PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόγραμμα από πού?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Από ποιον?? (οι επιλογές είναι με αλφαβητική σειρά)
Δημητριάδη
16%
 16%  [ 5 ]
Liolios Racing
30%
 30%  [ 9 ]
MEGATEC
0%
 0%  [ 0 ]
Powerboost Service (Κρασούλης)
6%
 6%  [ 2 ]
Powerchips
6%
 6%  [ 2 ]
Stergiou motorsport
0%
 0%  [ 0 ]
Superchips
13%
 13%  [ 4 ]
Vamag
6%
 6%  [ 2 ]
Άλλο
20%
 20%  [ 6 ]
Σύνολο Ψήφων : 30

Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 17:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mιας και ο λογος περι μηχανικου γκαζιου, ποσο κοστιζει η μετατροπη αυτη και τι περιλαμβανει?

Και κατι αλλο:
Με προγραμμα, σκουπα,εκκεντροφορους boubis 252, εξαγωγη απο ραλλυ ή χταποδι και εξατμιση + καταλυτη μεταλλλικο δεν περναμε τα 140 αλογα?
Κοστος περιπου 2000 ευρω![/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 18:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω εγω κατι.
υπαρχουν αλλα τουλαχιστον 4 τοπικ σε αυτη την ενοτητα με θεμα - προγραμμα σε 1.6- δεν θα μπορουσε να γινει εκει αυτη η συζητηση?
γιατι επρεπε να ανοιχτει νεο τοπικ?
και ενταξει το παιδι δεν ξερει και το ανοιγει...οι υπολοιποι γιατι του απανταμε εδω και οχι σε καποιο απο αυτα τα τοπικ....
2 σειρες πιο κατω ειναι το τοπικ για το ηλεκτρονικο γκαζι........
Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 11:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πειρα τον Λιολιο και μου ειπε για προγραμμα με ηλεκτρικο γκαζι 600Ε και ειναι απο οτι εψαξα ο ποιο ακριβως. παντωσ μου ειπε καλυτερα να αλλαξω και να βαλω μηχανικο γκαζι με κοστος 1700Ε. εχει βαλει κανεις εκει μονο προγραμμα στο ηλ. γκαζι? τι ειδε σε αισθηση και αριθμους?
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 11:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει οπως λες να ειναι ο πιο ακριβός αλλα θα πρεπει να συνυπολογισεις το οτι ειναι ο μονος που εχει ασχοληθει σοβαρα με το θεμα ηλεκτρικο γκαζι.Επισης θα πρεπει να συνυπολογισεις και το support που εχεις ανα πασα στιγμη και σε οποιαδηποτε βελτιωση και αν προχωρησεις με το αυτοκινητο σου.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 13:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποιοι μου ειπαν για προγματισμο σειριακο και καποιο για τσιπακι με ανοιγμα του εγκεφαλου . δεν ειναι ποιο ασφαλης ο σειριακος προγραματισμος?Ο Λιολιος τι κανει?
Παντως στην ναμαγκ που πειγαν 2 φιλοι μου εμεινα πολυ ευχαριστημενοι. Και ειχαν και αυτοι ηλ.γκαζι.Για αυτο σκεφτομε πολυ να παω σε αυτους. Ο λιολιος μπορει να ειναι ο καλυτερος μηχανικος αλλα που κολαει να φτιαχνει προγραματα? εχει γνωσεις προγραμματιστη?
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 14:04:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει με αυτη την λογικη και η Vamag εχει το καλύτερο δυναμόμετρο.Απο που και ως που φτιαχνουν αυτοι προγράμματα?Μεχρι και τον Δεκέμβριο που εφτιαξα εγω το αμαξι μου την 1η φορα και ειχα παει στην Vamag για δυναμομετρηση-προγραμμμα δεν εφτιαχναν αυτοι τα προγραμματα αλλα καποιος αλλος συνεργαζομενος με αυτους?Ξαφνικα τι επαθαν?Τους ήρθε επιφοίτηση ή παρακολουθησαν σεμιναριο προγραμματιστών?

Τελος παντων δεν το συνεχιζω.Ο καθενας φτιαχνει το αμαξι του εκει που νομιζει καλύτερα.

Αλλωστε οτι πληρωνεις παίρνεις,το φθηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι και διαφορες αλλες παροιμιες αρμοζουν στην περίπτωση

Και εις αλλα με υγεία

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 18:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Ενταξει με αυτη την λογικη και η Vamag εχει το καλύτερο δυναμόμετρο.Απο που και ως που φτιαχνουν αυτοι προγράμματα?Μεχρι και τον Δεκέμβριο που εφτιαξα εγω το αμαξι μου την 1η φορα και ειχα παει στην Vamag για δυναμομετρηση-προγραμμμα δεν εφτιαχναν αυτοι τα προγραμματα αλλα καποιος αλλος συνεργαζομενος με αυτους?Ξαφνικα τι επαθαν?Τους ήρθε επιφοίτηση ή παρακολουθησαν σεμιναριο προγραμματιστών?

Τελος παντων δεν το συνεχιζω.Ο καθενας φτιαχνει το αμαξι του εκει που νομιζει καλύτερα.

Αλλωστε οτι πληρωνεις παίρνεις,το φθηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι και διαφορες αλλες παροιμιες αρμοζουν στην περίπτωση

Και εις αλλα με υγεία

Μακη μην το λες αυτο, ολη τη δουλεια την κανουν τα μηχανηματα, εχεις λεφτα=αγοραζεις μηχανηματα=ξερεις να κανεις οτιδηποτε θελει ο πελατης=αρα........τους ηρθε ''επιφοιτηση''! Wink

Οπως το'πες,ο καθενας το φτιαχνει οπου γουσταρει,απλα λεμε τη γνωμη μας,το σκεφτεται ο καθενας και απο εκει και περα πραττει αναλογα με τις δυνατοτητες του! Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 09:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διακρινω μια ειφετικουιτα απο μερικους .δεν νομιζω οτι μιλαμε για να εκτονωνουμε τα νευρα μας αλλα για να κερδισουμε κατι απο αυτα που λεμε.εγω ρωταω το απλο τι εχει δοκιμασει καποιος και τι αποτελεσμα εχει δει?αν καποιοος πειγε καπου και την πατισε καλο ειναι να το πει και σε μας τους αλλους και να μην την παθουμε και μεις. Για την βαμαγκ δεν ειπα οτι φτιαχνει προγραμματα η ιδια αλλα ειπα οτι καοιοι κολητοι μου πειγαν και εμειναν πολυ ευχαριστημενοι.Ρωταω λοιπον για εμπειριες και απο αλλα προγραματτα.εχει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 00:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν εχω μεινει και πολυ ευχαριστημενος απο Δροσσο...Για μια εξατμιση που εβαλα εκει και την εφτοιαξα σε φιλο μου μεσα στη Peugeot...παντως απο τη εμαθα παλια εφτοιαχνε μονο Mazda kai το γυρισε σε Peugeot eπειδη ειχε χρημα...!!!!! Twisted evil

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 00:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω να προτεινω κατι ξεροντας πως ειμαι out of topic αλλα εχοντας σαν αφορμη ολες αυτες τις αντιπαραθεσεις που ηπαρχουν στο συγκεκριμενο topic Γιατι δεν ανοιγεται ενα καινουριο Topic στο οποιο θα γραφει οποιος απο εμας θελει 1)Τι εχει βαλει στο αμαξι του 2)ποσο του κοστισε 3)απο που το πηρε η εκανε την εγκατασταση και 4)Τελος εαν εμεινε ικανοποιημενος
Απλα και ξεκαθαρα χωρις κοντρες μεταξυ αφου ΟΛΟΙ ειμαστε ενα Club ¨
Επαναλαμβανω γνωριζω πως ειμαι out of topic...........

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 13:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demis έγραψε:
Εγω δεν εχω μεινει και πολυ ευχαριστημενος απο Δροσσο...Για μια εξατμιση που εβαλα εκει και την εφτοιαξα σε φιλο μου μεσα στη Peugeot...παντως απο τη εμαθα παλια εφτοιαχνε μονο Mazda kai το γυρισε σε Peugeot eπειδη ειχε χρημα...!!!!! Twisted evil

Οντως μεχρι πριν 2 χρονια εφτιχνε mazda Wink , τωρα για το ποσο ειναι καλος δεν μπορω να εκφερω αποψη... Confused (εκει φτιαχνει ενας φιλος μου το starlet του! Shocked Very happy )
Τεσπα, αντε να δουμε ποιος θα αναλαβει προγραμμα για τουρμπακι...
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου ήρθε προχθές το εξής mail :

Αγαπητοί φίλοι

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Tsourgiannis motorsport.
Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την χαρτογράφηση και τον αναπρογραμματισμό των εγκεφάλων μπορούμε πλεον να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ποιοτική βελτίωση του αυτοκινήτου σας.

Φιλικά

Wild Racing Chiptuning
Αγ.Άννης 91Α Ρέντη

Τηλ: 210.34.11.823 , 6979.17.34.64
Φαξ: 210.34.11.549

www.wrctuning.gr
tuning@wrctuning.gr

Ξέρει κανείς περισσότερα για το εν λόγω κατάστημα;

®
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για περισσότερες πληροφορίες εδω:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4647

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μάλιστα... Ευχαριστώ Μάκη!

®
Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 17:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλεπω οτι ο κ Τσουρργιαννης το ψιλοτραβαει το σχοινι.Το κλαμπ ειναι μερος διαφημησεις του καθενως?
Καπου ειχα διαβασει στην αρχη οταν γραφτηκα οτι η διαφημιση απαγορευετε.Αυτο ισχυει η απλα ετσι γραφτηκε?
Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 20:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το αποφασισα μεχρι τελος του μηνα παω για προγραμμα στην βαμαγκ στο Ν. Κοσμο . Με επεισαν και θα τους εμπιστευτω. Αναμεινατε εντυπωσεις

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 09:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν βάλει κανείς πρόγραμμα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι στόχους έχει σχετικά με την βελτίωση του αυτοκινήτου του.
Πχ άλλο πράγμα θέλω να είναι πιό ζωντανό το κάρο μου και άλλο το θέλω να κυνηγάω τα σαξόραλλα !!! ή να τους κερνάω και κανένα ρόφημα.

Με ένα σωστό πρόγραμμα και καλή βενζίνη 98+ θα έχουμε σίγουρα καλύτερη απόκριση στο γκάζι περισσότερη ροπή και ιπποδύναμη αλλά μην περιμένουμε και θαύματα.

Τώρα αν είναι να προχωρήσουμε και σε μηχανικές βελτιώσεις αργότερα (τρώγοντας έρχεται η όρεξη) καλό είναι να το ξέρουμε απ την αρχή ώστε να μην ξαναδίνουμε λεφτά για άλλο πρόγραμμα με το νεο μας set up. Wink

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
codriver_83 (kos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 18:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Βελτίωση εγκεφάλου στο 16V 1,6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κανείς πραγματικά πόσο αβάνς δίνουν και κόβουν στον επαναπρογραμματισμό στο 16V 1ου σταδίου?
Επίσης τι γίνεται με τα καύσιμα?
Επιστροφή στην κορυφή
TIOS (www.myspace.com/ipatios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 GT

Ένταξη: 30 Αύγ 2005
Τόπος: PTOLEMAIDA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 15:05:02    Θέμα δημοσίευσης: superchips Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελω να βαλω προγραμμα superchips σε 206 20 16 v γνωριζει κανεις αν ονττος κανει δουλεια για τα λεφτα του

Edited by Baphomet:
το θέμα "superchips" ενσωματώθηκε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 12:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η vamag απ'ότι ξέρω έιχε ένα δικό της 307 , και το πιλάτευε 10 μέρες για να του φτιάξει ένα σωστό πρόγραμμα μου έδειξε τους χάρτες μέσα και η κάθε στήλη είχε διαφορετικό αριθμό ! μαλλον θέλει δουλειά αυτό ! Wink
και για κάποιους που δεν με πίστευαν ... έβαλα και τη δυναμομέτρηση Wink Wink

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 9 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης