PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206...Μύθος ή πραγματικότητα ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 19:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρε Νίκο είσαι Άρχοντας!!!!

Καλά του έκανες, άκου εκεί, πήγε να σε περάσει, καλά το αυτοκόλητο SUPER 1600 που έχεις πίσω δεν το είδε, που πας ρε καραμήτροοοοοοοοοο Laughing Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 07:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206Tomcat έγραψε:
Τι λε ρε αρχοντα S-turbo??? Βασικά χωρίς να θέλω να σε ρίξω το κόβω για το 146 hp και όχι το καινούργιο με τα 180Ηp!!!Ότι και να ΄ναι είναι IMPREZA!!!Kαλά του κανες του αλήτη!

Μα και εγώ για το 146άρι μιλώ....άλλωστε δεν ήταν αυτό που κυκλοφορεί τώρα το τελευταίο με τα αμυγδαλωτά φώτα αλλά το προηγούμενο...κλασικό μπλε σκούρο με χρυσαφένιες ζάντες χωρίς φώτα ομίζλης αλλά με δύο τεράστια ανοίγματα μπροστά στο σπόιλερ....
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 09:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε vini,δεν του έδινες και μια καρτούλα μπας και αλλάξει γνώμη και πετάξει το ρημάδι του?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 11:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά είμαι στα φανάρια του Δαφνί, πρίν την μεγάλη ευθεία προς Σκαραμαγκά! Όπως πλησιάζω το φανάρι βλέπω 2 vts να αμολάνε ξερογκαζιές, ο ένας στον άλλο Shocked Shocked

Πορώνομαι και πηγένω δίπλα τους (για την ακρίβεια έκατσα μισό αμάξι ποιο πίσω για να κάνω εντύπωση όταν θα τους πέρναγα Laughing ).

Βλέπω στο vts που ήταν δίπλα μου μπαρόμετρο !! Όπα λέω το τουρμπίδι, για να μην τα πολυλογώ ανάβει το πράσινο και ξεχινόμαστε!!!! Ο διπλανός μου πετάχτηκε πρώτος, με το 2ο vts να τον ακολουθεί 1 αμάξι πίσω και με εμένα να αγκομαχώ να ακολουθήσω τον 2ο!!!!!!!!

Το πρώτο χάθηκε 5-7 αμάξια, το δεύτερο το είχα 1-1,5 αμάξι μπροστά μου μέχρι τα 170, όοπυ μου άναψε αλαρμ και σταματήσαμε!!

Μετά από συζήτηση (τα παιδιά ήταν φίλοι), ο νικητής της κόντρας είχε : Σκούπα - Εξάτμιση (χταπόδι - μεσαίο - τελικό) & Πρόγραμμα, ο 2ος είχε : Σκούπα- Εξάτμιση (μεσαίο-τελικό) και εγώ 3ος με μόνο τελικό Crying or Very sad

Νομίζω, το ίδιο μου είπαν και τα παιδιά, ότι για μαμά τα πήγα καλά, άμα είχα πιο ελέυθερο μεσαίο και σκούπα, το 2ο το έπαιζα στα ίσα (και μπορεί να τον τσαγιαζα κι όλας Wink ).

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 11:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Παιδιά είμαι στα φανάρια του Δαφνί, πρίν την μεγάλη ευθεία προς Σκαραμαγκά! Όπως πλησιάζω το φανάρι βλέπω 2 vts να αμολάνε ξερογκαζιές, ο ένας στον άλλο Shocked Shocked

Πορώνομαι και πηγένω δίπλα τους (για την ακρίβεια έκατσα μισό αμάξι ποιο πίσω για να κάνω εντύπωση όταν θα τους πέρναγα Laughing ).

Βλέπω στο vts που ήταν δίπλα μου μπαρόμετρο !! Όπα λέω το τουρμπίδι, για να μην τα πολυλογώ ανάβει το πράσινο και ξεχινόμαστε!!!! Ο διπλανός μου πετάχτηκε πρώτος, με το 2ο vts να τον ακολουθεί 1 αμάξι πίσω και με εμένα να αγκομαχώ να ακολουθήσω τον 2ο!!!!!!!!

Το πρώτο χάθηκε 5-7 αμάξια, το δεύτερο το είχα 1-1,5 αμάξι μπροστά μου μέχρι τα 170, όοπυ μου άναψε αλαρμ και σταματήσαμε!!

Μετά από συζήτηση (τα παιδιά ήταν φίλοι), ο νικητής της κόντρας είχε : Σκούπα - Εξάτμιση (χταπόδι - μεσαίο - τελικό) & Πρόγραμμα, ο 2ος είχε : Σκούπα- Εξάτμιση (μεσαίο-τελικό) και εγώ 3ος με μόνο τελικό Crying or Very sad

Νομίζω, το ίδιο μου είπαν και τα παιδιά, ότι για μαμά τα πήγα καλά, άμα είχα πιο ελέυθερο μεσαίο και σκούπα, το 2ο το έπαιζα στα ίσα (και μπορεί να τον τσαγιαζα κι όλας Wink ).

Μόνο καλά????????
Είσαι κορυφαίος....
Αλλωστε τα έχουμε ξαναπεί νομίζω ότι τα μαμίσια VTS και Rallye/Gti μας περνούν στα κοντρίδια οριακά....οπότε εσύ τα'χωσες σε δύο φτιαγμένα....

Αντε να βάλεις και το σκουπίδι και κανένα προγραμμάτακι....για να μην στην λέει κανείς μετά.... α! πέτα και το μεσαίο καζάνι.... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Οκτ 2002, 02:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδατε όμως δουλειά που κάνει το χταπόδι; Μεγάλη διαφορά! Κρίμα που δεν μπορούμε να βάλουμε χταπόδι κι εμείς (ακόμη!). Crying or Very sad

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Οκτ 2002, 07:50:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Είδατε όμως δουλειά που κάνει το χταπόδι; Μεγάλη διαφορά! Κρίμα που δεν μπορούμε να βάλουμε χταπόδι κι εμείς (ακόμη!). Crying or Very sad

Ενώ τα υπόλοιπα μπορούμε!!!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
μπου!!χα!!χα!!χα!!χα!!χα!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Πάντως είναι φοβερό! Οτι βελτίωση να πάμε να κάνουμε στο 206 πάντα υπάρχει και ένα "αλλά" μπροστά!!!

Είμαστε εδώ 7 μήνες, ψαχνόμαστε και ακόμη ΔΕΝ έχουμε εντοπίσει τουλάχιστον μία αξιόπιστη βελτιωτική λύση....όλο στο "περίμενε" είμαστε...

Πίκρα.... Sad Sad Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2002, 02:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Πίκρα.... Sad Sad Sad Sad Sad

Πολύ Πίκρα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
zuper206 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI

Ένταξη: 30 Απρ 2002
Τόπος: Nea Smirni, Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 11:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

<<<< SORRY GIA TA GREEGLISH ALLA EIMAI SE UNIX SYSTEM KAI DEN EXW ELLHNIKO KEYBOARD >>>>

Einai polh omorfo to synaisthma tis ikanopouhsh otan kontraresai me kapoion
kai ton afhneis pisw sou na se blepei na xanesai....

Bebaia mporei na symbei kai to antitheto kai na kathesai na skeftesai ti epipleon beltiwseis mporeis na kaneis......

Exetai omws skeftei kai ta aprosmena........
PX. Autos pou kontrareis na einai kanenas baltos apo thn asthnomia.......kai sta epomena 500 metra na se exoun stamathsei kai na klais to diplwma sou.
(Exei symbei se enan filo mou)

Emena auto pou mou synebh oxi me to 206 alla me to prohgoumeno autokinhto (suzuki swift ) htan na pesw panw se ena kraspedo kata thn diarkei mias "anametrisis" me apotelesma na ntelaparo kai na mazeuoun to amaji sparalia apo ton dromo (euthxws oxi emena). Htan mia nyxta prin fygw gia tis diakopes pou sxediaza gia ena xrono...

Den mporw na sas perigrapsw ta synaisthmata mou....Parakalousa na anoixei h gh na me katapiei.

Apo tote terma oi kontres . Otan erxetai kapoios kai kola apo pisw mou ton afhnw na me perasei kai as me leei kota... Embarassed
Ante se kana fanari kai gia liga metra na kontraristw....alla den mporw na synexisw, osi empistosini na exw se emena kai to amaxi mou.

Den mporw omws na antistathw ston peirasmo otan eimai se mia adeia ethnikh tis prwtes prwines wres.
Na akouw prodigy kai h mhxanh na mougrizei kathws to konter exei ftasei sto terma (220!!!! den jerw poso klebei)

Xairomai na diabazw gia ta katorthomata ton 206 sas alla paidia prosoxh...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 07:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν επανέρχομαι με νέες περιπέτειες Twisted evil :D

Χθές το βράδυ και καθώς γυρνούσα χαλαρός από την δουλειά (κατά τις 9 το βράδυ), βλέπω από πίσω μου ένα saxo να με πηγαίνει προφυλαχτήρες!! Παίζουμε καθ' όλη την διάρκεια που κατεβαίνω προς Ασπρόπυργο (χαλαρά όχι κάτι το φοβερό) και τον πηγαίνω σιγά σιγά πρός τα φανάρια του Ασπροπύργου, όπου και μας πιάνει κοκκινο!!!!! Η ευθεία μπροστά μας όλη άδεια (για όσους ξέρουν είναι μια μεγάλη ευθεία με 3 λορίδες, σκηνικό ονειρεμένο για κόντρα!!

Πρώτη στο σασμάν και ξερογκαζιές Twisted evil Πράσινο και φύγαμε!!!!!!!

Το 206 πετάγετε μπροστά με το saxo 1 αμάξι πίσω! 2αρα στο σασμάν, το 206 ανοίγη την διαφορά στα 2,5 αμάξια, τρίτη το σκηνικό το ίδιο, τετάρτη και βλέπω το saxo ότι με μαζεύει, μέχρι (περίπου) στα 170, όπου έφτασε στον προφυλαχτήρα μου και κόβω.

Έρχετε δίπλα μου ο τύπος και μου κάνει νόημα να σταματήσουμε! Εκεί αρχίζει το γέλιο! Τύπος: " Τι 206 είναι αυτό;"
Εγώ: " 1.6 16v"
Τύπος: " Τι του έχεις βάλει πάνω;"
Εγώ: "Μόνο τελικό έχω αλλάξει! Εσύ;"
Τύπος:" Εγώ τελικό και σκούπα! Αποκλείεται να μην του έχεις πειράξει τίποτα!!!"

Μετά απο πολύ κουβέντα κατάλαβε ότι είναι μαμά και άρχισε να μου λέει ότι παέι πολύ καλά και ότι δεν περίμενε ότι τα 206 πάνε έτσι και άλλα πολλά που με έκανε να έχω ένα χαζό χαμόγελο για την υπόλοιπη νύχτα!!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 09:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Ερώτηση: Αυτός πόσα κιλά ήταν;

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 09:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Εγώ άλλο θα ρωτούσα: ήταν vts ή όχι?

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν πάντα κάποιες ονειρικές διαδρομές που όλοι λίγο πολύ τρελενόμαστε να τις κάνουμε. Εκεί που σίγουρα καταλάβαίνεις την διαφορά αυτοκινήτου απο "αυτοκίνητο". Σίγουρα η διαδρομή που προσωπικά με εξητάρει δεν περιέχει ούτε μία ευθεία (sorry κοντράκιδες κλπ λάτρεις του sport της ευθείας). Η διαδρομή αυτή βρίσκεται 20 χλμ πριν απο την Αρτα και λέγεται Μενίδι. Το καταλαβαίνεις αμέσως γιατί γράφει "Οδηγοί μειώστε ταχύτητα, συνεχείς στροφές σε μήκος 5 χλμ". Πάντα πριν φτάσουμε στο συγκεκριμένο μέρος μειώνω ταχύτητα και αφήνω όλα τα "αυτοκίνητα" να με περάσουν... ε και μετά αρχίζει το πάρτυ. Τελευταίο θύμα που μου έχει μείνει στο μυαλό Golf Gti (ναι Τάσο το φουσκωμένο fabia) στον προφυλαχτήρα του... μέχρι που σταμάτησε προς νερού του...

Εγώ εκεί κύριοι καταλαβαίνω τι εστί αυτοκίνητο. Εκεί που οδηγός και αυτοκίνητο γίνονται ένα.

Γι αυτό ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να βγάλω απο την καρδιά μου το λιονταράκι. Γι αυτό και για τον λόγο που έγραψα στο topic των ελαστικών.

sorry εάν σας κούρασα...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Θεωρώ ότι η ερώτησή σου είναι καλοπρωαίρετη και ΜΟΝΟ γι' αυτό απαντώ!!
Ναι ήταν vts και για να μην πάρω καμιά απάντηση του τύπου: vts το 1.4 ή το 1.6, σου λέω απο τώρα ότι ήταν το vts 1.6 16v 120hp μοντέλο 2001.

Τάσο πρέπει να ήταν στα κιλά μου ή λίγο πιο ελαφρύς.

Άλλη ερώτηση;

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
teoman έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Θεωρώ ότι η ερώτησή σου είναι καλοπρωαίρετη και ΜΟΝΟ γι' αυτό απαντώ!!
Ναι ήταν vts και για να μην πάρω καμιά απάντηση του τύπου: vts το 1.4 ή το 1.6, σου λέω απο τώρα ότι ήταν το vts 1.6 16v 120hp μοντέλο 2001.

Τάσο πρέπει να ήταν στα κιλά μου ή λίγο πιο ελαφρύς.

Άλλη ερώτηση;

Φυσικά και ήταν καλοπροαίρετη και ΣΙΓΟΥΡΑ ικανοποιήθηκα από την απάντηση μιας και έχουμε το ίδιο μοντέλο... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 16:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιός είπε όμως ότι εγώ είμουν καλοπροαίρετος; Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Αγορίνα σε πειράζουμε!

Ξέρεις πόσο πολύ σε εκτιμούμε!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 16:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το saxaki χθες με πείραζε και είδες τι έπαθε Twisted evil

Το ξέρω και συγνώμη εάν είμουν υπερβολικός Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Οκτ 2002, 18:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν από λίγες ώρες γύρισα από το καθιερωμένο μηνιαίο διήμερο ταξιδάκι μου στη Λάρισα. Πλέον ξέρω καλύτερα να πηγαίνω εκεί παρά στη σχολή μου. :D Για άλλη μια φορά το λιονταράκι στάθηκε άξια στο δρόμο και έδειξε τα δόντια του όπου χρειάστηκε. Στο πήγαινε ήταν όλα νορμάλ χωρίς κάτι εξαιρετικό (οι στάνταρ προσπεράσεις στα Κάστρα κλπ), με μόνη πλάκα κανα 2 χλμ. πριν την έξοδο της Εθνικής για Λάρισα που ήμουν με 150 να μου λέει η μάνα μου "σε λίγο είναι η έξοδος". Λέω εγώ "ναι, λίγο να πιάσω τα 170 και θα μπω" Μου λέει "άντε πιάστα αλλά μην χάσουμε την στροφή". Χαχαχα!! Τα έπιασα, τα πέρασα αλλά μου τα χάλασε η ****στροφή.
Όλα τα λεφτά ήταν στην επιστροφή. Είχα πει οτι θα έκανα ένα ήρεμο ταξίδι. Βγαίνοντας στην Εθνική από την πόλη από τα δεξιά μου με προσπερνάει ένα γκρι 206 4θυρο. Ε το ακολοθούσα από κάποια απόσταση προσπερνώντας όλα τα "εμπόδια" , και για κάποια διάρκεια ήμασταν μπροστά αυτός πίσω εγώ. Σε κάποια φάση τον πλησίασα, άρχισε να το τρέχει παραπάνω αλλά κάπου στα 140 τον πέρασα και συνέχιζα ακάθεκτος. Rolling eyes Ε σκέφτηκα αφού ξεκίνησα έτσι, να το παιχνιδίσω λίγο το θέμα. Φτάνουμε στα διόδια των Τεμπών, από μακριά είχα κόψει ένα ταμείο που ενώ ήταν πράσινο κανείς δεν πήγαινε για τον λόγο ότι το ταμείο ήταν στα δεξιά! Πάω πρώτος εκεί καρφωτός ενώ στα υπόλοιπα ταμεία γινόταν ψιλοπανικός. Ε παίρνει τα ρέστα η μητέρα μου και ξεκινώ όπως πάντα αφήνοντας λάστιχο έξω από την πόρτα του για να προλάβω κάτι άλλους που προφανώς θα με έκοβαν από το παιχνίδι μου πάνω στις στροφές. Ε μπήκα στις στροφές με 70 και ξεκίνησα το παιχνίδι με 100-110 όταν κανονικά εκεί πήγαινες με 80. Έκανα λίγο παιχνίδι αλλά λίγο αργότερα πέτυχα κίνηση και έπρεπε να κόψω. Evil Τελικά ήταν μεγάλη ουρά και ο λόγος ήταν 2 νταλίκες. Αργότερα που άνοιξε ο δρόμος και πριν μπούμε στις στροφές των Κάστρων έπρεπε να περάσω τις νταλίκες. Τέρμα αριστερά (2 λωριδες συνολικά) και αρχίζουμε προσπέραση. Σε κάποια φάση είχε κολλήσει μπροστά μου (ή μάλλον είχα κολλήσει) ένα πράσινο Corsa που ήμασταν με 130. Τίποτα όμως, δεν πήγαινε δεξιά. Έτσι ε; Κι όπως είμαι με 130 κόβω το τιμόνι δεξιά βαθιά και κοφτά, έτσι που ούτε μέσα στην πόλη δεν το κάνεις. Κι όμως το αυτοκίνητο έμεινε στις γραμμές του. Η μάνα μου τα είδε επιεικώς όλα. Rolling eyes Στα δεξιά είχε και πιο μπροστά μια αργή Mercedes οπότε double trouble, ανέβασα 150 και ξαναπέρασα αριστερά. Αυτό ήταν και το πιο επικίνδυνο σημείο όλου του ταξιδιού, όμως εγώ για έναν περίεργο λόγο δεν φοβήθηκα τόσο όσο με κάτι άλλα που κάνω μέσα στην πόλη. Ίσως να ήμουν πολύ προσηλωμένος στο δρόμο ώστε να φοβηθώ. Θα μου πείτε βέβαια "130 λίγο ήταν;" Όχι αλλά ήθελα να τον περάσω γιατί θα με έκοβε στις κατηφορικές στροφές στα Κάστρα. Ήταν το stunt της ημέρας, και τώρα τελευταία τα συνηθίζω ένα την ημέρα. Cool Ε αφού την ησύχασα την μητέρα μου συνέχισα στο υπόλοιπο ταξίδι με ταχύτητες 150-170, και κανα δυο φορές έπεσα και στα 110 ασυναίσθητα. Πάντως με εξέπληξε το στήσιμο του αυτοκινήτου που άντεξε τέτοιο απότομο πέρασμα στα δεξιά και με τέτοια ταχύτητα.
Μου έλεγε η μητέρα μου κάπου στις στροφές των Κάστρων οτι την επόμενη φορά θα πάει μόνη της με λεωφορείο ή τρενο, αν είναι να κάνω τέτοια πράγματα. Της είπα οτι εντάξει, μπορεί να πας και με τρένο ή με λεωφορείο, αλλά κάτι τέτοιο θα σου συνέβαινε; Γιατί σε όλους αρέσει η ταχύτητα, όπως και το να μπαίνεις σε στροφές με 110 (με ασφάλεια πάντα), αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Πάντως τώρα πλέον το πιστεύω οτι αλλιώς αντιλαμβάνεται τον δρόμο ο οδηγός και αλλιώς ο συνοδηγός. Και αυτό από αναφορές και της μητέρας μου, που αν και έχει συνηθίσει την οδηγησή μου, ακόμη που και που τρομάζει, αλλά και από φίλους που το παίζουν γρήγοροι έχοντας πιο πολλά άλογα και κάνοντας χειρόφρενα, αλλά στις στροφές βλέπω πως κρατιούνται από την χειρολαβή της πόρτας. Αστειευόμενος λέω στη μητέρα μου "αύριο θα πάω να βάλω bucket να μην έχεις πρόβλημα να κρατιέσαι από όπου βρεις στις στροφές". Razz Εγώ της εξήγησα οτι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα καθώς με κρατάει το κάθισμα, τα χέρια μου στο τιμόνι που δεν είναι ελεύθερα, ούτε με χαλάνε οι απότομες επιταχύνσεις κλπ, γιατί εγώ οδηγώ και είμαι προετοιμασμένος γι αυτα που σκέφτομαι ή πρόκειται να κάνω. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να είμαι κι εγώ συνοδηγός σε κάποιο τρελλό σαν κι εμένα που θα πηγαίνει όπως πηγαίνω εγώ για να δω το συναίσθημα. Και να πηγαίνει έτσι οχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί του βγαίνει η ταχύτητα και η τρέλλα. Rolling eyes Είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβω το πως αντιλαμβάνονται οι συνοδηγοί μου τον τρόπο οδηγησής μου.
Πέρα από όλα αυτά να προσθέσω τα περάσματα μου με 80-90 από τα διόδια "περάστε ελεύθερα". χεχεχε!! Επίσης το πόσο καλά τραβάει η 5η μου, που νιώθεις το γκάζι ακόμη και από επιταχύνσεις από τα 130. Και ακόμη όταν ήμουν Κατερίνη στη μεσαία λωρίδα με 140 από τα αριστερά με (προς)πέρασε ένα μπλε Saxo turbo που η τουρμπίνα του δούλευε overtime. Το μόνο που πρόλαβα να δω πριν εξαφανιστεί ήταν οτι είχε λαρισαίικες πινακίδες και οτι φορούσε ακτινωτή ζάντα, και βέβαια το σφύριγμα της τουρμπίνας που ακούστηκε παρόλο τον θόρυβο του δρόμου, του μοτέρ και της μουσικής.
Και για να κλείσω μελοδικά αυτή την ακατάσχετη πολυλογία μου, και για να επιβραβεύσω όσους έχουν φτάσει να διαβάζουν ως εδώ:

Life, learning how to live my life
Learning how to pick my fights
Take my shots while I'm still burning

Goodbye to all those rainy nights
Goodbye, so long, I'm moving on

I've had enough of cryin'
Bleedin', sweatin', dyin'
Hear me when I say
Gonna live my life everyday
I'm gonna touch the sky
And I spread these wings and fly
I ain't here to play
I'm gonna live my life everyday

Hit the gas, take the wheel
I've just made myself a deal

Αφιερωμένο το Everyday από Bon Jovi, μελωδία και στίχοι, σε όλους, γρήγορους, adrenaline rush τύπους, και μη. Cool

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Οκτ 2002, 22:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Πάντως με εξέπληξε το στήσιμο του αυτοκινήτου που άντεξε τέτοιο απότομο πέρασμα στα δεξιά και με τέτοια ταχύτητα.

Για δοκιμασε να ξαναστριψεις αριστερα στα καπακια και τοτε θα καταλαβεις την επικυνδυνοτητα του εγχειρηματος καθως θα αρχισουν οι μεταφορες βαρους και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Silly

Οσο για το πως ανεβαζει χιλιομετρα η 5η ε ενταξει καλυτερα απ'την 4η μεχρι τα 170 τουλαχιστον δεν νομιζω να φορτωνει.. οποτε μετα τα 170 βαλτη για τα "ρεστα"... Ουσιαστικα το δικο μας ειναι 4speed κιβωτιο καθως η 5η δεν μπαινει σχεδον ποτε (στο δικο μου)... Εγω 5η μονο μετα τα 165..

Τωρα αυτο που λες για οδηγο-συνοδηγο, παιζει τεραστιο ρολο το πως βλεπεις τα πραγματα καθως και η δυναμη των επιταχυνσεων καθως σε στροφιλικια γυρω στα 140-160 χιλιομετρα μαυρη ασφαλτο με αμαξι τουλαχιστον 120 αλογα (το πιαααααασατε το υπονουμενο εεεε?) εγω χρειαζομουν με το δεξι να πιανω το χερουλι στο ταβανι και με το αριστερο χερι τη βαση του καθισματος του οδηγου.... !!! Ο οδηγος εχει φυσικα το τιμονι, αλλα και ενα αγωνιστικο bucket θα βελτιωνε πολυ την κατασταση...Δεν κουνιεσαι βημα εκει μεσα.. Θεεικο! Απλα δεν μπορεις να δεις τοσο ευκολα μπρος τα πισω.. εχει δηλαδη αυτο το πρακτικο προβλημα.. Επισης πρεπει να ξηλωθει το πισω καθισμα για να μπουν οι ζωνες του..

Και συνεχιζω στο ιδιο κλιμα...

Metallica
Fuel

Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire

Turn on, I see red
Adrenaline crash and crash my head
Nitro junkie, paint me dead
And I see red

one hundred plus through black and white
War horse
War head
Fuck 'em, man
White knuckle tight
Through black and white

Oh, on I burn
Fuel is pumping engines
Burning hard
Loose and clean

Oh, and on I burn
Churning my direction
Quench my thirst with gasoline

So gimme fuel
Gimme fire

Turn on beyond the bone
Swallow future, spit out home
Burn your face upon the chrome

Take the corner, join the crash
Headlights
Headlines
Another junkie lives too fast

Yeah
Lives way too fast, fast, fast, fast, fast

Oh, on I burn
Fuel is pumping engines
Burning hard, loose and clean

Oh, and on I burn
Turning my direction

So gimme fuel
Gimme fire

Oh
Gimme fuel
Gimme fire
My desire

Oh, on I burn
Fuel is pumping engines
Burning hard, loose and clean

On I burn
Churning my direction

Gimme fuel
Gimme fire

On I burn
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 00:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο παίχτης! Cool

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 9 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης