PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Εκκεντροφόροι για 1.6THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2015, 19:34:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Guess again...

Με τις πιεσεις που δουλευουν τα turboμοτερ σε τετοιες εκδοσεις,παιρνεις παντου απαξ και σου δωσουν 1-2 χιλιοστα επιπλεον μιας και οι τουρμπινες τους ειναι παραγωγης,που 8 στις 10 φορες ειναι πολυ μικρες για τα δεδομενα που αποσκοπουν.

Το ειδαμε το σκηνικο και στα Ν4 που εδωσαν 2 επιπλεον χιλιοστα στο στομιο και παλι τα ιδια ειναι.
20-25 αλογα πανω απο πριν και μετα τις 5000 παλι τραγωδια... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2015, 19:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Guess again...

Με τις πιεσεις που δουλευουν τα turboμοτερ σε τετοιες εκδοσεις,παιρνεις παντου απαξ και σου δωσουν 1-2 χιλιοστα επιπλεον μιας και οι τουρμπινες τους ειναι παραγωγης,που 8 στις 10 φορες ειναι πολυ μικρες για τα δεδομενα που αποσκοπουν.

Το ειδαμε το σκηνικο και στα Ν4 που εδωσαν 2 επιπλεον χιλιοστα στο στομιο και παλι τα ιδια ειναι.
20-25 αλογα πανω απο πριν και μετα τις 5000 παλι τραγωδια... Laughing

Δέ λέμε κάτι διαφορετικό.. >5000 κάνει την ουσιαστική ζημιά.. χαμηλά 3-4 είναι μικρή η διαφορά >4000 αρχίζει να ανοίγει... θα έβαζα στοίχημα οτι και η διαφορά των 20-25 αλόγων είναι μεταξύ 4000-5000

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάϊ 2015, 19:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην βαζεις,θα το χασεις... Laughing Laughing Laughing

Το λεω γιατι εχω εμπειρια και απο Α8 που παρά τα πολλα επιπλεον χιλιοστα στο περιοριστικο αλλά και την μεγαλυτερη τουρμπινα(με εκκεντροφορους),στο ιδιο φασμα δουλευει. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2015, 01:58:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να αναθερμανω το τοπικ αφου εστειλα για reprofile τα εκκεντρα στον γνωστο "Μπουμπη" και τα φοραω πλεον εδω κι ενα μηνα περιπου.
Εντυπωσεις αριστες! Το μοτερ μεταμορφωθηκε απο τις 2000 στροφες μεχρι και τις 6500 οπου γεμιζει ασταματητα και μου θυμιζει ενα εξακυλινδρο Ε30-325i που ειχα.Μεχρι τις 2000 εχουμε καποια μπερδεματακια αλλα μετα καθαριζει.
Κερασακι στην τουρτα το χαμηλο κοστος και ο ηχος ψηλα που μου θυμισε το veloce που οδηγουσα πιτσιρικος (κρυφα απο το μπαμπα) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2015, 10:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειες Cool Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2015, 15:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μεγειες Cool Laughing

Ευχαριστω πολυ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2015, 18:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Να αναθερμανω το τοπικ αφου εστειλα για reprofile τα εκκεντρα στον γνωστο "Μπουμπη" και τα φοραω πλεον εδω κι ενα μηνα περιπου.
Εντυπωσεις αριστες! Το μοτερ μεταμορφωθηκε απο τις 2000 στροφες μεχρι και τις 6500 οπου γεμιζει ασταματητα και μου θυμιζει ενα εξακυλινδρο Ε30-325i που ειχα.Μεχρι τις 2000 εχουμε καποια μπερδεματακια αλλα μετα καθαριζει.
Κερασακι στην τουρτα το χαμηλο κοστος και ο ηχος ψηλα που μου θυμισε το veloce που οδηγουσα πιτσιρικος (κρυφα απο το μπαμπα) Laughing

Πόσο δηλαδή κόστισαν??

Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2015, 14:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
JDROGAS έγραψε:

Πόσο δηλαδή κόστισαν??

Μάκη θα σπάσει

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2015, 18:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
MAD έγραψε:
JDROGAS έγραψε:

Πόσο δηλαδή κόστισαν??

Μάκη θα σπάσει

Κωστα με τρομαζεις....

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2015, 18:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2015, 19:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY

Εγραψες!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Worthy Worthy Worthy

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 22:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
MAD έγραψε:
JDROGAS έγραψε:

Πόσο δηλαδή κόστισαν??

Μάκη θα σπάσει

Τελικα εσπασε?
Με τα μπερδεματα αλλαξε κατι η υπαρχουν ακομα?
Μιλησα με μπουμπη και μου ειπε οχι μπερδεματα μικρη απωλεια ομως χαμηλα και 15-20 αλογα απο τις 3 και πανω
Επιστροφή στην κορυφή
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2017, 16:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους,σκεφτομαι να βαλω εκκεντρα μπουμπη το τελευταιο σταδιο το αμαξι ειναι πρωτο σταδιο rc ..τι διαφορα θα δω;στα χαμηλα κατα ποσο θα μπερδευει το αμαξι και μεχρι ποιες στροφες;
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2017, 21:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα χαμηλα θα μπερδευει δηλ.μεχρι τις 2000,φυσικα εννοω σε κινηση με μια δευτερα ας πουμε,εαν στις 1500 αποφασισεις να πατησεις το γκαζι να φυγεις δεν θα το αρνηθει.
Απο εκει και μετα ειναι παντου δυνατοτερο και κατεβαζει το στροφομετρο μεχρι τον κοφτη.
Για μενα ειναι απο τις πιο value for money βελτιωσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης