PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1300 Ν1????
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2008, 16:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: θ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Lef205 έγραψε:
106 amaliada έγραψε:
σας ευχαριστο ολους για την βοηθεια....τι πρεπει να κανω ως νεος αγωνιζομ????εχω παει στο σεμιναριο τωρα μου μενουν μονο γιατροι και τιποτα αλλο??????μετα τα χαρτια στην εθεα και τιποτα αλλο?????????

Kωστα τωρα πας παθολογο οφθαλμιατρο να σου σφραγισουν τα χαρτια της ΕΘΕΑ και μετα βγαζεις λισανς.
Αφου ειναι η πρωτη σου λισανς θα πληρωσεις 100 ευρω κ οχι 150 και θα εχεις 40% εκπτωση για ολους τους αγωνες που θα κανεις φετος.

Lef φετως δεν περναμε κεψα ολοι???

Αν ειχες ερθει και καμια αλλη φορα στον συνδεσμο εκτος τη μια που ηρθες κ μας βουτηξες ολα τα αυτοκολλητα, θα γνωριζες!

Η ιδεα του κεψα πηγε να κανει παρεα σε αυτη του χανς.
Απο του χρονου κ βλεπουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

Ένταξη: 31 Δεκ 2004
Τόπος: AMALIADA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:21:48    Θέμα δημοσίευσης: s Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
γιατι μεγαλε ειδαμε και εσενα που τρεχεις τοσα χρονια ποτε τερματιζεις... Laughing Laughing Laughing

πριν αρχιζεις να κραζεις αμαλιαδα .
αυτο που θελει να πει ο νικος ειναι οτι τους πρωτους αγωνες θα εισαι σα το ψαρι εξω απο τη γυαλα . . .
οποτε το πρωτο και μονο πραγμα που πρεπει να σε νοιαζει ειναι να τερματισεις σωος και ασφαλης και μετα ερχονται και τα αποτελεσματα

αυτο με νοιαζει φιλε...οταν δεν ξερεις ενα ατομο ποιο ειναι και τι κανει και τι εχει κανει δεν μπορεις να λεσ οτι θες....και ουτε ειπα οτι θα βγω 1 ποτε...απλα ειπα οτι και μυαλο υπαρχει και χερια...αν διαβασει λιγο την υπογραφ μου θα καταλαβει.....λες να εχω τοσα πραγματα στην κατοχη μου και ολα γρηγορα και να μην ξερω να οδηγ??????

δεν με ενδιαφερουν τα κυπελα να τρεξω θελω και να περασω καλα.τα κυπελα ασε να τα παρει ο Road_Runner (Νικόλας)που απο οτι καταλαβα ειναι πολυ γρηγορος....

μπραβο του αν θελει ομως και εχει καποιο γρηγορ τον προκαλω σε αυτο που ξερω καλα να κανω............

αντε να δουμε?????????????

106 rallye,turbo,nitrous
1)AX,1.6,16v..2nitrous,1 stage 120hp...2 stage ???hp
2)AX.??????????
subaru,impreza,sti,f.p.e.
suzuki,gsx-r 1300,hayabusa..acrapovic
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: θ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
106 amaliada έγραψε:
σας ευχαριστο ολους για την βοηθεια....τι πρεπει να κανω ως νεος αγωνιζομ????εχω παει στο σεμιναριο τωρα μου μενουν μονο γιατροι και τιποτα αλλο??????μετα τα χαρτια στην εθεα και τιποτα αλλο?????????

Kωστα τωρα πας παθολογο οφθαλμιατρο να σου σφραγισουν τα χαρτια της ΕΘΕΑ και μετα βγαζεις λισανς.
Αφου ειναι η πρωτη σου λισανς θα πληρωσεις 100 ευρω κ οχι 150 και θα εχεις 40% εκπτωση για ολους τους αγωνες που θα κανεις φετος.

σε ευχαριστο για ολα λευτερη....τα χαρτια που θα παρω απο τους γιατρους η πρεπει να παρω χαρτια απο την εθεα????για τους γιατρους????

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαρακι αν θες ψαξε στο φορουμ 2816 ποστς και αν βρεις μισο που να λεει οτι ειμαι χερας πολυ γρηγορος κλπ, θα σε παραδεχθω....
Το εχεις η οχι χερια, ασε να το κρινουν καλυτερα αλλοι, οχι εσυ...

Και τελος το τι αμαξια εχουν περασει απο τα χερια σου, δεν μου λεει τιποτα...
Θες να μου πεις δλδ οτι αυτο με το νιτρο και ολες τις παπατζες, εστριβε? Η απλα το ανοιγες σε ευθειες? Γιατι αυτο δεν ειναι "εχω χερια".... Αυτο ειναι "Ειχακαποτελεφταπουδενηξερατινατακανωκαιεφτιαξατοαμαξιμουναπηγαινειταπακαιναραβωταπαντα"

'Ενα αεροπλανο ευκολα το απογειωνεις, δύσκολα ομως το πιλοταρεις"

Tι νοημα εχει να εχεις και φεραρρι και απλα να την καις σε φαναρια????

Σημασια δεν εχει τι αμαξι κατεχεις, αλλα ποσο γρηγορα μπορεις να το πας....

π.χ.
http://www.youtube.com/watch?v=cNVrMZX2kms

Γιαυτο σου λεεεωωωωω.........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο σε παρακαλω παψε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να γινεσαι εριστικος.
Μαγκια του ανθρωπου αν εχει χερια, μαγκια του και αν το γραφει επισης!
Δεν επιτεθηκε σε κανεναν προσωπικα ουτε ειρωνευτικε οπως αντιθετα εκανες εσυ!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα παρε στην ΕΘΕΑ να σου στειλουν τις αιτησεις με ενα φαξ, μετα πας γιατρους κ στις συμπληρωνουν.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eγω θα πω μια παροιμια για να χαλαρωσει λιγο το κλιμα

εσυ καλα καθοσουνα τι σου ηρθε για να χεσεις, να σπασει ο αποπατος και στα σκ**α να πεσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:08:13    Θέμα δημοσίευσης: ε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Κωστα παρε στην ΕΘΕΑ να σου στειλουν τις αιτησεις με ενα φαξ, μετα πας γιατρους κ στις συμπληρωνουν.

ευχαριστο φιλε.....

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:19:38    Θέμα δημοσίευσης: ξ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Φιλαρακι αν θες ψαξε στο φορουμ 2816 ποστς και αν βρεις μισο που να λεει οτι ειμαι χερας πολυ γρηγορος κλπ, θα σε παραδεχθω....
Το εχεις η οχι χερια, ασε να το κρινουν καλυτερα αλλοι, οχι εσυ...

Και τελος το τι αμαξια εχουν περασει απο τα χερια σου, δεν μου λεει τιποτα...
Θες να μου πεις δλδ οτι αυτο με το νιτρο και ολες τις παπατζες, εστριβε? Η απλα το ανοιγες σε ευθειες? Γιατι αυτο δεν ειναι "εχω χερια".... Αυτο ειναι "Ειχακαποτελεφταπουδενηξερατινατακανωκαιεφτιαξατοαμαξιμουναπηγαινειταπακαιναραβωταπαντα"

'Ενα αεροπλανο ευκολα το απογειωνεις, δύσκολα ομως το πιλοταρεις"

Tι νοημα εχει να εχεις και φεραρρι και απλα να την καις σε φαναρια????

Σημασια δεν εχει τι αμαξι κατεχεις, αλλα ποσο γρηγορα μπορεις να το πας....

π.χ.
http://www.youtube.com/watch?v=cNVrMZX2kms

Γιαυτο σου λεεεωωωωω.........

καλα αστο καλυτερα........τα εχω ολα για να τα βλεπω...ασε που δεν στριβουν κιολας Very happy τα subaru ειναι σκετη αποτυχια Laughing

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω να συμπληρωσω οτι το καλαμι ειναι ευθραυστο και θελει συνετο χειρησμο...
Κοινως τρεχα πρωτα δες τι θα φερεις και μετα η κοκορεψου η παραδεξου.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΟΙΠΟΝ! Evil
Ηρεμιστε αμφοτεροι!
Ρε βλ@μμενα μπορει να βρεθουμε κατω απο την ιδια αγωνιστικη τεντα στα πιτς καποιου αγωνα φετος, ξεκολληστε πια! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Armed Salute
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 22:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α καλά...έχει χαθεί η μπάλα...

ρε για το γαργαλιτο στο στομάχι πριν το go τρέχουμε ρεεεεεε!!!

ο καθένας πάει με τα όρια του και με σκοπό να τα διευρύνει.έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε (και εγώ μαζί).
Πάντως και εγώ τον Νικολάκη ποτέ δεν τον άκουσα να καυχέται αλλά και το παλικάρι δεν είπε κάτι ιδιαίτερο (τα γνωστά με τον γραπτό λόγο πάλι,έυκολα παρεξηγείται κάτι κακογραμμένο Laughing )
gentlemen hold your horses!!!και εσύ νικόλα δεν έχεις και πολλά Very happy Laughing

ΤΓ απο τώρα αγχώνομαι για τις 15 Μαρτίου Γκάλφαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιαν 2008, 23:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: 7 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 amaliada έγραψε:
volvos έγραψε:
αν αποφασισεις να το δωσεις παντως το παιρνω εγω Laughing

δεν το δινω με τιποτα φιλε....δεν μου αρεσει να πουλαω οτι εχω....θα το παω τερμα και ο θεος βοηθος.............

εγω πάντως από αυτό (το υπογραμμισμενο) βλέπω εναν ανθρωπο που εχει όρεξη να το κυνηγήσει = να αγωνιστει και οχι να πάει "για βολτα" στους αγώνες και που (φαίνεται να) γνωρίζει ότι το αν αυτό το κυνήγι θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσμα / νίκες / καλούς χρόνους θα το δείξει το μέλλον και εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες (χέρια,γνώσεις,μηχανικό,στήσιμο,συνθήκες,κάμποση τυχη, λεφτά και πάει λέγοντας...)

όλα τα υπόλοιπα ειναι περιττά και τουλάχιστον ακαιρα Wink

καλούς αγώνες γενικώς και ειδικώς Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 12:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: 7 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
106 amaliada έγραψε:
volvos έγραψε:
αν αποφασισεις να το δωσεις παντως το παιρνω εγω Laughing

δεν το δινω με τιποτα φιλε....δεν μου αρεσει να πουλαω οτι εχω....θα το παω τερμα και ο θεος βοηθος.............

εγω πάντως από αυτό (το υπογραμμισμενο) βλέπω εναν ανθρωπο που εχει όρεξη να το κυνηγήσει = να αγωνιστει και οχι να πάει "για βολτα" στους αγώνες και που (φαίνεται να) γνωρίζει ότι το αν αυτό το κυνήγι θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσμα / νίκες / καλούς χρόνους θα το δείξει το μέλλον και εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες (χέρια,γνώσεις,μηχανικό,στήσιμο,συνθήκες,κάμποση τυχη, λεφτά και πάει λέγοντας...)

όλα τα υπόλοιπα ειναι περιττά και τουλάχιστον ακαιρα Wink

καλούς αγώνες γενικώς και ειδικώς Cool

μανθο αυτο το εγραψα για πλακα...δεν υπαρχει ποτε περιπτοσ να γινει αυτο το πραγμα....1 αγωνασ να δω το αμαξι και πανω απο ολα να τερματισ και απο εκει και περα θα δουμε τι θα κανουμε.....εχω ασχολ πολυ με τουσ αγωνες πολλα χρονια τωρα και εχω τρεξει σε καποιους......και με καρτ και με dragster και με μηχανες οποτε καποια μικρη εμπλοκη εχω με τους αγωνες.....

αλλιος τα γραφω εγω και αλλιος βγαινουν.....ουτε πουθενα ειπα οτι ειμαι κανενας χερας....απλα ειπα οτι υπαρχει και μυαλο και χερια.......τωρα αν αυτο το παιρνετε οτι ειπα οτι ειμαι ο ΣΕΝΑ ενταξ πεστε οτι θελετε....

παντα φιλικα οτι εχω γραψει μην με παρεξηγησουν παλι.....

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 12:29:32    Θέμα δημοσίευσης: γ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Εγω εχω να συμπληρωσω οτι το καλαμι ειναι ευθραυστο και θελει συνετο χειρησμο...
Κοινως τρεχα πρωτα δες τι θα φερεις και μετα η κοκορεψου η παραδεξου.... Wink

που ειδες φιλε οτι κοκορευτικα?????

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2008, 18:53:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρεεεε έπαε τσι πουτάνας γίνεται !!

Ο μεν 106 αμαλιάδα δεν υπονόησε κάτι θέλω να πιστεύω κι αν φάνηκε έτσι ίσως ήταν επειδή καμμιά φορά αλλιώς τα εννούμε κι αλλιως διαβάζονται..
(Ποσες γκόμενες σας έχουν παρεξηγήσει με τα ακαταλαβίστικα SMS που στέλνετε κι ακόμα περιμένετε να γ@$*&?ετε... ; ετσι κι εδώ.. )

Ο δε Νικόλας αλλο διάβασε μάλλον κι άλλο κατάλαβε...

Δικαιολογείται κι αυτός διαβάζει ταυτόχρονα psclub, zoo, kai msn...
Μπερδεύτηκε..

Επειδή μου φαίνεται ανουσιο κοψτε κι ας μη χαλάσουμε το topic.

ειπαμε να βοηθούμε τους νέους.

Αμα το παιδί ειναι ψώνιο θα βρεί το δρόμο του, μην κολλάμε ταμπέλες.

Νίκολάκη ανοιξε τις φτερούγες σου κι αγκάλιασε τους πιο νέους αγωνιζόμενους.

Μη ξαναδώ μλκιες και σφήνες. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα ''1300 Ν1'' και μόνο.

Eκ της MOD team...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2008, 10:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:
Ρεεεε έπαε τσι πουτάνας γίνεται !!

Ο μεν 106 αμαλιάδα δεν υπονόησε κάτι θέλω να πιστεύω κι αν φάνηκε έτσι ίσως ήταν επειδή καμμιά φορά αλλιώς τα εννούμε κι αλλιως διαβάζονται..
(Ποσες γκόμενες σας έχουν παρεξηγήσει με τα ακαταλαβίστικα SMS που στέλνετε κι ακόμα περιμένετε να γ@$*&?ετε... ; ετσι κι εδώ.. )

Ο δε Νικόλας αλλο διάβασε μάλλον κι άλλο κατάλαβε...

Δικαιολογείται κι αυτός διαβάζει ταυτόχρονα psclub, zoo, kai msn...
Μπερδεύτηκε..

Επειδή μου φαίνεται ανουσιο κοψτε κι ας μη χαλάσουμε το topic.

ειπαμε να βοηθούμε τους νέους.

Αμα το παιδί ειναι ψώνιο θα βρεί το δρόμο του, μην κολλάμε ταμπέλες.

Νίκολάκη ανοιξε τις φτερούγες σου κι αγκάλιασε τους πιο νέους αγωνιζόμενους.

Μη ξαναδώ μλκιες και σφήνες. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα ''1300 Ν1'' και μόνο.

Eκ της MOD team...

Rolling eyes Wink Wink ayto telos

106 rallye,turbo,nitrous
2)AX.??????????
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2008, 14:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bρε ο άνθρωπος είπε εκτος απο κόντρες και ντραγκστερ και να ασχοληθεί και με αγωνιστικό!
Cool Cool Cool Πέσατε να τον φάτε αμέσως...παλιοβουνάκια νικόλα! Very happy

Καλή τύχη φίλε,και αν έχεις χρήμα πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείς! είτε 1ος βγεις,είτε τελευταίος.
Αυτό που μένει είναι η κ**λα στην τελική. (οχι οτι ξερω απο 1ο χέρι,απόσα ακούω απο παιδια΄που τα θεωρώ σωστά).

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2008, 14:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μονος αγωνιζομενος που δεν εχει εκφερει ειναι το παπι Question

ερωτηση. δηλαδη θα υπαρχουν δυο ανεξαρτητες επιπλεον κατηγοριες για ΕΝ1, ΕΑ5?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης