Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 12:29:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
denlafkas έγραψε: | ωs νεοs χρηστει δεν πρεπει να μιλησω |
Το αντίθετο. Ολοι πρέπει να μιλάνε! Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι αυτό και να μιλήσουν!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 12:39:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Απλα ενας μηχανικος πυο εκανε μλκς και κανει ακομα ειναι για λιθοβολισμο ή μπιελοπιστονοβολισμό,ενας ομως που εκανε μλκς και τωρα εξελιχθηκε ειναι σωστος κατ'εμέ... |
Όσον αφορά αυτά που έγραψε ο Τάσος:
Όμως...
Το θέμα είναι αν έχασε ή όχι ο Στηβ?
Αν είναι καλός ο Πατσέας ή όχι?
Αν μπαίνει το 2λιτρο μοτέρ?
Ποιό απ'όλα? 
Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 12:44:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Ρωτήστε όλοι σας -για να γίνω πιο συγκεκριμένος- πόσες φορές έχουμε κάνει συστάσεις στον Σταύρο (Steve) να πάψει να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί μέσα σε αυτά που γράφει να λέει αλήθειες, αλλά κανείς όμως δεν πρόκειται να τον ακούσει με τον τρόπο που εκφράζεται. Μάλιστα ενοχλεί πάρα πολύ κόσμο. Το Club δεν είναι ο Τάκης, ο Σταύρος (τυχαία ονόματα που έχουν αντληθεί από το ποστ του Steve) και 5 άλλοι, αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που αντιδρά ή εκνευρίζεται με την συμπεριφορά συγκεκριμένων ανθρώπων. |
Εχετε κανει πολλες μα παρα πολλες συστασεις!
Αλλα οταν καποιος εχει μια αποψη , δεν μπορει να την εκφερει για να μην εκνευρηστει ο χρηστης που πχ εβαλε κατι στο αμαξι του και περιμενει να του πουμε ολοι "αχ τι ωραιο" ?(παραδειγμα εδωσα δεν ειναι ολες ιδιες οι περιπτωσεις!)
Αντιπαραθεσεις θα υπαρχουν παντα δεν μπορεις να επιβαλεις (οχι εσυ,γενικα) σε εναν ανθρωπο να αλλαξει το χαρακτηρα του και να πηγαινει με το τρενακι μαζι!Εξαλου εγω βλεπω οτι τις τελευταιες μερες δεν εχει βρισει (στο βαθμο που το εκανε)
Καθε ανεξαρτητο ον εχει και δικια του αποψη που για μενα πρεπει να την εκφερει!
Sidobre έγραψε: | Οσες συστάσεις και αν έχουμε κάνει, όσο και με το καλό να τον έχουμε πιάσει, η κατάληξη είναι η ίδια: Μας "γράφει επιδεικτικά", και κρυβεται πίσω από το "δραση - αντίδραση". |
Eγω πρωσοπικα δεν εχω καταλαβει οτι "κρυβεται" πισω απο μια φραση!Ισα ισα που οτι εχει να πει το λεει αλλα αυτο απο οτι φαινετε ενοχλει!
Κριμα τοτε που δεν ειμαστε ολοι απο το ιδιο καλουπι και αντι για αποψεις να εχουμε φωτοτυπιες!
Λυπαμαι 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 12:51:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα ουδέποτε είχαμε ή έχουμε πρόβλημα με τις απόψεις. Αυτές ίσα ίσα που τις θέλουμε και με το παραπάνω.
Εχουμε πρόβλημα με τον τρόπο που εκφράζονται.
Ο διάλογος με κάποιον είναι πολύ πιο ουσιαστικός, όταν δεν γίνεσαι εριστικός, προσβλητικός, απειλητικός, αγενής, ανάγωγος, υπερόπτης κλπ κλπ κλπ
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 12:53:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ath7 έγραψε: |
Καθε ανεξαρτητο ον εχει και δικια του αποψη που για μενα πρεπει να την εκφερει!
|
Ξανακάτσε και σκέψου ή διάβασε για ποιόν λόγο γίνονται όλα αυτά. Αυτό που γράφεις δεν έχει σχέση με αυτό που προσπαθούμε να διορθώσουμε.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 12:57:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με τα λεγομενα σου εγω αυτο καταλαβαινω!
Και ο τροπος που μιλαει δεν ειναι παντα ο ιδιος!
Κραζει μετα απο πολλα ποστ και οταν λεει το ιδιο πραγμα αλλα δεν νιωθει ο αλλος!
Εγω αυτο εχω καταλαβει εκτος και αν ειμαι ηλιθιος και δεν εχω την ιδια ΑΠΟΨΗ με σενα!
Να τες οι αποψεις που θες! 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 12:59:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χάρη, αυτό που λες είναι προφανές και αυτονόητο σε μια παρέα. Ο καθένας έχει, όχι μόνο δικαίωμα, αλλά κατά κάποιον τρόπο και υποχρέωση, να εκφέρει τη γνώμη του, ειδικά όταν πρόκειται να βοηθήσει κάποιον άλλον με παραπλήσιο πρόβλημα, και ειδικά σε ένα χώρο σαν το παρόν φόρουμ. Όμως, το πως θα την εκφέρει έχει σημασία. Ειδικά σε μια "παρέα" που δε γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους, αλλά η μορφή επικοινωνίας δημιουργεί μια ασπίδα ανωνυμίας γύρω απ' τον καθένα μας, δεν το βρίσκω σωστό να εκφέρονται φράσεις που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος topic, αλλά και σε άλλα. Προφανώς και δεν είμαστε όλοι φταγμένοι από το ίδιο καλούπι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να βρίζουμε όποιον δεν έχει ίδια γνώμη με εμάς. Είτε όταν προσπαθείς να πείσεις κάποιον και να του δώσεις να καταλάβει ότι η γνώμη σου είναι σωστή, είτε όταν προσπαθείς να βρεις κάποιο δίκιο, μέσω μιας διαμαρτυρίας κτλ, ο τρόπος, με τον οποίον θα το προσπαθησεις είναι καταλυτικής σημασίας, γιατί μπορεί να σε κάνει να χάσεις και το δίκιο σου και την εμπιστοσύνη των άλλων απέναντί σου. Δεν έχω παρακολουθήσει από παλιά το φόρουμ, αλλά με ειλικρίνια λέω ότι με πειράζει να διαβάζω χαρακτηρισμούς σαν αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτήν την αναστάτωση.
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:00:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Οσες συστάσεις και αν έχουμε κάνει, όσο και με το καλό να τον έχουμε πιάσει, η κατάληξη είναι η ίδια: Μας "γράφει επιδεικτικά", και κρυβεται πίσω από το "δραση - αντίδραση". |
Ω ναι. Όσο με προκαλούνε τόσο θα αντιδράω. Δεν τους αρέσει ο τρόπος μου? Τί να κάνουμε, αυτός είναι. Για πολλοστή φορά, δεν μπορώ να βάλω την μάσκα του Mr. nice guy, και ΔΕΝ θα πώ πράγματα που θέλουν να ακούσουνε αλλά θα πώ την αλήθεια όσο αρεστή κι αν είναι ή ΟΧΙ.
Αλλά αφού δεν έκατσες να δεις αυτές τις 2 σελίδες στις οποίες και ΔΕΝ έβρισα (ναι, περιέργως κρατήθηκα), και δημιουργήθηκε μια κατάσταση από τον 307 S16, και αφού δεν σε απασχολεί αν έχω δίκιο ή όχι όπως είπες και σε χθεσινό post, κοινώς,
ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤ' αρχ**ια ΣΟΥ
Βάλε κάπου το κουμπάκι delete για τον λογαριασμό μου να το πατήσω εγώ αν πια σας είναι τόσο κόπος ή σας τρώνε οι τύψεις και δεν μπορείτε να το κάνετε.
ΜΦΧ,
Το γουρούνι που δεν τραγούδησε ακόμα.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307
Ένταξη: 02 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 64 Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:24:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την κατασταση την δημιουργησες εσυ και μην προσπαθεις παλι να ριχνεις ευθυνες αλλου. Κοιτα και λιγο τα σφαλματα σου.
PUG S16 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:24:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve...
πρωτα απ ολα θα πρέπει να απαντησεις σε αυτό:
MEMsound έγραψε: | Για να ειμαστε και ακριβοδίκαιοι... αλλα και για να μην αερολογουμε...
Steve έγραψε: | 307 S16 έγραψε: | Παντως ρε παιδες πολυ κραξιμο σε οποιον δεν ξερει 5 πραγματα. Και οσο γοα τον Δικο μου βελτιωτη που αναφερθηκε ο Steve ας παει πρωτα μια βολτα εξω απαο το μαγαζι του και μετα ας εκφερει αποψη. Απο λογια χορτασαμε  |
Σε έχει ενημερώσει κάποιος για το αν έχουμε χάσει 4ψήφιο νούμερο στο εν λόγω μαγαζί χωρίς αποτέλεσμα?
|
Αφου το αναφέρεις πρέπει να γράψεις και αναλυτικά εδω (εξάλλου το τοπικ εχει γινει μπάχαλο και θα ξεκαθαριστεί, οπότε ενα ακομα on-off-topic post δεν ενοχλεί...) τι ειναι αυτό το "4ψηφιο νούμερο" πως/τι/γιατι κλπ κλπ...
Αλλιώς ειναι απλά μια "κατηγορία", που κάλιστα θα μπορουσε να ειναι και ψευτικη πχ... (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν λέω πως ειναι, δεν το ξέρω για να πω κάτι τέτοιο), ή κάλιστα να ισχυει και να χεις απόλυτο δικιο που θες να προστετεψεις τους υπολοιπους.
Καλό ειναι να ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ οταν μιλάμε για την δουλεια κάποιου...  |
και μετα τα υπόλοιπα
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:31:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφού ότι και να πώ, είμαι το γουρούνι που δεν ξέρει να τραγουδάει, ο μαλ**ας που βρίζει και κράζει χωρίς αιτία, ο "δεν έχω τρόπους".
Οπότε τί να το πώ? Να πέσει κάτω?
Ο Γιώργος έδωσε τα λεφτά του, πήρε το αμάξι του όπως το ήθελε, δεν του έβγαλε κανένα πρόβλημα και τελειώσαμε.
Να περιγράψω μια κατάσταση που έγινε 4 χρόνια πρίν, για ποιό λόγο?
Το θέμα για εμένα έχει κλείσει και κακώς ο Γιώργος πήρε τον μπαμπούλα-βελτιωτή του τηλέφωνο να πει (αφού ο ίδιος τον εξέθεσε εδώ μέσα) "έλα ο Steve λέει αυτά, το τηλέφωνο του είναι αυτό, πάρε τον και γάμα τον".
Και όλα ξεκινήσανε από την μπούρδα του Γιώργου, που ξέρει βέβαια ο ίδιος αν έχουμε περάσει από το μαγαζί του βελτιωτή και τί έχουμε κάνει εκεί.
Για να θυμηθούμε,
307 S16 έγραψε: | Παντως ρε παιδες πολυ κραξιμο σε οποιον δεν ξερει 5 πραγματα. Και οσο γοα τον Δικο μου βελτιωτη που αναφερθηκε ο Steve ας παει πρωτα μια βολτα εξω απαο το μαγαζι του και μετα ας εκφερει αποψη. Απο λογια χορτασαμε  |
Αυτά.
Τέλος από εμένα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:33:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν μου(μας) απαντησες.
οταν γραφεις κάτι για κάποιον δημόσια και μάλιστα για χρήματα οφείλεις να εισαι συγκεκριμένος.
θα μπορουσες απ την αρχή να μην γινεις συγκεκριμένος , να μην αναφέρεις χρηματα, να μην αναφέρεις λεπτομέρειες, απλά μια πχ μια συμβουλη και πχ "οποιος θέλει λεπτομέρειες σε πμ"
οταν όμως μιλάς για "χαμενα χρηματα" δημόσια = οταν δημόσια μιλάς για την δουλεια κάποιου πρεπει να εισαι συγκεκριμένος
και το 4χρόνια "μετα" ας το κρίνουν οι άλλοι...
εσυ ας γράψεις 4 χρόνια "πριν" εγινε αυτό...
περιμένω(ουμε) λοιπόν.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:38:11, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:37:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | δεν μου(μας) απαντησες.
οταν γραφεις κάτι για κάποιον δημόσια και μάλιστα για χρήματα οφείλεις να εισαι συγκεκριμένος.
περιμένω(ουμε) λοιπόν. |
Δεν πρόκειται να σας απαντήσω
Τζάμπα περιμένετε
Κάντε μου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ούτως ή άλλως, μόνο λόγια δεν είμαι?
Τί έχετε να φοβηθείτε?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:39:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα...
απλά το συμπέρασμα ειναι οτι τελικά εισαι μια ομορφη "κοτα"...
που μονο λόγια ειναι...
οπως νομιζεις... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:39:59, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:39:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα...
απλά το συμπέρασμα ειναι οτι τελικά εισαι μια ομορφη "κοτα"...
που μονο λόγια ειναι...
οπως νομιζεις...  |
Νομίζω ότι φτάνουμε στα όρια της ανωμαλίας.
Ο ένας γουρούνι, ο άλλος κότα.
Μπορείτε να αποφασίσετε για να επιλέξω την ανάλογη εικόνα?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:44:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
διαλεξε οτι θες
αλλα απάντησε για να εισαι κυριος
και να μην φαινεσαι "κοτα" (σου μιλάω στο δικό σου μηκος κύματος)
ή θα κατηγορεις κάποιον για λεφτα με επιχειρηματα
ή απλά θα "αερολογείς"
και το τηλεφωνο που με πήρες πριν λιγο...
και μου το κλεισες στην μουρη μάλλον σε ριχνει ακομα περισσότερο στα ματια μου...
εγω σου δινω μια ευκαιρία να αποδείξεις και στους άλλους οτι δεν αερολογείς και συ αντι να την χρησιμοποιησεις κάνεις ακριβώς το αντίθετο.
τι να σου πω...
υ.γ.ο μόνος λόγος που δεν εχεις διαγραφει απ το φόρουμ εδω και πάρα πολυ καιρό με αυτά που λες κατα καιρους ειναι οτι εγω λεω "δωστε μια καομα ευκαιρία", δεν το λέω για να με ευχαριστήσεις, αλλα για να το γνωρήζεις...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:48:30, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:48:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η κατάσταση ξεκίνησε με ΠΜ που μου έστειλε πρώτος ο Γιώργος ρωτώντας με, και μετά, όπως παρέθεσα και παραπάνω, θεώρησε σκόπιμο να το μεταφέρει εδώ μέσα εκφραζόμενος για τον ίδιο μου τον εαυτό, αφού ξέρει που έχω πάει και τί έχω κάνει, καλύτερα και από εμένα.
Πλέον έχω φτάσει σε σημείο να απολογούμαι για αυτά που έπαθα τότε.
Ε όχι, πάει πολύ. Προτιμώ να μείνω κότα
Ο μόνος λόγος που δεν έχω διαγραφεί από εδώ μέσα είναι ότι μάλλον κάποιοι άλλοι εκτός από εσένα (δύο στο σύνολο) λένε αυτό το δώστε του μια ακόμα ευκαιρία.
Σίγουρα όχι εσύ.
Και το τηλεφώνημα δεν ήταν κλείσιμο στην μάπα, ήθελα να διαπιστώσω αν έγραφες εσύ ή κάποιος άλλος από τον λογαριασμό σου. Πήρα την απάντηση μου, έληξα την συζήτηση. Αν βλέπεις κλείσιμο στην μάπα, δεν βλέπεις καλά.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:53:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μεινε οτι θες...
εσυ το επιλέγεις αυτό
για εμένα οταν αναφέρεις κάτι και δεν το στηρίζεις τοτε χάνει κάθε ουσία, και αυτό που εγραψες αλλα και εσυ ο ίδιος
μπορείς να εχεις και δίκιο, μπορεί και όχι, αλλα τελικά κανεις δεν το μαθαίνει
τωρα το τι εχω κάνει εγω και τι όχι, δικαίωμά σου να νομίζεις οτι θες, εγω απλά στο ανεφερα
υ.γ. ...αν δεν ηταν κλεισιμο, μαλλον θες σεμιναριο χρησης του τηλεφώνου... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 14:02:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επίσης μιας και σοβάρεψε τόσο πολυ το θέμα... (και επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος)
-> ο 307_S16 οφείλει να παει σε ενα δυμανόμετρο να δουμε τι εχει πετυχει αλλα και να αναφέρει πόσα χρηματα ξοδευτηκαν γι αυτό...
εχει πει οτι θα το κάνει, περιμένουμε και από εκεί...
ετσι μονο για εμένα το θεμα θα ξεμπερδευτεί και από τις δυο πλευρες 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 14:05:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για να μην μπλέκονται ετσι τα πράγματα...
πρέπει να ειμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ οταν μιλάμε για την εργασία κάποιου ανθρώπου, και να μιλάμε με στοιχεία.
"αιωρουμενες" "βρώμες" (δυσφυμιση)
αλλα και
"αιωρουμενα" "μπραβο" (διαφυμιση)
(χωρις αποδείξεις)
Δεν εχουν καμια δουλεια στο φορουμ μας
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|