Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 15:48:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνώ με τον Sid, πρέπει να υπάρχει μεγάλο στοκ από 8βάλβιδους στα ράφια...
Όσο για τις επιδόσεις..., ναι τώρα που το 206 είναι σχετικά ελαφρύ, δεν υπολείπεται και πολύ από τους υπόλοιπους...
Αν ο ίδιος κινητήρας μπεί στο 207..., κλάφτα χαράλαμπε... γιατί το βάρος θα είναι πολύ μεγαλύτερο, λόγω και του μεγαλύτερου μεγέθους...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 15:55:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποιο 207 ? Δοκίμασε 1.4 307 και θα καταλάβεις.........!
Ότι λένε για μας τα 1.4 106 εις διπλούν!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 16:09:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eχω την αίσθηση ότι από το 107 θα φοράν 16v...
Το 307 δεν ήταν να βγεί στα 1.400...
Μόνο για χώρες όπως η δική μας είναι!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 20:05:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως εμένα το facelift μου άρεσε πολύ...Ειδικά το 1ο χρώμα (χρυσαφί) μου φέρνει στο μυαλό κάποια από τα πρώτα 106XS με χρυσαφί χρώμα φτιαγμένα με μαύρα τζάμια.... Φοβερό οπτικό αποτέλεσμα...
Τώρα έβαψαν και τα πλαστικά, έβαλαν και την σίτα...και βλέπω και σαν ζάντα την 9κτινη....πολύ όμορφο....
χμμμ...τώρα σκέφτομαι διάφορα...
Πότε άραγε θα κυκλοφορήσει το facelift στην Ελλάδα ?...?
Πάντως όσο αφορά το κινητήρα 1400/8v θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα κάνει η Peugeot για να τον ανανεώσει λιγάκι... ή θα βάλει τον 16V ή θα τονώσει το 8βάλβιδο και θα το πάει περί τα 80-85 άλογα...
Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και μετά την απελευθέρωση του τεκμηρίου είναι πολύ εύκολο κάποιος να πάρει 1600άρη ή κάποιο ποιο ακριβό 1400άρη/16V....
Aν οι μαρκετίστες της PEUGEOT θέλουν να χτυπήσουν την αγορά μπορούν να κάνουν κάτι όπως το MICRA CHALLENGE .... ελπίζω να σκεφτούν κάτι .... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
1.1 i love you (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 233 Τόπος: Πόρτο-Ράφτη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 01:31:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως κάπου διάβασα οτι το 2005 η PSA θα συνεργαστεί με την Opel για τους νέους 16βάλβιδους  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 02:45:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε ενταξει τωρα μη λεμε οτι ο 1400αρης δεν υστερει σε σχεση με αλλους.. Υστερει και παρα-υστερει! Εδω 1200-1300αρια και μας περνανε...
Και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι το clio εχει 98 αλογα και χαμηλοτερη καταναλωση απο μας.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 04:46:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | και την σίτα...και βλέπω και σαν ζάντα την 9κτινη....πολύ όμορφο....
χμμμ...τώρα σκέφτομαι διάφορα...
Πότε άραγε θα κυκλοφορήσει το facelift στην Ελλάδα ?...?
|
Είσαι πα-λα-βός; Κάτσε στο Astra σου να το χαρείς βρε. Αν είναι να δώσεις το Astra πάρε MeganeII. Γερμανική ποιότητα (και παραπάνω) με Γαλλική φινέτσα και οδική συμπεριφορά. Από άλλον πλανήτη. Οι Γάλλοι είναι πλέον αλλού. Απλά εσύ δεν έδεσες με το 206 ή με την Lion. Κι αν δεν έδεσες με την Lion πώς θα ξαναπάρεις Peugeot; Ή μήπως βλέπεις την πορεία του 206Club και ελπίζεις; Εξάλλου, τώρα πια ξέρεις πολλά περισσότερα από πέρυσι... 
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 07:55:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: |
Είσαι πα-λα-βός; Κάτσε στο Astra σου να το χαρείς βρε. Αν είναι να δώσεις το Astra πάρε MeganeII. Γερμανική ποιότητα (και παραπάνω) με Γαλλική φινέτσα και οδική συμπεριφορά. Από άλλον πλανήτη. Οι Γάλλοι είναι πλέον αλλού. Απλά εσύ δεν έδεσες με το 206 ή με την Lion. Κι αν δεν έδεσες με την Lion πώς θα ξαναπάρεις Peugeot; Ή μήπως βλέπεις την πορεία του 206Club και ελπίζεις; Εξάλλου, τώρα πια ξέρεις πολλά περισσότερα από πέρυσι...  |
Σιγά μην δώσω το ASTRA! Δεν τρελάθηκα κιόλας!!!!
Αλλά κανείς δεν απαγορεύει να έχω και ένα 2ο τουτού... .... (λέμε τώρα....!!!!)
Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο SUZUKI SAMURAI, ότι πρέπει για την Αττική .... αλλά και για άλλες "περίεργες" εξορμήσεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 15:22:51 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 facelift |
|
|
3 Απριλίου 2003
Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206
Το Peugeot 206 αλλάζει όψη, αφού η Γαλλική εταιρεία προχώρησε στην αισθητική του ανανέωση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που το πρώτο 206 «κύλησε» στην παραγωγή. Από τότε «κύλησε» παράλληλα και πολύ καιρός και το γαλλικό μοντέλο καθιερώθηκε στην συνείδηση του αυτοκινητιστικού χώρου. Οι ιθύνοντες της Peugeot θέλοντας να δώσουν μια νέα πνοή στο μοντέλο αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αισθητική του ανανέωση. Το μικρό γαλλικό μοντέλο φέρει αρκετές αλλαγές όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ αισθητικές διαφοροποιήσεις παρατηρούνται και στην καμπίνα των επιβατών. Επιπλέον υπάρχουν προσθήκες στον εξοπλισμό, ενώ αυτό που παραμένει αναλλοίωτο είναι τα μηχανικά σύνολα που συνοδεύουν το Peugeot 206. Ειδικότερα τώρα τα νέα στοιχεία που φέρει πλέον το 206, σχετικά με την εξωτερική του σχεδίαση είναι τα εξής:
Πρώτα απ’ όλα στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος, η εισαγωγή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει πλέον πλέγμα σε σχήμα κυψέλης, ενώ όλες οι εκδόσεις απέκτησαν διάφανα φωτιστικά κρύσταλλα. Ξεχωριστό ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι στο πίσω μέρος συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία παραπέμπουν έντονα σ’ αυτά του 307. Η μόνη εξαίρεση σε ότι αφορά τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι η έκδοση στέισον βάγκον, που διατηρεί τα ίδια. Επιπρόσθετα οι σπορ εκδόσεις με επίπεδο εξοπλισμού Quicksilver, ΧS και Rolland Garros, θα έχουν τα πλαστικά προστατευτικά στους προφυλακτήρες και στις πόρτες, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.
Οπως ενημερώνει η Peugeot τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται πλέον στο εσωτερικό, είναι πολύ καλύτερης ποιότητας, ενώ υπάρχουν επιπλέον επιλογές χρωμάτων σχετικά με την ταπετσαρία. Οι αλλαγές καθώς και οι προσθήκες δεν σταματούν εδώ, αλλά συνεχίζονται και στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, που πλέον είναι πλουσιότερος.
Πηγή: autotriti.gr
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 15:26:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 |
|
|
teoman έγραψε: | Πρώτα απ’ όλα στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος, η εισαγωγή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει πλέον πλέγμα σε σχήμα κυψέλης...
|
Ady,ξέχνα τους παλάτες από τους νέους κατόχους 206... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 16:38:59 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 |
|
|
teoman έγραψε: | teoman έγραψε: | Πρώτα απ’ όλα στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος, η εισαγωγή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει πλέον πλέγμα σε σχήμα κυψέλης...
|
Ady,ξέχνα τους παλάτες από τους νέους κατόχους 206...  |
Τι λες; Ολοι θα βάζουν τώρα τις νέες σίτες με κυψελοειδή μορφή αγορασμένες από την Peugeot. Κάποιος δεν θα πρέπει να τις βάζει;
Θα την δώ και θα κρίνω αν είναι καλύτερη από αυτή που έχω τώρα.... 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 20:30:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Θα την δώ και θα κρίνω αν είναι καλύτερη από αυτή που έχω τώρα....  |
Πρέπει να είναι σαν αυτή του 106...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 07:46:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 |
|
|
teoman έγραψε: | Ady,ξέχνα τους παλάτες από τους νέους κατόχους 206...  |
Καλύτερα, να ξεκουραστώ και λιγάκι........
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 10:23:48 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητική ανανέωση για το Peugeot 206 |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Θα την δώ και θα κρίνω αν είναι καλύτερη από αυτή που έχω τώρα....  |
Ξεχνάς εύκολα...
Οι υπόλοιπες φώτο:
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1196
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 14:48:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδή έχω δει κάποιες φωτογραφίες εξωτερικά των βελτιώσεων έχω να πώ πως το μόνο που μου άρεσε ήταν η σίτα. Τα υπόλοιπα , όπως τα πλαστικά που είναι όλα βαμμένα στο χρώμα που αμαξώματος δεν μου αρέσουν ... δεν ξέρω χάνει την αγριάδα του , δεν συμφωνείτε???? 
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 01:06:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vassop26 έγραψε: | Επειδή έχω δει κάποιες φωτογραφίες εξωτερικά των βελτιώσεων έχω να πώ πως το μόνο που μου άρεσε ήταν η σίτα. Τα υπόλοιπα , όπως τα πλαστικά που είναι όλα βαμμένα στο χρώμα που αμαξώματος δεν μου αρέσουν ... δεν ξέρω χάνει την αγριάδα του , δεν συμφωνείτε????  |
ΟΧΙ δεν συμφωνω! οταν πληρωνεις 80 χιλιαρικα για να βαψεις πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος , θα πρεπει να σου αρεσουν. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alxdr74 (αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS
Ένταξη: 11 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 491 Τόπος: GREECE
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 08:46:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρωσοπικα μου αρεσε και το ασημενιο λιονταρι πισω στην πορτα αποσκευων! Εαν υπαρχει περιπτωση να μπαινει και σε μας θα το βαλω! Αυτο και τη σιτα αλλα πρωτα να ρωτησω εαν μπορει να γραφτει με χρωμα εκει το ..206!
Peugeot...The drive of your life |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 13:38:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | vassop26 έγραψε: | Επειδή έχω δει κάποιες φωτογραφίες εξωτερικά των βελτιώσεων έχω να πώ πως το μόνο που μου άρεσε ήταν η σίτα. Τα υπόλοιπα , όπως τα πλαστικά που είναι όλα βαμμένα στο χρώμα που αμαξώματος δεν μου αρέσουν ... δεν ξέρω χάνει την αγριάδα του , δεν συμφωνείτε????  |
ΟΧΙ δεν συμφωνω! οταν πληρωνεις 80 χιλιαρικα για να βαψεις πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος , θα πρεπει να σου αρεσουν.  |
Ε!!!! όχι και 80.000 δρχ. Tα πλαστικά μπορούν να βαφούν με 50.000 δρχ. το πολυ.
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 22:30:55 Θέμα δημοσίευσης: 206 facelift |
|
|
καθως πηγαινα με το αμαξι σημερα βλεπω ενα quiksilver me χαρτινες πινακιδες τσιλικο... αλλα βαμμενα πλαστικα, κυψελωτη σιτα, και ενα περιεργο πραμα μπρος απο τον μπροστινο προφυλακτηρα (η ηταν ιδεα μου αυτο!) παντως ητανε πολυ πολυ ομορφο αν και δεν ειχε χρωματικες αντιθεσεις! αλλα απο την αλλη φοβηθηκα οτι τα δικα μας ξαφνικα γινανε τα λεουρια! δηλαδη παλιωσανε σε σχεση με αυτα και ας ειναι μολις ενος χρονου! εχει τιποτα καλες αλλες μαμα αλλαγες που να μπορουμε να χρησημοποιησουμε και για το δικο μας? μπραβο τους παντως... 206 facelift και 206 rc μαζι, μαρκετινγκ τρικς να ανεβει παλι το 206... οχι πως επεσε κ ποτε!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|