Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάϊ 2007, 00:50:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
micra_iro έγραψε: | θα ειμαι κι εγω εκει θα ειναι μια καλη ευκαιρια να σας γνωρισω και να με γνωρισετε στην περιπτωση που αποψε δεν καταφερω να ερθω στο στεκι σας |
...όποτε μιας και δεν ήρθες σε περιμένουμε το Σάββατο...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panosgep (Πάνος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)
Ένταξη: 09 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάϊ 2007, 21:18:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σέλω κι εγώωω
Καλά ρε παιδιά μόνο δυο μέρες πριν ειδοποείτε;
Σνιφ κλαψ 
Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires
P@N1S |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάϊ 2007, 23:10:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν είναι 2...
είναι 9 μέρες πιο πριν όπου γράφτηκε το 1ο ποστ εδώ (βλ πρώτη σελίδα)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 12:44:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Δεν θα τα καταφέρω  |
Κρίμα Steve.....
Next time...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 12:50:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι έπαθες ρε κουκουρουκου?
δουλειά?
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 13:15:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λίγες ώρες ακόμα.......
Το βράδυ θα γίνει χαμός..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 14:57:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tonight's the night we're gonna make it happen.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206xs (Χρήστος) Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)
Ένταξη: 13 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 259 Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 17:32:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε γα**το όλα τα καλά χάνω! Είμαι καλεσμένος σε γεύμα ενος φίλου Κώσταντίνου που είπε να το γιορτάσει πριν τη γιορτή του. Αν τελειώσω νωρίς θα προσπαθήσω να περάσω έστω για λίγο. Το πιθανότερο όμως είναι να το χάσω κλαψ κλαψ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 17:47:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206xs έγραψε: | Ρε γα**το όλα τα καλά χάνω! Είμαι καλεσμένος σε γεύμα ενος φίλου Κώσταντίνου που είπε να το γιορτάσει πριν τη γιορτή του. Αν τελειώσω νωρίς θα προσπαθήσω να περάσω έστω για λίγο. Το πιθανότερο όμως είναι να το χάσω κλαψ κλαψ  |
Θα είμαστε μέχρι αργά εκεί...να έρθεις έστω για ένα ποτάκι!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 18:32:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | 206xs έγραψε: | Ρε γα**το όλα τα καλά χάνω! Είμαι καλεσμένος σε γεύμα ενος φίλου Κώσταντίνου που είπε να το γιορτάσει πριν τη γιορτή του. Αν τελειώσω νωρίς θα προσπαθήσω να περάσω έστω για λίγο. Το πιθανότερο όμως είναι να το χάσω κλαψ κλαψ  |
Θα είμαστε μέχρι αργά εκεί...να έρθεις έστω για ένα ποτάκι!  |
Όπως είπε και ο Πέτρος θα είμαστε εκεί μέχρι πολύ αργά...οπότε σε περιμένουμε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomakos (Γεράσιμος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V
Ένταξη: 05 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 510
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 18:35:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Baphomet έγραψε: | Θα είμαστε μέχρι αργά εκεί...να έρθεις έστω για ένα ποτάκι!  |
Όπως είπε και ο Πέτρος θα είμαστε εκεί μέχρι πολύ αργά...οπότε σε περιμένουμε...  |
Αν έρθω μάλλον για πολύ αργά με κόβω.... 

The italian job.......!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 18:49:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomakos έγραψε: |
Αν έρθω μάλλον για πολύ αργά με κόβω....  |
...εσύ ειδικά αν δεν έρθεις θα φάς πολλές κλοτσιές.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micra_iro (Ηρω) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 403 Τόπος: αλλού γι' αλλού
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2007, 02:15:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν και λιγο αργα ηρθα κι εγω για ενα ποτακι, βεβαια ο μονος που ηξερα απο εκει ηταν ο καλος μου (τρομοκρατης) γειτονας Πετρος αλλα δεν πειραζει περασα ομορφα με πολυ καλα ακουσματα μπραβο και στα παιδια που παιξανε για ολους εμας απο δω και περα εχετε αλλους δυο fan του γκρουπ see ya on your next live presentation.
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2007, 06:15:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι Motherfunkerz είναι ένα υπέροχο συγκρότημα που παίζουν εκπληκτική μουσική και δημιουργούν τρελό κεφί...τόσο ώστε να μην θές να κατέβουν απο την σκηνή....
Συγχαρητήρια σε όλο το συγκρότημα που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση....
Ήταν όλοι τους ΦΑΝΑΤΑΣΤΙΚΟΙ....
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παρακάτω ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους και το εκπληκτικό συγκρότημα των Motherfunkerz αλλά και τα γενέθλια του συλλόγου μας....
1.Xrusa xs με την παρέα της.
2.Pygolabida με την φίλη της.
3.Gr@lly.
4.MemSound.
5.Stevon.
6.Pappaki.
7.Ήλια.
8.Ady.
9.Crusader.
10.Kostask με την Μαρία.
11.Αιμιλία με την παρέα της.
12.Την γυναίκα μου.
.........και γενικά τα 20 με 25 άτομα που δώσαμε το παρόν σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση τόσο για το σύλλογο μας όσο και για τα παιδιά που μας κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τέλους....
Οσο για αυτούς που δεν ήρθαν,εκτός απο το ότι χάσατε μία ΜΑΓΙΚΗ βραδιά,χάσατε και την ευκαιρία να ξαναζητήσετε στο μέλλον την οποιαδήποτε υποστήριξη στο οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό και ιδιαίτερης αξίας για εσάς.... είτε σε τεχνικά θέματα, είτε σε αγορές, είτε σε θέματα αγώνων, για τον πολύ απλό λόγο ότι για ακόμα μία φορά είσασταν απόντες.....
Κρίμα...και πάλι κρίμα γιατί θα μπορούσατε να είχατε δώσει το παρόν πολλά περισσότερα άτομα ''στον σύλλογο που αγαπάτε και που ζητάτε καθημερινά την στήριξη του σε όλες τις μορφές που εσείς επιθυμείτε και επιλέγετε.....''
Ντροπή και μόνο ντροπή σε όλους σας.....
Απο εδώ και πέρα θα με βρίσκεται αντιμέτωπο και ενάντια σε οτιδήποτε ζητάτε.... ...πληρώνοντας το οποιοδήποτε κόστος....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kensai (Λεώντης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1400 8V (1999)
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: Aigalew City
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2007, 06:55:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλήμερα παιδιά,
Διαβάζωντας το σχόλιο του Vinman δεν μπορώ να πω, ένιωσα μια ντροπή που δεν μπόρεσα να έρθω στο party. Για αυτό το λόγο, έχω να κάνω μια πρόταση.
Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν ban και να διαγραφούν οι λογαριασμοί όλων εκείνων των χρηστών που δεν έδωσαν το παρών τους σε αυτή την εκδήλωση.
Και αυτό ανεξαρτήτως αν τα τελευταία 5 χρόνια εχουν δώσει την 1η θέση στο club μέσο τών συζητήσεων, της υποστήριξης προς νέους φίλους η ακόμη και της έστω και εγγραφής τους στο φόρουμ. Δεν πρέπει να μας πτωεί το γεγονός οτι μετά τη διαγραφή θα μείνουν μονο 10 άτομα στο φόρουμ. Τουλάχιστον αυτά τα άτομα θα είναι έμπιστα και θα πηγαίνουν και στις εκδηλώσεις του forum!
Είμαστε όλοι απαράδεκτοι και ασυγχώρητοι και πρέπει να μας γίνει μάθημα.
Αλλιώς ντροπή μας και ουέ και αλίμονο μας! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panosgep (Πάνος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)
Ένταξη: 09 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2007, 10:15:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kensai έγραψε: | Καλήμερα παιδιά,
Διαβάζωντας το σχόλιο του Vinman δεν μπορώ να πω, ένιωσα μια ντροπή που δεν μπόρεσα να έρθω στο party. Για αυτό το λόγο, έχω να κάνω μια πρόταση. |
Δε θα έλεγα ότι ένιωσα ντροπή αλλά περισσότερο λύπη και στεναχώρια που έχασα ένα τόσο σημαντικό event.
kensai έγραψε: | Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν ban και να διαγραφούν οι λογαριασμοί όλων εκείνων των χρηστών που δεν έδωσαν το παρών τους σε αυτή την εκδήλωση. |
Μην ξεχνάς ότι δε μένουν όλοι στο Αιγάλεω σίτυ ή στη Νέα Φιλαδέλφεια ή στους Αμπελόκηπους. Όπως επίσης δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ίσως μερικοί να δουλεύουν το βράδυ ή στην τελική να μην έχουν τη δυνατότητα να παρεβρεθούν.
Το γεγονός ότι μόνο 25 άτομα έδωσαν το παρών είναι πραγματικά λυπηρό αλλά πιστεύω ότι μόνο αυτοί οι 25 κέρδισαν κάτι χθες το βράδυ. Όλοι οι άλλοι απλά ΧΑΣΑΜΕ
Θέλω επίσης και εγώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στο συγκρότημα που γέμισε τη βραδιά με τη μουσική του. Αν και δεν τα ξέρω τα παιδιά, από τα λόγια του Vinman καταλαβαίνω ότι ήταν υπέροχοι. ΜΠΡΑΒΟ
Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires
P@N1S |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2007, 10:44:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kensai έγραψε: | Καλήμερα παιδιά,
Διαβάζωντας το σχόλιο του Vinman δεν μπορώ να πω, ένιωσα μια ντροπή που δεν μπόρεσα να έρθω στο party. Για αυτό το λόγο, έχω να κάνω μια πρόταση.
Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν ban και να διαγραφούν οι λογαριασμοί όλων εκείνων των χρηστών που δεν έδωσαν το παρών τους σε αυτή την εκδήλωση.
Και αυτό ανεξαρτήτως αν τα τελευταία 5 χρόνια εχουν δώσει την 1η θέση στο club μέσο τών συζητήσεων, της υποστήριξης προς νέους φίλους η ακόμη και της έστω και εγγραφής τους στο φόρουμ. Δεν πρέπει να μας πτωεί το γεγονός οτι μετά τη διαγραφή θα μείνουν μονο 10 άτομα στο φόρουμ. Τουλάχιστον αυτά τα άτομα θα είναι έμπιστα και θα πηγαίνουν και στις εκδηλώσεις του forum!
Είμαστε όλοι απαράδεκτοι και ασυγχώρητοι και πρέπει να μας γίνει μάθημα.
Αλλιώς ντροπή μας και ουέ και αλίμονο μας! |
Παρόλο την ειρωνία σου και το ηλίθιο ύφος σου θα σου απαντήσω αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με το χαζό post σου.........
Όλο το παραπάνω κείμενο πάει επι το πλείστον στα επίσημα μέλη του συλλόγου,που πληρώνουν συνδρομή και όχι σε περιστασιακούς χρήστες όπως είσαι εσύ....με 4 δημοσιεύσεις σε 3 χρόνια και μάλιστα με την μία δημοσίευση ειρωνική........
Αν έχεις λοιπόν όρεξη για να γράφεις ότι σου κατέβει τότε έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα στον εγκέφαλο.....
Ανθρωποι που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον σύλλογο δεν δικαιούνται να μιλούν για αυτό το θέμα....και πόσο μάλλον εσύ.......
Για αυτό παράτα τις ειρωνίες και τράβα να ασχοληθείς με τίποτα πιο επικοδομητικό πρωί πρωί.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2007, 12:02:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για εμάς ήταν ένα από τα καλύτερα μας live μια και το μαγαζί ήταν γεμάτο και ο κόσμος πολύ ενθουσιώδης και χόρευαν όλο το βράδυ! Περάσαμε πολύ όμορφα και τα δώσαμε όλα παρότι ήταν το 2ο σερί live μας και ήμασταν αρκετά κουρασμένοι... δυστυχώς από το club όπως είπε και ο Μάνος η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη παρά το ότι θεωρώ πως σαν εκδήλωση τηρούσε όλα τα στάνταρντς για να είναι μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι... Ευτυχώς το μαγαζί γέμισε με άλλο κόσμο και δε γίναμε και ρεζίλι...
Ευχαριστώ τον Μάνο και τον Σταύρο που είχαν την ιδέα για το event... από την πλευρά μου εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό για να βρούμε την κατάλληλη μέρα και το κατάλληλο μέρος. Ευχαριστώ πολύ όσους ήρθαν, ελπίζω να πέρασαν καλά...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sod (BASILHS) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
 PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια
Ένταξη: 10 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2079 Τόπος: athina - peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάϊ 2007, 12:27:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια λυπαμαι που δεν ηρθα,ημουν σε ενα τραπεζι και κατα τιs 12 ειπα να σκασω μυτη,αλλα οπωs σηκωθηκα απο το τραπεζι ετσι εκατσα .... την ειχα ακουσει στερεοφωνικα:!:
Να επισημανω πωs ο Μανοs εχει δικιο σε οσα λεει 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|