PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT - MEGANE GT - GOLF TSI
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 21:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6αρι κιβωτιο εχει και το απλο το 1.6 FSI που εχει 115 αμαξωμα τερας και 16αρα μηχανη.
Δεν εχει να κανει λοιπον στην συγκεκριμενη εταιρια το σπορτιφ που ακουσα παραπανω.
Εγω θα το ελεγα θεματα οικονομιας γιατι ακομα και το ταχυμετρο σε ολα τα Golf φτανουν μεχρι τα 260Km/h.
Εχουν ολα δανιστει κατα καποιον τροπο χαρισματα μεγαλυτερων εκδοσεων.
Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη.
Εχω οδηγησει το Golf GT και περαν της ροπης που δειχνει οτι εχει δεν εχει κατι αλλο καλο.
Το τιμονι δεν μου αρεσε.Ανυπακουω σε πολλες περιπτωσεις.
Αυτο που με βαζει σε σκεψη ειναι τα 140 ή τα 170 απο τα 1400 κυβικα.
Και το συγκεκριμενο GT του φιλου μου στους πρωτους 3 μηνες ειχε προβλημα με το κομπρεσορα.

Το Megane το εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο και εχω δηλωσει πολλες φορες τελευταια οτι αυτη η εταιρια μερα με την μερα με κερδιζει λογο των κινητηρων που βγαζει αλλα και τις καινοτομιες που εχει βαλει σε πολλα αμαξια της.
Διαχυτη στο Clio ας πουμε ειναι μια απο αυτες.
Σαν σχημα δεν μου αρεσει το Megane αλλα και το εσωτερικο του μου βγαζει κατι φτηνο.Τα πλαστικα του βλεπεις θυμηζουν κορεατικο παρα γαλλικο.
Δεν το εχω οδηγησει και δεν μπορω να το κρινω.
Βεβαια 165 αλογα απο 20αρι κινητηρα ειναι ενα καλο νουμερο που σου δεινει να καταλαβεις οτι θα ειναι και αξιοπιστο λογο του οτι δεν ειναι πιεσμενο.

To 207GT-Rallye(σαν πιο φτηνη λυση) για μενα λεει πολλα.
Πρωτον μου αρεσει πολυ σχδιαστικα και εωτερικα και εξωτερικα.
Εχει χωρους μιας και πιανει το μεγεθος του δικου 307.
Οσο για την σχεση που εχει η αξιοπιστια με τα γαλλικα δεν εχω να πω κατι με εχει καλυψει ο Steve παραπανω.
Δεν το εχω οδηγησει ουτε αυτο(που δεν θα αργησω να το κανω και αυτο)οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.
Τα παιδια του κλαμπ με GT μπορουν να σου πουνε παραπανω που το οδηγουν καθε μερα.
Παντως 1.6 με 150 αλογα ειναι πολυ καλα.Εχει και καποιες πινελιες απο την BMW οποτε αν δεν εμπιστευεσε τοσο την Peugeot μπορεις να το παρεις γιατι σιγουρα την ΒΜW θα την εμπιστευεσε.
Τελος θελω να πω με μια συντομη ματια που εριξα πανω στα πλεονεκτηματα και στα μειωνεκτηματα ετσι οπως εσυ τα συγκεντρωνεις μαλλον η κοντρα θα ειναι Peugeot-VW
Laughing Laughing Laughing
Για μενα ειναι σαν να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια και οχι πορτοκαλια με πορτοκαλια.
207GT με κλειστα ματια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 22:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενας γνωστος μου αγορασε το Golf GT.Στις 4000χλμ εβγαζε λευκο καπνο απο την εξατμιση(δηλαδη εκαιγε λαδια).Μετα απο πολυ ταλαιπωρια με τις αντιπροσωπειες και αφου προσπαθησαν να τον πεισουν οτι ηταν φυσιολογικο και δεν τα καταφεραν του αλλαξαν μοτερ μεσα στην εγγυηση και το νεο μοτερ παλι εκαιγε λαδια...Πολλα λαδια...Ενας αλλος φιλος με Tsi μετα απο 40 χλμ σκισιματος οταν σταματησε ακουσε την τουρμπινα-κομπρεσσορα να κανουν εντονο θορυβο στο ρελαντι...Αποτελεσμα να παει στο συνεργειο και να αλλαξει κομπρεσσορα...
Το ενδεχομενο του Astra 1,6 turbo το σκεφτηκες;Το εχω οδηγησει και μου αφησε καλες εντυπωσεις...Ελαστικος κινητηρας,τραβαει με ολες τις ταχυτητες απο χαμηλα,σφιχτη αναρτηση,ικανοποιητικο τιμονι,μετριο προς καλο επιπεδο εξοπλισμου,αρκετοι χωροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 23:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι για κουβεντα δηλαδη το Golf.
Εδω τσιμπαει λαδια το 14αρι Polo του κολλητου μου που εχει 75 αλογα.
Αλλα και παλι τιποτα απο ολα αυτα δεν εινα λογικο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 12:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσον αφορα την αξιοπιστια του 207 GT...Οταν το ιδιο το group PSA και η BMW δηλωνει οτι ο ιδιος κινητηρας ΜΟΝΟ με διαφορετικη χαρτογραφιση θα αποδιδει 218 αλογα και θα κινει το ΜΙΝΙ S Works και επισης εχει τοποθετηθει στα πρωτοτυπα 308 RC Z και C5 airspace αυτο πιστευω λεει πολλα σχετικα με το ποσο χαλαρα-αξιοπιστα δουλευει το μοτερ οταν αποδιδει μονο 150 αλογα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 14:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν οντως εχουν πει κατι τετοιο εγω δεν μπορω να πω τιποτα αλλο.
Με καλυψες.
Εκτος απο το ποσο χαλαρα δουλευει στα 150 αλογα φαντασου σε ποσο πιο ψηλα νουμερα θα μπορει να φτασει αν καποιος γαργαλισει λιγο αυτα τα 150.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 14:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

georgio3gr έγραψε:
Οσον αφορα την αξιοπιστια του 207 GT...Οταν το ιδιο το group PSA και η BMW δηλωνει οτι ο ιδιος κινητηρας ΜΟΝΟ με διαφορετικη χαρτογραφιση θα αποδιδει 218 αλογα και θα κινει το ΜΙΝΙ S Works και επισης εχει τοποθετηθει στα πρωτοτυπα 308 RC Z και C5 airspace αυτο πιστευω λεει πολλα σχετικα με το ποσο χαλαρα-αξιοπιστα δουλευει το μοτερ οταν αποδιδει μονο 150 αλογα...

Το μοτερ που φορανε τα mini και 207rc (με τα 175ps) εχουν αρκετες διαφορες με την "απλη" εκδοση των 150ps!!!

Οποτε, η αξιοπιστια του "απλου" στο πειραγμα απλα μενει να αποδειχτει!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 15:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το απλο.
Μου αρεσε αυτο.

Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2007, 12:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θεωρώ σαν τίμιο αυτοκινητάκι το astra gtc 1,6t με 22500 και το κλειδι στο χέρι ! 6 χρόνια εγγύηση σε μηχανικά και ορισμένα ηλεκτρικά !
απο αίσθηση .. τραβάει πολύ καλα με όλες τις ταχύτητες , σφιχτή ανάρτηση καλή οδική συμπεριφορά !!!

νομίζω ότι αξίζει και τα λεφτά του και την προσοχή σου ! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2007, 13:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...πάντως όσοι το έχουν οδηγήσει το astra και το 1,6τ και το 2,o opc λένε ότι στερούνται αίσθησης στο τιμόνι
αλλά και πρόσφησης γενικώς

πολύ δύναμη μέν αλλά δύσκολα εκμεταλλευσιμη (για τους στροφάκηδες εννοώ)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2007, 15:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι στο Astra μονο για την εξωτερικη σχεδιαση.
Αυτο μου ειπε ενας καλος φιλος που το πηρε προσφατα.
Δεν ξερω τι εννοουσε αλλα δεν εδωσε και πιο λεπτομερη αναλυση.
Ματαια προσπαθουσα να του π τι ακριβως εννοει.
Μιλουσε για τιμονι,αναρτησεις-στησιμο,φρενα.Δεν ξερω τι απο ολα αυτα δεν του αρεσε.

Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2007, 15:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου είναι φίλος σου ... μήπως μπορείς να μάθεις κάτι περισσότερο ?
(εγώ πολύ αρνητικό βρήκα τα πανάλαφρα πενταλ του σε σχέση με τα δικά μου)
με ενδιαφέρει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης