PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συζήτηση/προγραματισμός για το 1ο Track Day
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Aν το 206 Club διοργάνωνε Τrack Day θα συμμετείχατε;
Σίγουρα ναι, δεν το χάνω με τίποτα!
54%
 54%  [ 24 ]
Αν είχε και συμβουλές ασφαλούς οδήγησης, σίγουρα!
34%
 34%  [ 15 ]
Φοβάμαι ότι θα χαλάσω το αυτοκίνητό μου! Μάλλον όχι...
11%
 11%  [ 5 ]
Δεν επιθυμώ/Δεν το διακινδυνεύω
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 44

Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 14:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:
Όσο χαμηλό και αν είναι το αμάξι, δεν έχει πρόβλημα.
Από την στιγμή που τρέχουν και τα Accord PIAA σε αυτήν την πίστα Wink
Εκτός και αν έχετε καμμιά έξοδο στο χοντρό χαλίκι στην Κ8-Κ9.
Ένα 106 Gti έφυγε στην Κ9 και του έφυγε το πρόσθετο "φαράσι" που είχε βάλει κάτω από το μπροστινό σπόιλερ (χωρίς να είναι πολύ χαμηλωμένο).

Συμφωνω.................Εδω τρεχουν τα BTCC στα δικα μας θα κολησουμε Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 21:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Βάλε έναν κοτσαδόρο και τράβα τον!!!!

θα ριξω σχοινι και θα τον σερνω το μητσαρα!!!
ακους που θελει να μπει και απο πισω!!!!
μητσο η μονη λυση ειναι να βαλεις το woofer boost!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
αλλα να ρωτησω κατι ??
τοσο πιτα που ειναι το αυτοκινητο που θα μπεις στην πιστα ρε gronholm??
αληθεια τι αναρτηση φορας???

ευπροσδεκτο το σκοινι! κοιτα μη κανεις καμια ζημια στη σιτα μονο! Laughing
οσον αφορα για την πιστα , ποιος σου ειπε οτι θα μπω μεσα ;;; παρεα θα ερθω και θα δουμε...
αναρτηση : mad ελατηρια 3,5 cm και sachs performance, αντιστρεπτικες μπρος-πισω απο 1600 (19mm). επισης μπαρα θολων και 195/50/15 λαστιχο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 00:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
danielos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Βάλε έναν κοτσαδόρο και τράβα τον!!!!

θα ριξω σχοινι και θα τον σερνω το μητσαρα!!!
ακους που θελει να μπει και απο πισω!!!!
μητσο η μονη λυση ειναι να βαλεις το woofer boost!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
αλλα να ρωτησω κατι ??
τοσο πιτα που ειναι το αυτοκινητο που θα μπεις στην πιστα ρε gronholm??
αληθεια τι αναρτηση φορας???

ευπροσδεκτο το σκοινι! κοιτα μη κανεις καμια ζημια στη σιτα μονο! Laughing
οσον αφορα για την πιστα , ποιος σου ειπε οτι θα μπω μεσα ;;; παρεα θα ερθω και θα δουμε...
αναρτηση : mad ελατηρια 3,5 cm και sachs performance, αντιστρεπτικες μπρος-πισω απο 1600 (19mm). επισης μπαρα θολων και 195/50/15 λαστιχο.

μην ανησυχεις για την σιτα οταν τελειωσουμε δεν θα σε απασχολει πια!!!!! Wink Razz Laughing
δεν εχει θα δουμε !!βουρ στο πανηγυρι!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 01:46:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπα ο Ντανι..... Shocked Shocked Shocked

Ερχετε αγριεμενος......... Shocked Shocked

Και γω που νομιζα πως μονο τα IBIZA αγριευουν Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ωπα ο Ντανι..... Shocked Shocked Shocked

Ερχετε αγριεμενος......... Shocked Shocked

Και γω που νομιζα πως μονο τα IBIZA αγριευουν Laughing Laughing Laughing

νικο ασε τα ibiza κατω!!
μερικα απο αυτα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!! Laughing
ρωτα και τον νικελ που τα στησαμε χτες με το τουρμπο του!!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!! Laughing

ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???
ποσο σου εριξε ο nikelios?? τον εψαχνες??? Laughing Laughing Laughing Laughing

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???

καταρχην θα σου πω οτι το αμαξακι του νικελ ειναι πολυ καλο. το οδηγησα, καμια απολυτως σχεση με πριν και το τουρμπακι ειναι απιστευτη εμπειρια. μονο και μονο ο θορυβος που κανει, το σφυριγμα, η εξατμιση τα σκασιματα, ειναι απιστευτα, ασε το πως φορτωνει.

μετα που το οδηγησα πηγαμε και πηραμε και το μαυρο μου!!!ανεβηκαμε σχιστο, τα στησαμε τρεις φορες, τις δυο τον πηρα και την μια που ξεκινησαμε με δευτερα (οπου το ραλακι αμα δεν παει στις 5000rpm χανει) ημουνα μισω αμαξι πισω οπου οταν εβαλα τριτη ημουνα σταθερα στην πορτα του συνοδηγου.

η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc.

εχω ψηθει τωρα για εξατμιση φιλε. πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε, οποτε μπορεις στειλε μυνημα. οσο για τις ζαντες σου, λυπαμαι γιατι ηταν κουκλα, αλλα σε καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 12:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rally με αυτα που λες στον danielo βλεπω να τον κανεις να χανει τον υπνο

του.Θα παρει σβαρνα ολους τους δρομους να πετυχει τον Nikel να μετρηθει

μαζι του...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 13:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
rally με αυτα που λες στον danielo βλεπω να τον κανεις να χανει τον υπνο

του.Θα παρει σβαρνα ολους τους δρομους να πετυχει τον Nikel να μετρηθει

μαζι του...... Laughing Laughing Laughing Laughing

στο μυαλο μου εισαι ????
που εισαι nikelie ??????
grrrrrrrrr!!!!! Evil Evil Evil Laughing Laughing Laughing

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 13:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχχχχχχχ........!!!!!!!!!!!

Βλεπω καποιον να εχει θυμωσει πολυ....... Laughing Laughing Laughing

Ψηλε βλεπω το rallye σου να χτυπαει 10.000 rpm.......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 14:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Ωχχχχχχχ........!!!!!!!!!!!

Βλεπω καποιον να εχει θυμωσει πολυ....... Laughing Laughing Laughing

Ψηλε βλεπω το rallye σου να χτυπαει 10.000 rpm.......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

θα βαλω turbo ,θα βαλω νιτρο , θα βαλω κομπρεσσορα , θα βαλω κυροζινη και μεθανολη θα θα θα θα θα θα........................ Evil Evil Shocked Evil Shocked Evil Twisted evil Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Rolling eyes Evil Very happy Very happy

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 16:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DANIELO, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΣΩ). ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΟΥ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Very happy Very happy Very happy Very happy
ΤΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ 4ο ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ! Shocked Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 16:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???

καταρχην θα σου πω οτι το αμαξακι του νικελ ειναι πολυ καλο. το οδηγησα, καμια απολυτως σχεση με πριν και το τουρμπακι ειναι απιστευτη εμπειρια. μονο και μονο ο θορυβος που κανει, το σφυριγμα, η εξατμιση τα σκασιματα, ειναι απιστευτα, ασε το πως φορτωνει.

μετα που το οδηγησα πηγαμε και πηραμε και το μαυρο μου!!!ανεβηκαμε σχιστο, τα στησαμε τρεις φορες, τις δυο τον πηρα και την μια που ξεκινησαμε με δευτερα (οπου το ραλακι αμα δεν παει στις 5000rpm χανει) ημουνα μισω αμαξι πισω οπου οταν εβαλα τριτη ημουνα σταθερα στην πορτα του συνοδηγου.

η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc.

εχω ψηθει τωρα για εξατμιση φιλε. πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε, οποτε μπορεις στειλε μυνημα. οσο για τις ζαντες σου, λυπαμαι γιατι ηταν κουκλα, αλλα σε καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα!!!

Rallye στην ευθεια τι το θες Question Αν ερχωταν στροφες θα εβλεπες την υπεροχη του 106 Wink

Χωρις να θελω να θιξω τα αδελφακια 206 αλλα τι να κανουμε Question

Απο εξατμιση για μενα ριξε μια PEUGEOTSPORT MINI GROUP A και θα παθεις πλακα Wink Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 16:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε λεβέντες μου ξεχαρμανιάστε εδώ, γιατί στην πίστα θα είσαστε παραδείγματα προς μίμηση, καλής συμπεριφοράς. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 17:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Rally έγραψε:
danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???

Rallye στην ευθεια τι το θες Question Αν ερχωταν στροφες θα εβλεπες την υπεροχη του 106 Wink

Χωρις να θελω να θιξω τα αδελφακια 206 αλλα τι να κανουμε Question

Απο εξατμιση για μενα ριξε μια PEUGEOTSPORT MINI GROUP A και θα παθεις πλακα Wink Evil Evil Evil

φιλε νικο εχεις δικιο αλλα ο σκοπος δεν ηταν να κανουμε κοντρα αλλα να τα στησουμε για να δουμε πως παει το τουρμπακι του νικελ. το καλο με το αμαξακι του νικελ ειναι οτι τα δινει πολυ γραμμικα και μαθαινεις ευκολα να στριβεις με αυτο, δεν κανει κανα μπαμ δηλαδη ξαφνικο και να φοβηθεις να μπεις σε στροφη. καλη η εξατμιση αυτη??ποσο??
ελεγα για παπαδοπουλο, σημερα μου ειπε ο danielos εναν αλλο που πηγε καλλιθεα πολυ καλο. αυτο που θελω πανω απο ολα ειναι να κανει οσο πιο καλα την δουλεια της αλλα χωρις πολυ θορυβο.

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 17:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Άντε λεβέντες μου ξεχαρμανιάστε εδώ, γιατί στην πίστα θα είσαστε παραδείγματα προς μίμηση, καλής συμπεριφοράς. Wink

μην μεριμένεις καλή συμπεριφορά από Rallye Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 19:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc!!!

Να δωσω και εγω μερικα δεδομενα ακομη....

Ανοιξα 3 φορες και τις 3 με το ΑC ανοιχτο (το ειχα βαλει απ'το ζεσταμα για να ξεθολοσουν τα τζαμια και το ξεχασα)

Απο τις 3 οι 2 ηταν ρεπριζ με δευτερα εκ των οποιων την μια δεν ανοιξε καλα διοτι ξεκινησα απο πολυ χαμηλες στροφες με αποτελεσμα να μπρουμουτιασει μαλλον λογο ηλεκρονικου γκαζιου. Η δε 3 φορα ξεκινησαμε απο 1η δυστυχως ομως (επειδη δεν ξερω ακομα να την ανοιγω-αυτη ειναι η αληθεια Embarassed ) εγραψε 1η-2α-3η ολη κατω...σιγουρα επαιξε ρολο η γλιτσα στο δρομο επειδη εβρεχε...

Εχετε επισης στο μυαλο σας οτι το αυτοκινητο μου με εμενα μεσα ειναι 1314 οπως το εβγαλε μια προσφατη αμορτισομετρηση που εκανα...

Αυτα δεν τα λεω επειδη ψαχνω δικαιολογιες...ξερω τι αυτοκινητο ειχα πριν και τι μετα με το τουρμπο... αλλα μου φανηκε πως το αυτοκινητο του rallye παει παρα πολυ καλα σε συγκριση με ενα 106 gti που ειχα ανοιξει (σκουπα-εξατμιση) και του ειχα ριξει 1.5 αυτοκινητο...Βεβαια να πω πως οταν ειχα ανοιξει με το gti ειμασταν κατω απο ιδανικες συνθηκες καιρου αλλα και ανοιγματων δικων μου...

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 19:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer πως το βλεπεις θα τους παμε καθολου η θα μας

αφανησουν????
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 21:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
christhehealer πως το βλεπεις θα τους παμε καθολου η θα μας

αφανησουν????

αν στο φαναρι που θα ειστε την ωρα που αναβει πρασινο βγαλει μια κωρωνα ο chris (και καλα οτι τραγουδαει), τοτε ο nikel (που δεν ξερει να ξεκιναει με 1η κατα δικη του ομολογια) θα τρομαξει και θα ξαφνιαστει και θα γραψει 1η/2α/3η/4η κατω οποτε το εχασε το παιχνιδι - ο δε rallye θα βουλωσει τα αυτια του οποτε το rallye θα μεινει ακυβερνητο και με λιγη τυχη τον εχετε παρει.

αυτα. Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 9 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης