Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:56:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενας λογικος ανθρωπος που θα διαβασει οοοολα αυτα,θα καταλαβει οτι δεν μιλαμε με σοβαρο ανθρωπο...
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 13, 2010 23:57
Pugobios έγραψε: | το να το ξεκινας σαν ταριφας σε κανει και καις παραπανω να το ξερεις...στα πετρελαια βοηθαει γιατι τραβανε απο χαμηλα εμας θελει περισσοτερο γκαζι στην δευτερα μετα για να ανεβασεις στροφες... |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 14, 2010 00:11
AlienHack έγραψε: | map σενσορ ειναι οκ , λ ειναι οκ. φιλτρο οκ....
τα εχω τσεκαρει ολα.. τι μπορει να ειναι? να τα ξαναβγαλω ολα για καθαρισμα? |
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 13:36
drdino έγραψε: | Τα νερά σου πρέπει να είναι στους 90 βαθμούς (89 για την ακρίβεια) και να παίζουν εκεί γύρω. Εσένα μάλλον έχει κολλήσει ψιλοανοιχτός ο θερμοστάτης σου. Άλλαξέ τον, έχει αστείο κόστος.
Σε ρωτάω ξανά, τι λάδια φοράς; Ακόμα και αυτά επηρεάζουν την κατανάλωση.
Επίσης, την κατανάλωσή σου πώς την μετράς; |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:12
AlienHack έγραψε: |
δηλαδη λες να αλλαξω θερμοστατη? γιατι να εχει κολήσει αφου κειμενεται απο 65-90 . ισως απλα παιζει κρυο το αμαξι. .
δηλαδη απο οσο ξερεις εσυ πρεπει να εισαι 90 για να δουλεψει σωστα? στους 80 δηλαδη τι κανει φτηνει αβερτα βενζινη?
---
Καταναλωση μετραω αφου φτασει ο δεικτης σε μια συγκεκριμενη γραμμη βαζω συγκεκριμενα λιτρα μηδενιζω τα χιλιόμετρα και βλεπω ποσα θα κανω μεχρι να ξαναπεσει ο δεικτης σε αυτην την γραμμη. Δεν ειναι οτι ποιο ακριβες ΑΛΛΑ δεν εχω τριπ. Παντος γενικοτερα δουλευει. παλια δηλαδη εβλεπα 8-9 καταναλώσεις..
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:25
Pugobios έγραψε: | αν θες να κανεις σωστη μετρηση και οχι μπουρδες γεμισε το μια τερμα μεχρι να χτυπησει η αντλια του βενζινα δεν βαζεις παραπανω...κανε καμια 100αρα χιλιομετρα και ξαναγεμισε απο τον ιδιο με τον ιδιο τροπο...τοτε μονο θα δεις πραγματικα νουμερα...καντο και τα ξαναλεμε |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:31
drdino έγραψε: | Pugobios έγραψε: | αν θες να κανεις σωστη μετρηση και οχι μπουρδες γεμισε το μια τερμα μεχρι να χτυπησει η αντλια του βενζινα δεν βαζεις παραπανω...κανε καμια 100αρα χιλιομετρα και ξαναγεμισε απο τον ιδιο με τον ιδιο τροπο...τοτε μονο θα δεις πραγματικα νουμερα...καντο και τα ξαναλεμε |
Ακριβώς. Με γραμμές δείκτη δεν βγαίνει άκρη. |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 14:32
AlienHack έγραψε: |
ειναι και αυτος ενας τροπος. Αλλα θελω 100 ευρώ για να γεμισω φουλ...
Επισης αφου ο τροπος μετρησης χοντρικα δουλευε παλια με καλλες τιμες που εδινε στις καταναλώσεις δεν βλεπω λογο τωρα ξαφνικα να εχουν ανεβει τοσο..
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:56:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπομονη βεβαια γιατι ακολουθουν και αλλα "μαργαριταρια" του ταγαροβλαχου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:58:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | κατσε ρε νικο τι εννοεις κανονικο?
οταν εχεις ενα μοτερ 20αλογα κανονικα πανω απο δικο σου δε μπορει να καιει το ιδιο. ενα κατι τις θα το τσιμπησει συν ζαντες που κοβουν ΑΠΕΙΡΑ στη καταναλλωση. |
Εννοω 1,0-1,5 λιτρα πανω απο το δικο μου.
Παμε απο την αρχη.
Εγω εχω καταναλωση 8 λιτρα /100χλμ
Ακομα και οταν εστρωσε ο μαπ του αλεξ σε μενα ημουν καπου στο 9,5..
Οι λογικες καταναλωσεις που θα επρεπε να ειχε ο αλεξ ειναι 10λιτρα/100 αφου εγω εχω 8λιτρα.(ελεω ζαντων και 10 αλογων πανω)
Οποτε δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο τρελες οι καταναλωσεις του και του το εχω πει.Ισως λιγο τσιμπημενες αλλα οχι και αμαν το προβλημα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:02:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο επιπεδο που ειναι και με τα εκκεντρα που δεν ειναι τιποτα τερατα δεν ειναι και φυσιολογικο να εχει τεραστιες διαφορες...επισης μη συγκρινεις με το δικο σου...μπορει εμφανισιακα να ειναι ιδια αλλα σαν οδηγοι δεν εχετε καμια σχεση...9-9.5 ειναι καλη καταναλωση για μεσα στην πολη με τα σπεκς του
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:02:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | κατσε ρε νικο τι εννοεις κανονικο?
οταν εχεις ενα μοτερ 20αλογα κανονικα πανω απο δικο σου δε μπορει να καιει το ιδιο. ενα κατι τις θα το τσιμπησει συν ζαντες που κοβουν ΑΠΕΙΡΑ στη καταναλλωση. |
ΠΟΟΟΣΣΑΑΑΑΑΑΑ??? αχαχαχχα
στην τελευταια δυναμομετρηση ειμαι 5 πανω απο τον νικο...αχαχαχ
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:03:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στον δρομο ομως 15...θα συνεχισεις για πολυ με την δυναμομετρηση?
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:09:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 21, 2010 21:45
AlienHack έγραψε: | Αλάχθηκε θερμοστατης και αισθητηρας θερμοκρασιας..
ολα δουλευουν ρολοι τωρα, οι θερμοκρασιες ειναι απο 80+ μεχρι 100C
μου φαινονται υψηλες καθοτι εδω και μηνες δουλευα με 60-80+ C και ειχα συνηθισει να τις βλεπω στο καντραν
αλλα αφου σε αυτες πρεπει να δουλευει το μοτερ
αποσο φαινεται ειχε κολήσει ανοιχτός ο θερμοστατης...
Χιλια thanks στον DR |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 28, 2010 15:39
AlienHack έγραψε: | οκ εχει κλεισει η κατανάλωση πια απο 9,3-10,2 λ/100χλμ...
Που οπως λεει και ο Νικοσ206cc ειναι λογικη για εκεντρα και 17αρες.. χωρις προγραμμα
|
Καραγκιοζης mode on
Εδω γελαμε...
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 29, 2010 17:39
AlienHack έγραψε: | ΑΜα ηξερες τι τιτιζης ειμαι με την συντηρηση του τουτου θα ηξερες. |
Καραγκιοζης mode off
και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να ψαξω να βρω τα post που του εχουμε πει για ελεγχο σε συστημα τροφοδοσιας γενικοτερα και ολα οσα εχει ακουσει κατα καιρους.
Αλλα δυστυχως αμα εισαι καραγκιοζης και ασχετος,επειδη εχεις παραισθησεις και νομιζεις οτι ολοι σε κοροιδευουν και συνομοτουν εναντιον σου,εσυ πας και αγοραζεις ενα OBD II διαγνωστικο για να γινεις ο μαγκας του χωριου,ασχετα αν δεν ξερεις την τυφλα σου απο μηχανολογια.
Επειδη ομως δεν ειναι δυνατον να ξαναγυρισουμε στα καρμπυρατερ για να ησυχασει ο κοσμος απο τετοιους ξερολες που τα καβουρια στις τσεπες ειναι μεγαλυτερα και απο Boeing 747,αντε αγορι μου καλο με το ELM σου και τις high tech εξυπναδες σου να λυσεις το προβλημα σου,μπας και ηρεμησουμε και οι υπολοιποι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:16:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pugobios έγραψε: | στο επιπεδο που ειναι και με τα εκκεντρα που δεν ειναι τιποτα τερατα δεν ειναι και φυσιολογικο να εχει τεραστιες διαφορες...επισης μη συγκρινεις με το δικο σου...μπορει εμφανισιακα να ειναι ιδια αλλα σαν οδηγοι δεν εχετε καμια σχεση...9-9.5 ειναι καλη καταναλωση για μεσα στην πολη με τα σπεκς του |
Νικοσ εχει μεση καταναλωση 8-8,5 . εγω 10-10,5
2 λιτρα παραπανω δεν το βρισκω τοσο λογικο..
και θα το εβρισκα αλλα μετα απο σβησημο του σφαλματος 0172 μεχρι αυτο να ξαναεμφανιστει (και με την αλαγη του μαπ ο οποιος εριξε την καταναλωση κατα 0,5λ) η καταναλωση μου πεφτει στα 8,7-9λ/100!! και οχι με οδηγηση χαλαριιι , με νορμαλ και κανα αποτομο πατηματακι σε καμια στροφη στον περιφερειακο..
δηλαδη οταν το αμαξι δουλευει σωστα πετυχαινει καταναλωσεις καλες... και μετα τσουπ το σφαλμα στον εγκεφαλο και 10,5λ/100....
γιαυτο πιστευω οτι οταν βρω το προβλημα με το γαμημενο error 0172 θα πεσει στο 9 η καταναλωση μου που θα ειμαι και ευχαριστημενος..
@volvos αυτο με την καλωδιοση του μαπ το φοβαμαι και αυριο θα παω να το δω... ο Προφυτης εχει διαγνωστικο?
παρειγγειλα και καινουριο λ να αλλαξω και αυτον... στο τελος μια αντλια θα μου λειπει και ολο τα περιφρειακα θα ειναι καινουρια... 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:28:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: |
Αλλα δυστυχως αμα εισαι καραγκιοζης και ασχετος,επειδη εχεις παραισθησεις και νομιζεις οτι ολοι σε κοροιδευουν και συνομοτουν εναντιον σου,εσυ πας και αγοραζεις ενα OBD II διαγνωστικο για να γινεις ο μαγκας του χωριου,ασχετα αν δεν ξερεις την τυφλα σου απο μηχανολογια.
Επειδη ομως δεν ειναι δυνατον να ξαναγυρισουμε στα καρμπυρατερ για να ησυχασει ο κοσμος απο τετοιους ξερολες που τα καβουρια στις τσεπες ειναι μεγαλυτερα και απο Boeing 747,αντε αγορι μου καλο με το ELM σου και τις high tech εξυπναδες σου να λυσεις το προβλημα σου,μπας και ηρεμησουμε και οι υπολοιποι... |
καραγκιοζης και ξερολας εισαι.. εχω ενα προβλημα στο αμαξι και προσπαθω να το λυσω αλλαζοντας πραγματα και πληρονωντας γιαυτα. ποσο χαρουμενος θελεις να ειμαι ? επισης το αμαξ ειναι πια 10 χρονων και εχει αρχισει να βγαζει φθορες μη εμφανεις σε περιφερειακα...
μαπ, λ , αντλια? θερμοστατης? σενσορας θερμοκρασιας λαδιων? , μεχρι και τα αμορτισερακια του πορτ μπαγκαζ χαλασανε και τα αλαξα.. συνεχεια χωνω λεφτα και οχι επειδη δεν ξερω ή ειμαι άπλας αλλα ενα αμαξι δεκαετιας αρχιζει να βγαζει..
ουτε εχω παρεσθησεις αγορι μου και βλεπω συνομοσιες εναντιων μου. Το μονο που ειπα ειναι οτι απο το στωμα σου βγαινουν μονο κακιες, προσβολες , υπεροπτια και χλευασμος πρως τους αλους.. και δεν το κανεις μονο πρως τα εμενα γενικα ειναι το στυλακι σου ετσι και μαγκια σου. εγω δεν ειμαι οι γονεις σου για να σου βαλω μυαλο. απλος οταν μου την μπαινεις αγρια χωρις λογο σου απανταω δεν κανω την παπια γιαυτο και μαλακιζομαστε σαν τα κοκορακια εδω μεσα χωρις πραγματικα να βλεπω τον λογο. Ακουω πολλα απο αυτα που λες και προσπαθω να ακολουθω τις συμβουλες σου οταν τις βρισκω λογικες , οταν παλι οχι τις ψαχνω και λιγο μονος μου. αυτο θα εκανε καθε λογικο ελευθερα σκεπτομενο ον. εσενα αυτο σε πειραζει αποσο φαινεται γιατι θελεις να μιλας σαν παντογνωστης και ολοι να κανουμε αυτο που ειπες γιατι νομιζεις οτι ειναι το σωστο..
και για του λογου το αληθες... Οποιος βρει ποστ του Pughell του τελευταιου χρονου που να λεει μεσα "δεν ξερω" ή "σορυ εκανα λαθος" κερδιζει 10 ευρω απο μενα...
*εξαιρειτε ενα ποστ που εκανε πριν 2 λεπτα που λεει
"Sorry,νομιζα οτι το εγραψα και αυτο.
Εννοειται οτι χωρις εισαγωγη δεν πας 145... "
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:47:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | παρειγγειλα και καινουριο λ να αλλαξω και αυτον... | Εγώ στο είπα από την πρώτη στιγμή κι όλας που επαναλήφθηκε το σφάλμα
ΑΝ αντί να γράφεις όλη την ώρα εδώ μέσα, έπαιρνες τον κωλάρα για ένα καφέ από κοντά για ένα γαμημένο 2ωρο, θα είχατε πει τα 10πλάσια πράγματα, χωρίς να δίνει λόγο ο κανένας σας εδώ μέσα και χωρίς να δίνετε τροφή για σχόλια.
Αλλά αυτό το κωλοΐντερνετ, πιο μακρυά μας φέρνει παρά πιο κοντά τελικά 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:52:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | AlienHack έγραψε: | παρειγγειλα και καινουριο λ να αλλαξω και αυτον... | Εγώ στο είπα από την πρώτη στιγμή κι όλας που επαναλήφθηκε το σφάλμα [/size] |
οντως το ειπες αλλα ο λ εχει ηδη 3 βδομαδες που παραγγειλθηκε.. ειναι απο τις αποστολες του εβαυ που ερχοντε φεεετταααα...
Steve έγραψε: |
ΑΝ αντί να γράφεις όλη την ώρα εδώ μέσα, έπαιρνες τον κωλάρα για ένα καφέ από κοντά για ένα γαμημένο 2ωρο, θα είχατε πει τα 10πλάσια πράγματα, χωρίς να δίνει λόγο ο κανένας σας εδώ μέσα και χωρίς να δίνετε τροφή για σχόλια.
Αλλά αυτό το κωλοΐντερνετ, πιο μακρυά μας φέρνει παρά πιο κοντά τελικά  |
συμφωνω... και στα 2...
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:57:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | οντως το ειπες αλλα ο λ εχει ηδη 3 βδομαδες που παραγγειλθηκε.. ειναι απο τις αποστολες του εβαυ που ερχοντε φεεετταααα... | Πολλές φορές, όπως και στην αντλία, προκειμένου να γλιτώσεις 10-20 ευρώ, βλέπεις πόσα προβλήματα δημιουργούνται. Αρκετές φορές, είναι προτιμότερο να επιλέγεις την οδό του γνήσιου, ή του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού από τον τόπο σου, παρά από τις παπ***ές αυτές
AlienHack έγραψε: | συμφωνω... και στα 2... | Τώρα που συμφωνείς, βρες και χρόνο να το κάνεις όμως 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 16:15:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σταυρε δεν καταλαβες...
Οταν γραφτηκε ο μαλακoπιτουρας στο club,δεν τον αντιμετωπιζαμε ετσι παρα το γεγονος οτι το αξιζε.
Στην πορεια βεβαια εδειξε οτι το αξιζει και με το παραπανω οποτε καλα να παθει για να μαθει...
Πριν 1 χρονο θα αγοραζε SLK και φετος δεν γεμιζε το ρεζερβουαρ για να μην μεινει με 10Ε για το Σ/Κ.
Μετα εγω ειμαι ο κακος και ο ξερολας...Δεν πειραζει.
Παντα θυμαμαι τον Σταυρο(Kane) σε τετοιες περιπτωσεις...Κοροιδα πληρωστε για να μαθετε!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 16:23:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
axaxaxaxaxa
TO EIXA ΞΕΧΑΣΕΙ
ΑΖΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
SLK ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΡΕΣΠΕΚΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 16:48:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: |
Αλλά αυτό το κωλοΐντερνετ, πιο μακρυά μας φέρνει παρά πιο κοντά τελικά |
+10000000000
Πατε για ενα καφε και οτι προκυψει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|