμα? Επρεπε να τους κυνηγησεις ανελεητα τους αλητες!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 22:16:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

γιατι εχω ενα δανειο που τρεχει και δεν εχω χρηματα να το τρεξω και οοοοταν κερδισω να τα παρω πισω και συνχρονως να πληρωνω δικηγορους ακομα και ο μηχανικος τησ peugeot μου ειχε πει θα το κερδισεις καντω...
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris25 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 23:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλησπερα και παλι!
Διαβασα με προσοχη τις δημοσιευσεις σας,και οπως ειπα και πριν τα σερβις θα τα κανω εξω σε δικο μου μαστορα οπου θα αλλαζω μονο τα απαραιτητα.Δεν ξαναχρυσωνω καμια αντιπροσωπεια.Οι καιροι ειναι δύσκολοι.Εχω δωσει πραγματικα παρα πολλα στη σεατ για να εχω ενα καλοσυντηρημενο αμαξι(κατι καταλαβα?)!Δοξα το θεο,υπαρχουν αξιολογοι μαστορες εξω(εχω ηδη δικο μου που συντηρει δυο 207cc).Δεν ειναι τυχαιο που περνας απο αντιπροσωπειες και οι μηχανικοι φερνουν βολτες.
Τελος παντων,στο θεμα μας τωρα,εχω βρει ενα 207 (Nokpos,με συγχωρεις που δε σε ακουσα-btw αν και Αθηναιος γουσταρω τρελα τη θεσσαλονικη Cool Laughing ),μοντελο του 2008.Ομως,το θεμα ειναι οτι ο πωλητης μου ειπε οτι εχει 3 χρονια εγγυηση.Ειχα την εντυπωση οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.Ισχυει κατι τετοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 23:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 έχει αλλά μερικές αντιπροσωπείες έκαναν επέκταση εγγύησης με κάποια χρήματα. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο..?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimitris25 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2011, 23:20:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το ρωτησω.Ισως παω να το ξαναδω αυριο.Θα ζητησω να δω τα χαρτια της εγγυησης.Σ'ευχαριστω παντως που το ανεφερες! Wink Κουκλι το αμαξι....Ανοιγοκλεισα την οροφη,δεν ακουστηκε κιχ.Για να δουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2011, 00:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimitris25 έγραψε:
Kαλησπερα και παλι!
Διαβασα με προσοχη τις δημοσιευσεις σας,και οπως ειπα και πριν τα σερβις θα τα κανω εξω σε δικο μου μαστορα οπου θα αλλαζω μονο τα απαραιτητα.Δεν ξαναχρυσωνω καμια αντιπροσωπεια.Οι καιροι ειναι δύσκολοι.Εχω δωσει πραγματικα παρα πολλα στη σεατ για να εχω ενα καλοσυντηρημενο αμαξι(κατι καταλαβα?)!Δοξα το θεο,υπαρχουν αξιολογοι μαστορες εξω(εχω ηδη δικο μου που συντηρει δυο 207cc).Δεν ειναι τυχαιο που περνας απο αντιπροσωπειες και οι μηχανικοι φερνουν βολτες.
Τελος παντων,στο θεμα μας τωρα,εχω βρει ενα 207 (Nokpos,με συγχωρεις που δε σε ακουσα-btw αν και Αθηναιος γουσταρω τρελα τη θεσσαλονικη Cool Laughing ),μοντελο του 2008.Ομως,το θεμα ειναι οτι ο πωλητης μου ειπε οτι εχει 3 χρονια εγγυηση.Ειχα την εντυπωση οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.Ισχυει κατι τετοιο?

φιλε μου εγω απλα ειπα την γνωμη μου Wink
εσυ κανεις αυτο που θελεις .. Smile
ελπιζω αυτο που θα παρεις να μην σου βγαλει ουτε μισο προβλημα!και σου το ευχομαι!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2011, 08:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ τα οσα εχω ακουσει...
αγοραζεις
ή το 1400 με τα 95
ή μετα πας στο 1600ΤΗΡ
το 120αρι δεν εχει νοημα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2011, 15:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
απ τα οσα εχω ακουσει...
αγοραζεις
ή το 1400 με τα 95
ή μετα πας στο 1600ΤΗΡ
το 120αρι δεν εχει νοημα.

το cc θα πάρει! αλλά κ πάλι εγω είπα τον THP αλλά δεν ακούει το παιδί Razz

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2011, 16:10:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τι τιμη μιλαμε???συμφωνο με μανθο να πας σε κατι πιο μεγαλο,μιας κ θα ξενερωσεις οχι μονο με την αποδοση αλλα κ με το καυσιμο.μη νομιζεις οτι θα καιει λιγοτερο επειδη ειναι ατμοσφαιρα.
εγω παντως θα σου προττεινα κ να ριξεις κ μια ματια σε αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/655316/
τον ιδιοκτητη δε τον ξερω προσωπικα αλλα λογω του οτι παρακολουθω γενικα το φορουμ,το αμαξι ειναι πενα,μιας κ εχει αλλαξει οτι "ελατωματικο" βγαινει απο το εργοστασιο κ το προσεχει παρα πολυ.ηδη το εχω προτινει κ σε φιλους,αλλα περιμενουν νεα για το "οικονομικο" ανοιγμα που θα κανουν,αν κανουν Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2011, 21:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
akis23 έγραψε:

γιατι εχω ενα δανειο που τρεχει και δεν εχω χρηματα να το τρεξω και οοοοταν κερδισω να τα παρω πισω και συνχρονως να πληρωνω δικηγορους ακομα και ο μηχανικος τησ peugeot μου ειχε πει θα το κερδισεις καντω...

Κανε μια DAS να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2011, 14:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

Κανε μια DAS να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

τι ειναι αυτο? Rolling eyes

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2011, 14:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.das.gr/default.asp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης