Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 16:35:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως το servicebox δινει δυο τυπους μπαταριας.
-Μια 60ΑΗ 540Α με σημειωση ΗΛΙΚΙΑ >=3
-Και μια 60ΑΗ 640Α
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyestas (Rallye_REEE) Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift
Ένταξη: 02 Μάρ 2013 Δημοσιεύσεις: 346 Τόπος: Athina
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 16:40:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Πάντως το servicebox δινει δυο τυπους μπαταριας.
-Μια 60ΑΗ 540Α με σημειωση ΗΛΙΚΙΑ >=3
-Και μια 60ΑΗ 640Α |
αρα εννοεις οτι μια 60ah με 540 Α είναι οκ για το αμαξι ? να την βαλω αφοβα...(αν και μου ειπε θα μου δειξει και μπροστα μου οτι στη μετρηση που της κανει βγαζει παραπανω...)αλλά και 540 να ειναι δηλαδη δεν εχω θεμα με βαση αυτο που λες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
puglover Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 485
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 21:07:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε καλυπτει ανετα. Ειδικα στο rallye δεν υπαρχει λογος για μεγαλυτερη μπαταρια αφου δεν εχει ουτε xenon, ουτε φωτα που στριβουν, ουτε ηλιοροφη κλπ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 22:24:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
puglover έγραψε: | Σε καλυπτει ανετα. Ειδικα στο rallye δεν υπαρχει λογος για μεγαλυτερη μπαταρια αφου δεν εχει ουτε xenon, ουτε φωτα που στριβουν, ουτε ηλιοροφη κλπ. |
οκ αρα θα βαλω αυτη την 60ah με 540 ψυχρης (που μου ειιπε οτι βγαζει και παραπανω στην μετρηση του) και πιστευω οτι μια χαρα θα ειναι οπως λες...δεν νομιζω οτι θελει και κατι τρελο οπως ειπες...αρα βαζω αυτη και τελος...ευχαριστω ολους για το χρονο και τις απαντησεις σας! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 00:19:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyestas έγραψε: |
edit: ρωτησα σε ενα αλλο καταστημα εδω κοντα πριν λιγο και μου προτεινε μια hankook 60ah και αναγραφει 540 αμπερ ψυχρης εκκινησης. και μου ειπε οτι την μετρησε και να την δω και γω και οτι γραφει στο μηχανημα του 705 αμπερ ψυχρης και ας γραφει 540...παιζει να ισχυει? γιατι την βρισκω σε καλη τιμη και διπλα σε μενα? λετε να την βαλω ? |
κοιτα πιο κατω πως μπορει μια μπαταρια μεσα σε 1 λεπτο να φουσκωσει σε επιδοσεις αν αλλαξεις την μοναδα μετρησεις
http://prntscr.com/f8nt6h
εχεις δει κανεναν να βγαζει 390 αλογα αμαξι και να λεει πως ειναι 300?Μονο ποντικαρας κοντρακιας το κανει αυτο
Το τι σε περασε ο γειτονας κοντα σου περιτο να στο πω
Αλλα παντα ετσι γινετε παρακατω βρισκεις παντα σωστοτερο κ καλυτερο ανθρωπο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 00:59:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι οκ μπορει να με δουλεψε στο οτι δειχνει παραπανω η μετρηση...αλλά και 540 να ειναι οπως γραφει πανω, παλι δεν νομιζω να εχει θεμα το αμαξι..εδω σε προηγουμενες σελιδες ειδα οτι αλλοι φορουσαν 450 αμπερ μπαταριες και τους εβγαλε και χαλαρα δυο και βαλε χρονια...τωρα αν αυτη βγαλει 3 αντι για 4 που θα μου εβγαζε η 600αρα της πεζο, δεν με νοιαζει και τοσο ο 1 χρονος...δεν διαφωνω σε αυτο που λες δηλαδη. αλλά με 540 δεν νομιζω να εχω θεμα (οπως ειπα ειδα να φορανε στις προηγουμενες σελιδες ακομα μικροτερες 450 αρες).... τωρα αν κρατησει 3 χρονια αντι για 4 μικρο το κακο...καλα να μαστε...εμενα με ενοιζε μονο μην εχει θεμα το αμαξι, αλλα αφου δεν παιζει τοσο ρολο και το σηκωνει, το αν χαλασει η μπαταρια ενα χρονο νωριτερα δεν με νοιαζει τοσο. εφοσον μου βγαινει και 20 ευρω φθηνοτερα κιολας. δεν πιστευω να υπαρχει θεμα με την 540 οποτε θα παει γιαυτη και ο Θεος βοηθος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 13:04:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λες το εργοστάσιο να βάζει για πλάκα 640 Α εκκίνησης ? Μάλλον οχι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 16:42:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μολις τωρα γυρισα πηγα 5 η ωρα να την αλλαξω... λοιπον εβαλα μια 62ah και 540 ψυχρης η οποια μετρηθηκε μπροστα μου και εβγαζε στο μετρητη 730 αμπερ ψυχρης. (η δικια μου η παλια εντομεταξυ στην ιδια μετρηση εβγαζε 130 ηταν ψοφια.. τωρα και 540 να ειναι και να με δουλεψε που δεν νομιζω γιατι στις ιδιες μοναδες μετρησης και ολα μπροστα μου βγηκε μεγαλυτερη...τωρα ο χρονος θα δειξει και ελπιζω να ναι οντως κυριλε και στην παροδο του χρονου. απο κει και περα ο χρονος θα δειξει την αντοχη....
υ.γ σε καποιες πεζο που ρωτησα με 87 ευρω βαζανε 540 ψυχρης..οποτε καθε αντιπροσωπια δεν βαζει την ιδια λογικα...ευχαριστω και παλι και αναμενουμε για να δουμε στην πορεια πως θα παει!
υ.γ2 ποσο δυσκολα εβγαινε η μπαταρια? μιση ωρα παιδευοταν και εσπρωχνε και τον εγκεφαλο λιγο οπως την τραβουσε...αλλά νταξει. παντως ζορικη απεγκατασταση της μπαταριας απο την πεζο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 17:01:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyestas έγραψε: | ποσο δυσκολα εβγαινε η μπαταρια? μιση ωρα παιδευοταν και εσπρωχνε και τον εγκεφαλο λιγο οπως την τραβουσε...αλλά νταξει. παντως ζορικη απεγκατασταση της μπαταριας απο την πεζο. | Πολυ ευκολη η τοποθετηση αρκει να βγαλεις πρωτα τον εγκεφαλο.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 17:03:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Rallyestas έγραψε: | ποσο δυσκολα εβγαινε η μπαταρια? μιση ωρα παιδευοταν και εσπρωχνε και τον εγκεφαλο λιγο οπως την τραβουσε...αλλά νταξει. παντως ζορικη απεγκατασταση της μπαταριας απο την πεζο. | Πολυ ευκολη η τοποθετηση αρκει να βγαλεις πρωτα τον εγκεφαλο. | την εβγαλε με ζορι, χωρις να βγαλει εγκεφαλο...φοβοταν ασε που και γω φοβομουν αφου δεν ηξερε. τελος καλο ολα καλα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2017, 10:51:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστω...τωρα σχετικα με τις μετρησεις...και 540 να ειναι οπως αναγραφει επανω της, δεν νομιζω να εχει θεμα το αμαξι...οποτε ολα καλα και θα δειξει ο χρονος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|