PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206 2003 facelift
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 15:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τον Sid, πρέπει να υπάρχει μεγάλο στοκ από 8βάλβιδους στα ράφια...
Όσο για τις επιδόσεις..., ναι τώρα που το 206 είναι σχετικά ελαφρύ, δεν υπολείπεται και πολύ από τους υπόλοιπους...
Αν ο ίδιος κινητήρας μπεί στο 207..., κλάφτα χαράλαμπε... γιατί το βάρος θα είναι πολύ μεγαλύτερο, λόγω και του μεγαλύτερου μεγέθους...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 15:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιο 207 ? Δοκίμασε 1.4 307 και θα καταλάβεις.........!
Ότι λένε για μας τα 1.4 106 εις διπλούν!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 16:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω την αίσθηση ότι από το 107 θα φοράν 16v... Wink

Το 307 δεν ήταν να βγεί στα 1.400...

Μόνο για χώρες όπως η δική μας είναι!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 20:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εμένα το facelift μου άρεσε πολύ...Ειδικά το 1ο χρώμα (χρυσαφί) μου φέρνει στο μυαλό κάποια από τα πρώτα 106XS με χρυσαφί χρώμα φτιαγμένα με μαύρα τζάμια.... Φοβερό οπτικό αποτέλεσμα...
Τώρα έβαψαν και τα πλαστικά, έβαλαν και την σίτα...και βλέπω και σαν ζάντα την 9κτινη....πολύ όμορφο....
χμμμ...τώρα σκέφτομαι διάφορα... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Πότε άραγε θα κυκλοφορήσει το facelift στην Ελλάδα ?...? Rolling eyes Rolling eyes

Πάντως όσο αφορά το κινητήρα 1400/8v θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα κάνει η Peugeot για να τον ανανεώσει λιγάκι... ή θα βάλει τον 16V ή θα τονώσει το 8βάλβιδο και θα το πάει περί τα 80-85 άλογα...

Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και μετά την απελευθέρωση του τεκμηρίου είναι πολύ εύκολο κάποιος να πάρει 1600άρη ή κάποιο ποιο ακριβό 1400άρη/16V....

Aν οι μαρκετίστες της PEUGEOT θέλουν να χτυπήσουν την αγορά μπορούν να κάνουν κάτι όπως το MICRA CHALLENGE .... ελπίζω να σκεφτούν κάτι ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 01:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως κάπου διάβασα οτι το 2005 η PSA θα συνεργαστεί με την Opel για τους νέους 16βάλβιδους Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 02:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ενταξει τωρα μη λεμε οτι ο 1400αρης δεν υστερει σε σχεση με αλλους.. Υστερει και παρα-υστερει! Εδω 1200-1300αρια και μας περνανε...

Και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι το clio εχει 98 αλογα και χαμηλοτερη καταναλωση απο μας..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 04:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
και την σίτα...και βλέπω και σαν ζάντα την 9κτινη....πολύ όμορφο....
χμμμ...τώρα σκέφτομαι διάφορα... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Πότε άραγε θα κυκλοφορήσει το facelift στην Ελλάδα ?...? Rolling eyes Rolling eyes

Είσαι πα-λα-βός; Κάτσε στο Astra σου να το χαρείς βρε. Αν είναι να δώσεις το Astra πάρε MeganeII. Γερμανική ποιότητα (και παραπάνω) με Γαλλική φινέτσα και οδική συμπεριφορά. Από άλλον πλανήτη. Οι Γάλλοι είναι πλέον αλλού. Απλά εσύ δεν έδεσες με το 206 ή με την Lion. Κι αν δεν έδεσες με την Lion πώς θα ξαναπάρεις Peugeot; Ή μήπως βλέπεις την πορεία του 206Club και ελπίζεις; Εξάλλου, τώρα πια ξέρεις πολλά περισσότερα από πέρυσι... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 07:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Είσαι πα-λα-βός; Κάτσε στο Astra σου να το χαρείς βρε. Αν είναι να δώσεις το Astra πάρε MeganeII. Γερμανική ποιότητα (και παραπάνω) με Γαλλική φινέτσα και οδική συμπεριφορά. Από άλλον πλανήτη. Οι Γάλλοι είναι πλέον αλλού. Απλά εσύ δεν έδεσες με το 206 ή με την Lion. Κι αν δεν έδεσες με την Lion πώς θα ξαναπάρεις Peugeot; Ή μήπως βλέπεις την πορεία του 206Club και ελπίζεις; Εξάλλου, τώρα πια ξέρεις πολλά περισσότερα από πέρυσι... Wink

Σιγά μην δώσω το ASTRA! Δεν τρελάθηκα κιόλας!!!!
Αλλά κανείς δεν απαγορεύει να έχω και ένα 2ο τουτού... Rolling eyes Rolling eyes .... (λέμε τώρα....!!!!)
Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο SUZUKI SAMURAI, ότι πρέπει για την Αττική .... αλλά και για άλλες "περίεργες" εξορμήσεις Rolling eyes Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2003, 09:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Αλλά κανείς δεν απαγορεύει να έχω και ένα 2ο τουτού... Rolling eyes Rolling eyes .... (λέμε τώρα....!!!!)

...και ο βήχας, δεν κρύβονται! Razz Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 15:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 facelift Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3 Απριλίου 2003
Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206

Το Peugeot 206 αλλάζει όψη, αφού η Γαλλική εταιρεία προχώρησε στην αισθητική του ανανέωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που το πρώτο 206 «κύλησε» στην παραγωγή. Από τότε «κύλησε» παράλληλα και πολύ καιρός και το γαλλικό μοντέλο καθιερώθηκε στην συνείδηση του αυτοκινητιστικού χώρου. Οι ιθύνοντες της Peugeot θέλοντας να δώσουν μια νέα πνοή στο μοντέλο αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αισθητική του ανανέωση. Το μικρό γαλλικό μοντέλο φέρει αρκετές αλλαγές όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ αισθητικές διαφοροποιήσεις παρατηρούνται και στην καμπίνα των επιβατών. Επιπλέον υπάρχουν προσθήκες στον εξοπλισμό, ενώ αυτό που παραμένει αναλλοίωτο είναι τα μηχανικά σύνολα που συνοδεύουν το Peugeot 206. Ειδικότερα τώρα τα νέα στοιχεία που φέρει πλέον το 206, σχετικά με την εξωτερική του σχεδίαση είναι τα εξής:

Πρώτα απ’ όλα στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος, η εισαγωγή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει πλέον πλέγμα σε σχήμα κυψέλης, ενώ όλες οι εκδόσεις απέκτησαν διάφανα φωτιστικά κρύσταλλα. Ξεχωριστό ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι στο πίσω μέρος συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία παραπέμπουν έντονα σ’ αυτά του 307. Η μόνη εξαίρεση σε ότι αφορά τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι η έκδοση στέισον βάγκον, που διατηρεί τα ίδια. Επιπρόσθετα οι σπορ εκδόσεις με επίπεδο εξοπλισμού Quicksilver, ΧS και Rolland Garros, θα έχουν τα πλαστικά προστατευτικά στους προφυλακτήρες και στις πόρτες, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Οπως ενημερώνει η Peugeot τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται πλέον στο εσωτερικό, είναι πολύ καλύτερης ποιότητας, ενώ υπάρχουν επιπλέον επιλογές χρωμάτων σχετικά με την ταπετσαρία. Οι αλλαγές καθώς και οι προσθήκες δεν σταματούν εδώ, αλλά συνεχίζονται και στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, που πλέον είναι πλουσιότερος.

Πηγή: autotriti.gr

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 15:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Πρώτα απ’ όλα στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος, η εισαγωγή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει πλέον πλέγμα σε σχήμα κυψέλης...

Ady,ξέχνα τους παλάτες από τους νέους κατόχους 206... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 16:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
teoman έγραψε:
Πρώτα απ’ όλα στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος, η εισαγωγή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει πλέον πλέγμα σε σχήμα κυψέλης...

Τι λες; Ολοι θα βάζουν τώρα τις νέες σίτες με κυψελοειδή μορφή αγορασμένες από την Peugeot. Κάποιος δεν θα πρέπει να τις βάζει;

Θα την δώ και θα κρίνω αν είναι καλύτερη από αυτή που έχω τώρα.... Rolling eyes

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 20:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Πρέπει να είναι σαν αυτή του 106...

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 07:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Καλύτερα, να ξεκουραστώ και λιγάκι........

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 10:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Ξεχνάς εύκολα...

Οι υπόλοιπες φώτο:

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1196

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 14:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχω δει κάποιες φωτογραφίες εξωτερικά των βελτιώσεων έχω να πώ πως το μόνο που μου άρεσε ήταν η σίτα. Τα υπόλοιπα , όπως τα πλαστικά που είναι όλα βαμμένα στο χρώμα που αμαξώματος δεν μου αρέσουν ... δεν ξέρω χάνει την αγριάδα του , δεν συμφωνείτε???? Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 01:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Επειδή έχω δει κάποιες φωτογραφίες εξωτερικά των βελτιώσεων έχω να πώ πως το μόνο που μου άρεσε ήταν η σίτα. Τα υπόλοιπα , όπως τα πλαστικά που είναι όλα βαμμένα στο χρώμα που αμαξώματος δεν μου αρέσουν ... δεν ξέρω χάνει την αγριάδα του , δεν συμφωνείτε???? Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

ΟΧΙ δεν συμφωνω! οταν πληρωνεις 80 χιλιαρικα για να βαψεις πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος , θα πρεπει να σου αρεσουν. Wink Smile Smile Smile

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 08:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωσοπικα μου αρεσε και το ασημενιο λιονταρι πισω στην πορτα αποσκευων! Εαν υπαρχει περιπτωση να μπαινει και σε μας θα το βαλω! Αυτο και τη σιτα αλλα πρωτα να ρωτησω εαν μπορει να γραφτει με χρωμα εκει το ..206!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 13:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
vassop26 έγραψε:

ΟΧΙ δεν συμφωνω! οταν πληρωνεις 80 χιλιαρικα για να βαψεις πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος , θα πρεπει να σου αρεσουν. Wink Smile Smile Smile

Ε!!!! όχι και 80.000 δρχ. Tα πλαστικά μπορούν να βαφούν με 50.000 δρχ. το πολυ.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 22:30:55    Θέμα δημοσίευσης: 206 facelift Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθως πηγαινα με το αμαξι σημερα βλεπω ενα quiksilver me χαρτινες πινακιδες τσιλικο... αλλα βαμμενα πλαστικα, κυψελωτη σιτα, και ενα περιεργο πραμα μπρος απο τον μπροστινο προφυλακτηρα (η ηταν ιδεα μου αυτο!) παντως ητανε πολυ πολυ ομορφο αν και δεν ειχε χρωματικες αντιθεσεις! αλλα απο την αλλη φοβηθηκα οτι τα δικα μας ξαφνικα γινανε τα λεουρια! δηλαδη παλιωσανε σε σχεση με αυτα και ας ειναι μολις ενος χρονου! εχει τιποτα καλες αλλες μαμα αλλαγες που να μπορουμε να χρησημοποιησουμε και για το δικο μας? μπραβο τους παντως... 206 facelift και 206 rc μαζι, μαρκετινγκ τρικς να ανεβει παλι το 206... οχι πως επεσε κ ποτε!!! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης