PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόγραμμα από πού?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Από ποιον?? (οι επιλογές είναι με αλφαβητική σειρά)
Δημητριάδη
16%
 16%  [ 5 ]
Liolios Racing
30%
 30%  [ 9 ]
MEGATEC
0%
 0%  [ 0 ]
Powerboost Service (Κρασούλης)
6%
 6%  [ 2 ]
Powerchips
6%
 6%  [ 2 ]
Stergiou motorsport
0%
 0%  [ 0 ]
Superchips
13%
 13%  [ 4 ]
Vamag
6%
 6%  [ 2 ]
Άλλο
20%
 20%  [ 6 ]
Σύνολο Ψήφων : 30

Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 21:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aκριβως αυτο εβγαλε απο 99 ως 100 στο ΤΡΟΧΟ σε ολα τα περιοδικα με απωλειες περιπου 9,5ως 9,8 αλογα σε ολα....

υπενθυμιζω οτι 4τ ,ενο -δηλ. ΡΤ , και drive ολα εχουν δυναμομετρο διπλου ραουλου που βγαζει σωστες και απολυτα ακριβεις μετρησεις στο ΤΡΟΧΟ και απλα εχουν μικρες αποκλισεις στο στροφαλο προσθετοντας τις απωλειες .. ενω το ams που βγαζει κατι κουλα 118 εχει μονου ραουλου τεχνολογιας δηλαδη προπολεμικης αρα βγαζει οτι του κα***σει....

και το iso 9001 που εχει το εν λογω περιοδικο ξαναλεω ειναι για την αξιοπιστια επαναληψιμοτητας της μετρησης δηλαδη οτι με το τροπο που το μετρα θα βγαλει 118 αλογα οσες φορες και να το μετρησεις και σε οποιεσδηποτε συνθηκες....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ....

αρα ξαναεπανερχομενος στο θεμα εγω ξαναδιατυπωνω τις επιφυλαξεις μου για το θεμα εγκεφαλος 1.6 αφου μετα απο 4+ χρονια στην αγορα ο κινητηρας αυτος, ακομα κανενας δεν εχει βγαλει κατι σιγουρο και εγγυημενο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 01:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις αν ο αξονας του RC η του station μπαινει στα κλασικα τριθυρα xs εστω και με θυσιες στη εξατμιση.Δηλαδη το αμαξωμα ειναι ιδιο Question Question Question

Καλα αυτα με τα δυναμομετρα,αλλα σαν "επιδοξοι" μηχανολογοι(στην Πατρα τουλαχιστον... Very happy Very happy και οχι οι original του ΕΜΠ)εχουμε μαθει οτι ακομα κι ενα κομματι σιδερο για να βρεις το μηκος του απλα θα καταληξεις σε μια υποτιθεμενη ακριβεια καποιον δεκαδικων σε δεδομενη θερμοκρασια αλλα και παλι δεν ορκιζεσαι...η μοναδα του Watt εμπεριεχει κι αλλα πολλα μεγεθη μεσα οποτε ας μην το ψαχνουμε,ενδεικτικα ειναι ολα και τα χειριζονται ανθρωποι με συμφεροντα και προσδοκιες.
Καλυτερο δυναμομετρο απο τον δρομο δεν υπαρχει
εγω εψαχνα καιρο μια 147 120hp την βρηκα την πατησα το ευχαριστηθηκα...τωρα ψαχνω Ignis.... Evil και C2 VTS...αυτο μακαρι να με περασει να γινω κι εγω 125αρης μετα Idea ....εμενα παντως τα Rallye μου ριχνουν πολυ παραπανω ιδιως με 2α...με πρωτη ειμαστε πολυ κοντα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 09:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως προς το παρών δεν έχω πετύχει κανένα C2 VTS και πραγματικά ...ψάχνω... Smile . Εξάλλου ρε παίδες ποιός θα το αγοράσει αυτό το έκτρωμα ?? Τέσπα.

Όσο για τα Rallye αυτά πρέπει να αλλάξουν όνομα σε μπανανο-Rallye γιατί απλά εκτός απο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις μαμά, τώρα έχουν αλλάξει τρόπο σκέψης.....

Πάνε ΟΛΟΙ και πετάνε σε αμαξώματα 106 1.3, 1.1 και γενικά ότι βρούνε, μοτεράκια απο 16V 1.6 και ...αντε γειά... Πέτυχα εχθές τύπο με 106 1.3 Rallye και εξωτερικά φαινόταν εντελώς μαμά..(ούτε εξάτμιση δεν είχε). Ο ρε και ανοίγουμε .. 1 λεωφορείο διαφορά ....

Τέτοια παθαίνω και μετά την πληρώνουν τα Ibiza Twisted evil Twisted evil

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 10:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Καλυτερο δυναμομετρο απο τον δρομο δεν υπαρχει
εγω εψαχνα καιρο μια 147 120hp την βρηκα την πατησα το ευχαριστηθηκα...τωρα ψαχνω Ignis.... και C2 VTS...αυτο μακαρι να με περασει να γινω κι εγω 125αρης μετα ....εμενα παντως τα Rallye μου ριχνουν πολυ παραπανω ιδιως με 2α...με πρωτη ειμαστε πολυ κοντα

Πάντως παίζουν τόσα πολλά ρόλο στις επιδόσεις των αμαξιών που ακόμα και 2 ολόιδια 206 λόγω διαφορετικής πίεσης ελαστικών και βενζίνης να έχουν διαφορά μεταξύ τους. Επίσης με φθαρμένα λάστιχα και ταλεπωρημένο συμπλέκτη είσαι πάλι πιο αργός κλπ κλπ
Τέλος παίζει και το βάρος σημαντικό ρόλο ...
Αλήθεια C2 vts και saxo rallye τι βάρος έχουν 925-940 κιλά ? έναντι 1050 του 206 ?? (Θυμάμαι το AX LEMAN ΜΕ 825 κιλά ... σφαίρα)

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 11:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Πρόγραμμα για 206 1.6 16ν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΥΛΑ ΜΟΥ . ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ . ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ VAMAG ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 6-7 ΑΛΟΓΑ , ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ 450Ε.ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ 2 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΕΑΤ ΙΜΠΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ 620 Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 13:51:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου προτεινα να μαθεις τιμη και απο Κρασουλη, γιατι εχει δικο του ατομο που φτιαχνει προγραμματα για τα αγωνιστικα και να παρεις και τη γνωμη του για το τι να περιμενεις απο προγραμμα.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 13:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι οντως ο Κρασουλης εχει δικο του ατομο που φτιαχνει καταπληκτικα προγραμματα.Δινει μονο αβανς και τιποτε αλλο.Χαρτες επιταχυνσης αλλ αντ αλλα. και διαφορα αλλα ευτράπελα.

Επειδη μου εφτιαξε προγραμμα αυτος θα συστηνα να μεινεις μακρια του.Ασε που αν θελεις κατι να διορθωσεις μετα τον κυνηγας για 2-3 χρόνια μεχρι να τον βρεις.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 17:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Πρόγραμμα από πού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιον να εμπιστευτουμε για προγραμμα? ποιο αποδιδει καλυτερα?
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2005, 12:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Liolios Racing Twisted evil

Για τους άλλους δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω δει από κοντά δουλειά τους...

®
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2005, 22:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Liolios Racing Twisted evil

Για τους άλλους δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω δει από κοντά δουλειά τους...

του λιόλιου την δουλειά που την έχεις δει ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 09:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καμμια 10αρια αυτοκινητα του club......

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 09:33:19    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exetai αποψη για drosso motosport ston πειραια για προγραμμα!
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 15:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

και σε όλους έχει κάνει την ίδια δουλειά που έχεουν κάνει στον πρόεδρο ????

γιατί ρε παιδιά μέσα στα τόπικ αυτοί οι δέκα που αναφέρεσαι δεν έχουν απαντήσει ποτέ στο τι έχουν κάνει στο αμάξι τους.
Εμένα προσωπικά ένας Kouzman μου απάντησε και ένας Πρόεδρος.
Όλοι άλλοι κάνουν μούγκα.
Εκτός και αν δεν θέλουν να το αποκαλύψουν οπότε η χρησιμότητά τους στο club περιτεύει.

Και εγώ ξέρω να λέω μαλ... κάνε έτσι γιουβέτσι και θα βγάλεις 250 άλογα.
Συγκεκριμένα πράγματα εκτός των δύο προαναφερθέντων κανείς !
Εάν κάνω λάθος pugsang οδηγησέ με στον σωστό δρόμο.

Με ονόματα. τα e-mails θα τα στείλω εγώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 15:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολοι κατα καιρους εχουμε γράψει που εχουμε φτιαξει τα αμαξια μας

Και εγω ειπα οτι το φτιαχνω εκει και πολλα αλλα παιδια που μπορει να μην γραφουν πλεον ή να το εχουν γραψει μια φορα και να μην θελουν να αναλώνονται στις ιδιες συζητήσεις.Για τα προγραμματα εχουμε ισα με 10 τοπικ.

Για την δουλεια τωρα που σε ενδιαφέρει (προγραμμα) εγω μπορω να σου πω οτι το προγραμμα το φτιαχνει ο ιδιος.Αυτο οπως καταλαβαίνεις ειναι πολυ καλο αφου ο μηχανικος που σου φτιαχνει το αμαξι ξερει ποσο εχει φτιαξει το καπακι την συμπιεση το χρονισμο των εκκεντροφορων σου φτιαχνει και το προγραμμα ακριβως για τις αναγκες του μοτερ σου.Δεν μπορω να καταλαβω την ερωτηση σου για το αν κανει την ιδια δουλεια με τον Τασο σε ολους.Φυσικα και την κανει.Επαγγελματιας ειναι να πουλησει θελει.Επισης εχουμε γραψει πολλακις και εγω και ο Τασος οτι υπαρχει συνεργασια του club με τον Λιολιο και θα ισχυσει με προνακιακες τιμες για τα συνδρομητικα μελη.Απο εκει και περα ακομα και τωρα αν πας και του πεις οτι εισαι απο το club θα ισχυσουν αι για σενα οι τιμες.Φυσικα τα συνδρομητικα μελη θα μπορουν να επωφελουνται και αλλων προνομιων στο μελλον.

Δεν θα αναφερθω περαιτερω αν σε ενδιαφερει πραγματικα στειλε μου Pm να τα πουμε απο κοντα

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 15:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
pugsang έγραψε:

και σε όλους έχει κάνει την ίδια δουλειά που έχεουν κάνει στον πρόεδρο ????

γιατί ρε παιδιά μέσα στα τόπικ αυτοί οι δέκα που αναφέρεσαι δεν έχουν απαντήσει ποτέ στο τι έχουν κάνει στο αμάξι τους.
Εμένα προσωπικά ένας Kouzman μου απάντησε και ένας Πρόεδρος.
Όλοι άλλοι κάνουν μούγκα.
Εκτός και αν δεν θέλουν να το αποκαλύψουν οπότε η χρησιμότητά τους στο club περιτεύει.

Και εγώ ξέρω να λέω μαλ... κάνε έτσι γιουβέτσι και θα βγάλεις 250 άλογα.
Συγκεκριμένα πράγματα εκτός των δύο προαναφερθέντων κανείς !

Εάν κάνω λάθος pugsang οδηγησέ με στον σωστό δρόμο.

Με ονόματα. τα e-mails θα τα στείλω εγώ.
Παράθεση:
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ.....!
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 15:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα για να κλείσει το θέμα έχω μιλήσει και εγώ με τον λιόλιο.

Για 1.6 16v 206 για να δείς από 130 ίππους και πάνω θέλει μηχανικό γκάζι.
Προγραμμα κ.τ.λ. δεν μου ανέφερε για ηλεκτρικό γκάζι.
Με παρότρυνε μάλιστα ότι αν είναι να το κάνω 130-140 άλογα, αφού μετά θα θέλεις και άλλο να το ανεβάσεις, Βάλε μηχανικό γκάζι.
Με λίγα λόγια μου είπε κάνε ότι έχει κάνει ο πρόεδρος. με κόστος περίπου τα 3500 ευρώ.
Αν ξέρεις κάποιον που έχει βγάλει 130-140 άλογα χωρίς μετατροπή του γκαζιού, στείλε μου πμ ή στείλε μου το τηλ. γιατί με ενδιαφέρει.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 15:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις μηχανικο γκαζι και με ηπιους εκκεντροφορους φτανεις οροφη τα 128 αλογα.Οποιος πει οτι βγαζει παραπανω με τον Bosch εγκεφαλο ειναι απλα ψευτης.Επισης ΡΤ52 σε 206 δεν δουλευουν σωστα λογω 2ου λ

Προγραμμα εχει για τον Bosch φυσικα χωρις αλλαγη του ηλεκτρικου γκαζιου.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 15:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχει πρόγραμμα για τον τρίφυσο ?

απλά ρωτάω γιατί έχω διαβάσει ότι ο τριφυσος δεν προγραματίζεται.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 16:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ολους τους εγκεφαλους υπαρχει προγραμμα.Το αν φτιαχνουν ολοι ειναι αλλο καπελο αφου εξαρταται απο το ποσο ευκολα ή δυσκολα προγραμματιζεται ο εγκεφαλος.

Ο συγκεκριμενος Bosh εχει 6 επιπλεον χαρτες για την ηλεκτρικη πεταλουδα πραγμα που σημαινει οτι για να φτιαξει καποιος σωστο προγραμμα πρεπει να πειραξει και αυτους τους χαρτες.Επειδη ομως αυτο ειναι χρονοβορο κανενας δεν ασχολειται.Ο Λιολιος επανω στο αμαξι του Τασου εχει φτιαξει προγραμμα πληρες γι αυτον τον εγκεφαλο που με μικρες τροποποιησεις πλεον μπανει σε ολα τα σταδια βελτιωσεις του 206 1.6 16V.Το προγραμμα φτιαχτηκε μετα απο επιμονη του Τασου και αφου το αμαξι του εμεινε 1 μηνα μεσα για τον σκοπο αυτο.Ολα αυτα ειναι πραγματα που εχω ζησει και τα εχω δει να γινονται.Χαρακτηριστικα σου αναφερω οτι απο το αρχικο φτιακτηκαν 52 update μεχρι να φτασει στο τελικο προγραμμα που δουλευει πλεον σωστα.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 16:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Ολοι κατα καιρους εχουμε γράψει που εχουμε φτιαξει τα αμαξια μας

Και εγω ειπα οτι το φτιαχνω εκει και πολλα αλλα παιδια που μπορει να μην γραφουν πλεον ή να το εχουν γραψει μια φορα και να μην θελουν να αναλώνονται στις ιδιες συζητήσεις.Για τα προγραμματα εχουμε ισα με 10 τοπικ.

Για την δουλεια τωρα που σε ενδιαφέρει (προγραμμα) εγω μπορω να σου πω οτι το προγραμμα το φτιαχνει ο ιδιος.Αυτο οπως καταλαβαίνεις ειναι πολυ καλο αφου ο μηχανικος που σου φτιαχνει το αμαξι ξερει ποσο εχει φτιαξει το καπακι την συμπιεση το χρονισμο των εκκεντροφορων σου φτιαχνει και το προγραμμα ακριβως για τις αναγκες του μοτερ σου.Δεν μπορω να καταλαβω την ερωτηση σου για το αν κανει την ιδια δουλεια με τον Τασο σε ολους.Φυσικα και την κανει.Επαγγελματιας ειναι να πουλησει θελει.Επισης εχουμε γραψει πολλακις και εγω και ο Τασος οτι υπαρχει συνεργασια του club με τον Λιολιο και θα ισχυσει με προνακιακες τιμες για τα συνδρομητικα μελη.Απο εκει και περα ακομα και τωρα αν πας και του πεις οτι εισαι απο το club θα ισχυσουν αι για σενα οι τιμες.Φυσικα τα συνδρομητικα μελη θα μπορουν να επωφελουνται και αλλων προνομιων στο μελλον.

Δεν θα αναφερθω περαιτερω αν σε ενδιαφερει πραγματικα στειλε μου Pm να τα πουμε απο κοντα

Συμφωνώ με τον Μάκη.
Επειδή κι εγώ δοκίμασα το Liolio και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Θέλω να πω ότι σου πρωτινέ από αρχή να αλλάξεις το ηλ γκάζι , γιατί
έτσι θα βάλεις σωστά θεμέλια για μετατροπή. Το να βάλεις πρόγραμμα
στον υπάρχον εγκέφαλο με το να αλλάξεις το ηλ. γκάζι δεν έχει καμιά σχέση.
Πίστεψε με γιατί το έχω δοκιμάσει !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 8 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης