PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Βάψιμο πλαστικών
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2004, 23:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αθηνα δηλαδη εχεις ατομα που μπορουμε να βρουμε "πραματια" Wink
βασικα αν ηταν να βαψω μονο τα εξω πλαστικα δεν ειχα προβλημα αλλα και μερικα πλαστικα μεσα στο αυτοκινητο δεν μπορω να τα βγαλω και να οδηγαω Laughing μπορεις να μου βρεις τιμη
ακυρο... δεν βγαζει τις εικονες... ΓΜΤ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2004, 01:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον το αμαξι ειχε τελειωσει εδω και καιρο αλλα σημερα αναιβασα τις φοτο...

Οποιος θελει να δει και να πει καμια γνωμη ας πατησει εδω!!

Παντως δεν εχω δει κανενα μπλε 206 με gt look!!! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2004, 16:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμ ωραιο Smile αν και δεν ξερω εκει αλλα εδω ηρακλειο εχω δει πανω απο 4 αμαξια με αυτο το φτιαξιμο ;pppp αλλα σε διαφορετικα χρωματα... τεσπα ωραιο το τουτου σου Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2004, 22:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια θα με τρελανουν εδω ο αλος εβαψε σχεδον ολο το αυτοκινητο και εδοσε 330 ευρο και εδο ψαχνω ενα μηνα τωρα να βρω να βαψω 4 καταραμενα πλαστικα και δεν εχω βρει ακομα κανεναν κατω απο τα 170 ευρο... αποφασισα να τα βαψω εγω,,, φυσικα μονο αν υπαρξεθ βοηθεια απο καποιον που ειτε ξερει ειτε εχει βαψει τα δικα του... αρα οποιο καλο παιδακι εχει βαψει πλαστικα η οτι αλο στο αμαξι του και ξερει πως μπορω και εγω να βαψω τα πλαστικα μου αλλα θελω να γινουν οπως το υπολοιπο αμαξι.... τεσπα απλα οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το ποια υλικα και το πος να το κανω ασ με βηθησει Smile))) ευχαριστω Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2004, 23:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ Cool

Η ίδια διαδικασία βαψίματος ισχύει για όλα τα πλαστικά μέρη! Τρίψιμο με scotch (όχι αυτό που έχει πίσω το σφουγγάρι για τα πιάτα!!! υπάρχει ειδικό! Wink ), πλαστικοποιητής spray, μπογιά spray και βερνίκι spray Cool

Ο DimiP επίσης μπορεί να μας βοηθήσει στο θέμα βάψιμο Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2004, 11:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
ρε παιδια θα με τρελανουν εδω ο αλος εβαψε σχεδον ολο το αυτοκινητο και εδοσε 330 ευρο και εδο ψαχνω ενα μηνα τωρα να βρω να βαψω 4 καταραμενα πλαστικα και δεν εχω βρει ακομα κανεναν κατω απο τα 170 ευρο... αποφασισα να τα βαψω εγω,,, φυσικα μονο αν υπαρξεθ βοηθεια απο καποιον που ειτε ξερει ειτε εχει βαψει τα δικα του... αρα οποιο καλο παιδακι εχει βαψει πλαστικα η οτι αλο στο αμαξι του και ξερει πως μπορω και εγω να βαψω τα πλαστικα μου αλλα θελω να γινουν οπως το υπολοιπο αμαξι.... τεσπα απλα οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το ποια υλικα και το πος να το κανω ασ με βηθησει Smile))) ευχαριστω Smile

Εγώ τα έβαψα με 40€ (αυτά στις πόρτες). Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα, εμένα μου φανήκανε λογική τιμή. Very happy
Μπορείς να τα στείλεις σε κάποιο παιδί εδώ στην Αθήνα, να στα βάψει και να στα στείλει. Wink
Αν έχεις υπομονή κανά μήνα (να τελειώσει η εξεταστική, αλλά ίσως εντοπίσω και κανένα κενό ενδιάμεσα) στείλτα σε εμένα (μαζί με τον κωδικό χρώματός σου). Στα βάφω (όχι εγώ εννοείται!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing με 40€ αυτά που είναι στις πόρτες), στα τυλίγω ώστε να μη γδαρθούν και στα στέλνω πακέτο. Very happy Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2004, 20:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks steve θα παω να ζητησω αυτα τα υλικα και θα προσπαθησω να τα βαψω.... τωρα το αν θα τα καταφερω ειναι αλη υποθεση... απο που μπορω να τα εφοδιαστω ? απο μαγαζι με χρωματα ? για πεσ μου σε παρακαλω τι ακριβως χρειαζομαι... θα τα φωτογραφισω ετσι ωστε να βοηθησω και τα υπολοιπα παιδια....
ευχαριστω kovac αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια οσα θα γλειτοσω απο τα βαψιματα θα τα δοσω στα μεταφορικα :ppppppppp
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 01:24:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
thanks steve θα παω να ζητησω αυτα τα υλικα και θα προσπαθησω να τα βαψω.... τωρα το αν θα τα καταφερω ειναι αλη υποθεση... απο που μπορω να τα εφοδιαστω ? απο μαγαζι με χρωματα ? για πεσ μου σε παρακαλω τι ακριβως χρειαζομαι... θα τα φωτογραφισω ετσι ωστε να βοηθησω και τα υπολοιπα παιδια....
ευχαριστω kovac αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια οσα θα γλειτοσω απο τα βαψιματα θα τα δοσω στα μεταφορικα :ppppppppp

Σε μαγαζί με χρώματα θα βρεις σίγουρα αυτά που βρήκα και εγώ εδώ στη Λάρισα. Πάρε τα ίδια πραγματα που πήρα και εγώ και ακολούθα την ίδια διαδικασία Cool

Απορίες ότι έχεις, ρώτα! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 13:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok η διαδικασια θα γινοταν σημερα αλλα δεν πηγα δουλεια και δεν πηρα τα υλικα... αρα υπομονη και αναμονη για να δουμε το αποτελεσμα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μέλος
Μέλος

206 GTi '03

Ένταξη: 22 Αύγ 2003
Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 19:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια help! Ξερει κανενας αν βγαινει το πλαστικο στο ντουλαπακι και πως? Επισης πως βγαινει το πλαστικο στους διακοπτες των παραθυρων? Σημειωση οτι εχω και ηλετρικους καθρεφτες και φοβηθηκα να το τραβηξω... Please HELP!!!

LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2004, 01:27:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λες το καπακι στο νουλαπακι ενοεις αυτο που το τραβας και ανοιγει ? αυτο απο οσο εψαξα δεν βγαινει... ειναι κολημενο απο οσο εχω ψαξει... οσο αναφορα τους διακοπτες βαλε ενα κατσαβιδι απο την μια και πσοξε λιγο επανω και μετα απο την αλη παλι λιγο και θα βγει... μην ανησυχεις εχει μπολικο καλοδιο δεν μπορεις να κανεις ζημια... εχει περιθοριο να το τραβηξεις... αλλα σε λογικπα πλεσια... αν θελεις κανο post μια δυο εικονες να δεις... γιατι θελεις να τα βγαλεις ? θελεις να τα δωσεις για βαψιμο ?
Επιστροφή στην κορυφή
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μέλος
Μέλος

206 GTi '03

Ένταξη: 22 Αύγ 2003
Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2004, 19:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως Γιαννη! Για να τα βαψω θελω! Αν θελεις ριξε και τις φωτο να δω τι παιζει! Ο διακοπτης των ηλ. καθρεπτων με προβληματιζει λιγο.. Και απο το ντουλαπακι δεν βγαινει εε? Χμ.... Αν μονωσω γυρω γυρω λες? Η θα τα γεμισω ολα με χρωμα? Twisted evil

LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 13:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω βαλε το κατσαβιδι ετσι ωστε να ακουμπισει το γρι πλαστικο

πιεσε ετσι οπως δειχνει το βελακι

αφου εχει σηκωθει απο το μπροστα σημειο βαλε το κατσαβιδι απο την πισω μερια και πιεσε παλι στην πορεια του βελους...
μην ανησυχεις... δεν προκειτε ουτε να χαλασεις τιποτα αλλα ουτε και να γρατζουνισεις τιποτα αλλα παντα με ευγενικες κινησεις...

ετσι βγαινει... τα καλωδια ειναι ευκολο να τα αποσθνδεσεις... λιγο ακομα να το πειραζα και θα το εκανα HOW-TO Razz Razz
δεν πειραζει υπομονη θα φτιαξω συντομα το παρθενικο μου HOW-TO στο νεο forum Smile Very happy Smile Very happy Wink
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 13:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι το εκανα εγω και τα εβαψα... μια χαρα βγηκε... δεν μου εκανε δηλαδη ζημια στο υπολοιπο... απλα δεν βαφτηκε τελεια οπος βαφτηκαν τα υπολοιπα....

και εδω ειναι βαμενο καλο ε ? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις που μπορω να βρω το χρωμα που ειναι βαμενη η κονσολα του quiksilver (εκτο peugeot).... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asimenio esoterikou ----- LS7N
αυτο ειναι ο κωδικος για ενα ασημενιο το οποιο ειχε στην κονσολα του ενα smart και ειναι πανομοιοτυπο με πολα PUGS που εχω δει... ειναι αρκετα ανοικτο και με εντονη την αποχρωση του γρι... πηγενε σε ενα μαγαζι με χρωματα (εγω πηγα σε ενα οπου ηταν αποκληστικα για αμαξια... και ζητα αυτο το γρι με τον κωδικο και δες αν σου αρεσει...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:48:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
asimenio esoterikou ----- LS7N
αυτο ειναι ο κωδικος για ενα ασημενιο το οποιο ειχε στην κονσολα του ενα smart και ειναι πανομοιοτυπο με πολα PUGS που εχω δει... ειναι αρκετα ανοικτο και με εντονη την αποχρωση του γρι... πηγενε σε ενα μαγαζι με χρωματα (εγω πηγα σε ενα οπου ηταν αποκληστικα για αμαξια... και ζητα αυτο το γρι με τον κωδικο και δες αν σου αρεσει...

ειναι σαν ασημοανθρακι μεταλλικο....ποιας εταιριας ειναι.... Question Question Question

ευχαριστο πολυ... Exclamation

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκει δεν μπορω να σε βοηθησω... αλλα ετσι οπως φανταζομαι το ασημοανθρακι που λες πιστευω οτι αυτο θα σου αρεσει... δεν ξερω την ετερια γιατι εγω τα επαιρνα σε σπρει ετσι ωστε να τα χρησιμοποιουσα μονος μου...
---------------
κοιταξε δυο Post επανω να δεις την φωτο με το ντουλαπακι και τον αεραγογο... αυτο ειναι το χρωμα...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
εκει δεν μπορω να σε βοηθησω... αλλα ετσι οπως φανταζομαι το ασημοανθρακι που λες πιστευω οτι αυτο θα σου αρεσει... δεν ξερω την ετερια γιατι εγω τα επαιρνα σε σπρει ετσι ωστε να τα χρησιμοποιουσα μονος μου...
---------------
κοιταξε δυο Post επανω να δεις την φωτο με το ντουλαπακι και τον αεραγογο... αυτο ειναι το χρωμα...

ωραιο ειναι, αλλα μπλε....
το παιρνας και κατι αλλο πανω απο το χρωμα Question

Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οοοοοοοοοχι στον αεραγωγο εχω βαψει μπλε το εξωτερικο αλλα το εσωτερικο δεν ειναι το μαμα ασημενιο...
ναι το περνας πολα πραγματα Smile εχω στηλει στον kovac οικονες για ενα HOW-TO το πως εβαψα και πως μπορει ο καθε ενας να βαψει πλαστικα... οταν με το καλο θα το ανευασει θα δεις πως παει η διαδικασια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 10 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης