PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

peugeuot 207 RC ή opel astra opc?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 22:16:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Μια φορά είχα κάνει μια άτυπη κόντρα με ένα πολύ δυνατο τουρμπάμαξο και μέχρι τα 130 ήμουν πολύ μπροστά ένώ από πίσω έβλεπα καπνούς Laughing μετά ''πάτησε'' και πέρασε με πολύ ορμή...αλλά σας αρέσει κάτι τέτοιο??
Μας αρέσει που σε έραψε Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 22:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο που το 207 RC στον βασικό του εξοπλισμό είναι τίγκα!

Παράθεση:

* ESP
* Αυτόματος Κλιματισμός Διπλής Ζώνης
* Αυτόματος υαλοκαθαριστήρας και αυτόματο άναμμα προβολέων
* Εσωτερικός καθρέφτης μεταβλητής φωτεινότητας
* Ζάντες αλουμινίου 17"
* Καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι
* Καθρέπτες με ηλεκτρική αναδιπλωση
* Προβολείς ομίχλης
* Ράδιο CD με MP3
* Υποβοήθηση παρκαρίσματος με ανιχνευτή εμποδίων πίσω
* Φώτα στροφής

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 22:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Μια φορά είχα κάνει μια άτυπη κόντρα με ένα πολύ δυνατο τουρμπάμαξο και μέχρι τα 130 ήμουν πολύ μπροστά ένώ από πίσω έβλεπα καπνούς Laughing μετά ''πάτησε'' και πέρασε με πολύ ορμή...αλλά σας αρέσει κάτι τέτοιο??
Μας αρέσει που σε έραψε Laughing

Γιατί σου αρέσει? Δεν είσαι υπέρ του Μέγα Κατάφρακτου άξιου υπερασπιστή τών 206?? Rotfl Laughing

Οχι μόνο με έραψε... με ξετρύπησε Laughing Laughing

Και άν σου πώ τι αυτοκίνητο ήταν θα γελάς μέχρι αύριο....

Fiat MAREA(ή κάπως έτσι) χιλιοτρακαρισμένο με αισθητική αλλά Μανθος...

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 22:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω ρε φίλε...

Μ*νθοοοοοοοοοοοο Laughing Laughing Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 22:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Μόνο που το 207 RC στον βασικό του εξοπλισμό είναι τίγκα!

Παράθεση:

* ESP
* Αυτόματος Κλιματισμός Διπλής Ζώνης
* Αυτόματος υαλοκαθαριστήρας και αυτόματο άναμμα προβολέων
* Εσωτερικός καθρέφτης μεταβλητής φωτεινότητας
* Ζάντες αλουμινίου 17"
* Καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι
* Καθρέπτες με ηλεκτρική αναδιπλωση
* Προβολείς ομίχλης
* Ράδιο CD με MP3
* Υποβοήθηση παρκαρίσματος με ανιχνευτή εμποδίων πίσω
* Φώτα στροφής

Και μην ξεχνάς το βασικότερο που ζηλεύουνε πολλοί...
Δέρμα αλκαντάρα στην βασική έκδοση
Όταν πάντως ψαχνόμουνα πριν πολλούς μήνες στην Opel τον κλιματισμό τον χρεώνανε 400ε για το corsa ...Τώρα δεν ξέρω τι παίζει

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2009, 23:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Ρε παιδιά μην πιστεύετε ότι σας λένε ή γενικά απόλυτα νούμερα δυναμομετρήσεων...

50 κιλά ροπής είναι πάααρα πολλά για απλό φπε....

Επίσης ακόμα και στις κόντρες το ζητούμενο είναι η ΠΡΟΣΦΥΣΗ!!!

Τί να την κάνεις τόση δύναμη άν ο άλλος στο τετρακοσάρι σου έχει σκάσει μια κολώνα ενώ εσυ σπινάρεις...
Αυτό παίζει βασικό ρόλο και στην οδήγηση σε μία χ ψ πίστα όπου ένα όχημα με πολύ πιό αδύναμο μοτέρ αλλά πολύ καλύτερη πρόσφυση μπορεί να το εξευτελίσει από άποψη χρόνων.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι οι πολύ καλές καμπύλες ροπής και ισχύος που παρουσιάζει ο βελτιωμένος by salex THP που βοηθάει στο καλό traction.

Γι΄αυτο φιλε υπαρχουν και τα boost controler .Τοτε ξεχνας το θεμα περι προσφυσεις και ολα καλα.Τα κοντα 50κιλα ροπη ειναι αληθεια φιλε μου!!
Τα μοτερ των οπελ βγαζουν πολυ ροπη!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 11:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 50 κιλα βγαινουν,οχι ομως απο ΦΠΕ.
Και επειδη επιμενετε για την μετρηση,και εγω απο Θεσσαλονικη ειμαι και εχω παει αρκετες(για να μην πω πολλες) φορες στο Exelixis για να ξερω τις ρυθμισεις που βαζει ο χειριστης του και εχουμε καταληξει απειρες φορες στο συμπερασμα οτι ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!

Πας εκει και του λες θελω να μου μετρησεις ετσι το αμαξι και αρχιζει χιλλιες-δυο θεωριες περι ανεμων και υδατων... Laughing
Οποτε μην κολλατε στα νουμερα.
Ναι,απο την εποχη του Kadett ο C20 ηταν μοτερουκλα και συνεχιζει να ειναι 20+ χρονια μετα αλλα να μην γραφουμε και υπερβολες. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 12:37:33    Θέμα δημοσίευσης: peugeuot 207 RC ή opel astra opc? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά και εγώ είμαι υπέρ της γαλλικής σχολης(στρίψιμο)αλλα όσον αφορά το astra OPC έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.Όλα τα προηγούμενα αμάξια μου γαλλικά ήταν ,μονο ένα ξέφυγε και αυτό είναι το opc το οποιο το έχω βελτίωση και όντως σηκώνει πολλά άλογα και πολύ ροπή.Βεβαια με το μαμά ic το περισσότερο που θα φτάσεις είναι τα 300hp ,καλο e αλλα και αυτά καλά είναι,τουλάχιστον για μένα.Πάντως όντως το αμάξι γραφει ακόμα και με πέμπτη όπως το έχω και μαζεύει τόσο γρήγορα τα χιλιόμετρα που δεν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει.Σε ένα άνοιγμα με σξ στην κόρινθο ενώ πήγαινα προς αθηνα χτύπησα 275 κοντερίσια πολλά παρα πολλά και φυσικά μπροστά.Τώρα όλα τα αλλα είναι θέμα γούστου και φιλοσοφίας και γενικότερα τι αρέσει στον καθένα μας.Πάντως για μαμά corsa opc ως rc πιστεύω το rc είναι πιο γρήγορο μια και έχω δει και τα 2 να ανοίγουν,τώρα πιο περισσότερη βελτίωση θα μας το πούνε οι ειδικοί εδώ μέσα.Ψηφίζω rc από το corsa.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
CorsaSport (Γιωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Opel corsa 1.4 (16v) sport

Ένταξη: 02 Φεβ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 14:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την κυριακη στην δεξιοτεχνια κατω στην παραλια πιο 207 απο το club ηταν?Εκεινο ποσα αλογα βγαζει?και γτ δεν δοκιμαζει με το opc να δουμε την διαφορα?

Opel corsa 1.4 (16v) sport black sapphire
Specs
courtnay φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι
φιμε μπρος πισω
ηχοσυστημα
ζαντολαστιχα konig unknown 17'' με dunlop 205/45/17
www.opel-club.gr
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 15:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάντως τρομάζω και μόνο στην σκέψη 50 κιλών ροπή σε αυτοκίνητο προσθιοκίνητο, αν όντως ισχύει θα είναι πολύ επικίνδυνο. ότι και να το κάνεις το αμάξι μάλλον θα είναι για πολύ χωράφι. Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τρι 24 Φεβ 2009, 16:34:24, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 15:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικά ασχολήστε τόσο πολυ με τα "ανοίγματα" φιλικά και μη?
δεν τα πιστευω αυτά που διαβάζω Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

τουλάχιστον πάτε σε κάνα αγώνα ή απλά εχετε να καυχιέστε στους φίλους / γυρω σας "του ριξα 2 κολώνες", "ανοιξα με τον Χ και με τσάγιασε" κλπ κλπ...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η κουβέντα μου θυμίζει "πηγαδάκι" από ιδιόκτήτες πουντοτζιτων Πέμπτη βράδυ πριν 10+χρόνια στην Βουτα...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 16:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
πραγματικά ασχολήστε τόσο πολυ με τα "ανοίγματα" φιλικά και μη?
δεν τα πιστευω αυτά που διαβάζω Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

τουλάχιστον πάτε σε κάνα αγώνα ή απλά εχετε να καυχιέστε στους φίλους / γυρω σας "του ριξα 2 κολώνες", "ανοιξα με τον Χ και με τσάγιασε" κλπ κλπ...

η κουβέντα μου θυμίζει "πηγαδάκι" από ιδιόκτήτες πουντοτζιτων Πέμπτη βράδυ πριν 10+χρόνια στην Βουτα...

Ο καθε ενας οπως την βρισκει ετσι???
Εσυ πως καυχιεσαι??
"Πηγα στην πιστα και μπηκα τρενο και εκαψα λαστιχα και..."
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 16:33:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

και τι δεν καταλαβαινεις?τα αμαξια αλλαζουν....
ο ανθρωπος ΟΧΙ Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 16:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lambrosp έγραψε:
Εσυ πως καυχιεσαι??

ετσι ακριβώς...
αφου οταν δεν "αρπάζουν" μόνα τους τους ριχνω λίγο οινοπνευμα και ανάβω με αναπτήρα για να φαίνονται "λιωμένα"...
Laughing Laughing Laughing Laughing

προφανώς δεν κατάλαβες τι εγραψα...
εννοούσα οτι τα "ανοίγματα" ετσι όπως τα περιγράφετε....
συμπεράσματα βγαίνουν "οτι να ναι"...
αν εσυ θεωρείς οτι με το "σχεδόν τυχαίο" * ανοιγμα σε ενα φανάρι μπορείς να κρίνεις οτι ενα αμάξι ειναι "καλήτερο" από ενα άλλο, πάω πάσο.
απλά εγω θελω λιγο πιο χειροποιαστά συγκριτικά...

*τυχαίο = δεν ξέρουμε κατασταση ελαστικών/βενζίνης/ανάρτησης/ασφαλτοτάπητα/καθαρου η όχι φιλτρου αέρα κλπ κλπ κλπ.../κατάσταση οδηγου κλπ κλπ...
από τέτοια ανοίγματα το μόνο "ασφαλές" συμπέρασμα που μπορεί να βγεί ειναι για τα συγκεκριμένα 2 αμάξια πχ το "ΡΨ του Περικλή Χ." vs "ΟΠΙΣΙ" του Κολοκοτρώνη Ξ." πιο εφτασε πρώτο στο τέλος της διαδρομής...
... και όχι για το αν η A αυτοκινητοβιομηχανία εχει βγάλει καλήτερο αμάξι από την Β...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 17:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Fiat MAREA(ή κάπως έτσι) χιλιοτρακαρισμένο

Αρνουμαι να δεχτω οτι περασε το RC σου αυτη η μπακατελα... Shocked Shocked

Παράθεση:

τυχαίο = δεν ξέρουμε κατασταση ελαστικών/βενζίνης/ανάρτησης/ασφαλτοτάπητα/καθαρου η όχι φιλτρου αέρα κλπ κλπ κλπ.../κατάσταση οδηγου κλπ κλπ...

Μανθο, εχεις πραγματικα πολυ δικιο.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Παράθεση:
Fiat MAREA(ή κάπως έτσι) χιλιοτρακαρισμένο

Αρνουμαι να δεχτω οτι περασε το RC σου αυτη η μπακατελα... Shocked Shocked

Μην αρνεισαι καθολου...Με τον 5κυλινδρο turbo επανω απο το Coupe σε ΦΠΕ μορφη,καθαριζει σαν πρασο ακομα και Evo απο ρολλαριστες... Shocked

-----

Περι καυχηματων του καθενος,στο τελος προβλεπω να καταληγουμε με topics του τυπου "207 vs M3","206 vs M6" και παει λεγωντας... Confused
Και η ουσια ειναι αυτη που ειπε ο Μανθος,αντε να εξηγησεις στον καθε βλαμμενο με την φουτσα των 2 χιλιομετρων οτι ουδεμια σχεση εχει το αυτοκινητο με την συγκεκριμενη κοντρα και το αποτελεσμα της αλλα σιγα και μην σε καταλαβει...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pughell στις Τρι 24 Φεβ 2009, 18:20:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:19:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι ακριβώς...
σουπερ μοτερακι το 20v... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα η γκομενα με το RC θα ψαρωσει,
Παράθεση:
οχι με τον 5κυλινδρο turbo επανω απο το Coupe σε ΦΠΕ μορφη
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 18:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γκομενα που θα ψαρωσει με το RC θα εχει τοσο χαμηλο I.Q. που μολις φας δυο ταχυδρομικους κωδικες απο σταση απο το Marea,τοτε θα ξεψαρωσει με την μια... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 21:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
lambrosp έγραψε:
Εσυ πως καυχιεσαι??

ετσι ακριβώς...
αφου οταν δεν "αρπάζουν" μόνα τους τους ριχνω λίγο οινοπνευμα και ανάβω με αναπτήρα για να φαίνονται "λιωμένα"...
Laughing Laughing Laughing Laughing

προφανώς δεν κατάλαβες τι εγραψα...
εννοούσα οτι τα "ανοίγματα" ετσι όπως τα περιγράφετε....
συμπεράσματα βγαίνουν "οτι να ναι"...
αν εσυ θεωρείς οτι με το "σχεδόν τυχαίο" * ανοιγμα σε ενα φανάρι μπορείς να κρίνεις οτι ενα αμάξι ειναι "καλήτερο" από ενα άλλο, πάω πάσο.
απλά εγω θελω λιγο πιο χειροποιαστά συγκριτικά...

*τυχαίο = δεν ξέρουμε κατασταση ελαστικών/βενζίνης/ανάρτησης/ασφαλτοτάπητα/καθαρου η όχι φιλτρου αέρα κλπ κλπ κλπ.../κατάσταση οδηγου κλπ κλπ...
από τέτοια ανοίγματα το μόνο "ασφαλές" συμπέρασμα που μπορεί να βγεί ειναι για τα συγκεκριμένα 2 αμάξια πχ το "ΡΨ του Περικλή Χ." vs "ΟΠΙΣΙ" του Κολοκοτρώνη Ξ." πιο εφτασε πρώτο στο τέλος της διαδρομής...
... και όχι για το αν η A αυτοκινητοβιομηχανία εχει βγάλει καλήτερο αμάξι από την Β...

Αρα καταληγουμε στο οτι οπως την βρισκει ο καθενας.
Και σιγουρα τα αποτελεσματα της ευθειας διχνουν πιο αυτοκινητο ειναι πιο δυνατο και ιδιως απο ρεπριζ.Οπως και να το κανεις μια ευθεια ειναι και οσο κουλος και να ειναι ο αλλος 2-3 αλλαγες θα μπορεσει να τις κανει.Τωρα αν η διαφορα ειναι στο 1 αυτοκινητο ή ενα κενο τοτε παιζουν ρολο πολλα γιατι η διαφορα ειναι μικρη.
Τα χειροπιαστα που λες ομως ποια ειναι??Ο χρονος στην πιστα??
Εκει παιζει πιο μεγαλο ρολο ο οδηγος και οχι το αυτοκινητο.
Σε μια ευθεια ,δυο 207gt μπορουν να εχουν ........1 αυτοκινητο διαφορα???Θεμα οδηγου η και αλλον παραγοντων.
Στην πιστα ομως μπορουν να εχουν και 5'' διαφορα.
Τι σημαινει? οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο??Οχι.Ειναι θεμα οδηγου.
Τα 5'' στην ευθεια ομως μεταφραζονται σε 5-εως και 10 αυτοκινητα διαφορα.Αυτο οταν συμβαινει μεταξυ δυο αυτοκινητων ειναι απλα αλλη κατηγορια το ενα απο το αλλο και λες οτι δεν εχουν καμοια επαφη τα δυο αυτοκινητα.Οποτε συγκριση δεν βγαινει με χρονους.Συγκριση μεταξυ των οδηγων βεβαιως.
Γι αυτο σου λεω .....οπως την βρισκει ο καθενας. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 10 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης