Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
HYPER_Piccolo (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp
Ένταξη: 29 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 293 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2004, 23:24:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αθηνα δηλαδη εχεις ατομα που μπορουμε να βρουμε "πραματια"
βασικα αν ηταν να βαψω μονο τα εξω πλαστικα δεν ειχα προβλημα αλλα και μερικα πλαστικα μεσα στο αυτοκινητο δεν μπορω να τα βγαλω και να οδηγαω μπορεις να μου βρεις τιμη
ακυρο... δεν βγαζει τις εικονες... ΓΜΤ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2004, 01:06:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον το αμαξι ειχε τελειωσει εδω και καιρο αλλα σημερα αναιβασα τις φοτο...
Οποιος θελει να δει και να πει καμια γνωμη ας πατησει εδω!!
Παντως δεν εχω δει κανενα μπλε 206 με gt look!!! 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2004, 16:30:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμμμμ ωραιο αν και δεν ξερω εκει αλλα εδω ηρακλειο εχω δει πανω απο 4 αμαξια με αυτο το φτιαξιμο ;pppp αλλα σε διαφορετικα χρωματα... τεσπα ωραιο το τουτου σου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2004, 22:35:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδια θα με τρελανουν εδω ο αλος εβαψε σχεδον ολο το αυτοκινητο και εδοσε 330 ευρο και εδο ψαχνω ενα μηνα τωρα να βρω να βαψω 4 καταραμενα πλαστικα και δεν εχω βρει ακομα κανεναν κατω απο τα 170 ευρο... αποφασισα να τα βαψω εγω,,, φυσικα μονο αν υπαρξεθ βοηθεια απο καποιον που ειτε ξερει ειτε εχει βαψει τα δικα του... αρα οποιο καλο παιδακι εχει βαψει πλαστικα η οτι αλο στο αμαξι του και ξερει πως μπορω και εγω να βαψω τα πλαστικα μου αλλα θελω να γινουν οπως το υπολοιπο αμαξι.... τεσπα απλα οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το ποια υλικα και το πος να το κανω ασ με βηθησει ))) ευχαριστω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2004, 23:43:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δες εδώ
Η ίδια διαδικασία βαψίματος ισχύει για όλα τα πλαστικά μέρη! Τρίψιμο με scotch (όχι αυτό που έχει πίσω το σφουγγάρι για τα πιάτα!!! υπάρχει ειδικό! ), πλαστικοποιητής spray, μπογιά spray και βερνίκι spray
Ο DimiP επίσης μπορεί να μας βοηθήσει στο θέμα βάψιμο 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2004, 11:49:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
HYPER_Piccolo έγραψε: | ρε παιδια θα με τρελανουν εδω ο αλος εβαψε σχεδον ολο το αυτοκινητο και εδοσε 330 ευρο και εδο ψαχνω ενα μηνα τωρα να βρω να βαψω 4 καταραμενα πλαστικα και δεν εχω βρει ακομα κανεναν κατω απο τα 170 ευρο... αποφασισα να τα βαψω εγω,,, φυσικα μονο αν υπαρξεθ βοηθεια απο καποιον που ειτε ξερει ειτε εχει βαψει τα δικα του... αρα οποιο καλο παιδακι εχει βαψει πλαστικα η οτι αλο στο αμαξι του και ξερει πως μπορω και εγω να βαψω τα πλαστικα μου αλλα θελω να γινουν οπως το υπολοιπο αμαξι.... τεσπα απλα οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το ποια υλικα και το πος να το κανω ασ με βηθησει ))) ευχαριστω  |
Εγώ τα έβαψα με 40€ (αυτά στις πόρτες). Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα, εμένα μου φανήκανε λογική τιμή.
Μπορείς να τα στείλεις σε κάποιο παιδί εδώ στην Αθήνα, να στα βάψει και να στα στείλει.
Αν έχεις υπομονή κανά μήνα (να τελειώσει η εξεταστική, αλλά ίσως εντοπίσω και κανένα κενό ενδιάμεσα) στείλτα σε εμένα (μαζί με τον κωδικό χρώματός σου). Στα βάφω (όχι εγώ εννοείται!!!!! με 40€ αυτά που είναι στις πόρτες), στα τυλίγω ώστε να μη γδαρθούν και στα στέλνω πακέτο. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2004, 20:07:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thanks steve θα παω να ζητησω αυτα τα υλικα και θα προσπαθησω να τα βαψω.... τωρα το αν θα τα καταφερω ειναι αλη υποθεση... απο που μπορω να τα εφοδιαστω ? απο μαγαζι με χρωματα ? για πεσ μου σε παρακαλω τι ακριβως χρειαζομαι... θα τα φωτογραφισω ετσι ωστε να βοηθησω και τα υπολοιπα παιδια....
ευχαριστω kovac αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια οσα θα γλειτοσω απο τα βαψιματα θα τα δοσω στα μεταφορικα :ppppppppp |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 01:24:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
HYPER_Piccolo έγραψε: | thanks steve θα παω να ζητησω αυτα τα υλικα και θα προσπαθησω να τα βαψω.... τωρα το αν θα τα καταφερω ειναι αλη υποθεση... απο που μπορω να τα εφοδιαστω ? απο μαγαζι με χρωματα ? για πεσ μου σε παρακαλω τι ακριβως χρειαζομαι... θα τα φωτογραφισω ετσι ωστε να βοηθησω και τα υπολοιπα παιδια....
ευχαριστω kovac αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια οσα θα γλειτοσω απο τα βαψιματα θα τα δοσω στα μεταφορικα :ppppppppp |
Σε μαγαζί με χρώματα θα βρεις σίγουρα αυτά που βρήκα και εγώ εδώ στη Λάρισα. Πάρε τα ίδια πραγματα που πήρα και εγώ και ακολούθα την ίδια διαδικασία
Απορίες ότι έχεις, ρώτα! 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 13:03:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ok η διαδικασια θα γινοταν σημερα αλλα δεν πηγα δουλεια και δεν πηρα τα υλικα... αρα υπομονη και αναμονη για να δουμε το αποτελεσμα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μέλος

206 GTi '03
Ένταξη: 22 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 19:11:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια help! Ξερει κανενας αν βγαινει το πλαστικο στο ντουλαπακι και πως? Επισης πως βγαινει το πλαστικο στους διακοπτες των παραθυρων? Σημειωση οτι εχω και ηλετρικους καθρεφτες και φοβηθηκα να το τραβηξω... Please HELP!!!
LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2004, 01:27:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν λες το καπακι στο νουλαπακι ενοεις αυτο που το τραβας και ανοιγει ? αυτο απο οσο εψαξα δεν βγαινει... ειναι κολημενο απο οσο εχω ψαξει... οσο αναφορα τους διακοπτες βαλε ενα κατσαβιδι απο την μια και πσοξε λιγο επανω και μετα απο την αλη παλι λιγο και θα βγει... μην ανησυχεις εχει μπολικο καλοδιο δεν μπορεις να κανεις ζημια... εχει περιθοριο να το τραβηξεις... αλλα σε λογικπα πλεσια... αν θελεις κανο post μια δυο εικονες να δεις... γιατι θελεις να τα βγαλεις ? θελεις να τα δωσεις για βαψιμο ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μέλος

206 GTi '03
Ένταξη: 22 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2004, 19:28:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακριβως Γιαννη! Για να τα βαψω θελω! Αν θελεις ριξε και τις φωτο να δω τι παιζει! Ο διακοπτης των ηλ. καθρεπτων με προβληματιζει λιγο.. Και απο το ντουλαπακι δεν βγαινει εε? Χμ.... Αν μονωσω γυρω γυρω λες? Η θα τα γεμισω ολα με χρωμα? 
LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 13:29:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εδω βαλε το κατσαβιδι ετσι ωστε να ακουμπισει το γρι πλαστικο
πιεσε ετσι οπως δειχνει το βελακι
αφου εχει σηκωθει απο το μπροστα σημειο βαλε το κατσαβιδι απο την πισω μερια και πιεσε παλι στην πορεια του βελους...
μην ανησυχεις... δεν προκειτε ουτε να χαλασεις τιποτα αλλα ουτε και να γρατζουνισεις τιποτα αλλα παντα με ευγενικες κινησεις...
ετσι βγαινει... τα καλωδια ειναι ευκολο να τα αποσθνδεσεις... λιγο ακομα να το πειραζα και θα το εκανα HOW-TO
δεν πειραζει υπομονη θα φτιαξω συντομα το παρθενικο μου HOW-TO στο νεο forum  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 13:56:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ετσι το εκανα εγω και τα εβαψα... μια χαρα βγηκε... δεν μου εκανε δηλαδη ζημια στο υπολοιπο... απλα δεν βαφτηκε τελεια οπος βαφτηκαν τα υπολοιπα....
και εδω ειναι βαμενο καλο ε ?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:33:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ξερει κανεις που μπορω να βρω το χρωμα που ειναι βαμενη η κονσολα του quiksilver (εκτο peugeot).... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:45:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
asimenio esoterikou ----- LS7N
αυτο ειναι ο κωδικος για ενα ασημενιο το οποιο ειχε στην κονσολα του ενα smart και ειναι πανομοιοτυπο με πολα PUGS που εχω δει... ειναι αρκετα ανοικτο και με εντονη την αποχρωση του γρι... πηγενε σε ενα μαγαζι με χρωματα (εγω πηγα σε ενα οπου ηταν αποκληστικα για αμαξια... και ζητα αυτο το γρι με τον κωδικο και δες αν σου αρεσει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 00:48:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
HYPER_Piccolo έγραψε: | asimenio esoterikou ----- LS7N
αυτο ειναι ο κωδικος για ενα ασημενιο το οποιο ειχε στην κονσολα του ενα smart και ειναι πανομοιοτυπο με πολα PUGS που εχω δει... ειναι αρκετα ανοικτο και με εντονη την αποχρωση του γρι... πηγενε σε ενα μαγαζι με χρωματα (εγω πηγα σε ενα οπου ηταν αποκληστικα για αμαξια... και ζητα αυτο το γρι με τον κωδικο και δες αν σου αρεσει... |
ειναι σαν ασημοανθρακι μεταλλικο....ποιας εταιριας ειναι....
ευχαριστο πολυ... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:13:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εκει δεν μπορω να σε βοηθησω... αλλα ετσι οπως φανταζομαι το ασημοανθρακι που λες πιστευω οτι αυτο θα σου αρεσει... δεν ξερω την ετερια γιατι εγω τα επαιρνα σε σπρει ετσι ωστε να τα χρησιμοποιουσα μονος μου...
---------------
κοιταξε δυο Post επανω να δεις την φωτο με το ντουλαπακι και τον αεραγογο... αυτο ειναι το χρωμα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:29:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
HYPER_Piccolo έγραψε: | εκει δεν μπορω να σε βοηθησω... αλλα ετσι οπως φανταζομαι το ασημοανθρακι που λες πιστευω οτι αυτο θα σου αρεσει... δεν ξερω την ετερια γιατι εγω τα επαιρνα σε σπρει ετσι ωστε να τα χρησιμοποιουσα μονος μου...
---------------
κοιταξε δυο Post επανω να δεις την φωτο με το ντουλαπακι και τον αεραγογο... αυτο ειναι το χρωμα... |
ωραιο ειναι, αλλα μπλε....
το παιρνας και κατι αλλο πανω απο το χρωμα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XT 1.4 90Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:35:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οοοοοοοοοχι στον αεραγωγο εχω βαψει μπλε το εξωτερικο αλλα το εσωτερικο δεν ειναι το μαμα ασημενιο...
ναι το περνας πολα πραγματα εχω στηλει στον kovac οικονες για ενα HOW-TO το πως εβαψα και πως μπορει ο καθε ενας να βαψει πλαστικα... οταν με το καλο θα το ανευασει θα δεις πως παει η διαδικασια... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|