PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βενζίνες & Shell V-Power Racing 99+
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 11:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry που δεν διαβασα όλα τα ποστ αλλα είναι κάμποσα

τα οκτάνια έχουν σημασία μόνο για την αντίσταση στην προανάφλεξη και θέλουμε περισσότερα αν ο λόγος συμπίεσησης είναι πάνω από 10.5

με 106 ραλλυ δεν παρατήρησα αξιοσημείωτες διαφορές με περισσότερα οκτάνια (δεν εχω πειράξει τίποτα στον κινητήρα)

η vpower έχει και πρόσθετο που κάνει καθαρισμό. εκεί παρατήρησα κάποια οικονομία - περίπου όση η διαφορά στην τιμή , και κάποια αύξηση απόδοσης (+5 κμ τελικής) αλλά προσοχή!
τα καθαριστικά που έχει στεγνώνουν τις βαλβίδες και με συνεχή χρήση μπορεί να πάρεις τον κινητήρα στο χέρι. αυτό το διάβασα στο tfrc από κάποιον που λέει ότι το έψαξε πολύ

το κύριο πρόβλημα είναι η νοθεία.

Σίγουρα είχε βγει πρώτη η ελινοιλ? εγώ είχα δει διαφήμιση της avin που αναφερόταν σ αυτή την έρευνα κι έλεγε ότι αυτή βγήκε πρώτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 15:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εβαλα σημερα αναγκαστικα αμολυβδη απλη απο ΕΚΟ η οποια ειναι δυσευρετη στην Παλια Κοκκινια και μαλιστα δεν ειχε super αμολυβδη.
οχι οτι τελειωσε αλλα δεν εφερνε καν!!!
Ξεπεσα στην αμολυβδη λογω του οτι ηθελα να κανω οικονομια (11 λεπτα διαφορα -> ΒΡ 86λεπτα ΕΚΟ 75 λεπτα) αλλα δεν ηξερα οτι η ΕΚΟ θα ηταν στεγνη απο super αμολυβδη!!!
Τελος παντων την πατησα και εβαλα (ευτυχως λιγη) απλη.!
η διαφορα φανηκε αμεσως, το αυτοκινητο δεν τραβαει οπως αλλες φορες που εβαζα φρεσκια βενζινη. δεν ειναι κατι χειροπιαστο αλλα ο οδηγος καταλαβαινει τη διαφορα...
Αντε να δω που θα βρω ΕΚΟ που να φερνει super aμολυβδη...
και ελεω πολεμου στο ΙΡΑΚ βλεπω να φτανει η βενζινη 0.90-0.95 Ε !!!
ηδη η ΒΡ superplus ->0.86

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 13:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως εγω εδω και 2 χρονια σχεδον βαζω σε 2 πρατηρια βενζινη και ειμαι πληρως ευχαριστημενος σε ολα και στην τιμη που ειναι και η χαμηλοτερη (μεχρι της 14 γεναρη που ημουνα ελλαδα η super plus ειχε 0,72 και στα 2)1.στην πετρου ραλι μετα το ποταμι για αθηνα στην ετεκα (περναω σχεδον καθε βραδυ και διανυκτερευει)
2.στην αγιας παρασκευης (χαλανδριου) οπως ανεβαινουμε για την πλατεια της αγιας παρασκευης στην Ελιν.
τελος κατι που μου ειχε πει φιλος βενζινας.οταν ειναι βυτιο μεσα σε πρατηριο ποτε δεν βαζουμε βενζινη απο εκει για κανα δυο μερες (αν το δουμε) γιατι οτι εχουν οι δεξαμενες σε καταλοιπα,βρωμια κτλ ανακατευεται και σηκωνεται πανω με αποτελεσμα να καταληγει στο ρεζερβουαρ μας.περιμενουμε να κατσουν ολα παλι στον πατο με λιγα λογια Puke left Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 20:29:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελος κατι που μου ειχε πει φιλος βενζινας.οταν ειναι βυτιο μεσα σε πρατηριο ποτε δεν βαζουμε βενζινη απο εκει για κανα δυο μερες (αν το δουμε) γιατι οτι εχουν οι δεξαμενες σε καταλοιπα,βρωμια κτλ ανακατευεται και σηκωνεται πανω με αποτελεσμα να καταληγει στο ρεζερβουαρ μας.περιμενουμε να κατσουν ολα παλι στον πατο με λιγα λογια Puke left Thumb right[/quote]
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε αν βάζουμε βενζίνη από πρατήριο με μεγάλη κίνηση το οποίο παραλαμβάνει κάθε 2 μέρες;Αλλάζουμε βενζινάδικο;Δεν διαφωνώ μαζί σου,αλλά 2 μέρες μου φαίνονται πολλές.. Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2003, 23:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ ξέρω ότι δεν πρέπει να βάζουμε αμέσως βενζίνη και να περιμένουμε, αλλά 2 ώρες, όχι 2 μέρες! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 02:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εχετε δικιο.ηταν σχημα λογου το κανα δυο μερες.αλλα ο συγκεκριμενος βενζινας με συμβουλεψε οταν βλεπω βυτιο να φευγω απο το βενζιναδικο.τωρα το ποσο κανει σε χρονο ειναι δυσκολο να υπολογισεις.και εξαλλου αν πας και ειναι αδειες οι δεξαμενες παλι τα κατακαθια δεν θα ρουφιξει η αντλια?ειναι να μην σου τυχει η να εχεις φιλο βενζινα που να εμπιστευεσαι.και αυτος ρε γα**το εχει βενζιναδικο στο εξοχικο μου Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 10:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
παιδια εχετε δικιο.ηταν σχημα λογου το κανα δυο μερες.αλλα ο συγκεκριμενος βενζινας με συμβουλεψε οταν βλεπω βυτιο να φευγω απο το βενζιναδικο.τωρα το ποσο κανει σε χρονο ειναι δυσκολο να υπολογισεις.και εξαλλου αν πας και ειναι αδειες οι δεξαμενες παλι τα κατακαθια δεν θα ρουφιξει η αντλια?ειναι να μην σου τυχει η να εχεις φιλο βενζινα που να εμπιστευεσαι.και αυτος ρε γα**το εχει βενζιναδικο στο εξοχικο μου Crying or Very sad

Ο χρόνος που χρειάζεται για να κάτσουν τα κατακάθια κάτω είναι μισή ώρα. Αυτό μου το είπε φίλος Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος εταιρίας που κάνει σέρβις στις αντλίες των πρατηρίων. Wink

Οπότε σίγουρα με το που βλέπεις το βυτιοφόρο δεν μπαίνεις για ανεφοδιασμό (άσε που κανονικά κλείνει το πρατήριο). Μπορείς να βάλεις όμως βενζίνη στο γυρισμό από τη δουλειά. Wink

Επίσης, το είχα πει παλιότερα, το ξαναλέω τώρα. Ποτέ δεν βάζουμε βενζίνη μεσημεριανές και απογευματινές ώρες το καλοκαίρι. Ο λόγος απλός. Η βενζίνη με τη θερμότητα (θερμοκρασία) ζεσταίνεται, και όταν ζεσταίνεται διογκώνεται. Προσοχή, μεγαλώνει ο όγκος της, όχι η ποσότητα, σε αναλογία 4/100. Με άλλα λόγια, ζεστή βενζίνη 100 λίτρων θα παρουσιάζεται να είναι 104 λίτρα, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι μόνο 100! Υποθέτουμε λοιπόν ότι πας να βάλεις βενζίνη εκείνη την ώρα. Βάζεις, βάζεις, σου δείχνει η αντλία ότι έβαλες 104 λίτρα, πληρώνεις για 104 λίτρα, αλλά στην πραγματικότητα έχεις βάλει μόνο 100! Shocked Γι'αυτό και το καλύτερο είναι να βάζουμε βενζίνη τις πρώτες πρωινές ώρες την καλοκαιρινή περίοδο. Wink

Θα μου πεις, καλά, ζεσταίνεται η δεξαμενή κάτω από τη γη; Αμ ζεσταίνεται, η άτιμη! Σκεφθείτε ότι το καλοκαίρι ο ήλιος καίει το τσιμέντο που καλύπτει τη δεξαμενή για τουλάχιστον 8 ώρες.

Κάντε το εξής πείραμα : Μόλις γυρίσετε το βράδυ σπίτι σας, είτε από τη δουλειά είτε από βόλτα, κοιτάξτε προσεκτικά με ακρίβεια χιλιοστού πού ακριβώς βλέπει ο δείκτης της βενζίνης σας. Το επόμενο πρωί που θα βάλετε μπρος, κοιτάξτε και πάλι το δείκτη. Αν η βόλτα του προηγούμενου βραδιού ήταν αρκετούτσικη, ώστε η βενζίνη στο τεπόζιτό σας να έχει ανακουνηθεί αρκετές φορές και έτσι να έχει ζεσταθεί (άρα διογκωθεί), τότε θα δείτε το δείκτη της βενζίνης 1-2 χιλιοστά πιο κάτω. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
XS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4lt (not mine lolz!)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 11:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή αν φουλάρουμε βενζίνη το καλοκαίρι πολύ πρωί, το μεσημέρι το ντεπόζιτο θα ξεχειλίσει; Confused

Μήπως το 4% είναι μεγάλο νούμερο; Για τι διαφορά θερμοκρασίας μιλάμε;
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 13:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XS έγραψε:
Δηλαδή αν φουλάρουμε βενζίνη το καλοκαίρι πολύ πρωί, το μεσημέρι το ντεπόζιτο θα ξεχειλίσει; Confused

Μήπως το 4% είναι μεγάλο νούμερο; Για τι διαφορά θερμοκρασίας μιλάμε;

Πιθανότατα ναι! Γι'αυτό και το εγχειρίδιο γράφει να μην βάζουμε άλλη βενζίνη μετά τα δυο κλικ της αντλίας. Wink Για να υπάρχει εξτρά χώρος για αυτό το φαινόμενο. Wink

Για τη διαφορά θερμοκρασίας δεν θυμάμαι, αλλά θυμάμαι ότι το νούμερο είναι μικρό.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 16:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool Αυτό το έχω προσέξει κι εγώ Exclamation Πολλές φορές το καλοκαίρι όταν παίρνω το αυτοκίνητο το πρωί, η στάθμη της βενζίνης είναι πιο χαμηλή απ το βράδι που το παρκάρισα Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 16:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 i love you έγραψε:
Cool Cool Αυτό το έχω προσέξει κι εγώ Exclamation Πολλές φορές το καλοκαίρι όταν παίρνω το αυτοκίνητο το πρωί, η στάθμη της βενζίνης είναι πιο χαμηλή απ το βράδι που το παρκάρισα Cool Cool

μηπως το αμαξι το παιρνει κανενας υπνοβατης και παει τσαρκες τη νυχτα ;;;
για κοιταξε το !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Φεβ 2003, 17:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Μπάαα δε το νομίζω Exclamation Exclamation Shocked να δείς τι κάνω μπάς και σου δώσω ιδέες Arrow Arrow Arrow Πρώτα κλειδώνω το τιμόνι,μετά το ξανακλειδώνω με λουκέτο, λύνω τον Δία και τον Όσκαρ(Γερμανικοί ποιμενικοί) και τέλος βάζω μια ταμπέλα πάνω στο παρμπρίζ που έφτιαξα στον υπολογιστή και την πλαστικοποίησα και η οποία λέει:Μόνο 1.1 κυβικά Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

Ένταξη: 10 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 12:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 i love you έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Μπάαα δε το νομίζω Exclamation Exclamation Shocked να δείς τι κάνω μπάς και σου δώσω ιδέες Arrow Arrow Arrow και τέλος βάζω μια ταμπέλα πάνω στο παρμπρίζ που έφτιαξα στον υπολογιστή και την πλαστικοποίησα και η οποία λέει:Μόνο 1.1 κυβικά Cool Cool Cool

oxi kai 1.1 kybika!!! thlekateyuynomeno exeis?!!! 1.1 litra!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 23:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XASOS έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Μπάαα δε το νομίζω Exclamation Exclamation Shocked να δείς τι κάνω μπάς και σου δώσω ιδέες Arrow Arrow Arrow και τέλος βάζω μια ταμπέλα πάνω στο παρμπρίζ που έφτιαξα στον υπολογιστή και την πλαστικοποίησα και η οποία λέει:Μόνο 1.1 κυβικά Cool Cool Cool

oxi kai 1.1 kybika!!! thlekateyuynomeno exeis?!!! 1.1 litra!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy
Rolling eyes Rolling eyes Φίλε XASO πραγματικά δε βλέπω που είναι το λάθος μου.Απο το '88 που διαβάζω τους 4Τροχούς και αργότερα τα άλλα περιοδικά αυτοκινήτων το αναφέρουν και σαν κυβικά εκατοστά και σα λίτρα. Shocked Shocked Shocked Έχω χιλιάδες αποσπάσματα να αναφέρω. Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 23:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα που κολλήσατε σ'αυτό.
1000 κυβικά εκατοστά = 1 λίτρο.

Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 23:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Έλα που κολλήσατε σ'αυτό.
1000 κυβικά εκατοστά = 1 λίτρο.

Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Silly Silly Onfire Onfire Onfire Onfire Silly SillyMerci Beaucoup Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 15:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Ntinos έγραψε:

Ο χρόνος που χρειάζεται για να κάτσουν τα κατακάθια κάτω είναι μισή ώρα. Αυτό μου το είπε φίλος Διευθυντής Τεχνικού Τμήματος εταιρίας που κάνει σέρβις στις αντλίες των πρατηρίων. Wink

Οπότε σίγουρα με το που βλέπεις το βυτιοφόρο δεν μπαίνεις για ανεφοδιασμό (άσε που κανονικά κλείνει το πρατήριο). Μπορείς να βάλεις όμως βενζίνη στο γυρισμό από τη δουλειά. Wink

Επίσης, το είχα πει παλιότερα, το ξαναλέω τώρα. Ποτέ δεν βάζουμε βενζίνη μεσημεριανές και απογευματινές ώρες το καλοκαίρι. Ο λόγος απλός. Η βενζίνη με τη θερμότητα (θερμοκρασία) ζεσταίνεται, και όταν ζεσταίνεται διογκώνεται. Προσοχή, μεγαλώνει ο όγκος της, όχι η ποσότητα, σε αναλογία 4/100. Με άλλα λόγια, ζεστή βενζίνη 100 λίτρων θα παρουσιάζεται να είναι 104 λίτρα, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι μόνο 100! Υποθέτουμε λοιπόν ότι πας να βάλεις βενζίνη εκείνη την ώρα. Βάζεις, βάζεις, σου δείχνει η αντλία ότι έβαλες 104 λίτρα, πληρώνεις για 104 λίτρα, αλλά στην πραγματικότητα έχεις βάλει μόνο 100! Shocked Γι'αυτό και το καλύτερο είναι να βάζουμε βενζίνη τις πρώτες πρωινές ώρες την καλοκαιρινή περίοδο. Wink

Θα μου πεις, καλά, ζεσταίνεται η δεξαμενή κάτω από τη γη; Αμ ζεσταίνεται, η άτιμη! Σκεφθείτε ότι το καλοκαίρι ο ήλιος καίει το τσιμέντο που καλύπτει τη δεξαμενή για τουλάχιστον 8 ώρες.

Κάντε το εξής πείραμα : Μόλις γυρίσετε το βράδυ σπίτι σας, είτε από τη δουλειά είτε από βόλτα, κοιτάξτε προσεκτικά με ακρίβεια χιλιοστού πού ακριβώς βλέπει ο δείκτης της βενζίνης σας. Το επόμενο πρωί που θα βάλετε μπρος, κοιτάξτε και πάλι το δείκτη. Αν η βόλτα του προηγούμενου βραδιού ήταν αρκετούτσικη, ώστε η βενζίνη στο τεπόζιτό σας να έχει ανακουνηθεί αρκετές φορές και έτσι να έχει ζεσταθεί (άρα διογκωθεί), τότε θα δείτε το δείκτη της βενζίνης 1-2 χιλιοστά πιο κάτω. Wink

to peirama auto an to kaneis me anameno autokinito to vradi kai svisto to prwi i molis to anapseis den mporeis na eisai akrivis gia ton logo oti ena organo metrisis (opws tou deikti venzinas) i sini8ws epireazetai apo ekswterikous paragontes opws i 8ermokrasia.gia na exoume diladi swsti metrisi prepei na kalimprarome tis metriseis tou organou (apo zesto kai kryo).otan afinoume to autokinito einai zesto kai otan to pairnoume kryo.episis paizei rolo kai o xronos pou parakolou8oume.diladi me poio texnikous orous gia gnwstes organometrias o deiktis venzinas exei apokrisi 1 taksews (first order step response) i opoia perigrafetai sto mihaniko analogo me eksiswsi paragwgou 1 taksis i opoia exei lysi (laplace) logari8miki me sta8era xronou t opou gia na vre8ei stin ofelimi perioxi tis apokrisis xreiazontai 4t diladi me liga logia kapoios xronos gia na parei tin kanoniki endeiksi (xexe min vrisei kaneis den antexa eprepe na to analysw).pantws to fenomeno auksisis ogkou tis venzinis symvenei alla den mporoume na to doume me auton ton tropo ka8ara giati paizoun kai alloi paragwntes

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 05:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε? ποιος ήρθε?
Φίλε Ntino με έστειλες αδιάβαστο.15 λεπτά τώρα προσπαθώ να αποκοδικοιποιήσω το post σου και μάλλον έχεις δίκιο (Αναφέρομαι στο σημείο μετά τον δείκτη απόκρισης).
Μάλλον πρέπει να περάσω τα χρωστούμενα μαθηματικά γιατί δεν με βλέπω καλά. Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 11:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι πίσω από τον "αθώο" δείκτη βενζίνης κρύβεται τόση Φυσική.

Χαίρομαι που με ανέτρεψες τεκμηριωμένα. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 05:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai egw xarika pou 3 xronia pou ta trww stin mapa ola auta telika den einai kai teleiws axrista.pantws paizoun kai alla fenomena me ton deikti venzinis opws to oti otan einai gemato argei na katevei o diktis kai otan ftasei stin mesi kai poio katw peftei grigorotera kaliptwntas auto pou exase otan epefte arga.auto kapws mas to eixan eksigisei stin 8ermodynamiki alla den 8imamai twra,kati me tin piesi doxeion enomenon me swlina eixe sxesi.telospa to porisma pantws einai oti ena organo exei panta sfalma (error) stin metrisi pou pernei.auto einai kanonas.akoma kai organa me 'feedback' deixoun sfalma kai meta prospa8oun na kanoun dior8wsi.den exei ftasei i texnologia na pareis apo organo akrivi metrisi gia tpt.
oso gia tin eksiswsi mia px tis morfis dx/dt +4x=12 (leme twra) apo laplace (yparxei kai allos tropos na ly8ei alla laplace rules)
x=3-e ipsomeno stin -4t to 3 einai to steady state kai o logari8mos to 'transient' kai emeis 8eloume na pame se steady state (wfelimi perioxi me sta8eri timi) opote mexri tote afairoume enan ari8mo (e=2,7)ipsomeno se mia dynami me sinartisi tou xronou
pwpw min vrisei kaneis mia euxaristi paren8esi me ma8imatika itan

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 9 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης