PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Οθόνη για Car-PC ή DVD
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2007, 12:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοντεύει, κοντεύει...
Το μόνο που λείπει είναι η οθόνη, η πολυεστερική κατασκευή(ακόμα δεν έχω αποφασίσει που θα είναι η τελική θέση) , ίσως και ένα τροφοδοτικό(αν δεν μπορέσω να μετατρέψω αυτό που ήδη έχω).
Κωνσταντίνε η οθόνη που έχεις είναι touch έτσι;;;
Στείλε μου το τηλέφωνο που μου έλεγες από τον τύπο που την αγοράσες.

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2007, 20:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι γω ψαχνομαι για carpcΓια οθονη βρηκα σε ενα μαγαζι την 7αρα touch στα 270 με 300 και την 8αρα απο 250.Το καλο ειναι οτι οσοι εχουν 307 η 7αρα χωραει just την 2DIN θεση που εχεικαι ειναι και ασημενια οποτε ενα μικρο κοματι που εξεχει ειναι σαν φυσικη προεκταση της κονσολας ειδηκα σε οσουσ εχουν ασημενιο με μαυρο εσωτερικο.Λεει το carpc παντως και νομιζω οτι ειναι μακραν καλλητερα απτο να γεμησεις τον τοπο beyma!!Ασε που το αποτελεσμα ειναι HI-ENDαδικο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2007, 23:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω την εχω σε μαυρο(δικια μου κατασκευη οπως θα εχετε δει απο τις φωτογραφιες)γιατι το ασημι που εχει η οθονη δεν ειναι το ιδιο με το εργοστασιακο 307.
Τα κριτηρια σας για την οθονη να μην ειναι τοσο η αναλυση της αλλα καποια αλλα στοιχεια οπως το κοντραστ και η φωτεινωτητα των pixel.
Αυτην που εχω εγω εχει μεγιστη αναλυση 1600x1200(που μεταξυ μας δεν το εχω χρεισημοποιησει και ποτε).Μια μεχρι 1024x768 ειναι υπεραρκετη.
Στην φωτεινωτητα υστερω.Εχω 400 ενω θα επρεπε να ειναι 600.Ζουμε σε χωρα με πολυ ηλιο και το καλοκαιρι αν δεν ειχα τα φιμε δεν θα εβλεπα τιποτα.
Οτι θελετε να μου πειτε.
Οσο για το παιδι που σας ειπα αυτην την στιγμη ειναι Τσεχια και γυριζει καλοκαιρι.Θα σας δωσω το MSN του για να ερθετε σε επαφη.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούλ 2007, 19:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μονο κακο απο ερευνα αγορας που εκανα ειναι οτι οι τιμες για τις οθονες ειναι απογορευτικο σε σχεση παντα με την ποιοτητα τους....Αλλα γενικα σκεφτομαι να κανω καποια στιγμη κατι τετοιο και γω...Αν και ακομα εχω αλλα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούλ 2007, 19:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
brz20 έγραψε:
Στο δικο μου ντουλαπακι εχει τρυπα που φερνει αερα απο το A/C.
Στο 206 ισχυει αυτο?

όχι στο 206
ναι στα 307 και 407

Στο 206 είναι αρκετά εύκολο να γίνει αυτό. Wink
Κάπου είχα κι ένα how-to.

Δεν είναι τπτ πάντως. Τρυπάς το "σωλήνα" του δεξιού αεραγωγού (αυτόν του συνοδηγού) και από εκεί με ένα άλλο "σωλήνα" το κατευθύνεις μέσα στο ντουλαπάκι (κάνεις κι εκεί μια τρύπα). Καλή μόνωση στις δύο τρύπες και όλα οκ. Razz
Το θέμα όμως είναι (αν πρόκειται να βάλεις υπολογιστή εκεί) να κάνεις και μια τρύπα στο κάτω μέρος στο ντουλαπάκι, να βάλεις κι ένα ανεμιστηράκι ώστε να βγαίνει ο αέρας από μέσα. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούλ 2007, 23:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Το μονο κακο απο ερευνα αγορας που εκανα ειναι οτι οι τιμες για τις οθονες ειναι απογορευτικο σε σχεση παντα με την ποιοτητα τους....Αλλα γενικα σκεφτομαι να κανω καποια στιγμη κατι τετοιο και γω...Αν και ακομα εχω αλλα....

Υπαρχουν λυσεις.
Εγω πηρα την οθονη απο Ελλαδα 380 ευρω και ειναι 7αρα.
Ο ξαδερφος μου πηρε οθονη 8αρα 300 ευρω απο Γερμανια.
Τελικα το να ψωνιζεις απο το εξωτερικο συμφερεις απο πολλες μεριες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούλ 2007, 12:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα η 8αρα και δω τοσο εχει.Απλα δεν χωραει στην κονσολα και θελει κοψε ραψε
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούλ 2007, 15:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι ομως χωραει.
Το δοκιμασα χθες εγω.
Πως?Απλα εκοψα ενα χαρτι στις διαστασεις τις και χαραξα πανω που ειναι η ενεργη περιοχη της οθονης(δηλαδη η οθονη που βλεπεις).
Ειδα πως για να γινει κατι τετοιο πρεπει να εχει περιμετρικα πολυ μικρο πλαστικο.
Πραγμα που δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το επεξεργαστεις(να το κουρβαρεις αναλογα με την κουρμπα που κανει η κονσολα και τα σχετικα).
Βεβαια βρηκα και μια πολυ πιο καλη λυση.
Περνεις τα δυο ασημι πλαστικα της κονσολας και τα πας σε εναν μαστορα.
Του λες οτι θελω να τα αυξησεις απο καθε μερια μισο ποντο(τοσο ειναι το περιοθωριο που αφηνει)και ετσι κανεις την κνσολα να μοιαζει εργοστασιακη.
Λες και ηρθε με οθονη.
Ολα τα σκεφτηκα παιδια.
Πραγματικα αν καποτε βαρεθω την 7αρα θα βαλω 8αρα με αυτον τον τροπο.
Τωρα περναω καμερα για οπισθεν και ενισχυτη.
Μετα θα βαλω USB Tracker ωστε να καταγραφω ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα στιγματα μου.Ετσι θα τα περναω μεσα στο Google Earth για παραδειγμα και θα βλεπω που πηγα.
Το αμεσως επομενο βημα που το ψαχνω τωρα ειναι να βρω USB GPRS ετσι ωστε να βλεπω το αμαξι μου μεσω internet.
Αυτο θα μου δωσει την δυνατοτητα να περνω live το στιγμα μου και να παρακολουθω το αμαξι μου live.
Ξερετε αυτο θα ειναι πολυ χρησιμο για την μανα μου η οποια καθε φορα που κατεβαινω Κρητη ειναι ολη την ωρα στο τηλεφωνο.
"Που εισαι αγορι μου τωρα?"
Θα την μαθω να μην μου σπαει και τα νευρα ολη την ωρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούλ 2007, 18:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και η λυση του πολυεστερα να κοπει δλδ η κονσολα και να φτιαχτει η βαση της οθονης και μετα να στοκαριστει στην θεση της και να βαφτει ξανα...Το μονο κακο ειναι οτι για να γινει αυο πρεπει να ανοιξεις την οθονη απο το κελυφος της και ετσι bye bye εγγυηση και ειναι κριμα απο την αλλη ομως να δωσεις 250-300 ευρω σε καποιο "μαστορα" για να κανει κατι τοσο απλο μονο και μονο για να μην χαθει η εγγυηση....
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 01:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα.
Εγω την εχω λυσει ολη την οθονη οταν την εβαλα.
Αλλου η TFT αλλου το Touchpad αλλου τα καλωδια αλλου το beeper και παει λεγοντας.
Στου ξαδερφου μου(σε ενα Honda Civic)εγινε παλι το ιδιο.
Καλα εκει δεν χωρουσε με τιποτα η 8αρα παιδες.
Επεσε πολυ λιμαρισμα.Τοσο που οτι ηχος μου θυμηζε λιμαρισμα με νευριαζε.Αλλα μιλαμε ειχαμε απο της 8 το πρωι μεχρι της 10 το βραδυ.
Καποια στιγμη θα σας ανεβασω φωτος να δειτε τι δουλεια επεσε.
Στο Μανθο το ειχα πει στο τηλεφωνο.
Παντως τωρα την χωραει την 8αρα και θα γινει τελειο.
Μονο που αμα σπασει κατι στην κονσολα τοτε δεν γινετε να παρει καινουργια γιατι αυτη που θα εχει θα ειναι μοναδικη στον κοσμο εφοσον προκειτε για custom κατασκευη.
Εγω παντως μια 8αρα την βαζω ανετα στο δικο μου.
Με πολυ λιγη δουλεια.Ειδικα τωρα που εμαθα α δουλευω καλυτερα τον στοκο.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 00:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Update παιδια.
Συντομα θα ερθουν και φωτος.Ισως αυριο μετα την ψηφο.
Εβαλα καμερα στο αμαξι για οπισθεν και σεταρα την οθονη οταν παιρνει σημα απο την καμερα να παει στο καναλι AV2 που ειναι συνδεδεμενη η καμερα και οταν δεν παιρνει γυριζει αυτοματα στο PC.
Λοιπον βαζω οπισθεν περναν 3 δευτερολεπτα και βλεπω ποσο πισω μπορω να παω.
Βαζω πρωτη εχω παλι PC.
Σε ενα παρκαρισμα δηλαδη μπορω γρηγορα και αυτοματα να τα ελενχο ολα.
Ακομα και νυχτα η καμερα παιρνει τελεια εικονα.
Βοηθαει και το φως της οπισθεν απο τις δυο πλευρες αλλα εχει και μεγαλη ευαισθισια.
Αυτα τα λιγα.
Θα σας δωσω εικονες αυριο γιατι σημερα το βραδυ το εκανα το σεταρισμα.
Ελπιζω να σας αρεσει.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 15:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οριστε και οι φωτος που σας χρωστουσα.

Μια μακρινη φωτο για να δειτε σε σχεση μετ ο υπολοιπο αμαξι πως φενεται η καμερα.

Μια κοντινη για να δειτε την καμερα καλυτερα.Ειναι της Macrom με ευαισθησια τα 0.5lux και οσο ευριγωνικο φακο χρειαζετε.90 μοιρες με 95 αν θυμαμαι καλα.
Καποιες που λενε 100 και 120 ειναι για πεταμα γιατι τρωνε μεγαλο μερος της οθονης με μαυρο.
Τι εννοω.Δεν εχουν τοσο ευρυγωνικο φακο αλλα εχουν κυρτο κρυσταλλο το οποιο βρησκετε μπροστα απο τον φακο.Αυτο το κανει να φαινετε σαν να βλεπεις σκηνη απο ταινια που καποιος βλεπει μεσα απο κυαλλια ή και τετοιο.Νομιζω να με καταλαβαινετε.

Εδω ειναι η επιλογη που επρεπε να κανω ωστε οταν βαζω οπισθεν να γυριζει αυτοματα στο AV2 εφοσον υπαρχει σημα εκει και εφοσον ανοιγει η καμερα μια και την εχω δωσει τροφοδοσια απο το λαμπακι της οπισθεν.
Απλο ειναι.
Τωρα οταν βαζω οπισθεν βγαζει εικονα και οταν βγαζω οπισθεν τοτε επιστρφει στην αρχικη εικονα του PC.
Οριστε τι βλεπω οταν κανω πισω.

Το Smart της μανας μου και το πλακοστρωτο φαινετε καθαρα.
Επισης αν παω πισω ευκολα θα καταλαβω μεσο της οθονης που ακομα δεν την εχω συνηθισει και πολυ ποτε φτανω κοντα στην καγκελοπορτα.
Η αληθεια ειναι οτι μια δυο φορες που το δοκιμασα σε τοιχο εφτασε σε πολυ πιο κοντινη αποσταση απο οτι με τους καθρεφτες.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 16:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μια ωραι εξατμηση και θα εχεις φοβερα οπισθια!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 17:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προβλημα ειναι οτι την θελω στο κεντρο και τωρα φοβαμε να κανω κατι τετοιο.
Θα τα βλεπω θολα απο την καπνιλα.
Laughing Laughing Laughing
Μαλλον θα παω σε ενα στυλ σαν το νεο civic που εχιε δυο εξατμησεις εντιχισμενες στον προφυλακτηρα.
Θα παρω το σχεδιο απο το 308 και θα φτιαξω εναν τετοιο.Τελειο σχεδιο και με καταλληλες υποδοχες για δυο εξατμησεις προς το κεντρο του αμαξιου.
Δεν με πιασατε αλλα δεν πηραζει.
Laughing Laughing Laughing
Θα τα ποθμε αλλου για το θεμα αυτο και οχι εδω.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 21:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωνσταντίνε μπορείς να μου θυμίσεις τι οθόνη χρησιμοποίησες; Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης