PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206...Μύθος ή πραγματικότητα ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 00:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας . Μια μικρή ιστορία με πρωταγωνιστή το 206 μου!!!!. Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2002. Ώρα 9:10 Επαιστρέφω από την πατρίδα μου τη Ωλώρινα όπου είχα πάει για να ψηφίσω. Για όσους γνωρίζουν έχει φτιαχτεί ένας σχετικά καινούργιος δρόμος από 'Εδεσσα προσ Γιαννιτσά. Πήγαινα νορμάλ σχεδόν με 120 χλμ. Από πίσω μου ένα Saxo 1,4 VTS και πίσω του Daewoo Lanos Extreme 90 HP. Ο τύπος ανάβει συνεχώς τα φώτα για να με προσπεράσει. Πιάνω εξιά λωρίδα εγώ και το Saxo ξεκινάει το προσπέρασμα. Ακριβώς πίσω του προσπερνάει και το Daewoo. Ο τύπος με το Lanos έχει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης επειδή με προσπέρασε ενώ ο άλλος με το saxo κανει χειρονομία. Αυτό ήταν τρελάθηκα!!!! Twisted evil Twisted evil Κατέβασμα σε τετάρτη και αρχίζει το παιχνίδι Laughing Laughing Ο λέων μου δεν κρατιόταν. Χωρίς να το καταλάβω έχω πιάσει 160 χλμ και αρχίζω να κερνάω τσαγάκια Πρώτα το Lanos και στο καπάκι το Saxo. Πέμπτη στο κιβώτιο και το τελικιάζω 175 χλμ. Μετά από 15 χλμ περίπου σταματάω στα φανάρια των Γιαννιτσών επειδή χτύπησε το κινητό μου και έπρεπε να μιλήσω με ασφάλεια. Από πίσω σταματάνε οι δύο τύποι αρχίζουν τις ερωτήσεις για τα καλούδια που νομίζαν ότι είχε το 206 μου. Να βλέπατε τη φάτσα τους Crying or Very sad Crying or Very sad όταν τους είπα ότι έχω αλλάξει μόνο το τελικό. Δεν το πίστευαν και μου ζήτησαν να ανοίξω το καπό . Δεύτερο εγκεφαλικό όταν είδαν ότι ήταν normal :D Surprised
PS Το saxo είχε φιλτροχοάνη και το Lanos χταπόδι και τελικό. Μετά το σημερινό θα πάψω να διαμαρτύρομαι κατά μεγάλο βαθμό για τα μόνο 75 αλογάκια που μας προμήθευσε η Peugeot.
206 I love you
Άσχετο με το topic αλλά θα το πω. Σε λίγο καιρό μπαίνει βαρελάκι της BMC και αγωνιστικός καταλύτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 00:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως να κάναμε τσαγάκια και τίλιο σε συσκευασία 206 Club;

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 01:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

Metallica
Fuel

Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire

Turn on, I see red
Adrenaline crash and crash my head
Nitro junkie, paint me dead
And I see red
.....................
On I burn

Ώπα! Μου θύμισες τα νιάτα μου. Έχω μερικά CD τους και μόνο όταν οδηγώ τα ακούω.
Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 01:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ώπα γούστα!!!
Κι εγώ στην αρχή έβαζα τέτοια κομμάτια μέσα, αφού έχω όλα τα cd's από τα περισσότερα τέτοια συγκροτήματα, με αποκορύφωση το One, που γινόταν της poytanas στην γαλαρία των λεωφορείων όταν το βάζαμε. Α ρε τι θυμήθηκα πάλι...

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 08:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να μην γράφουμε μόνο τα ωραία και όμορφα... ευπειθώς αναφέρω ότι την Παρασκευή χρεώθηκα μία ήττα Crying or Very sad μετά από πάρα πολύ καιρό...
Είχα μπροστά μου μια άδεια ευθεία Ξεκινώ στα φανάρια και με την άκρη του ματιού μου είδα μια mercedes A να επιταχύνει αριστερά μου.Μέχρι τα 140 είμασταν σχεδόν δίπλα (μου έριχνε μισό αυτοκίνητο).Στα 180+ ήταν περίπου 2 αυτοκίνητα μπροστά αναβοσβήνοντας ευχαριστημένος τα alarm.Τότε πρόσεξα και το 190 δίπλα στο Α. Sad

Ακόμα πίνω σόδες για να το χωνέψω...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Και για να μην γράφουμε μόνο τα ωραία και όμορφα... ευπειθώς αναφέρω ότι την Παρασκευή χρεώθηκα μία ήττα Crying or Very sad μετά από πάρα πολύ καιρό...
Είχα μπροστά μου μια άδεια ευθεία Ξεκινώ στα φανάρια και με την άκρη του ματιού μου είδα μια mercedes A να επιταχύνει αριστερά μου.Μέχρι τα 140 είμασταν σχεδόν δίπλα (μου έριχνε μισό αυτοκίνητο).Στα 180+ ήταν περίπου 2 αυτοκίνητα μπροστά αναβοσβήνοντας ευχαριστημένος τα alarm.Τότε πρόσεξα και το 190 δίπλα στο Α. Sad

teoman
Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Ελπίζω να μην ηττηθείς ξανά. Πως θα γίνει αυτό; Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσεκτικός όταν επιλέγεις αντίπαλο (Α190) να είναι κοντά στις δυνατότητές μας. Μην με παρεξηγήσεις αλλά εγώ όταν έχω κέφια αυτό κάνω. Επιλέγω ισοδύναμους αντιπάλους. Αν και μερικές φορές έχω φάει σκόνη!!!!πολύ σκόνη!!!!!Από ένα Xsara εξωτερικά 1.4 αλλά με μηχανή δίλιτρη
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:

teoman
Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Ελπίζω να μην ηττηθείς ξανά. Πως θα γίνει αυτό; Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσεκτικός όταν επιλέγεις αντίπαλο (Α190) να είναι κοντά στις δυνατότητές μας. Μην με παρεξηγήσεις αλλά εγώ όταν έχω κέφια αυτό κάνω. Επιλέγω ισοδύναμους αντιπάλους. Αν και μερικές φορές έχω φάει σκόνη!!!!πολύ σκόνη!!!!!Από ένα Xsara εξωτερικά 1.4 αλλά με μηχανή δίλιτρη

Μάλλον δεν τον επέλεξα εγώ αλλά εκείνος...
Αν είχα προσέξει το 190 δεν θα έμπαινα στον κόπο... 125 άλογα είναι αυτά!

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 12:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Ο Παρήγορος του Πολίτη Shocked :

Σκέψου όμως ότι αν βρισκόσασταν σε στροφές κάποιος άλλος θα κατάπινε τη γλώσσα του! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 13:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tώρα που λέει ο teoman για mercedes.

Tο Σάββατο στην Kακιά Σκάλα πάμε δίπλα-δίπλα με έναν παππού, χαρακτηριστική φάτσα κρασοπατέρα (από τους τύπους που πας επίσκεψη σπίτι τους και δεν φεύγεις εάν δεν πιείς μια στέρνα κρασί και δεν φας ένα κοπάδι αρνιά Shocked )που έχει mercedes E230. Kάποια στιγμή μου κολάει στον προφυλακτήρα ένα Almera φτιαγμένο μέχρι τα αυτιά. Mου αναβοσβήνει τα φώτα κάνω δεξιά για να του κάνω το γνωστό κόλπο (τον αφήνεις έρχεται δίπλα σου, πατάς γκάζι και εξαφανίζεσαι) κολλάω πίσω από ένα Renault και πάνω που πάω να μπω αριστερά βλέπω τον παππού να του έχει κολλήσει στον προφυλακτήρα. Για να μην τα πολυλογώ σε δυο στροφές ο παππούς τον κέρασε τσάι και μετά έκανε δεξιά και συνέχισε το ταξίδι του αμέριμνος Cool Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και εγώ τι μου συνέβηκε προχτές μέσα στα στενάκια του Ηρακλείου.

Σε κάποια στιγμή μου έχει κολλήσει ένα Subaru Forester το οποίο το οδηγάει
ένας 50χρονος και δίπλα κάθεται μάλλον η γυναίκα του. Από τις φάτσες τους
τους κόβω για αρκετά συντηρητικό ζευγάρι. Αμ έλα ντε! Στην αμέσως επόμενη
στροφή (και μιλάμε για πλάτος δρόμου που ίσα χωράει ένα αυτοκίνητο και
ένα μηχανάκι) αρχίζει να πετάει κώλο, εγώ να τον βλέπω από τον καθρέφτη
και να λέω "έχει ξεφύγει ο τύπος", η γυναίκα του να χασκογελάει και αυτός
από στροφή σε στροφή να του δίνει να καταλαβαίνει. Να μην τα πολυλογώ,
για περίπου 5-6 στροφές του πέταγε κώλο σε σημείο που άλλος θα φοβόταν
να στρίψει με τέτοια ταχύτητα.

Από την άλλη τον θεωρώ αρκετά τυχερό αφού δεν κατάφερε να τσακίσει
κανένα παρκαρισμένο αμάξι αλλά και αρκετά καραγκιόζη αφού δεν εγκρίνω
καθόλου την "τακτική" του. Απλά μου έκανε εντύπωση η ακρίβειά του.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 15:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Πριν από λίγες ώρες γύρισα από το καθιερωμένο μηνιαίο διήμερο ταξιδάκι μου στη Λάρισα. Πλέον ξέρω καλύτερα να πηγαίνω εκεί παρά στη σχολή μου. :D Για άλλη μια φορά το λιονταράκι στάθηκε άξια στο δρόμο και έδειξε τα δόντια του όπου χρειάστηκε. Στο πήγαινε ήταν όλα νορμάλ χωρίς κάτι εξαιρετικό (οι στάνταρ προσπεράσεις στα Κάστρα κλπ), με μόνη πλάκα κανα 2 χλμ. πριν την έξοδο της Εθνικής για Λάρισα που ήμουν με 150 να μου λέει η μάνα μου "σε λίγο είναι η έξοδος". Λέω εγώ "ναι, λίγο να πιάσω τα 170 και θα μπω" Μου λέει "άντε πιάστα αλλά μην χάσουμε την στροφή". Χαχαχα!! Τα έπιασα, τα πέρασα αλλά μου τα χάλασε η ****στροφή.
Όλα τα λεφτά ήταν στην επιστροφή. Είχα πει οτι θα έκανα ένα ήρεμο ταξίδι. Βγαίνοντας στην Εθνική από την πόλη από τα δεξιά μου με προσπερνάει ένα γκρι 206 4θυρο. Ε το ακολοθούσα από κάποια απόσταση προσπερνώντας όλα τα "εμπόδια" , και για κάποια διάρκεια ήμασταν μπροστά αυτός πίσω εγώ. Σε κάποια φάση τον πλησίασα, άρχισε να το τρέχει παραπάνω αλλά κάπου στα 140 τον πέρασα και συνέχιζα ακάθεκτος. Rolling eyes Ε σκέφτηκα αφού ξεκίνησα έτσι, να το παιχνιδίσω λίγο το θέμα. Φτάνουμε στα διόδια των Τεμπών, από μακριά είχα κόψει ένα ταμείο που ενώ ήταν πράσινο κανείς δεν πήγαινε για τον λόγο ότι το ταμείο ήταν στα δεξιά! Πάω πρώτος εκεί καρφωτός ενώ στα υπόλοιπα ταμεία γινόταν ψιλοπανικός. Ε παίρνει τα ρέστα η μητέρα μου και ξεκινώ όπως πάντα αφήνοντας λάστιχο έξω από την πόρτα του για να προλάβω κάτι άλλους που προφανώς θα με έκοβαν από το παιχνίδι μου πάνω στις στροφές. Ε μπήκα στις στροφές με 70 και ξεκίνησα το παιχνίδι με 100-110 όταν κανονικά εκεί πήγαινες με 80. Έκανα λίγο παιχνίδι αλλά λίγο αργότερα πέτυχα κίνηση και έπρεπε να κόψω. Evil Τελικά ήταν μεγάλη ουρά και ο λόγος ήταν 2 νταλίκες. Αργότερα που άνοιξε ο δρόμος και πριν μπούμε στις στροφές των Κάστρων έπρεπε να περάσω τις νταλίκες. Τέρμα αριστερά (2 λωριδες συνολικά) και αρχίζουμε προσπέραση. Σε κάποια φάση είχε κολλήσει μπροστά μου (ή μάλλον είχα κολλήσει) ένα πράσινο Corsa που ήμασταν με 130. Τίποτα όμως, δεν πήγαινε δεξιά. Έτσι ε; Κι όπως είμαι με 130 κόβω το τιμόνι δεξιά βαθιά και κοφτά, έτσι που ούτε μέσα στην πόλη δεν το κάνεις. Κι όμως το αυτοκίνητο έμεινε στις γραμμές του. Η μάνα μου τα είδε επιεικώς όλα. Rolling eyes Στα δεξιά είχε και πιο μπροστά μια αργή Mercedes οπότε double trouble, ανέβασα 150 και ξαναπέρασα αριστερά. Αυτό ήταν και το πιο επικίνδυνο σημείο όλου του ταξιδιού, όμως εγώ για έναν περίεργο λόγο δεν φοβήθηκα τόσο όσο με κάτι άλλα που κάνω μέσα στην πόλη. Ίσως να ήμουν πολύ προσηλωμένος στο δρόμο ώστε να φοβηθώ. Θα μου πείτε βέβαια "130 λίγο ήταν;" Όχι αλλά ήθελα να τον περάσω γιατί θα με έκοβε στις κατηφορικές στροφές στα Κάστρα. Ήταν το stunt της ημέρας, και τώρα τελευταία τα συνηθίζω ένα την ημέρα. Cool Ε αφού την ησύχασα την μητέρα μου συνέχισα στο υπόλοιπο ταξίδι με ταχύτητες 150-170, και κανα δυο φορές έπεσα και στα 110 ασυναίσθητα. Πάντως με εξέπληξε το στήσιμο του αυτοκινήτου που άντεξε τέτοιο απότομο πέρασμα στα δεξιά και με τέτοια ταχύτητα.
Μου έλεγε η μητέρα μου κάπου στις στροφές των Κάστρων οτι την επόμενη φορά θα πάει μόνη της με λεωφορείο ή τρενο, αν είναι να κάνω τέτοια πράγματα. Της είπα οτι εντάξει, μπορεί να πας και με τρένο ή με λεωφορείο, αλλά κάτι τέτοιο θα σου συνέβαινε; Γιατί σε όλους αρέσει η ταχύτητα, όπως και το να μπαίνεις σε στροφές με 110 (με ασφάλεια πάντα), αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Πάντως τώρα πλέον το πιστεύω οτι αλλιώς αντιλαμβάνεται τον δρόμο ο οδηγός και αλλιώς ο συνοδηγός. Και αυτό από αναφορές και της μητέρας μου, που αν και έχει συνηθίσει την οδηγησή μου, ακόμη που και που τρομάζει, αλλά και από φίλους που το παίζουν γρήγοροι έχοντας πιο πολλά άλογα και κάνοντας χειρόφρενα, αλλά στις στροφές βλέπω πως κρατιούνται από την χειρολαβή της πόρτας. Αστειευόμενος λέω στη μητέρα μου "αύριο θα πάω να βάλω bucket να μην έχεις πρόβλημα να κρατιέσαι από όπου βρεις στις στροφές". Razz Εγώ της εξήγησα οτι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα καθώς με κρατάει το κάθισμα, τα χέρια μου στο τιμόνι που δεν είναι ελεύθερα, ούτε με χαλάνε οι απότομες επιταχύνσεις κλπ, γιατί εγώ οδηγώ και είμαι προετοιμασμένος γι αυτα που σκέφτομαι ή πρόκειται να κάνω. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να είμαι κι εγώ συνοδηγός σε κάποιο τρελλό σαν κι εμένα που θα πηγαίνει όπως πηγαίνω εγώ για να δω το συναίσθημα. Και να πηγαίνει έτσι οχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί του βγαίνει η ταχύτητα και η τρέλλα. Rolling eyes Είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβω το πως αντιλαμβάνονται οι συνοδηγοί μου τον τρόπο οδηγησής μου.
Πέρα από όλα αυτά να προσθέσω τα περάσματα μου με 80-90 από τα διόδια "περάστε ελεύθερα". χεχεχε!! Επίσης το πόσο καλά τραβάει η 5η μου, που νιώθεις το γκάζι ακόμη και από επιταχύνσεις από τα 130. Και ακόμη όταν ήμουν Κατερίνη στη μεσαία λωρίδα με 140 από τα αριστερά με (προς)πέρασε ένα μπλε Saxo turbo που η τουρμπίνα του δούλευε overtime. Το μόνο που πρόλαβα να δω πριν εξαφανιστεί ήταν οτι είχε λαρισαίικες πινακίδες και οτι φορούσε ακτινωτή ζάντα, και βέβαια το σφύριγμα της τουρμπίνας που ακούστηκε παρόλο τον θόρυβο του δρόμου, του μοτέρ και της μουσικής.
Και για να κλείσω μελοδικά αυτή την ακατάσχετη πολυλογία μου, και για να επιβραβεύσω όσους έχουν φτάσει να διαβάζουν ως εδώ:

Life, learning how to live my life
Learning how to pick my fights
Take my shots while I'm still burning

Goodbye to all those rainy nights
Goodbye, so long, I'm moving on

I've had enough of cryin'
Bleedin', sweatin', dyin'
Hear me when I say
Gonna live my life everyday
I'm gonna touch the sky
And I spread these wings and fly
I ain't here to play
I'm gonna live my life everyday

Hit the gas, take the wheel
I've just made myself a deal

Αφιερωμένο το Everyday από Bon Jovi, μελωδία και στίχοι, σε όλους, γρήγορους, adrenaline rush τύπους, και μη. Cool

ολα καλα αν ακι αρκετα επικινδυνα θα ελεγα αλλα δεν το καταλαβα αυτο το κοματι της αφηγησης . μηπως φταιει η ορολογια ; τι εννοεις λεγοντας αφηνοντας λαστιχο στην πορτα του ;;;
δεν κανω πλακα απλα δεν καταλαβα τι λες εκει.
για πες .

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 15:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Καλησπέρα σας . Μια μικρή ιστορία με πρωταγωνιστή το 206 μου!!!!. Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2002. Ώρα 9:10 Επαιστρέφω από την πατρίδα μου τη Ωλώρινα όπου είχα πάει για να ψηφίσω. Για όσους γνωρίζουν έχει φτιαχτεί ένας σχετικά καινούργιος δρόμος από 'Εδεσσα προσ Γιαννιτσά. Πήγαινα νορμάλ σχεδόν με 120 χλμ. Από πίσω μου ένα Saxo 1,4 VTS και πίσω του Daewoo Lanos Extreme 90 HP. Ο τύπος ανάβει συνεχώς τα φώτα για να με προσπεράσει. Πιάνω εξιά λωρίδα εγώ και το Saxo ξεκινάει το προσπέρασμα. Ακριβώς πίσω του προσπερνάει και το Daewoo. Ο τύπος με το Lanos έχει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης επειδή με προσπέρασε ενώ ο άλλος με το saxo κανει χειρονομία. Αυτό ήταν τρελάθηκα!!!! Twisted evil Twisted evil Κατέβασμα σε τετάρτη και αρχίζει το παιχνίδι Laughing Laughing Ο λέων μου δεν κρατιόταν. Χωρίς να το καταλάβω έχω πιάσει 160 χλμ και αρχίζω να κερνάω τσαγάκια Πρώτα το Lanos και στο καπάκι το Saxo. Πέμπτη στο κιβώτιο και το τελικιάζω 175 χλμ. Μετά από 15 χλμ περίπου σταματάω στα φανάρια των Γιαννιτσών επειδή χτύπησε το κινητό μου και έπρεπε να μιλήσω με ασφάλεια. Από πίσω σταματάνε οι δύο τύποι αρχίζουν τις ερωτήσεις για τα καλούδια που νομίζαν ότι είχε το 206 μου. Να βλέπατε τη φάτσα τους Crying or Very sad Crying or Very sad όταν τους είπα ότι έχω αλλάξει μόνο το τελικό. Δεν το πίστευαν και μου ζήτησαν να ανοίξω το καπό . Δεύτερο εγκεφαλικό όταν είδαν ότι ήταν normal :D Surprised
PS Το saxo είχε φιλτροχοάνη και το Lanos χταπόδι και τελικό. Μετά το σημερινό θα πάψω να διαμαρτύρομαι κατά μεγάλο βαθμό για τα μόνο 75 αλογάκια που μας προμήθευσε η Peugeot.
206 I love you
Άσχετο με το topic αλλά θα το πω. Σε λίγο καιρό μπαίνει βαρελάκι της BMC και αγωνιστικός καταλύτης.

Μπραβο seridim αλλα ! λεω εγω τωρα και μη με παρεξηγησεις ! (δεν θελω να μειωσω την προσπαθεια σου) μηπως το να κερασεις τσαι καποιον προυποθετει πως θα ξεκινησεις -οσο γινεται- μαζι του και θα ειστε και οι 2 προετοιμασμενοι ; γιατι αν σε περασαν τα 2 αυτοκινητα και δεν κοιταξαν πισω τους και μετα εσυ γκαζονωντας με 160 τους περασες , δε λεει και πολλα γιατι αυτοι πολυ απλα μπορει να εκοψαν η να διατηρησαν σταθερη ταχυτητα . δεν ξερω ακριβως πως εγινε το σκηνικο γιατι δεν ημουν εκει αλλα νομιζω πως δεν εχει νοημα να με περασει ενα αμαξι απο πισω (η να του κανω χωρο να περασει) και μετα απο λιγο να δωσω ο,τι εχω και δεν εχω να φτασω 160-170 και να τον περασω. εαν το ειχε καταλαβει μπορει ! και να μην με αφηνε ....
Ξαναλεω για να μη με παρεξηγησεις , δεν ξερω πως εγινε ακριβως αλλα οπως και να το κανουμε 75 αλογα ειναι λιγα.
---------------------------
εχω ξεκινησει με megane παλαιοτερο (οχι coupe) απο φαναρι και ψιλοχαλαρα αρχισαμε να γκαζωνουμε χωρις συνενοηση (ουτε βλεμμα δεν αλλαξαμε) γιατι κανεις δεν ηθελε να αφησει τον αλλο να περασει , στην Πειραιως, και οσο ακουγε ο ενας τη μηχανη του αλλου τοσο εδινε . εγω ειχα 2α και την εφτασα σχεδον κοφτη αλλαξα 3η αλλα αμεσως εκοψα γιατι ειχα φαναρι. Το ολο θεμα ειναι πως τα 2 αμαξια πηγαιναν καπο με καπο και οταν εκοψα γιατι δεν ηθελα να περασω με κοκκινο περασε μπροστα το megane και πλακωθηκε να φρεναρει μετα.
Ουτε τι αλογα eβγαζε το megane ξερω ουτε και κοιταξα τον οδηγο του , οσο ειδε το πλαι του ματιου μου ο οδηγος ηταν νεος, αλλα το ευχαριστηθηκα γιατι ξεκινησαμε και οι 2 εχοντας γνωση και ξεροντας τι κανουμε.

τελος να πω πως πολλες φορες θελω να ανοιξω το αμαξι και να τρεξω για να κοντραριστω με αλλους στο δρομο ειδικα οταν εχουν το υφος του κατακτητη αλλα με φρεναρει η γνωση των οριων της μηχανης μου.
Οταν εκανα το λαθος να περασω απο αριστερα με πολυ θορυβο διπλα απο ενα punto στην Καβαλας χωρις πραγματικα να εχω προθεση να τον κοντραρω (ναι το gt ηταν που να πηγαινα εγω ξεβρακωτος;Wink και να περασω για 20 μετρα , το ειδα να κοβει αριστερα τιμονι κι να με περναει μεχρι να πω "κιμινο" (απο δεξια με σφηνα). Ωραιο το τσαγκι δε λεω!
Μετα καταλαβα οτι ηταν απο εκεινους τους "κυνηγους" που βγαινουν τσαρκα στο δρομο, μεσαια η δεξια λωριδα, περιμενοντας το επομενο θυμα τους.
αυτα τα ολιγα.
ουφ!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 15:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ολα καλα αν ακι αρκετα επικινδυνα θα ελεγα αλλα δεν το καταλαβα αυτο το κοματι της αφηγησης . μηπως φταιει η ορολογια ; τι εννοεις λεγοντας αφηνοντας λαστιχο στην πορτα του ;;;
για πες .

Dimip θα στο εξηγήσω εγώ με την νοηματική Wink

Αααν ααν αααααν ιιιιιιικκκ, ρροοοοοαααααρρρ...

Αν επίσης δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω στα επιστημονικά, ότι το παιδί σπινάρισε

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 16:21:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
για πες .

Dimip θα στο εξηγήσω εγώ με την νοηματική Wink

Αααν ααν αααααν ιιιιιιικκκ, ρροοοοοαααααρρρ...

Αν επίσης δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω στα επιστημονικά, ότι το παιδί σπινάρισε

ααααα! ΟΥΓΚ ! καταλαβα !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 21:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χεχεχεχε!!
Ναι έφυγα σπινιαριστός. Σχεδόν από κάθε διόδιο φεύγω σπινιαριστός. Δεν ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει. Επειδή φαίνεται πως έχουμε σταματήσει όλοι για να πληρώσουμε, ε είναι το κατάλληλο στήσιμο. Συν οτι με τα κουβούκλια γύρω γύρω και με την απλωσιά μπροστά σου είναι σαν dragster. Αμα είναι και καμιά κουκλίτσα στο ταμείο, ε να μην κάνουμε και το κομμάτι μας; Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 21:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου ελεγε ενας φιλος οτι στα διοδια κοβουν κλησεις οι μπατσοι οταν υπολογισουν την ωρα στο χαρτακι της διελευσης απο τα προηγουμενα διοδια με την ωρα αφιξης στα 2α διοδια. Και καλα σου λενε πχ, εκανες 10 λεπτα αρα επιασες 130 μεση ταχυτητα => κληση!!!

Τι να πω...
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 23:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω φιλαράκι. Μάλλον όχι, τραβηγμένο από τα μαλλιά το κόβω. Εγώ που τον κάνω αυτό το δρόμο γκαζωτός όσο με παίρνει δεν μου έχουν κόψει ή στείλει τίποτα. Προχθές που με είχαν πιάσει τα γκαζωτά μου έκανα Λάρισα-Θεσ/νίκη 1,5 ώρα, ενώ ρεκόρ μου καλό θεωρώ το Θεσ/νίκη-Βόλο σε 1:50. Η διαφορά μεταξύ τον διοδίων των Μαλγάρων και των Τεμπών ήταν γύρω στα 45 λεπτά. Υπολόγισε τώρα. Φταίει και ο δρόμος που ενώ τρέχεις βεντουζάρεις κάτω. Έχω ρίξει αρκετά τους χρόνους μου σχετικά με τα ταξίδια που μας έκανε και κάνει ο μπαμπάς μου. χεχεχε!!! Αν και αυτός όπου βρει το πατάει, ίσως και περισσότερο από μένα, ωστόσο αναγκαστικά χάνει στις στροφές. Razz Και εκεί παίζεται το παιχνίδι. Όσο για αν με έχουν σταματήσει στο δρόμο, ναι με έχουν σταματήσει πάνω στις ανηφόρες των Τεμπών, και μάλιστα τρόμαξα αρκετά γιατί ήταν αρκετοί μπάτσοι με 3 "σχολικά". Και λέω την φάγαμε την κλήση. Τελικά ήταν απλό τσεκ για δίπλωμα-ασφάλεια. Μόνο την τρομάρα που έφαγα. Rolling eyes Αλλά από τότε πηγαίνω ακόμη πιο γρήγορα. :D

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 23:40:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Χεχεχεχε!!
Ναι έφυγα σπινιαριστός. Σχεδόν από κάθε διόδιο φεύγω σπινιαριστός. Δεν ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει. Επειδή φαίνεται πως έχουμε σταματήσει όλοι για να πληρώσουμε, ε είναι το κατάλληλο στήσιμο. Συν οτι με τα κουβούκλια γύρω γύρω και με την απλωσιά μπροστά σου είναι σαν dragster. Αμα είναι και καμιά κουκλίτσα στο ταμείο, ε να μην κάνουμε και το κομμάτι μας; Laughing Wink

δηλ. καταφερες και σπιναρες πανω στο αγριο και ειδικα διαμορφωμενο τερεν των διοδιων ;;; εκει που πας με 1η αντε 2α και 15χλμ/ωρα για να μη ταλαιπωρησεις το καημενο το 206 σου ; ειδικα αν εισαι χαμηλομ. με 50 και μικροτερο προφιλ λαστιχου και ολοι οι κραδασμοι ερχονται πανω σου ;

μπραβο!!

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 23:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Slash έγραψε:
Χεχεχεχε!!

δηλ. καταφερες και σπιναρες πανω στο αγριο και ειδικα διαμορφωμενο τερεν των διοδιων ;;; εκει που πας με 1η αντε 2α και 15χλμ/ωρα για να μη ταλαιπωρησεις το καημενο το 206 σου ; ειδικα αν εισαι χαμηλομ. με 50 και μικροτερο προφιλ λαστιχου και ολοι οι κραδασμοι ερχονται πανω σου ;

μπραβο!!

Όντως είναι έτσι, αλλά όσο έχω παρατηρήσει είναι έτσι καθώς φτάνεις για να ελαττώσεις ταχύτητα και έχει μικρές λακούβες, κατι σαν είναι ο δρόμος καρό. Μπροστά στο ταμείο όμως και πέρα είναι κανονική άσφαλτος και φεύγεις κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα (μόνο μη σε πάρει στο κυνήγι κανας μπάτσος επειδή έφυγες γρήγορα!)

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 02:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Σε κάποια στιγμή μου έχει κολλήσει ένα Subaru Forester το οποίο το οδηγάει
ένας 50χρονος και δίπλα κάθεται μάλλον η γυναίκα του. Από τις φάτσες τους
τους κόβω για αρκετά συντηρητικό ζευγάρι................. "έχει ξεφύγει ο τύπος", η γυναίκα του να χασκογελάει........για περίπου 5-6 στροφές του πέταγε κώλο σε σημείο που άλλος θα φοβόταν
να στρίψει με τέτοια ταχύτητα.

Από την άλλη τον θεωρώ αρκετά τυχερό αφού δεν κατάφερε να τσακίσει
κανένα παρκαρισμένο αμάξι αλλά και αρκετά καραγκιόζη αφού δεν εγκρίνω
καθόλου την "τακτική" του. Απλά μου έκανε εντύπωση η ακρίβειά του.

Λίγα λόγια για τους παππούδες...

Slash έγραψε:
Προχθές που με είχαν πιάσει τα γκαζωτά μου έκανα Λάρισα-Θεσ/νίκη 1,5 ώρα, ενώ ρεκόρ μου καλό θεωρώ το Θεσ/νίκη-Βόλο σε 1:50. Η διαφορά μεταξύ τον διοδίων των Μαλγάρων και των Τεμπών ήταν γύρω στα 45 λεπτά.

Δεν είναι λίγο νωρίς να δημοσιεύεις τους χρόνους σου, μικρέ;
Καλά-καλά δεν βγήκες απ' τ' αυγό!
Να ρωτάς πρώτα κανέναν παλιότερο, να μαθαίνεις... ασεβή νεανίσκε!
Cool

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 10 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης