PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Intercooler για τον 1,6 ΤHP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 75, 76, 77  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 23:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι είναι 58μμ!!!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 12:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνω κολάρο (reducer) από 55mm σε 63.5 και δεν υπάρχει. Βρίσκω μόνο από 51mm και αν τελικά το εργοστασιακό κολάρο εσωτερικά έχει 58mm και φτιαχτεί αντίστοιχη σωλήνα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να χωράει το reducer των 51mm (δύσκολο να ανοίγει τόσο).! Confused

Να σημειώσω ότι ψάχνω για τοποθέτηση cooler cupra χωρίς να αλλαχτούν οι μαμά πλαστικές σωληνώσεις.

Υ.Γ Δεν είναι για το δικό μου αμάξι, αλλά φίλου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Azor_blade (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 11 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 14:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMCO-SILICONE-63MM-57MM-STRAIGHT-REDUCER-HOSE-/300600135372?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45fd2a0ecc μαλλον δε κοιτας καλα...

Mess with the best...Die like the rest..
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 14:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνω κολάρο (reducer) από 55mm σε 63.5 και δεν υπάρχει. Βρίσκω μόνο από 51mm και αν τελικά το εργοστασιακό κολάρο εσωτερικά έχει 58mm και φτιαχτεί αντίστοιχη σωλήνα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να χωράει το reducer των 51mm (δύσκολο να ανοίγει τόσο).! Confused

Να σημειώσω ότι ψάχνω για τοποθέτηση cooler cupra χωρίς να αλλαχτούν οι μαμά πλαστικές σωληνώσεις.

Δηλαδή θες να βάλεις 63,5mm σωλήνες από το κούλερ και δε ξέρεις αν ταιριάζουν τα μαμά κολλάρα;

Και γιατί δε φτιάχνεις 60άρι δίκτυο που ταιριάζουν τα μαμά;

Φίλος έβαλε προ 3-4 ημερών με 58 ή 55mm (δεν είμαι σίγουρος) χρειάστηκε μόνο 2 straight reducers από το κούλερ για το δίκτυο, όλα τα υπόλοιπα έμειναν μαμά.

Όπως και να'χει, θα μετρήσω τα δικά μου το μεσημέρι που θα σχολάσω και θα σου πω ακριβώς τη διατομή τους.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 14:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Azor_blade έγραψε:
http://www.ebay.co.uk/itm/SAMCO-SILICONE-63MM-57MM-STRAIGHT-REDUCER-HOSE-/300600135372?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45fd2a0ecc μαλλον δε κοιτας καλα...

Ωραίος! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 14:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Δηλαδή θες να βάλεις 63,5mm σωλήνες από το κούλερ και δε ξέρεις αν ταιριάζουν τα μαμά κολλάρα;

Και γιατί δε φτιάχνεις 60άρι δίκτυο που ταιριάζουν τα μαμά;

Φίλος έβαλε προ 3-4 ημερών με 58 ή 55mm (δεν είμαι σίγουρος) χρειάστηκε μόνο 2 straight reducers από το κούλερ για το δίκτυο, όλα τα υπόλοιπα έμειναν μαμά.

Όπως και να'χει, θα μετρήσω τα δικά μου το μεσημέρι που θα σχολάσω και θα σου πω ακριβώς τη διατομή τους.

Όχι βρε σύ, δεν κατάλαβες. Αυτό θέλουμε να κάνουμε (το αμάξι είναι φίλου όπως είπα), να βάλουμε σωληνώσεις ίδιας διαμέτρου με αυτής που έχουν τα δύο σπιράλ κολάρα εσωτερικά και μετά στο cooler θα μπουν δύο straight reducers που θα ανοίγουν σε 63.5mm, απλά το θέμα είναι πόση διάμετρο έχουν εσωτερικά τα σπιράλ εργοστασιακά κολάρα. Περιμένω επιβεβαίωση.!
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 14:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α, οκ! Laughing

Είναι η ώρα δύσκολη, βλέπεις! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 14:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

60άρια!!!
η είσοδος/έξοδος του κούπρα είναι 60μμ!!! 63μμ είναι το χειλάκι στην αρχή για να μην ξεκουμπώνουν τα κολάρα!!! Wink

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 17:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σάκη (και λοιποί ενδιαφερόμενοι),

τα εργοστασιακά σιλικονένια κολλάρα είναι 56mm.

Όπως επίσης 56mm είναι και οι εισοδο-έξοδοι του εργοστασιακού κούλερ.

Η έξοδος του πλαστικού "πνίχτη" της τουρμπίνας που πάει στην είσοδο του κούλερ είναι 55,5mm.

Αυτά Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2012, 10:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλεια, 56mm λοιπόν τα εργοστασιακά κολάρα εσωτερικά και 60mm το πάτημα στα στόμια (με 63.5 χειλάκι) εισαγωγής/εξαγωγής του cuprocooler.

Οπότε θέλουμε straight reducer από 56mm σε 60mm. Razz

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια!

Υ.Γ. Γιάννη είσαι σίγουρος για τα 60mm, γιατί το κουτί απ'έξω λέει 63.5mm αλλά δεν ξεχωρίζει αν είναι πάτημα ή χειλάκι (δεν το έχω μετρήσει όμως).?
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2012, 19:47:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ έχω 60άρι κολάρο κ κουμπώνει μια χαρά!μην το φοβάσαι!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Απρ 2012, 13:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανοτατα καποιος να ενδιαφερεται...

Σωληνες για ic για 207 με μαμα cooler προς 90Ε.
Και εσωτερικα,εκει που ενωνονται οι δυο σωληνες του κοντου κολαρου,ειναι γυαλισμενο ωστε να μην υπαρχει κατι που εμποδιζει την ροη(τουλαχιστον σε αυτο που ειδα σαν δειγμα).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Απρ 2012, 13:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Πιθανοτατα καποιος να ενδιαφερεται...

Σωληνες για ic για 207 με μαμα cooler προς 90Ε.
Και εσωτερικα,εκει που ενωνονται οι δυο σωληνες του κοντου κολαρου,ειναι γυαλισμενο ωστε να μην υπαρχει κατι που εμποδιζει την ροη(τουλαχιστον σε αυτο που ειδα σαν δειγμα).

Στέλιο, χειλάκια οι σωλήνες δεν έχουν;

Κανένα στηριγματάκι τουλάχιστον γι'αυτή που πάει από το κούλερ στην πεταλούδα; Και θέση / βάση για τον Map;

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Απρ 2012, 22:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μικρη ειχε μια βαση,απλα στην φωτογραφια ή δεν την ειχαν κολλησει ακομα ή δεν φαινεται.
Παντως στο δειγμα που ειδα,ειχε μια βαση στον κοντο σωληνα(τις φωτο δεν τις τραβηξα εγω-μου τις εστειλαν).

Για "χειλακια",οχι,δεν εχουν. Neutral

Για τον map,ουτε καν το σκεφτηκα,να το ρωτησω... Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 03:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Η μικρη ειχε μια βαση,απλα στην φωτογραφια ή δεν την ειχαν κολλησει ακομα ή δεν φαινεται.
Παντως στο δειγμα που ειδα,ειχε μια βαση στον κοντο σωληνα(τις φωτο δεν τις τραβηξα εγω-μου τις εστειλαν).

Για "χειλακια",οχι,δεν εχουν. Neutral

Στελιο η μεγαλη εχει πιο πολυ θεμα για βασεις ,αλλιως πεταει πολυ πανω και κοπανιεται ο μαπ στον καθρεπτη ,εκτος απο αυτο συντονιζει πολυ στα πατηματα τριγμους κτλ οταν ειναι ελευθερη

αυτα επαθα οταν μου κοπηκαν οι βασεις απο την forge
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Για τον μαπ ειναι απλο...παιρνεις ενα πλακακι που χρησιμοποιουν για τους μαπ των group vag και το κολλας πανω στο σωληνα(αφου φυσικα κανεις την τρυπα).Ετσι θα εχετε με ενα ζζζζμπαρο 2 τριγωνια..θα βαλετε τον δικο σας,αλλα θα εχετε και την υποδομη να βαλετε τον μαπ των 2.0tfsi που σηκωνει και 2.2μπαρ ο οποιος θα κουμπωνει κουτι! Wink

ιδου..http://imageshack.us/photo/my-images/23/p202101300311.jpg/

Ξεχασα να πω οτι ειναι κι αυτο απ τον ιδιο κυριο που εκανε του πεζοκολαση..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2012, 16:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζεις κανείς τη διαφορά μεταξύ του συμπιεστή (αλουμινίου) 207 RC και 207 Rallye; Συγκεκριμένα υπάρχει διαφορά στο AR των δύο τουρμπινών;
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2012, 23:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη που ρωτάω αλλά θέλω να σιγουρευτώ,πόσο έχει το i/c απο το cupra 1.8t το γνήσιο γιατί άκουσα οτι υπάρχουν και imitation?
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούλ 2012, 11:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γνήσιο παίζει γύρω στα 300+ ευρώ, το "ξυσμένο" το βρίσκεις και κάτω από 250 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούλ 2012, 12:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Το γνήσιο παίζει γύρω στα 300+ ευρώ, το "ξυσμένο" το βρίσκεις και κάτω από 250 ευρώ.

Νομίζω ότι μόνο ''ξυσμένα'' βρίσκεις τώρα,γιατί απ'ότι μου είπαν σταμάτησε η παραγωγή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 75, 76, 77  Επόμενη
Σελίδα 69 από 77

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης