PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Όταν η ατυχία προκαλεί την ευτυχία...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 14:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Εργασία και βαφή φτερού: 200Ε (Οι συγκεκριμένοι λαμαρινάς και βαφέας θεωρούνται "κορυφαίοι" - μου τους σύστησαν οι "Βασίληδες" και είδα μία τέλεια δουλειά τους - και δεν ρισκάρω να κοιτώ κάθε πρωί το φτερό μου και να συγχίζομαι επειδή πήγα σε "φτηνό" λαμαρινά-βαφέα για μερικά Ευρώ)

Εγώ πάντως είχα πληρώσει 220 ευρώ για την ίδια δουλειά και δεν μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος από την βαφή (φανοποιείο του Ντάσιου). Οπότε κατά την γνώμη μου μια χαρά είναι η τιμή.

ΥΓ: περαστικά στο αμαξάκι σου Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 15:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να προσθέσω και 'γω το λιθαράκι μου... Wink
Βασίκα καθένας στην ζωή προσδίδει διαφορετική αξία στα πράγματα, τα ήθη και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Άλλοι άνθρωποι είναι κακεντρεχείς, κουτοπόνηροι και μικροπορεπείς και άλλοι προτιμούν να κινούνται σε έναν ασφυκτικό κλοιό ασφάλειας (συναισθηματικής και καθημερινής). Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά που έχουμε μέσα μας, αυτά προβάλλονται προς τα έξω και είναι αυτά που μας προσδιορίζουν.
Ένας, για παράδειγμα, που ασχολείται π.χ. μόνο με αυτοκίνητα (βγάζοντας όλα τα σεξουαλικά απωθημένα του πάνω σε αυτά με το να τα παρομοιάζει με γκόμενες) δεν πρέπει να έχει παιδευτεί και πολύ μέσα του. Υπάρχουν άνθρωποι όμως που έχουν βασανιστεί και μπορούν να βλέπουν παντού πράγματα που άλλοι δεν βλέπουν και μπορούν να αντιλαμβάνοται μηνύματα ακόμα και από τα πιο "ασήμαντα" (δεν υπάρχουν ασήμαντα περιστατικά) όπως μια μικρή τράκα.
Χωρίς να θέλω να πώ τίποτα για κανέναν (άλλωστε δεν ξέρω κανέναν απο εσάς) πρέπει όλοι οι άνθρωποι να αντλούν όσο περισσότερη ζωή μπορούν από οτιδήποτε... (πολύ θεωρητικό και εξιδανικευμένο ακούγεται αλλά αυτό πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε). Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Φεβ 2003, 12:26:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ωραία όλα αυτά που γράφονται και χαίρομαι(Πόσο μάλλον ο φίλος Μίλτος που ήταν και ο παθών) όταν βλέπω τέτοια συμπαράσταση απο τους διαδικτυακούς φίλους που όλοι έχουμε ένα κοινό!!! Αγάπη και πάθος για 206 μας!!! Very happy Very happy Very happy Περαστικά φίλε Μίλτο και μήν αγχώνεσαι για το αμάξι! Όντως είναι σίδερα και φτιάχνονται και σίγουρα τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο απο την ανθρώπινη ψυχή που το οδηγάει και του δίνει ζωή.
Να χαίρεσαι που είσαι καλά και έχεις και ένα τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου! Very happy Κάπως έτσι την είχα πατήσει μία φορά και εγώ(κοίταζα αλλού) και έγινα ένα με ένα Renault Megane. Sad Embarassed Rolling eyes
Ήθελα να 'ξερα πόσοι και πόσες στερούμαστε απο το πιό μικρό πράγμα μέχρι το μεγαλύτερο για να οδηγάμε αυτό το αμάξι που αγαπάμε...
Εύχομαι Υγεία πάνω απ' όλα και όχι άλλα τρακαρίσματα με 206 μέσα!!! Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Φεβ 2003, 18:09:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά το παρατράβηξα λίγο Confused αλλά δεν πειράζει... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 04:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως Δημήτρη, κατάλαβα τί θέλεις να πεις. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης