PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΛΕΩΝ με πυρετό (πρόβλημα στα μπεκ)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 08:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Αυτα ειχα να πω για τις ευεργετικες επιπτωσεις του νερου στους κινητηρες, παρουσιαζοντας ετσι την 2η οψη του νομισματος Wink

Τώρα πήρες το αίμα σου πίσω... Laughing Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 09:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ετοιμος ο Λεων!! Τα καινουργια μπεκ μπηκανε και πρεπει να πω οτι παρατηρησα τα εξης: Ο κινητηρας δουλευει πολυ ποιο ομαλα και σχεδον αθορυβα!! Επιταχυνει πολυ καλυτερα σε σχεση με πριν, Η 4η ανοιγει πολυ ποιο ευκολα!! ( Ακους Νικο?) Επισης η εξατμιση κανει λιγο ποιο πολυ θορυβο και στο ρελαντι παρατηρησα οτι τα καυσαερια βγαινουν με περισσοτερη πιεση απο οτι ποιο πριν!! (Αυτο τωρα ειναι καλο?) Εγινε σαν καινουργιο Laughing Και τωρα μενει μονο να μπει μια κανονικη "σκουπα" Σκεφτομουνα αυτη που εχει και το λογοτυπο του 206...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 13:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν' το μεταξυ μολις εχθες βρηκα στο σπιτι μου ενα φακελο απο τη lion που ελεγε οτι στο διαστημα που εχω το 206 στην κατοχη μου το εχω οδηγησει στα χιονια στις βροχες, ζεστες κτλπ. και οτι εχω εκτημισει την οδιγικη απολαυση που προσφερει ενα peugeot Επισης κανει λογο για τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια και πως μονο αυτα ειναι σε θεση να προσφερουν πληρης και σωστες υπηρεσιες σε μενα και το 206 λογω του συνεχως εκπεδευμενου πρωσοπικου και καταλληλων μηχανηματων Rolling eyes Και τελος μου υπενθημιζει οτι σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση και με καλουν για ενα πληρη τεχνικο ελεγχο δωρεαν!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 13:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Εν' το μεταξυ μολις εχθες βρηκα στο σπιτι μου ενα φακελο απο τη lion που ελεγε οτι στο διαστημα που εχω το 206 στην κατοχη μου το εχω οδηγησει στα χιονια στις βροχες, ζεστες κτλπ. και οτι εχω εκτημισει την οδιγικη απολαυση που προσφερει ενα peugeot Επισης κανει λογο για τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια και πως μονο αυτα ειναι σε θεση να προσφερουν πληρης και σωστες υπηρεσιες σε μενα και το 206 λογω του συνεχως εκπεδευμενου πρωσοπικου και καταλληλων μηχανηματων Rolling eyes Και τελος μου υπενθημιζει οτι σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση και με καλουν για ενα πληρη τεχνικο ελεγχο δωρεαν!

ρε θα μας τρελανεις????????????????????????
βουντου εχεις κανει στη lion????????
ρε μηπως εισαι ο γιος του Rovanmpera!!!!!!>>>>????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Shocked Wink Wink Wink Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Silly Silly Beer Sniper Sniper

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 15:43:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

ρε θα μας τρελανεις????????????????????????
βουντου εχεις κανει στη lion????????
ρε μηπως εισαι ο γιος του Rovanmpera!!!!!!>>>>????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Shocked Wink Wink Wink Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Silly Silly Beer Sniper Sniper

Μπα περισοτερο προς τον Gronholm μοιαζω.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 16:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου έστειλαν κι εμένα το συγκεκριμένο έντυπο με την αναλυτική λίστα εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Lion. Δωρεάν έλεγχος 15 σημείων και ειδικές σταθερές τιμές προσφοράς για ανταλλακτικά, αποκύημα ενός νέου προγράμματος εν ονόματι PEUGEOT SERVICE. Συγκεκριμένα:

Τακάκια φρένων εμπρόσθιων τροχών: 50Ε(206), 60Ε(206 XS-GTI)
Οπίσθιο τμήμα εξάτμισης (Σιλανσιέ): 80Ε(206), 90Ε(206 XS), 150E(GTI)
Σετ αμορτισέρ (Εμπρός-Πίσω): 250Ε (για όλα τα μοντέλα)
Μπαταρία: από 60Ε (για όλα τα μοντέλα)
Εμπρόσθιοι Υαλοκαθαριστήρες: 20Ε (για όλα τα μοντέλα)

Αυτά, συν οτι περαμένουν πάντα στη διάθεσή μας με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή μας απο τις υπηρεσίες τους. χαχαχαχααχα!!! Laughing Very happy
Καλά....μας τα πατε Twisted evil

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 23:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:

Εμένα αυτό το χαρτί μου ήρθε 7 μήνες αφότου τελείωσε η εγγύηση!!! Shocked Τι να λέμε τωρα!!
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 15:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Μου έστειλαν κι εμένα το συγκεκριμένο έντυπο με την αναλυτική λίστα εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Lion. Δωρεάν έλεγχος 15 σημείων και ειδικές σταθερές τιμές προσφοράς για ανταλλακτικά, αποκύημα ενός νέου προγράμματος εν ονόματι PEUGEOT SERVICE. Συγκεκριμένα:

Σε μενα ομως δεν ειχε αυτη τη λιστα μαζι Confused ! Δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο ταχυδρομουν αυτα τα εντυπα!! Στο Γιαννη το στειλαν ενω ειχε ληξει η εγγυηση, στον slash στειλανε μαζι και λιστα ανταλλακτικων-τιμων σε αλλους παλι τιποτα!!! Question

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 21:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Slash έγραψε:

Σε μενα ομως δεν ειχε αυτη τη λιστα μαζι Confused ! Δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο ταχυδρομουν αυτα τα εντυπα!! Στο Γιαννη το στειλαν ενω ειχε ληξει η εγγυηση, στον slash στειλανε μαζι και λιστα ανταλλακτικων-τιμων σε αλλους παλι τιποτα!!! Question

Είναι τρελόι αυτοί οι Γαλάτες!!!!!! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 15:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Συμφωνώ 100% με όσα λέει ο Δημήτρης.

Συμφωνείς με το ότι απέκτησα ένα αστέρι, ή με αυτά που είπα περί water injection Smile Smile Question
Πάντως συμφωνώ και με αυτά που είπε ο Alex... Wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 10:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η επειχηρηση αναβαθμιση στα πλαισια της εγγυησης συνεχιζεται!! Σημερα εχω ραντεβου με την LION μου ετσι ωστε να παω και να κατεβασω κατευθειαν απο Γαλια οτι ποιο καινουργιο λογισμικο υπαρχει για τον εγγεφαλο του 206 μου!! Βεβαια το υπαρχον δεν εχει κανενα προβλημα αλλα οσο να 'ναι πιστευω οτι το καινουργιο θα ειναι καλυτερο!! Για να δουμε... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 10:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Βεβαια το υπαρχον δεν εχει κανενα προβλημα αλλα οσο να 'ναι πιστευω οτι το καινουργιο θα ειναι καλυτερο!!

Φαντάζεσαι όμως να έχει bugs και ιούς και το αμάξι να μην πηγαίνει μία;;; Laughing Laughing Laughing
Splat Splat Splat Silly Silly Silly Shocked Shocked Shocked
Χούμορ κάνω έτσι;; Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:20:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Σημερα εχω ραντεβου με την LION μου ετσι ωστε να παω και να κατεβασω κατευθειαν απο Γαλλία οτι ποιο καινουργιο λογισμικο υπαρχει για τον εγγεφαλο του 206 μου!!

Εγώ έκλεισα για την επόμενη Τρίτη αν και μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να μη μπορεί να γίνει η αναβάθμιση λογισμικού διότι σε ορισμένα μοντέλα δεν τους το επιτρέπει ο ''εγκέφαλος'' και μπορεί να μπλοκάρει. Όταν τους ρώτησα για ποια μοντέλα ισχύει απάντησαν ότι εάν δεν το βάλουν στο διαγνωστικό δεν μπορούν να ξέρουν.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης μου είπαν ότι εάν τελικά γίνει η αναβάθμιση δεν θα έχει κανένα κόστος. Μπορεί όποιος θέλει να πάει και να την κάνει δωρεάν εφόσον γίνεται

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 17:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ποιά LION πήγες?seridim?
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 09:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Σε ποιά LION πήγες?seridim?

Στα κεντρικά στο δρόμο προς Χαλκιδική

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 09:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
Σημερα εχω ραντεβου με την LION μου ετσι ωστε να παω και να κατεβασω κατευθειαν απο Γαλλία οτι ποιο καινουργιο λογισμικο υπαρχει για τον εγγεφαλο του 206 μου!!

Εγώ έκλεισα για την επόμενη Τρίτη αν και μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να μη μπορεί να γίνει η αναβάθμιση λογισμικού διότι σε ορισμένα μοντέλα δεν τους το επιτρέπει ο ''εγκέφαλος'' και μπορεί να μπλοκάρει. Όταν τους ρώτησα για ποια μοντέλα ισχύει απάντησαν ότι εάν δεν το βάλουν στο διαγνωστικό δεν μπορούν να ξέρουν.
Γι αυτο το λογο και εμενα μου ειπαν να εχω μαζι μου την καρτα με τον κωδικο καθως και τα δυο κλειδια του αυτοκινητου!

Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 10:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Eμενα μου ειπαν να εχω μαζι μου την καρτα με τον κωδικο καθως και τα δυο κλειδια του αυτοκινητου!

Ακριβώς αυτό είπαν και σε μένα

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2003, 03:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και είπαν ότι θα κάνιουν αναβάθμιση δωρεάν?Χλωμό το κόβω!
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2003, 10:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Και είπαν ότι θα κάνιουν αναβάθμιση δωρεάν?Χλωμό το κόβω!
Εαν αναφερεσαι σε μενα και βεβαια θα γινει δωρεαν!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης