PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

6η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου + Εκδρομή
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
paraliaaas13 (Neoklis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 1.6 (16V) (2003)

Ένταξη: 20 Δεκ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούλ 2007, 22:37:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάθε Πέμπτη πάντως που έχει συνάντηση το κλαμπ, το αφήνω μακρυά το αυτοκίνητο... που να τρέχω για δίλιτρο τώρα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 00:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τα πούμε και στο νετ μιας και στο τηλέφωνο τα είπαμε αμέσως μετά τον αγώνα
(αν και εγώ μετά τον αγώνα αναλώνομαι σε οτιδήποτε σχετικά με αυτόν, εσας πώς σας πέτυχα στο τραπέζι , αλλη ιστορία...)

Συγχαρητήτηρια λοιπόν , μιας και για τους δυό υπήρχε μια πρώτη φορά..

Για το Λευτέρη μας πρώτος αγώνας με το νέο όπλο,

και για το Νικολάκη πρώτη ανάβαση...

καλή συνέχεια παιδιά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 00:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια και στους δυο σας παίδες... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 08:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια σε όλους και από εμένα.
Πολύ όμορφος αγώνας.

Γενικώς περάσαμε πολύ όμορφα, τέτοια πράγματα δεν τα χάνεις.

(lef ένα portal-κείμενο παρακαλώ)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 08:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο στους αγωνιζόμενους!!

Διασκεδάσατε!!

Κάποιος Σάββατο ξημερώματα πήρε αγκαλιά τις κολώνες από το σπίτι μου και έτρεχε παρέα με το Σταύρο Δημητσάνα. Laughing

Επίσης αυτοπροσδιόρισε το όχημά του δημοσίως ώς ''κουκλί'' Stunned Laughing Laughing Ισως το κρασάκι μου ήταν δυνατό....

Να κανω μια ερώτηση??

Εν τέλει πόσοι βάλατε 50άρες ράβδους???

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 17:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελω να γραψω και εγω με τη σειρα μου την εμπειρια μου ετσι οπως την βιωσα για πρωτη φορα μεσα απο το bucket..

γενικα η βδομαδα πριν τον αγωνα ηταν πολυ αγχωδης...

καταρχην να πω οτι το αυτοκινητο το εφτιαξα απο το μηδεν και τελικα ηταν ετοιμο για αγωνα την παρασκευη κατα τις 12 το μεσημερι...ο lef205 γνωριζει καθως περασε την πεμπτη και με ειδε καταιδρωμενο να προσπαθω να συμμαζεψω καποια πραγματα...να φανταστειτε τα ελατηρια και τις ραβδους τα εβαλα την δευτερα το απογευμα..

πρωτη φορα απο τοτε που το πηρα, το οδηγησα σε αγωνιστικους ρυθμους καθως πηγαινα στον αγωνα..ευτυχως που ηταν περιπου 240 χλμ και εγω ψιλοεστρωσα μαζι του αλλα και το μοτερακι μου που μεχρι τοτε ειχε βια 100 χιλιομετρα...

φτανοντας σαββατο πρωι στα pits βρηκα τα παιδια και τακτοποιησα το αυτοκινητο.αν και πολυ αγχωμενος ,επειδη επρεπε να βγαλω ταυτοτητα στην ¨παραγκα μου¨¨και να περασω και τεχνικο ελεγχο ,ευτυχως, τελικα πηγαν ολα καλα...

κατα τις 1.15 αρχιζουν τα δοκιμαστικα,φουλ στο αγχος εγω...και δεν φτανει αυτο ενω μου εχουν κανει τον απαραιτητο ελεγχο και ειμαι στην εκκινηση του warm up βγαζουν κοκκινη σημαια για εξοδο καποιο αυτοκινητου..και ερχεται η κρισιμη στιγμη για μενα.εκει που προσπαθω να ηρεμησω και να αυτοσυγκεντρωθω μου χτυπαει το τζαμι ο μαρινος ο πλαφουτζης και μου λεει ...¨μικρε κανονικα δεν πρεπει να σε αφησουν να τρεξεις με αυτα τα λαστιχα,αγορι μου ειναι επικινδυνο¨
ε αυτο ηταν το τελειωτικο μου χτυπημα, καταλαβαινετε την ψυχολογια μου..

τελοσπαντων ,λεω απο μεσα μου, θα ξκινησω και θα παω βολτα.και οτι βγει..
ξεκιναω το πρωτο σκελος τον δοκιμαστικων ,πρωτη φουρκετα ενιωσα οτι κραταγε ...λεω ωραια.συνεχιζω στη δευτερη δεξια φουρκετα παω να στριψω ,διακοπες-διακοπες-διακοπες, συμπλεκταρισμα και γκαζι ενω ηδη εχω ισιωσει , ανεβαζει τωρα κανονικα και παω για την επομενη αριστρερη στριβω κανονικα και ερχεται η δευτερη δεξια φουρκετα παω να την στριψω παλι διακοπες ,παλι συμπλεκταρισμα, παλι στρωνει παμε για την επομενη...

ετσι ακριβως πηγε και το δευτερο σκελος ενω στο τριτο μου προτειναν οι αγωνιζομενοι των υπολοιπων 205 να βαλω βενζινη γιατι μαλλον ειναι απο βενζινη και με την κωλοτρομπα του gti 1.9 που εχω κανει διακοπες οταν δεν εχει πανω απο το 1/2..
παω για βενζινη λαχανιασμενος να προλαβω το τριτο σκελος ,το βενζιναδικο του χωριου κλειστο 3 με 5 ¨εγραφε...¨
ευτυχως πηρα 5 λιτρα απο το δοχειο του νικου (roadrunner) και ανεβαινω με το μονο μου αγχος να ειναι αυτες οι κωλοδιακοπες..
εκπληκτος διαπιστωνω στην πρωτη δεξια φουρκετα οτι δουλευει καλα και απο την χαρα μου ορμαω μπας και σωσω την κατασταση...τελικα κατεβασα 4¨ αν θυμαμαι καλα.αφου διαπιστωνω οτι τελικα αυτο ηταν το προβλημα λεω οτι την επομενη στον αγωνα θα βαλω αρκετη βενζινη και θα ειμαι οκ....
οριστηκα οτι δεν θα αλλαξω τιποτα ουτε σε πιεσεις ελαστικων ,ουτε να κανω τα μπρος πισω για να μου μεινει λαστιχο για τον αγωνα..

με βοηθαει ο pskarm την αλλη μερα να βαλουμε βενζινη που την φτασαμε λιγο πιο πανω απο την μεση και ξεκιναω warm up (παλι αγχωμενος λογω του κρανους που ειχα ξεχασει ο βλακας μεσα στο αυτοκινητο της κοπελας μου)

στο warm up ολα τελεια , και κατεβαινω για να αρχισει το πρωτο σκελος.ερχεται λοιπον καποιος απο το team του κυριου καιτατζη και αφου βλεπει τα λαστιχα και εχουν κατι περιεργα σημαδια στα πλαινα μου προτεινει να κατεβασω πιεση για να πατησει το πλαινο του ελαστικου και ο χαζος (αφου ειχα ορκιστει να μην αλλαξω τιποτα ) παω και κατεβαζω στα μπροστινα..

αποτελεσμα....μουτρα παντου αλλα εγω το ευχαριστηθηκα γιατι δεν εκανε διακοπες αλλα και γιατι περασα αυτην την ρημαδα την τελευταια αριστερη πιο γρηγορα απο ολες τις αλλες φορες.ο χρονος κατεβηκε κ¨ αλλο και ημουν χαρουμενος.ε...στο τελευταιο λεω ,δεν θα βαλω βενζινη μιας και δεν κανει κιχ απο διακοπες και θα ανεβασω πιεση μπροστα και θα παω οσο καλυτερα μπορω..

ε λοιπον για να μην σας κουρασω αλλο και διακοπες εκανε , και γρηγορα οσο ποτε περασα την τελευταια μου αριστερη και τα συναισθηματα αναμεικτα τελικως..
α και το καλυτερο δεν σας το ειπα ,σημερα στο γυρισμο πηγα να μεινω απο τρομπα αλλα μετα απο μιση ωρα μου εκανε το χατηρι και με εφτασε σπιτι μου...

απο την καρδια μου θελω να ευχαριστησω τον λευτερη ,τον νικολα , τον παναγιωτη , τον σπυρο , τον αρη που πραγματικα με βοηθησαν και με ενθαρυναν... ευχαριστουμε και τον μανθο που ηρθε και φυσικα και τον δημητρη papaki που δεν το ειδα και πολυ...

υγ. οσο για τις γραμμες μου που λεει ο παναγιωτης, καλυτερα να μην πω ...παραλια,παραλια....τι να κανω βρε παναγιωτη ουτε σε πιστα δεν εχω μπει στην ζωη μου...α ξεχασα εχω κανει μια φορα καρτ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 19:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα ησουν φωτη!
ασε να λενε Wink

ειδικα στο τελευταιο δοκιμαστικο που ειδα εγω φανηκε οτι το εχεις Cool
ολα τα αλλα ειναι θεμα χρονου και εξοικειωσης
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 20:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.Παρόλες της ατυχίες μπράβο για τον αγώνα.
Εφόσον ήρθε ο τερματισμός και η εμπειρία ολα τα άλλα ερχονται...
(λες και ξέρω,αλλά έτσι θαναι Razz ).

Υ.Γ. λευτέρη τελικά βγήκαν ΟΚ τα "ψώνια" απότι διάβασα...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 16:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θ'ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ@$%&+ΜΕΝΟ ΤΟ PORTAL ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 18:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γονακης-λεφ ξερετε που μπορω να βρω τα αποτελεσματα της 5ης αναβασης δημητσανας-ζυγοβιστιου (περσυ δηλαδη)
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 20:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πφφφφφφφφφφφ! Smile

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_anav-race-results&race_id=483

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 9 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης