Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
andreaspunto Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 509
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 07:37:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Λοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. .... ....lκαι ελαχιστα. |
και εδω εισαι εσυ???? δεν σου φθανει το dragster? χεχεχε!
για να μην ρωτησεις ποιος ειμαι... ειναι ασπρο ειναι 1400 κυβικα και εχει 250+ αλογα...! | Δεν σας καταλαβαμε κυριε..Ποιος ειστε???χαχαχαχαχαχα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 08:19:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραίος ο παίχτης. Ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
infected-mushroom (apostolis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 13:47:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="andreaspunto"] infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | ΛΛοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. .... ....lκαι ελαχιστα.
/quote]
για να μην ρωτησεις ποιος ειμαι... ειναι ασπρο ειναι 1400 κυβικα και εχει 250+ αλογα...! | Δεν σας καταλαβαμε κυριε..Ποιος ειστε???χαχαχαχαχαχα |
τι δουλεια εχεις εσυ εδω παλιοιταλε???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 17:55:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Λοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. .... ....lκαι ελαχιστα.
|
εσυ δουλευεις safe αποστολη δε μετρας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
infected-mushroom (apostolis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 18:43:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | infected-mushroom έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | ΛΛοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. .... ....lκαι ελαχιστα.
|
εσυ δουλευεις safe αποστολη δε μετρας  |
χεχεχε ποιος εισαι εσυ τωρα???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
red_monster (kostas) Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 52
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:21:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: |
Ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι ήταν όμορφες, γρήγορες αλλά ζημιάρικες.
Η πρώτη που άρχισε να ευθυγραμμίζεται ήταν η 147. Έκτοτε γίνονται όλο και καλύτερες.
Τί εννοώ:
Κινητήρας = έμμεσου ψεκασμού τουρμποκινητήρας με μικρή τουρμπίνα, θα μπορούσε να είχε κατασκευαστεί την προηγούμενη 20ετία. Τους δικαιολογώ, αυτά τους έδωσε η Fiat, αυτά έβαλαν.
Ηλεκτρονικό διαφορικό = μπούρδες, είναι το ESP ν-στής γενιάς
Σύστημα DNA = ενδιαφέρον concept, περίεργη λειτουργία στην πράξη
Κιβώτιο = ο καιρός θα δείξει. Καλό φαίνεται αλλά είναι ιταλικό. Όπως και το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Όταν αρχίσουν να σπάνε τα πόμολα και να ξεκολλάνε τα πλαστικά, θα ξέρουμε τί φταίει (όχι ότι τα γαλλικά είναι καλύτερα).
Συνοπτικά, πολύ καλό value for money.
. |
κινητήρας =εξέλιξη του αρχαίου κινητήρα της fiat γεννιά fire... δεν σπάει ,δεν χαλάει δεν καίει λάδια. αν και παλιά τεχνολογία βγάζει 10+ άλογα τροχό σε σχέση με τον σύγχρονο λαδεροφάγο της psa...μην μιλήσω για την διαφορά στις υψηλές στροφές
ηλεκτρονικό διαφορικό , δουλεύει θαυμάσια και σιγά σιγά αρχίζουν αν το υιοθετούν και άλλοι κατασκευαστές (βλέπε ibiza cupra)
dna κόλπο του μάρκετινγκ αλλά παραδόξος δουλεύει ικανοποιητικά
κιβώτιο , σαφές και 6αρη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:24:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | Λοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. Ανεκαθεν τα alfa romeo ειχαν ενα μοτερ rodeo που αναπασα στιγμη κινδυνευε να πιασει φωτια και να τιναχτει στον αερα..Επιεικως απαραδεκτα..Τωρα που εβαλε η fiat τοχερι της και εγιναν πολυ πιο αξιοπιστα ειναι καλυτερα τα πραγματα..Βεβαια οι κατοχοι alfa romeo εχουν μια ιδιαιτερη επαρση η οποια δεν εχω διαπιστωσει ακομα απο που πηγαζει..Στηριζονται στην πανθομολογουμενη ομορφια των alfa και χανουν την ουσια που υπογραμμιζει οτι τα romeo σε καθε κατηγορια ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο εξαιτιας τιμης-επιδοσεων..Βεβαια το νεο alfa romeo 159 tbi αλλαζει αρδην τα δεδομενα αφου ειναι πολυ καλο αλλα με καρδια για μια ακομη φορα fiat..Οσο για το alfisti ασχολιαστο με καναν ban τον πρωτο μηνα για το υφακι μου επειδη ειπα την αληθεια για μερικα alfa romeo..Eλεος..Οσο αφορα την κοντρα μεταξυ ενος mito και ενος 207 ειναι μπροστα το 207 εστω και ελαχιστα. |
τώρα τα αλλάζεις και λές οτι το 207 είναι μπροστά???
είσαι αρκετά αγαθος και ακόμα περισσότερο κόλακας
στο forum με τα φιατ τι λες άραγε????
μετά τις ********** που είπες στο alfisti εφαγές ban ... τι περίμενες??
post edited - Να προσεχετε πως μιλάτε/γραφετε!
MOD Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:36:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: |
κινητήρας =εξέλιξη του αρχαίου κινητήρα της fiat γεννιά fire... δεν σπάει ,δεν χαλάει δεν καίει λάδια. αν και παλιά τεχνολογία βγάζει 10+ άλογα τροχό σε σχέση με τον σύγχρονο λαδεροφάγο της psa...μην μιλήσω για την διαφορά στις υψηλές στροφές
ηλεκτρονικό διαφορικό , δουλεύει θαυμάσια και σιγά σιγά αρχίζουν αν το υιοθετούν και άλλοι κατασκευαστές (βλέπε ibiza cupra)
Κώστα, να με συμπαθείς αλλά αυτά τα άλογα που γράφεις δεν τα έχω δει να κυκλοφορούν πουθενά. Ούτε κι οι ίδιοι οι κάτοχοι δηλαδή.
Εις ό,τι αφορά τα σπασίματα και την αξιοπιστία, μάλλον δεν θα έχεις διαβάσει για τα κιτ της Abarth και τί συμβαίνει στην Ιταλία. Δυστυχώς τα πιστόνια είναι ψεύτικα...
Το ηλεκτρονικό διαφορικό έχει κάτι καλύτερο να προσφέρει από το συμβατικό; Μάλλον όχι. Αφού δεν μοιάζει με μπλοκέ, τί να κάνουμε. ESP είναι το δύσμοιρο, απλώς το βάπτισαν διαφορετικά για λόγους μάρκετινγκ.
Να σου πω την αλήθεια κι εμένα μου άρεσε το DNA, αλλά δεν κατάλαβα τί ακριβώς κάνει... Από πλευράς επιδόσεων πάντως, ίδια γεύση μου άφησε!
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:38:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | red_monster έγραψε: | bagosgt έγραψε: | το Ar mito τι ειναι?μηπως Air mito??? κ τι περιμενεις τωρα εσυ,μπαινεις στο φορουμ μας κ κραζεις τα 207?δε ξρω απο γκαζι τι λενε τα γνησια,μιας κ εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που ηταν το δικο μου,αλλα το στρηψιμο που εχουν,ουτε μου το εχετε φανταστει εσεις με τους ιταλους.κ μια απορια,την προσφορα δωρο το σασμαν που εκαναν,με την αγορα καθε αλφα ρομεο,την εχουν σταματησει,η τα κανουν ακομα δωρο,επειδη χαλανε ευκολα???
.[/size] |
Επιασέ το θέμα της αναξιοποστίας ιδιοκτήτης πεζό... έχω πεζό και ξέρω τι εστί γαλλικά αξιοπιστία
Ποιο στρίψιμο ? Με το esp που δουλεύει χειρότερα από κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα σε οποιοδήποτε αλλό (σπορ??? ) αυτοκίνητο...
Η ιταλίδα φοράει από τη μάνα της ηλεκτρονικό μπλοκέ και 4πίστονες brembo ...Κρατάει μούτρα και ανοίγει κώλο
Ποιο σασμάν ??? Το απαρχαιομένο 5αρη που για να βάλεις καρφωτή 3τη πρέπει να ξυρίσεις πρώτα τον τροχό??
Ο ανταγωνισμός φοράει 6αρη χρόνια τώρα |
φιλαρακο,το esp στο rc ειναι πληρως απενεργοποιησημο,οπως κ στα πιο πολλα ραλλυ,χαρη στον ηλεκτρολογο που εχουμε εδω.οσο για τις ζημιες,εχει διαφορα να πληρωσω μια βαλβιδα θερμοκρασιας 35 ευρω,η ακομα κ μια καμενη φλαντζα 150 ευρω,απο το να πληρωσω σασμαν,καντραν,να αλλαζω λαμπες καθε βδομαδα κτλ.το 6αρι σασμαν,απλα σας ξεγελανε με πιο κοντες σχεσεις ,μιας κ το αμαξι σας ειναι πολυ αργο.κ αν θες να δεις ποιο στριβει καλυτερα,μπορεις να ακολουθησεις σε ενα τρακ ντει κ να δεις ποσους γυρους θα φαει η αλφα,σε ενα 10λεπτο.οσο για τα υπολοιπα που ανεφερες,μπρεμπο κτλ,κατι επρεπε να βαλει παραπανω αυτη η αλφα ρομεο,για να πουλησει στα λεφτα που ζητανε,μιας κ το αμαξι δεν αξιζει κατι περισσοτερο.οποτε λες πηρα αμαξι με μπρεμπο μαμα τοτε δικαολογειτε η βλακεια που κανατε να παρετε ενα αμαξι με 17000.
μπορει να εχεις πεζο,αλλα φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο αυτοκινητα.εχεις ιδεα ποσα χρονια βγαζει η πεζο αμαξια που τρεχουν σε αγωνες κ αναβασεις?που εμαθε η αλφα ρομεο κ εβγαλε αμαξι γρηγορο,που μια ζωη εβγαζε προβληματικα αυτοκινητα για τους κομπλεξικους ιδιοκτητες της,που ηθελαν χλιδατο αμαξι, κ να πουλανε μουρη,λεγοντας οτι εχουν αλφα ρομεο???ψαξε καμια 10αρια χρονια πριν να δεις τι γινοταν με τα πεζο,κ τι ρολο επεζαν στα βραδυνα στεκια,κ μετα δες σε πιο κυριλε εστιατοριο ηταν οι αλφα ρομεο...
ελεος,να μιλησουν οι οπελακιδες που εχουν μια ιστορια με τα τζι εσ αι,κατι γινετε,να μιλησουν οι σεατακιδες κ οι WV με τα μοτερ που εχουν αφησει εποχη στο χωρο της βελτιωσης να πω ναι κ παλι,αλλα να μιλανε κ οι ιδιοκτητες των αλφα ρομεο για tuning,στριψιμο κτλ,πρωτη φορα το βλεπο |
ποια βραδινά στέκια ...? έτσι μετριέται η τεχνογνωσία της κάθε εταιρίας
ξέρεις τι κάνει μια gta by autodelta σε οποιοδήποτε psa?
http://www.alfaromeo.com/cgi-bin/pbrand.dll/NEWALFA_COM/controller/models/models.aspx?language=1&category=PB_TMPL_SHOWROOM%7C/MENU/8C |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:57:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | red_monster έγραψε: |
Κώστα, να με συμπαθείς αλλά αυτά τα άλογα που γράφεις δεν τα έχω δει να κυκλοφορούν πουθενά. Ούτε κι οι ίδιοι οι κάτοχοι δηλαδή.
Εις ό,τι αφορά τα σπασίματα και την αξιοπιστία, μάλλον δεν θα έχεις διαβάσει για τα κιτ της Abarth και τί συμβαίνει στην Ιταλία. Δυστυχώς τα πιστόνια είναι ψεύτικα...
Το ηλεκτρονικό διαφορικό έχει κάτι καλύτερο να προσφέρει από το συμβατικό; Μάλλον όχι. Αφού δεν μοιάζει με μπλοκέ, τί να κάνουμε. ESP είναι το δύσμοιρο, απλώς το βάπτισαν διαφορετικά για λόγους μάρκετινγκ.
Να σου πω την αλήθεια κι εμένα μου άρεσε το DNA, αλλά δεν κατάλαβα τί ακριβώς κάνει... Από πλευράς επιδόσεων πάντως, ίδια γεύση μου άφησε! |
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=598&article=12514
κάτω κάτω έχει δυναμομέτρηση...
η μίτο έχει το ίδιο μοτέρ με το gp μόνο που έχει μπιέλες τιτανίου
αν οδηγήσεις gp abarth ss θα καταλάβεις για τι μοτέρ πρόκειται , μηδαμινό lag και αγωνιστική αίσθηση παλιάς σχολής.
Να με συμπαθάς αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να οδηγησες σε οποιοσδήποτε ρυθμούς μίτο με διαφορετικές ρυθμίσεις του dna και να μην κατάλαβες διαφορά. είναι η μέρα με τη νύχτα...
το μπλοκέ όντως είναι ηλεκτρονικό και όντως δουλεύει με τη βοήθεια του esp αλλά ... πραγματικά δουλεύει , ΄δύσκολα χάνεις μούτρα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:03:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: | bagosgt έγραψε: | red_monster έγραψε: | bagosgt έγραψε: | το Ar mito τι ειναι?μηπως Air mito??? κ τι περιμενεις τωρα εσυ,μπαινεις στο φορουμ μας κ κραζεις τα 207?δε ξρω απο γκαζι τι λενε τα γνησια,μιας κ εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που ηταν το δικο μου,αλλα το στρηψιμο που εχουν,ουτε μου το εχετε φανταστει εσεις με τους ιταλους.κ μια απορια,την προσφορα δωρο το σασμαν που εκαναν,με την αγορα καθε αλφα ρομεο,την εχουν σταματησει,η τα κανουν ακομα δωρο,επειδη χαλανε ευκολα???
.[/size] |
Επιασέ το θέμα της αναξιοποστίας ιδιοκτήτης πεζό... έχω πεζό και ξέρω τι εστί γαλλικά αξιοπιστία
Ποιο στρίψιμο ? Με το esp που δουλεύει χειρότερα από κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα σε οποιοδήποτε αλλό (σπορ??? ) αυτοκίνητο...
Η ιταλίδα φοράει από τη μάνα της ηλεκτρονικό μπλοκέ και 4πίστονες brembo ...Κρατάει μούτρα και ανοίγει κώλο
Ποιο σασμάν ??? Το απαρχαιομένο 5αρη που για να βάλεις καρφωτή 3τη πρέπει να ξυρίσεις πρώτα τον τροχό??
φιλαρακο,το esp στο rc ειναι πληρως απενεργοποιησημο,οπως κ στα πιο πολλα ραλλυ,χαρη στον ηλεκτρολογο που εχουμε εδω.οσο για τις ζημιες,εχει διαφορα να πληρωσω μια βαλβιδα θερμοκρασιας 35 ευρω,η ακομα κ μια καμενη φλαντζα 150 ευρω,απο το να πληρωσω σασμαν,καντραν,να αλλαζω λαμπες καθε βδομαδα κτλ.το 6αρι σασμαν,απλα σας ξεγελανε με πιο κοντες σχεσεις ,μιας κ το αμαξι σας ειναι πολυ αργο.κ αν θες να δεις ποιο στριβει καλυτερα,μπορεις να ακολουθησεις σε ενα τρακ ντει κ να δεις ποσους γυρους θα φαει η αλφα,σε ενα 10λεπτο.οσο για τα υπολοιπα που ανεφερες,μπρεμπο κτλ,κατι επρεπε να βαλει παραπανω αυτη η αλφα ρομεο,για να πουλησει στα λεφτα που ζητανε,μιας κ το αμαξι δεν αξιζει κατι περισσοτερο.οποτε λες πηρα αμαξι με μπρεμπο μαμα τοτε δικαολογειτε η βλακεια που κανατε να παρετε ενα αμαξι με 17000.
μπορει να εχεις πεζο,αλλα φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο αυτοκινητα.εχεις ιδεα ποσα χρονια βγαζει η πεζο αμαξια που τρεχουν σε αγωνες κ αναβασεις?που εμαθε η αλφα ρομεο κ εβγαλε αμαξι γρηγορο,που μια ζωη εβγαζε προβληματικα αυτοκινητα για τους κομπλεξικους ιδιοκτητες της,που ηθελαν χλιδατο αμαξι, κ να πουλανε μουρη,λεγοντας οτι εχουν αλφα ρομεο???ψαξε καμια 10αρια χρονια πριν να δεις τι γινοταν με τα πεζο,κ τι ρολο επεζαν στα βραδυνα στεκια,κ μετα δες σε πιο κυριλε εστιατοριο ηταν οι αλφα ρομεο...
ελεος,να μιλησουν οι οπελακιδες που εχουν μια ιστορια με τα τζι εσ αι,κατι γινετε,να μιλησουν οι σεατακιδες κ οι WV με τα μοτερ που εχουν αφησει εποχη στο χωρο της βελτιωσης να πω ναι κ παλι,αλλα να μιλανε κ οι ιδιοκτητες των αλφα ρομεο για tuning,στριψιμο κτλ,πρωτη φορα το βλεπο |
http://www.alfaromeo.com/cgi-bin/pbrand.dll/NEWALFA_COM/controller/models/models.aspx?language=1&category=PB_TMPL_SHOWROOM%7C/MENU/8C |
Aγορινα μου χαλαρωσε λιγο και δες τα πραγματα οπως ειναι...δεν γινεται να σου λενε ΟΛΟΙ εδω καποια πραγματα τεκμηριωμενα και με αποδειξεις και συ απο την καυλα σου για το ταπεινο αμαξακι σου να λες τα αντιθετα...υπαρχουν καποιες γενικες αληθειες ειτε σ αρεσουν ειτε οχι!
Τωρα αν εσυ δεν θελεις να καταλαβεις τοτε... 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:07:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | red_monster έγραψε: | bagosgt έγραψε: | red_monster έγραψε: | bagosgt έγραψε: | το Ar mito τι ειναι?μηπως Air mito??? κ τι περιμενεις τωρα εσυ,μπαινεις στο φορουμ μας κ κραζεις τα 207?δε ξρω απο γκαζι τι λενε τα γνησια,μιας κ εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που ηταν το δικο μου,αλλα το στρηψιμο που εχουν,ουτε μου το εχετε φανταστει εσεις με τους ιταλους.κ μια απορια,την προσφορα δωρο το σασμαν που εκαναν,με την αγορα καθε αλφα ρομεο,την εχουν σταματησει,η τα κανουν ακομα δωρο,επειδη χαλανε ευκολα???
.[/size] |
Aγορινα μου χαλαρωσε λιγο και δες τα πραγματα οπως ειναι...δεν γινεται να σου λενε ΟΛΟΙ εδω καποια πραγματα τεκμηριωμενα και με αποδειξεις και συ απο την καυλα σου για το ταπεινο αμαξακι σου να λες τα αντιθετα...υπαρχουν καποιες γενικες αληθειες ειτε σ αρεσουν ειτε οχι!
Τωρα αν εσυ δεν θελεις να καταλαβεις τοτε...  |
στο ps club είμαστε , όλοι τα 207 θα υπερασπιστούν
τσέκαρε μία να δείς πόσα άλογα κάτω είσαι...
αδερφε ... πιο ταπεινό? αλφα ρομέο έχω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:23:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε ρε αυτο το παιδι δεν καταλαβαινει με τπτ...
Για ποια 136 αλογα μιλας βρε αγορι μου???Δεν καταλαβαινεις οτι αυτη η μετρηση ειναι κουκουρουκου???Hallooooooooooooo!!!!!!
Και οχι μονο για το 207 αλλα και για την μιτο!!
Απο που κι ως που η μιτο παραπανω ροπη απο την twin-scroll τουρμπινα,τα 200cc παραπανω και τον αμεσο ψεκασμο του 207?
Μην το πεις πουθενα γιατι θα κλαινε απ τα γελια...
Εκτος πια αν καταρριπτεις και τους νομους της αναθεματισμενης φυσικης...ελεος!! 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:28:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για αυτο σου λεω πηγενε στο αλφιστη να λες ανεκδοτα αφου δεν ερχεσε να το δεις κ μονο λες
αντε με το σημα απο διανυκτερευων φαρμακεια που χετε
εδω ειμαστε κολημενοι εμεις.....
ενω εσεις οι πρωτοποροι κ καθολου κολημενοι με τα αλφα keep συμπλιροκινκ<λαδακι> |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | Ε ρε αυτο το παιδι δεν καταλαβαινει με τπτ...
Για ποια 136 αλογα μιλας βρε αγορι μου???Δεν καταλαβαινεις οτι αυτη η μετρηση ειναι κουκουρουκου???Hallooooooooooooo!!!!!!
Και οχι μονο για το 207 αλλα και για την μιτο!!
Απο που κι ως που η μιτο παραπανω ροπη απο την twin-scroll τουρμπινα,τα 200cc παραπανω και τον αμεσο ψεκασμο του 207?
Μην το πεις πουθενα γιατι θα κλαινε απ τα γελια...
Εκτος πια αν καταρριπτεις και τους νομους της αναθεματισμενης φυσικης...ελεος!!  |
Όλες οι δυναμομετρήσεις τα ίδια λένε...λές να είναι όλες κουκουρούκου???
Για πες μας εσύ για τους νόμους τις μηχανολογίας που τους κατέχεις κιόλας...
περιπτεράς είσαι ή ταξιτζής?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:37:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: |
για αυτο σου λεω πηγενε στο αλφιστη να λες ανεκδοτα αφου δεν ερχεσε να το δεις κ μονο λες
αντε με το σημα απο διανυκτερευων φαρμακεια που χετε
εδω ειμαστε κολημενοι εμεις.....
ενω εσεις οι πρωτοποροι κ καθολου κολημενοι με τα αλφα keep συμπλιροκινκ<λαδακι> |
κοίτα ένα φαρμακείο με ρόδες...
http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2009/08/Alfa-Romeo-8C-Competizione-3.jpg
αυτό ειδικά με το λάδι μην το ξαναπείς...207 rallye/gt εχείς... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:38:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Λοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. Ανεκαθεν τα alfa romeo ειχαν ενα μοτερ rodeo που αναπασα στιγμη κινδυνευε να πιασει φωτια και να τιναχτει στον αερα..Επιεικως απαραδεκτα..Τωρα που εβαλε η fiat τοχερι της και εγιναν πολυ πιο αξιοπιστα ειναι καλυτερα τα πραγματα..Βεβαια οι κατοχοι alfa romeo εχουν μια ιδιαιτερη επαρση η οποια δεν εχω διαπιστωσει ακομα απο που πηγαζει..Στηριζονται στην πανθομολογουμενη ομορφια των alfa και χανουν την ουσια που υπογραμμιζει οτι τα romeo σε καθε κατηγορια ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο εξαιτιας τιμης-επιδοσεων..Βεβαια το νεο alfa romeo 159 tbi αλλαζει αρδην τα δεδομενα αφου ειναι πολυ καλο αλλα με καρδια για μια ακομη φορα fiat..Οσο για το alfisti ασχολιαστο με καναν ban τον πρωτο μηνα για το υφακι μου επειδη ειπα την αληθεια για μερικα alfa romeo..Eλεος..Οσο αφορα την κοντρα μεταξυ ενος mito και ενος 207 ειναι μπροστα το 207 εστω και ελαχιστα. |
MOD Team | Eννοειται οpως τα λεω και στα ιταλοφιλα forum παντα λεω την αληθεια δεν κρυβομαι μ αρεσουν πολλα αυτοκινητα και δεν ειμαι κολλημενος με συγκεκριμενες μαρκες.Επειδη δεν σε εβρισα θα σε τιμωρησω ενα δικολων αν σε πετυχω στο δρομο..Να πηγαινεις με το mito αργα και δεξια και να προσεχει μην σου ξεβαψουν οι brembo..Και τελος να μιλας καλυτερα πιτσιρικο σαν προειδοποιηση παρτο..Οσο για το alfisti ασχολιαστο θα μπουν και αυτη στην θεση τους οταν ερθει η ωρα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:42:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Λοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. Ανεκαθεν τα alfa romeo ειχαν ενα μοτερ rodeo που αναπασα στιγμη κινδυνευε να πιασει φωτια και να τιναχτει στον αερα..Επιεικως απαραδεκτα..Τωρα που εβαλε η fiat τοχερι της και εγιναν πολυ πιο αξιοπιστα ειναι καλυτερα τα πραγματα..Βεβαια οι κατοχοι alfa romeo εχουν μια ιδιαιτερη επαρση η οποια δεν εχω διαπιστωσει ακομα απο που πηγαζει..Στηριζονται στην πανθομολογουμενη ομορφια των alfa και χανουν την ουσια που υπογραμμιζει οτι τα romeo σε καθε κατηγορια ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο εξαιτιας τιμης-επιδοσεων..Βεβαια το νεο alfa romeo 159 tbi αλλαζει αρδην τα δεδομενα αφου ειναι πολυ καλο αλλα με καρδια για μια ακομη φορα fiat..Οσο για το alfisti ασχολιαστο με καναν ban τον πρωτο μηνα για το υφακι μου επειδη ειπα την αληθεια για μερικα alfa romeo..Eλεος..Οσο αφορα την κοντρα μεταξυ ενος mito και ενος 207 ειναι μπροστα το 207 εστω και ελαχιστα. |
MOD Team | Eννοειται οpως τα λεω και στα ιταλοφιλα forum παντα λεω την αληθεια δεν κρυβομαι μ αρεσουν πολλα αυτοκινητα και δεν ειμαι κολλημενος με συγκεκριμενες μαρκες.Επειδη δεν σε εβρισα θα σε τιμωρησω ενα δικολων αν σε πετυχω στο δρομο..Να πηγαινεις με το mito αργα και δεξια και να προσεχει μην σου ξεβαψουν οι brembo..Και τελος να μιλας καλυτερα πιτσιρικο σαν προειδοποιηση παρτο..Οσο για το alfisti ασχολιαστο θα μπουν και αυτη στην θεση τους οταν ερθει η ωρα.. |
ρε παιδια γιατί δεν πάτε να μαλώσετε στα forums για τα ιταλάκια σας?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:45:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andreaspunto έγραψε: | red_monster έγραψε: | andreaspunto έγραψε: | Λοιπον ας τα πουμε με το ονομα τους τα πραγματα. Ανεκαθεν τα alfa romeo ειχαν ενα μοτερ rodeo που αναπασα στιγμη κινδυνευε να πιασει φωτια και να τιναχτει στον αερα..Επιεικως απαραδεκτα..Τωρα που εβαλε η fiat τοχερι της και εγιναν πολυ πιο αξιοπιστα ειναι καλυτερα τα πραγματα..Βεβαια οι κατοχοι alfa romeo εχουν μια ιδιαιτερη επαρση η οποια δεν εχω διαπιστωσει ακομα απο που πηγαζει..Στηριζονται στην πανθομολογουμενη ομορφια των alfa και χανουν την ουσια που υπογραμμιζει οτι τα romeo σε καθε κατηγορια ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο εξαιτιας τιμης-επιδοσεων..Βεβαια το νεο alfa romeo 159 tbi αλλαζει αρδην τα δεδομενα αφου ειναι πολυ καλο αλλα με καρδια για μια ακομη φορα fiat..Οσο για το alfisti ασχολιαστο με καναν ban τον πρωτο μηνα για το υφακι μου επειδη ειπα την αληθεια για μερικα alfa romeo..Eλεος..Οσο αφορα την κοντρα μεταξυ ενος mito και ενος 207 ειναι μπροστα το 207 εστω και ελαχιστα. |
Πως θα σε καταλάβω??
πως είναι το "εργαλείο" σου?
κάπως έτσι??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:46:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
red_monster έγραψε: | salex έγραψε: | red_monster έγραψε: |
Να σου πω την αλήθεια κι εμένα μου άρεσε το DNA, αλλά δεν κατάλαβα τί ακριβώς κάνει... Από πλευράς επιδόσεων πάντως, ίδια γεύση μου άφησε! |
κάτω κάτω έχει δυναμομέτρηση...
η μίτο έχει το ίδιο μοτέρ με το gp μόνο που έχει μπιέλες τιτανίου
αν οδηγήσεις gp abarth ss θα καταλάβεις για τι μοτέρ πρόκειται , μηδαμινό lag και αγωνιστική αίσθηση παλιάς σχολής.
Να με συμπαθάς αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να οδηγησες σε οποιοσδήποτε ρυθμούς μίτο με διαφορετικές ρυθμίσεις του dna και να μην κατάλαβες διαφορά. είναι η μέρα με τη νύχτα...
το μπλοκέ όντως είναι ηλεκτρονικό και όντως δουλεύει με τη βοήθεια του esp αλλά ... πραγματικά δουλεύει , ΄δύσκολα χάνεις μούτρα... | Οι μπιελες ειναι ατσαλινες σε ολο το gruppo.OTΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ ALFA RODEO ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΚΡΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ FIAT ΟΧΙ ALFA ROMEO..Α ρε αδαεις το παιζετε και ξερολες εχετε μπερδεψει τον ψεκασμο με τα διπλα webber!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|