Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Aν το 206 Club διοργάνωνε Τrack Day θα συμμετείχατε; |
Σίγουρα ναι, δεν το χάνω με τίποτα! |
|
54% |
[ 24 ] |
Αν είχε και συμβουλές ασφαλούς οδήγησης, σίγουρα! |
|
34% |
[ 15 ] |
Φοβάμαι ότι θα χαλάσω το αυτοκίνητό μου! Μάλλον όχι... |
|
11% |
[ 5 ] |
Δεν επιθυμώ/Δεν το διακινδυνεύω |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 44 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 14:50:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alemao_rallye έγραψε: | Όσο χαμηλό και αν είναι το αμάξι, δεν έχει πρόβλημα.
Από την στιγμή που τρέχουν και τα Accord PIAA σε αυτήν την πίστα
Εκτός και αν έχετε καμμιά έξοδο στο χοντρό χαλίκι στην Κ8-Κ9.
Ένα 106 Gti έφυγε στην Κ9 και του έφυγε το πρόσθετο "φαράσι" που είχε βάλει κάτω από το μπροστινό σπόιλερ (χωρίς να είναι πολύ χαμηλωμένο). |
Συμφωνω.................Εδω τρεχουν τα BTCC στα δικα μας θα κολησουμε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Φεβ 2003, 21:12:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | GIANNIS206 έγραψε: | Βάλε έναν κοτσαδόρο και τράβα τον!!!! |
θα ριξω σχοινι και θα τον σερνω το μητσαρα!!!
ακους που θελει να μπει και απο πισω!!!!
μητσο η μονη λυση ειναι να βαλεις το woofer boost!!!!!!!!!!!
αλλα να ρωτησω κατι ??
τοσο πιτα που ειναι το αυτοκινητο που θα μπεις στην πιστα ρε gronholm??
αληθεια τι αναρτηση φορας??? |
ευπροσδεκτο το σκοινι! κοιτα μη κανεις καμια ζημια στη σιτα μονο!
οσον αφορα για την πιστα , ποιος σου ειπε οτι θα μπω μεσα ;;; παρεα θα ερθω και θα δουμε...
αναρτηση : mad ελατηρια 3,5 cm και sachs performance, αντιστρεπτικες μπρος-πισω απο 1600 (19mm). επισης μπαρα θολων και 195/50/15 λαστιχο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 00:57:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | danielos έγραψε: | GIANNIS206 έγραψε: | Βάλε έναν κοτσαδόρο και τράβα τον!!!! |
θα ριξω σχοινι και θα τον σερνω το μητσαρα!!!
ακους που θελει να μπει και απο πισω!!!!
μητσο η μονη λυση ειναι να βαλεις το woofer boost!!!!!!!!!!!
αλλα να ρωτησω κατι ??
τοσο πιτα που ειναι το αυτοκινητο που θα μπεις στην πιστα ρε gronholm??
αληθεια τι αναρτηση φορας??? |
ευπροσδεκτο το σκοινι! κοιτα μη κανεις καμια ζημια στη σιτα μονο!
οσον αφορα για την πιστα , ποιος σου ειπε οτι θα μπω μεσα ;;; παρεα θα ερθω και θα δουμε...
αναρτηση : mad ελατηρια 3,5 cm και sachs performance, αντιστρεπτικες μπρος-πισω απο 1600 (19mm). επισης μπαρα θολων και 195/50/15 λαστιχο. |
μην ανησυχεις για την σιτα οταν τελειωσουμε δεν θα σε απασχολει πια!!!!!
δεν εχει θα δουμε !!βουρ στο πανηγυρι!!!!
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 01:46:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωπα ο Ντανι.....
Ερχετε αγριεμενος.........
Και γω που νομιζα πως μονο τα IBIZA αγριευουν 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 09:02:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ωπα ο Ντανι.....
Ερχετε αγριεμενος.........
Και γω που νομιζα πως μονο τα IBIZA αγριευουν  |
νικο ασε τα ibiza κατω!!
μερικα απο αυτα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!!!!!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
Ένταξη: 15 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:22:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!!
ρωτα και τον νικελ που τα στησαμε χτες με το τουρμπο του!!!!
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:27:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!!
ρωτα και τον νικελ που τα στησαμε χτες με το τουρμπο του!!!! |
ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???
ποσο σου εριξε ο nikelios?? τον εψαχνες??? 
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 10:39:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | Rally έγραψε: | αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!!
ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???
ποσο σου εριξε ο nikelios?? τον εψαχνες???  |
καταρχην θα σου πω οτι το αμαξακι του νικελ ειναι πολυ καλο. το οδηγησα, καμια απολυτως σχεση με πριν και το τουρμπακι ειναι απιστευτη εμπειρια. μονο και μονο ο θορυβος που κανει, το σφυριγμα, η εξατμιση τα σκασιματα, ειναι απιστευτα, ασε το πως φορτωνει.
μετα που το οδηγησα πηγαμε και πηραμε και το μαυρο μου!!!ανεβηκαμε σχιστο, τα στησαμε τρεις φορες, τις δυο τον πηρα και την μια που ξεκινησαμε με δευτερα (οπου το ραλακι αμα δεν παει στις 5000rpm χανει) ημουνα μισω αμαξι πισω οπου οταν εβαλα τριτη ημουνα σταθερα στην πορτα του συνοδηγου.
η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc.
εχω ψηθει τωρα για εξατμιση φιλε. πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε, οποτε μπορεις στειλε μυνημα. οσο για τις ζαντες σου, λυπαμαι γιατι ηταν κουκλα, αλλα σε καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα!!!
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 12:57:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rally με αυτα που λες στον danielo βλεπω να τον κανεις να χανει τον υπνο
του.Θα παρει σβαρνα ολους τους δρομους να πετυχει τον Nikel να μετρηθει
μαζι του......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 13:09:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | rally με αυτα που λες στον danielo βλεπω να τον κανεις να χανει τον υπνο
του.Θα παρει σβαρνα ολους τους δρομους να πετυχει τον Nikel να μετρηθει
μαζι του......  |
στο μυαλο μου εισαι ????
που εισαι nikelie ??????
grrrrrrrrr!!!!! 
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 13:57:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωχχχχχχχ........!!!!!!!!!!!
Βλεπω καποιον να εχει θυμωσει πολυ.......
Ψηλε βλεπω το rallye σου να χτυπαει 10.000 rpm.......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 14:06:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | Ωχχχχχχχ........!!!!!!!!!!!
Βλεπω καποιον να εχει θυμωσει πολυ.......
Ψηλε βλεπω το rallye σου να χτυπαει 10.000 rpm.......
 |
θα βαλω turbo ,θα βαλω νιτρο , θα βαλω κομπρεσσορα , θα βαλω κυροζινη και μεθανολη θα θα θα θα θα θα........................ 
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 16:00:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DANIELO, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΣΩ). ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΟΥ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΤΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ 4ο ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ! 
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 16:44:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | danielos έγραψε: | Rally έγραψε: | αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!!
ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???
καταρχην θα σου πω οτι το αμαξακι του νικελ ειναι πολυ καλο. το οδηγησα, καμια απολυτως σχεση με πριν και το τουρμπακι ειναι απιστευτη εμπειρια. μονο και μονο ο θορυβος που κανει, το σφυριγμα, η εξατμιση τα σκασιματα, ειναι απιστευτα, ασε το πως φορτωνει.
μετα που το οδηγησα πηγαμε και πηραμε και το μαυρο μου!!!ανεβηκαμε σχιστο, τα στησαμε τρεις φορες, τις δυο τον πηρα και την μια που ξεκινησαμε με δευτερα (οπου το ραλακι αμα δεν παει στις 5000rpm χανει) ημουνα μισω αμαξι πισω οπου οταν εβαλα τριτη ημουνα σταθερα στην πορτα του συνοδηγου.
η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc.
εχω ψηθει τωρα για εξατμιση φιλε. πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε, οποτε μπορεις στειλε μυνημα. οσο για τις ζαντες σου, λυπαμαι γιατι ηταν κουκλα, αλλα σε καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα!!! |
Rallye στην ευθεια τι το θες Αν ερχωταν στροφες θα εβλεπες την υπεροχη του 106
Χωρις να θελω να θιξω τα αδελφακια 206 αλλα τι να κανουμε
Απο εξατμιση για μενα ριξε μια PEUGEOTSPORT MINI GROUP A και θα παθεις πλακα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 16:55:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άντε λεβέντες μου ξεχαρμανιάστε εδώ, γιατί στην πίστα θα είσαστε παραδείγματα προς μίμηση, καλής συμπεριφοράς. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 17:03:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Rally έγραψε: | danielos έγραψε: | Rally έγραψε: | αν και πολυ καθυστερημενος ειμαι μεσα με τα χιλια. μπροστα σε τετοια εμπειρια ουτε λαστιχα σκεφτομαι ουτε τιποτα, και φιλε DANIELO ετοιμασου να δεις τι κανει το μαμα ραλυ!!!!
ωπα ωπα!!!
τι ειχαμε χθες rally???
εχω ψηθει τωρα για εξατμιση φιλε. πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε, οποτε μπορεις στειλε μυνημα. οσο για τις ζαντες σου, λυπαμαι γιατι ηταν κουκλα, αλλα σε καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα!!! |
Rallye στην ευθεια τι το θες Αν ερχωταν στροφες θα εβλεπες την υπεροχη του 106
Χωρις να θελω να θιξω τα αδελφακια 206 αλλα τι να κανουμε
Απο εξατμιση για μενα ριξε μια PEUGEOTSPORT MINI GROUP A και θα παθεις πλακα  |
φιλε νικο εχεις δικιο αλλα ο σκοπος δεν ηταν να κανουμε κοντρα αλλα να τα στησουμε για να δουμε πως παει το τουρμπακι του νικελ. το καλο με το αμαξακι του νικελ ειναι οτι τα δινει πολυ γραμμικα και μαθαινεις ευκολα να στριβεις με αυτο, δεν κανει κανα μπαμ δηλαδη ξαφνικο και να φοβηθεις να μπεις σε στροφη. καλη η εξατμιση αυτη??ποσο??
ελεγα για παπαδοπουλο, σημερα μου ειπε ο danielos εναν αλλο που πηγε καλλιθεα πολυ καλο. αυτο που θελω πανω απο ολα ειναι να κανει οσο πιο καλα την δουλεια της αλλα χωρις πολυ θορυβο.
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 17:36:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | Άντε λεβέντες μου ξεχαρμανιάστε εδώ, γιατί στην πίστα θα είσαστε παραδείγματα προς μίμηση, καλής συμπεριφοράς.  |
μην μεριμένεις καλή συμπεριφορά από Rallye 
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 19:57:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: |
η αληθεια ειναι ομως οτι επειδη το οδηγησα και επειδη ξερω το αμαξακι μου πολυ καλα αν βαζαμε και τεταρτη (οπου δεν προλαβαμε) θα ειχαμε κανα αμαξι διαφορα (ο νικελ δηλαδη μπροστα). ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για μαμα ραλυ με σκουπα μονο και ρυθμισμα εκκεντροφορων (το οποιο νομιζω οτι εχει γινει πολυυυυ καλααα). τι να πω ρε φιλε κατι εχει το ραλυ μου, εδω ειχα πατησει το starlet to tourbo που ειναι 130 αλογα και πολυ πιο ελαφρυ απο το 206cc!!! |
Να δωσω και εγω μερικα δεδομενα ακομη....
Ανοιξα 3 φορες και τις 3 με το ΑC ανοιχτο (το ειχα βαλει απ'το ζεσταμα για να ξεθολοσουν τα τζαμια και το ξεχασα)
Απο τις 3 οι 2 ηταν ρεπριζ με δευτερα εκ των οποιων την μια δεν ανοιξε καλα διοτι ξεκινησα απο πολυ χαμηλες στροφες με αποτελεσμα να μπρουμουτιασει μαλλον λογο ηλεκρονικου γκαζιου. Η δε 3 φορα ξεκινησαμε απο 1η δυστυχως ομως (επειδη δεν ξερω ακομα να την ανοιγω-αυτη ειναι η αληθεια ) εγραψε 1η-2α-3η ολη κατω...σιγουρα επαιξε ρολο η γλιτσα στο δρομο επειδη εβρεχε...
Εχετε επισης στο μυαλο σας οτι το αυτοκινητο μου με εμενα μεσα ειναι 1314 οπως το εβγαλε μια προσφατη αμορτισομετρηση που εκανα...
Αυτα δεν τα λεω επειδη ψαχνω δικαιολογιες...ξερω τι αυτοκινητο ειχα πριν και τι μετα με το τουρμπο... αλλα μου φανηκε πως το αυτοκινητο του rallye παει παρα πολυ καλα σε συγκριση με ενα 106 gti που ειχα ανοιξει (σκουπα-εξατμιση) και του ειχα ριξει 1.5 αυτοκινητο...Βεβαια να πω πως οταν ειχα ανοιξει με το gti ειμασταν κατω απο ιδανικες συνθηκες καιρου αλλα και ανοιγματων δικων μου...
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 19:57:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer πως το βλεπεις θα τους παμε καθολου η θα μας
αφανησουν???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Φεβ 2003, 21:28:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | christhehealer πως το βλεπεις θα τους παμε καθολου η θα μας
αφανησουν???? |
αν στο φαναρι που θα ειστε την ωρα που αναβει πρασινο βγαλει μια κωρωνα ο chris (και καλα οτι τραγουδαει), τοτε ο nikel (που δεν ξερει να ξεκιναει με 1η κατα δικη του ομολογια) θα τρομαξει και θα ξαφνιαστει και θα γραψει 1η/2α/3η/4η κατω οποτε το εχασε το παιχνιδι - ο δε rallye θα βουλωσει τα αυτια του οποτε το rallye θα μεινει ακυβερνητο και με λιγη τυχη τον εχετε παρει.
αυτα. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|