PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά - Παρουσίαση 206 Gti (Γνώμες)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 15:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:
Πάνος έγραψε:
Andreas έγραψε:

Αλλωστε ακουγεται οτι θα αλλαξουν τα κριτηρια για τα τελη κυκλοφοριας υπολογιζοντας τους ιππους και οχι τα κυβικα. Για τον λογο οπως το σκεφτομαι , οτι ολοι οι κατασκευαστες κατεβασαν τα κυβικα ανεβασαν την ιπποδυναμη. ετσι και αυτο μπορει να αλλαξει θετικα Smile
Οσο αναφορα το Rc με το Gti , επαιξε πολυ μεγαλο ρολο για μενα αυτο που ειπε και ο μιχαλης παραπανω , να εχεις την ροπη απο χαμηλα,και ας μην
τρελενεται μετα τις 5000 στροφες:)
Αλλωστε αλλο 12-13 που εχει το rc και αλλο 6500 που πηρα το Gti
Ευχαριστω για τις ευχες

Αυτο πραγματικα δεν το εχω ξανακουσει και αν οντως συμβει τοτε βουη μαυρη σε οσους τρεχουν να αγορασουν τη νεα μοδα της αγορας.
Δηλαδη πολλα αλογα με λιγα κυβικα και σαλιγκαρια παντου.
Τεσπα δεν υπαρχει λογος να αναλυουμε κατι για το οποιο ηδη εχεις αποφασισει και σε λαθος ενοτητα.
Ας ασχοληθουμε με την εξωτερικη και εσωτερικη του βελτιωση που εχει και πιο πολυ ενδιαφερον ενε τελει.
Παντως η τιμη ειναι πραγματικα πολυ καλη.
Το εσωτερικο του ειναι σε καλη κατασταση?

Πανο οταν κατεβεις αθηνα ελα να παμε μια βολτα και δες αν δεν αξιζει σε σχεση με το 16αρι σου , τα 300 ευρω παραπανω το χρονο Smile

Ποτε δεν αμφεβαλα για την επιπελον δυναμη.
Ειναι ηλιθιο να συγκρινουμε ενα εργοστασιακο 1.6 με ενα διλιτρο.
Παντως την προταση για τη βολτα τη δεχομαι και τη κραταω. Laughing
Τα 300 ευρω παραπανω το χρονο ετσι οπως το συζηταμε οντως δεν φαινονται πολλα.
Τα 350 ομως για τελη ομως σαν ποσο ακουγονται πολλα στο δικο μου αυτι.
Ξαναλεω ειναι προσωπικη αντιμετωπιση.
Δεν μου κανει καρδια να τους τα δωσω.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 00:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ καλορίζικο, καλοτάξιδο και μακριά από κακοτυχίες.

Εάν όπως λές είναι ''καθαρό'' και σου αρέσει εσένα ωφείλω να σου ευχηθώ να το χαρείς!

Ο καλοπροέρετος σχολιασμός όπως σου είπα είναι επειδή έχουμε γνωριστεί και ΖΗΤΟΥΣΕΣ γνώμες.(βλέπεις ότι έχω πάψει να ασχολούμαι)

Τώρα για τις διάφορες απόψεις περι 206 2.0 δεν εκπλήσομαι καθόλου.

Θεωρώ βέβαια πως είναι... απλά λανθασμένες.

Μπορώ να το τεκμηριώσω εκτός από θεωρητικά και πρακτικά(ορισμένοι γνωρίζουν τι εστί τσαγάκι ή καλύτερα μπανιέρα από τσάι Laughing Laughing ), αλλά νομίζω ότι θα είναι ματαιο.

Εν ολίγης, πιστεύω πως το 206 2.0 δεν είναι κακό αυτοκίνητο απλά σαφώς όχι γρήγορο και σπόρ.
Σε σύγκριση με τα άλλα πεζό και τη φιλοσοφία τους το χειρότερο ever.
Απευθύνεται σε μια κατηγορία ανθρώπων που θα προτιμούσαν άνετα ταξίδια και αστική καθημερινότητα, αλλά εκεί υπάρχουν πολλές καλύτερες λύσεις.

Τεσπα αρκετα σχολίασα τα χρεπο 206 Laughing

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 01:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Αγαπητέ καλορίζικο, καλοτάξιδο και μακριά από κακοτυχίες.

Εάν όπως λές είναι ''καθαρό'' και σου αρέσει εσένα ωφείλω να σου ευχηθώ να το χαρείς!

Ο καλοπροέρετος σχολιασμός όπως σου είπα είναι επειδή έχουμε γνωριστεί και ΖΗΤΟΥΣΕΣ γνώμες.(βλέπεις ότι έχω πάψει να ασχολούμαι)

Τώρα για τις διάφορες απόψεις περι 206 2.0 δεν εκπλήσομαι καθόλου.

Θεωρώ βέβαια πως είναι... απλά λανθασμένες.

Μπορώ να το τεκμηριώσω εκτός από θεωρητικά και πρακτικά(ορισμένοι γνωρίζουν τι εστί τσαγάκι ή καλύτερα μπανιέρα από τσάι Laughing Laughing ), αλλά νομίζω ότι θα είναι ματαιο.

Εν ολίγης, πιστεύω πως το 206 2.0 δεν είναι κακό αυτοκίνητο απλά σαφώς όχι γρήγορο και σπόρ.
Σε σύγκριση με τα άλλα πεζό και τη φιλοσοφία τους το χειρότερο ever.
Απευθύνεται σε μια κατηγορία ανθρώπων που θα προτιμούσαν άνετα ταξίδια και αστική καθημερινότητα, αλλά εκεί υπάρχουν πολλές καλύτερες λύσεις.

Τεσπα αρκετα σχολίασα τα χρεπο 206 Laughing

Επειδη βλεπω συνεχιζει αυτη η ιστορια με τα χρεπια 2λιτρα gti να βγω και εγω μια και τελευταια Off topic.
Εχεις δει πολλα χρεπια και μη σπορ και γρηγορα αυτοκινητα οπως λες
να εχουν τα 0-100 σε 8, κατι, (το Rc εχει 7,κατι ?) και να πιανει γραμμικοτατα τα 220 ακομα και οταν εισαι με 5η με 90 χλμ ?
Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος με τους χαρακτηρισμους αυτους , χωρις πιστεψε να με θιγει προσωπικα αυτο που λες.Δεν ειναι το γρηγορο αυτοκινητο αλλα μια πινελια καλη , σπορ οδηγησης την εχει.

Το οτι ειχα 2 2λιτρα και πηγα παλι στο ιδιο λεει κατι ... η ειμαι χαζος , η ημουν πολυ ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις του Smile

Και να προσθεσω κατι εδω που μπορει για εσενα να μην λεει τπτ αλλα το λεω ειλικρινα και εχοντας την γνωση οτι δεν γνωριζω τπτ σε σχεση με οσα γνωριζετε εσεις.Οταν σκεφτομουν την εκδοχη της αγορας ενος Rc , οδηγησα ενα.Αυτο το lag λογω ηλεκτρογκαζου και το οτι ροπιαζει μετα τις 4000 στροφες εμενα με ξενερωσε.Αλλους μπορει να τους φτιαχνει και να ειμαι παραλογος αλλα μιλαω καθαρα για την προσωπικη μου αισθηση.
(Ισως να σε ξενερωσε και σενα γι αυτο και εβαλες το 6ταχυτο κιβωτιο + προγραμμα + δεν ξερω και εγω τι αλλο)

Σιγουρα ειναι καλυτερο ενα Rc απο ενα gti , αλλα αυτο δεν δειχνει οτι το ενα ειναι σπορ και γρηγορο κτλ κτλ και το αλλο χειροτερο ever και χρεπι.

Η ταπεινη μου αποψη χωρις πραγματικα να διεκδικω κατι με οτι εγραψα παραπανω και χωρις να εχω προθεση να το συνεχισω λες και ειμαι εγω ο κατασκευαστης του.

Kαληνυχτες Smile

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 09:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

Γιααα... τεκμηρίωσε το Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις εβαλα τα Toyo T1R Proxis 185-55-15 , για να δουμε

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοφωρετα...... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 17:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντρέα καλορίζικο και καλοτάξιδο! Wink

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 22:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Smile

Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 07:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:

Αν δεν έχεις κάνει λάθος στην διάσταση και είναι η αρχική διάσταση που είχε το αυτοκίνητο, μπορείς να μου πεις τι πίεση προτείνει ο κατασκευαστής? Επίσης αν μπορείς μέτρησε πόσο είναι το πέλμα του ελαστικού που πατάει στο δρόμο.

Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 21:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Andreas έγραψε:

Αν δεν έχεις κάνει λάθος στην διάσταση και είναι η αρχική διάσταση που είχε το αυτοκίνητο, μπορείς να μου πεις τι πίεση προτείνει ο κατασκευαστής? Επίσης αν μπορείς μέτρησε πόσο είναι το πέλμα του ελαστικού που πατάει στο δρόμο.

Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα!

Ευχαριστω Ηλια , δωσε μου λιγο χρονο γι αυτο που ζητησες

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 18:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα πάντως με άρεσε το μπωρδοροδοκόκκινο χρώμα!

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 21:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

Να σου πω οσοι το εχουν δει αυτο μου λενε " ωραιο και γλυκο κοκκινο"
"σαν κερασι", "να αυτο το χρωμα ηθελα και εγω στο δικο μου" κτλ κτλ.
Ετσι , αρχιζω και εγω και το συμπαθω λιγακι παραπανω Smile

Αν μπει ενα ωραιο ζαντικο θα γινει οντως ομορφο , anyway θα δουμε Smile

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 22:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:

Ναι να σπασει αυτη την βισιναδα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 22:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:

μαλ***ες σου λένε για να χαρείς. Όλοι μαύρο το θέλουνε Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 08:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

by the way

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 12:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

by the way ναι ειναι ομορφο Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 12:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Andreas έγραψε:

Ναι να σπασει αυτη την βισιναδα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

λεγε τετοια να ξαναγινω γραφικος σε κανα olympico παλι να λιωσουμε στα γελια Smile

by the way ξεχασα ενα ακομα σκηνικο με το παλιο , το οποιο ειναι πιο ξεκαρδιστικο ολων. Anyway next time Smile

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 14:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

i love you καργα........αντρεα

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 15:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
i love you καργα........αντρεα

ελα με κανεις και κοκκινιζω (βυσινιζω) Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 09:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Toyo t1r που εβαλα δεν εχουν ημερομηνια κατασκευης ...

Κουφο ? η ετσι ειναι με την συγκεκριμενη εταιρια?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 9 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης