Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 02:46:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τυχερος οσο δεν παει αλλο φιλε μου... Αυτη ειναι τυχη...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 02:56:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φτηνά την γλίτωσες Α/6....
Εγω να σου πω πάντως πως κάποιος απο εδώ είναι γκαντέμης!, μιας και αναφερθηκε το ονομα σου σε σχεση με ελεγχο αστυνομίας και τσουπ να.. σε σταματήσανε. Μην ρωτήσεις ποιος... μόλις το ξεχασα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 03:00:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οντως....
άλλοι βέβαια που κάνουν θόρυβο με τις σκούπες τους στα φανάρια κρύβονται μετά σε στενά γιατί τους έχουν πάρει από πίσω τα στρούμφ...
τι να πεις...
α ρε φούστη σταυρε....
δε λέω καλή η εξάτμιση και η σκούπα αλλά σαν την διακριτικότητα της "μαμάς" τίποτα...
πάλι καλά όλοι φτάσαμε σπίτια μας χωρίς "εχτρα εξοδα επιστραφής"...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 03:36:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τυχη βουνο ειχες.
Της τροχαιας εχουν ενιαια σηρινα πανω.
Δεν εχουν το καρουμπαλακι.Να το ξερετε.
Μου τα λεει το μπατσοσκυλο η γυναικα μου.
Εχω μπλεξει και εγω.
Σε λιγο καιρο με βλεπω να πληρωνω ρολογια,γουνες και παπουτσια με ροζ χαρτακια.
Πλακα κανω φυσικα ετσι.
Δεν ειμαι απο αυτους.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 05:10:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τύχη βουνό Λέφο....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micra_iro (Ηρω) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 403 Τόπος: αλλού γι' αλλού
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 12:34:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εισαι πολυ τυχερος φιλαρακι,παλι κατι τις μου ετυχε κι εμενα χτες το βραδυ κατα τις 12 ημουν στην γεφυρα της αυρας (φιλαδελφεια)με κατευθυνση προς την πλατεια της φιλαδελφειας καιμου σκαει το περιπολικο απο την εθνικη και μου στριβει και αριστερα προς ανακασα κατι που απαγορευεται, και σαν τρομαγμενη οδηγος (ουτε ζωνη φοραγα, στο κινητο μιλαγα ειχα και τα παραθυρα κλειστα οποτε μεσα στην μαυριλα το τουτου μου λογω φιμε) τον αφηνω να περασει. το αποτελεσμα???? με χαιρετησε σαν να μου λεει ευχαριστω και την εκανε.
Αν ημουν νομιμη θα σου λεγα εγω γιατι τα καντηλια που εφαγε μετα του τυπου αν το εκανα εγω αυτο θα μου εκοβες κληση αλητη, βρωμομπατσε κτλ κτλ. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το μονο που ξερουν ειναι να καταχραζονται την ¨δυναμη ¨τους και καλα μεσα στην βδομαδα ειδα πολλους που βαζανε την σειρηνα για να αποφυγουν την κινηση, να περνανε με κοκκινο κτλ κτλ
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 12:48:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γνωστο φαινομενο.
Το γα**το ειναι να ακολουθεις περιπολικο σε στροφες και να πας προφυλακτηρα με προφυλακτηρα.
Μεχρι που να βγουνε απο τον δρομο.
Μας εχει κατσει μια φορα με τον κολλητο μου κατεβαινοντας απο Περτουλι.
Το ζητημα ειναι οτι κανουν τους τσαμπουκαδες γιατι φορανε την στολη.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 13:48:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος (ευτυχως).
Δωστε βαση στο σκηνικο που εγινε πριν απο ακριβως μιση ωρα:
Γυρναω απο "προγαμιαιο παρτυ" φιλικου ζευγαριου, ειμαι με το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ το οποιο δεν εχει ΚΤΕΟ μπροστινη πινακιδα σημα τελων και δεν εχω και το ασφαλιστηριο μαζι μου (για καρτες καυσαεριων θορυβο κλπ δεν τα αναφερω καν) μπαινω απο το ποταμι εισοδο Αττικης Οδου, πληρωνω διοδια και "τσουπ" κανε στην ακρη.
Βλεπω περιπολικα οκταβια αρα μιλαμε για τροχαια, οχι απλα αστυνομια.
Κανω ακρη, "αδεια διπλωμα ασφαλεια" βγαζω αδεια βγαζω διπλωμα ασφαλεια γιοκ " θα τους τριπλαρω με την αγωνιστικη λισανς λεω" βγαζω και τη ΄λισανς και σκαω το παραμυθι."το αυτοκινητο ειναι αγωνιστικο,οριστε κ το αγωνιστικο διπλωμα μου, το πρωι μου χαλασε το βολτισιο παντρευεται στενοε φιλος το Σαββατο επρεπε να παω κλπ, το ασφαλισα το πρωι αλλα συμβολαιο ΔΕΝ ΕΧΩ μαζι μου."
"Βγειτε εξω" μου λεει "παμε αυτοφορο" λεω απο μεσα μου, με βαζει κ κανω αλκοτεστ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ και φυσικα μενει εντυπωσιασμενος απο το αποτελεσμα της μετρησης στο μηχανημα!
"εισασταν σε παρυ κ δεν ειχετε πιει σταγονα?!", "μα οδηγω!" λεω κορδωμενος, κοιταζει τον συναδελφο κ βαζει κατω τα νουμερα.ΚΤΕΟ ασφαλεια μπροστινη πινακιδα σημα = πανω απο 1000 ευρω, αν τα πληρωσεις σε 10 μερες ειναι τα μισα, κατι πανω απο 500 "πανε οι kosei που ζαχαρωνα" και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω χρεη τρελλου σκαει ο τυπας την ερωτηση: Α/6 ή Ν/2 ειναι?
Το πως ενιωσα περιγραφεται μονο ετσι:
Α/6 του λεω, και τι αγωνες τρεχεις?Ραλλυ Σπριντ κ Αναβασεις.Ειναι νομιμο Α ή μα'ι'μου?νομιμο.καλα ολοι ετσι λετε!
Τον "ταδε" τον ξερεις?(ονομα αγωνιζομενου) ναι τον ξερω τρεχει στην ιδια κατηγορια με εμενα κλπ κλπ, ειμαστε κολλητοι μου λεει!
Σωθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! (λεω απο μεσα μου)
Εν κατακλειδει τι μου ειπε:" ειδα οτι δν εχεις πιει ουτε σταγονα,σε κουβεντιασα και δεν φαινεσαι για αλητης, για ολα τα υπολοιπα δε με νοιαζει θα με ενοιαζε αν εισουν πιωμενος, εκει δε θα σου χαριζομουν για τιποτα διοτι εισαι επικυνδινος για τους αλλους που δεν φταινε.Σε σταματησα και ολοι οι συναδελφοι ειδαν οτι κατι δεν παει καλα με το αυτοκινητο και πρεπει να σου κοψω κατι τυπικο, θα σου κοψω οτι δν ειχες μαζι το διπλωμα που ειναι 20 ευρω και αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι 10 ευρω και φευγεις."
Τσιμπησα το ροζ χαρτακι μπηκα στο αυτοκινητο καπνισα 3-4 τσιγαρα να συνελθω και εγινα καπνος!  |
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! είσαι μέγιστος κολ@φαρδος ή μου φαίνεται??? εύγε πάντως...
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StorM_GmA (Ευριπίδης) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)
Ένταξη: 21 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 314 Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 15:53:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
όντως τυχερό το παλικάρι!
παίζει να μου το διαγράψουν αυτό που θα πω λόγω αλλά έχει
σχέση με περιπολικό
ακούω λοιπόν με την κοπέλα μου κόρνα περιπολικού κάτω απο το σπίτι...
κοιτάω απο το παραθυρο και τους βλέπω να τσουλάνε αργά αργά...χωρίς
να καταλάβω όμως το γιατί...τελικά φεύγουν και στην γωνία το βλέπω
να στρίβει μαμιόντας...έφυγε και λίγο ο κώλος...πάλι καλά που δεν τράβηξε
κανένα χειρόφρενο...και εκτός αυτού, φορούσε και aftermarket εξάτμηση!
φασαριόζικη κιολας! και δεν είναι πρώτη φορά που βλέπω περιπολικό με
aftermarket εξάτμηση να κάνει φασαρία...
το περιπολικό τελικά δεν βιαζόταν να πάει κάπου πάντως μιας και μετά
την στροφή πήγαινε κύριος...
οκ μπορεί να ήθελε να ξεκ***σει ο άνθωπος, όλους μας πιάνει κάποια στιγμή
και κάνουμε κάτι απότομο αλλά με το περιπολικό?!?!?!
τωρα θα μου πείτε...με το περιπολικό ποιός θα του την πει?
ελα ντέ...
...sine Diabolo nullus Dominus...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 22:27:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γράψανε τον ανηψιό μου με παπάκι όχι με αυτοκίνητο.
Σύνολο κλήσης 1350 ευρώ (χίλια τρακόσια πενήντα), 22 (είκοσι δυο) πόντους και να προσκομήσει την άδεια οδήγησης, και εγώ έχω την εξής απορία: με 22 πόντους μείον αξίζει ο κόπος να πάει να βγάλει δίπλωμα ή θα του το πάρουνε με το που θα το βγάλει.
Αυτή ήταν η δεύτερη κλήση του εκείνη την ημέρα η πρώτη ήταν 300 ευρώ, πόντους δεν ξέρω
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Σέρμπης Κώστας (κώστας) Μέλος

106 1.3 Rallye, 206 1.6 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 104
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 22:45:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος (ευτυχως).
Δωστε βαση στο σκηνικο που εγινε πριν απο ακριβως μιση ωρα:
Γυρναω απο "προγαμιαιο παρτυ" φιλικου ζευγαριου, ειμαι με το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ το οποιο δεν εχει ΚΤΕΟ μπροστινη πινακιδα σημα τελων και δεν εχω και το ασφαλιστηριο μαζι μου (για καρτες καυσαεριων θορυβο κλπ δεν τα αναφερω καν) μπαινω απο το ποταμι εισοδο Αττικης Οδου, πληρωνω διοδια και "τσουπ" κανε στην ακρη.
Βλεπω περιπολικα οκταβια αρα μιλαμε για τροχαια, οχι απλα αστυνομια.
Κανω ακρη, "αδεια διπλωμα ασφαλεια" βγαζω αδεια βγαζω διπλωμα ασφαλεια γιοκ " θα τους τριπλαρω με την αγωνιστικη λισανς λεω" βγαζω και τη ΄λισανς και σκαω το παραμυθι."το αυτοκινητο ειναι αγωνιστικο,οριστε κ το αγωνιστικο διπλωμα μου, το πρωι μου χαλασε το βολτισιο παντρευεται στενοε φιλος το Σαββατο επρεπε να παω κλπ, το ασφαλισα το πρωι αλλα συμβολαιο ΔΕΝ ΕΧΩ μαζι μου."
"Βγειτε εξω" μου λεει "παμε αυτοφορο" λεω απο μεσα μου, με βαζει κ κανω αλκοτεστ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ και φυσικα μενει εντυπωσιασμενος απο το αποτελεσμα της μετρησης στο μηχανημα!
"εισασταν σε παρυ κ δεν ειχετε πιει σταγονα?!", "μα οδηγω!" λεω κορδωμενος, κοιταζει τον συναδελφο κ βαζει κατω τα νουμερα.ΚΤΕΟ ασφαλεια μπροστινη πινακιδα σημα = πανω απο 1000 ευρω, αν τα πληρωσεις σε 10 μερες ειναι τα μισα, κατι πανω απο 500 "πανε οι kosei που ζαχαρωνα" και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω χρεη τρελλου σκαει ο τυπας την ερωτηση: Α/6 ή Ν/2 ειναι?
Το πως ενιωσα περιγραφεται μονο ετσι:
Α/6 του λεω, και τι αγωνες τρεχεις?Ραλλυ Σπριντ κ Αναβασεις.Ειναι νομιμο Α ή μα'ι'μου?νομιμο.καλα ολοι ετσι λετε!
Τον "ταδε" τον ξερεις?(ονομα αγωνιζομενου) ναι τον ξερω τρεχει στην ιδια κατηγορια με εμενα κλπ κλπ, ειμαστε κολλητοι μου λεει!
Σωθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! (λεω απο μεσα μου)
Εν κατακλειδει τι μου ειπε:" ειδα οτι δν εχεις πιει ουτε σταγονα,σε κουβεντιασα και δεν φαινεσαι για αλητης, για ολα τα υπολοιπα δε με νοιαζει θα με ενοιαζε αν εισουν πιωμενος, εκει δε θα σου χαριζομουν για τιποτα διοτι εισαι επικυνδινος για τους αλλους που δεν φταινε.Σε σταματησα και ολοι οι συναδελφοι ειδαν οτι κατι δεν παει καλα με το αυτοκινητο και πρεπει να σου κοψω κατι τυπικο, θα σου κοψω οτι δν ειχες μαζι το διπλωμα που ειναι 20 ευρω και αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι 10 ευρω και φευγεις."
Τσιμπησα το ροζ χαρτακι μπηκα στο αυτοκινητο καπνισα 3-4 τσιγαρα να συνελθω και εγινα καπνος!  |
re kala den paizesai etsi  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 12:57:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ό,τι να'ναι κάνουν τα παλληκάρια. Πάντως υπάρχουν κι εξαιρέσεις,δε μπορώ να πω. Με το slk με έχουν σταματήσει αρκετές φορές απλά και μόνο για να χαζέψουν, κάνουν και καμιά χαζοερώτηση και μ' αφήνουν, ακόμη κι αν πήγαινα λίγο γρηγορότερα από το επιτρεπόμενο. Με το gt με σταμάτησαν το πρώτο βράδυ που το πήρα (18/4, ξημέρωμα 19) πηγαίνοντας στη δουλειά, διότι με μπάνισαν να παίρνω μια στροφή κομματάκι γρήγορα. Με τσακώνουν, κατευθείαν στοιχεία κλπ. Μου λέει ο ένας για αλκοτέστ (4:30 ξημερώματα ήταν) αλλά ο δεύτερος είδε την άδεια που έγραφε 18/4. Με ρώτησαν που πηγαίνω, μου είπαν να προσέχω το τουτού μου, με καλημέρισαν κι έφυγα..
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BLACK DREAM (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4(8v) xs (2001)
Ένταξη: 16 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 22:12:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
underage έγραψε: | και εγώ έχω την εξής απορία: με 22 πόντους μείον αξίζει ο κόπος να πάει να βγάλει δίπλωμα ή θα του το πάρουνε με το που θα το βγάλει.  |
φιλαρακι εχω την εντυπωση,πως οταν ξεπερασεις τους επιτρεπομενους ποντους και σου παρουν το διπλωμα,διαγραφονται και οι ποντοι και ξαναξεκινας απο την αρχη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 15:37:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BLACK DREAM έγραψε: | underage έγραψε: | και εγώ έχω την εξής απορία: με 22 πόντους μείον αξίζει ο κόπος να πάει να βγάλει δίπλωμα ή θα του το πάρουνε με το που θα το βγάλει.  |
φιλαρακι εχω την εντυπωση,πως οταν ξεπερασεις τους επιτρεπομενους ποντους και σου παρουν το διπλωμα,διαγραφονται και οι ποντοι και ξαναξεκινας απο την αρχη  |
Μα ο μικρός δεν έχει βγάλει ακόμα δίπλωμα ούτε αυτοκινήτου ούτε μηχανής, όταν το βγάλει θα του αφαιρεθούν αυτοί οι 22 πόντοι??????
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 17:51:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολυ κακως που οδηγουσε τοτε.
Και δεν κανω πλακα αλλα σε αυτα τα θεματα ειμαι τελειως καθετος και απολυτος.
Εχουν δικαιο τα μπατσονια χωρις δευτερη κουβεντα.
Απλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι ποντοι.
Απο που αφαιρεθηκαν εφοσον δεν υπηρχε κατι(ενα χαρτι)?
Ειναι σαν να πανε να παρουν αποτυποματα απο μια ληστεια που εκανε ενα μικρο παιδι.
Θα γραφτει καπου το αδικημα?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 22:28:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Πολυ κακως που οδηγουσε τοτε.
Και δεν κανω πλακα αλλα σε αυτα τα θεματα ειμαι τελειως καθετος και απολυτος.
Εχουν δικαιο τα μπατσονια χωρις δευτερη κουβεντα.
Απλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι ποντοι.
Απο που αφαιρεθηκαν εφοσον δεν υπηρχε κατι(ενα χαρτι)?
Ειναι σαν να πανε να παρουν αποτυποματα απο μια ληστεια που εκανε ενα μικρο παιδι.
Θα γραφτει καπου το αδικημα? |
Κωσταντινε εισαι απολυτος γιατι υποθετω οτι δεν ξερεις πως βγαζουμε διπλωμα για 50αρι μηχανακι (που οδηγουσε το παιδι) στην Ελλαδα!
Καταρχας δν κανεις μαθηματα οδηγησης, σου δινουν ενα βιβλιο σηματων κ το διαβαζεις,πρακτικη καθολου.
Για να δωσεις πορεια, πας με ΔΙΚΟ ΣΟΥ μηχανακι στην τροχαια και δινεις, κοινως οδηγας ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ για να πας να δωσεις για διπλωμα.Ξερω και περιστατικο που πηγε να δωσει για διπλωμα και στο δρομο εφαγε δικαστηριο γιατι δν ειχε διπλωμα!!!!!!!!!!
Οποτε στη συγκεκριμενη περιπτωση εχεις δεν εχεις διπλωμα πρακτικα ειναι σχεδον ενα και το αυτο.
Αν δεν του εδωσαν κανενα χαρτι, θα οριστει δικασιμος στο πλυμμελιοδικειο σε περιπου 1,5 με 2 χρονια.
Τα λεω αυτα γιατι τα εχω περασει (μην πω τα εχω κανει ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 22:49:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξερω πως δεινουν διπλωμα αλλα την λεπτομερια οτι πας εσυ με δικο σου μηχανακι για να παρεις το ροζ χαρτακι την ηξερα καπως αλλιως.
Και καλα οτι πας με εναν φιλο που ηδη εχει διπλωμα και περνεις και εσυ το δικο σου.
Βεβαια εχει βαση αυτο που λες και δεν λεω οτι εχεις αδικο.Εξαλλου δεν γινετε να αμφιβαλω γιατι ξερω οτι ζουμε στην ελλαδα και ολα αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Ενταξει οταν τρως δικαστιριο σε τετοια περιπτωση απλα πας λιγο πιο γρηγορα για διπλωμα ωστε να το παρουσιασεις οταν αυτο γινει.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 23:22:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ξέρω αν απλά εμείς ειμαστε πολύ πίσω...
ή αυτοί πολύ μπροστά...
το σιγουρο ειναι οτι απέχουμε πάααααρα πολύυυ.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 23:43:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | δεν ξέρω αν απλά εμείς ειμαστε πολύ πίσω...
ή αυτοί πολύ μπροστά...
το σιγουρο ειναι οτι απέχουμε πάααααρα πολύυυ....  |
...συνδυασμός και των δύο που αναφέρεις είναι Μάνθο....
Και είμαστε πολύ πίσω Και είναι πολύ μπροστά... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|