Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 20:02:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να σε χαλάσει στην εν λόγω μετατροπή είναι το κόστος. Από εκεί και ύστερα σε διαβεβαιώ υπεύθυνα ότι το αυτοκίνητο σε αξιοπιστία και λειτουργικότητα είναι ίδιο με πριν. Καλύτερο αν σκεφτείς την αμεσότητα στο γκάζι.
Πέρα από αυτό, χωρίς να αλλάξεις εγκέφαλο μπορείς να βγάλεις πάνω-κάτω τα ίδια άλογα, με μόνη υποχώρηση την αμεσότητα του γκαζιού. Αυτό κάνει ίσως την διαφορά μεταξύ πολεμικής μηχανής με το δυνατό αυτοκίνητο. Την ίδια δύναμη θα έχουν αλλά το ένα θα έχει ξεσπάσματα (με την μηχανική πεταλούδα) και θα είναι πιο "άγριο" ενώ αυτό με την ηλεκτρική θα είναι πιο ήπιο, θα έχει την δύναμη, αλλά θα βγαίνει πιο ομαλά στον δρόμο ενώ τα συμπτώματα που σου έχει τώρα (το μικρό "lag" που έχει στα ξεκινήματα το αυτοκίνητο) θα μείνουν περίπου ίδια (πάντα μικραίνουν όσο ανεβαίνει η δύναμη αλλά δεν εξαφανίζονται και τελείως).
Αυτά.
Το ύψος της ιπποδύναμης πάντως φτάνει με ηλεκτρική πεταλούδα γύρω στα 170-175 άλογα ενώ με την μηχανική ανεβαίνει κι'άλλο γιατί έχεις επιλογές μεγαλύτερης πολλαπλής εισαγωγής, ροική εξέλιξη πεταλούδας, ροϊκής πολλαπλής κλπ κλπ)
Ελπίζω να βοήθησα |
Τάσο σήμερα μίλησα με τον μηχανικό σου και μου είεπ ότι αν δεν αλλάξω εγκέφαλο και εάν δεν αλλάξω πεταλούδα από ηλεκτρική σε μηχανική η κορυφή θα είναι 135 άλογα. από εκεί και πάνω το μοτερ στεγνώνει κτλ κτλ.
Δεν ξέρω αν ισχύει απλά σας αναφέρω τι μου είπε.
Δεν μου το προτείνει γιατί μετά θα θέλω και άλλο λίγο, οπότε θα έχω πετάξει λεπτά. Μου είπε να παω κατευθείαν σε μιά λ΄ση σαν την δική σου.
Κατι τελευταίο. το αμάξι σου έχει κλιμα , ή αιρ κοντισιον ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 21:06:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | συγνωμη για να καταλαβω κατι.
εγω που εχω gti με αισθητηρες βροχης,φωτων,ηλεκτρονικο κλιματισμο,ιμομπιλαιζερ,τριπ κομπιουτερ και λοιπες ηλεκτρονικες ευκολιες ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και να τον συνδυασω με μηχανικο γκαζι??????? ποοοοοολυ χλωμο.
μην ξεχνατε οτι ο sidobre δεν εχει ουτε κλιματισμο....ειναι πιο παλιο μοντελο ...............
αρα κυριοι προσγειωθειτε δεν υπαρχει εγκεφαλος που θα λειτουργησει ολα αυτα σε 206. αν θελετε να τα καταργησετε τι να πω γιατι τα πληρωσατε?και μακαρι οποιος το κανει αυτο απλα να τα καταργησει χωρις να δημιουργησει και αλλα προβληματα! | Ααααααχχχχχ τι θα κάνω με σένα !!
Ο εγκέφαλος του κινητήρα τι δουλεία έχει με όλα αυτά εεεεεε???
Όλα αυτά που είπες τα ελέγχει το BSI το μόνο που θέλει είναι μια παράκαμψη για το συμπιεστή όλα τα άλλα λειτουργούν !! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 21:46:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | μην ξεχνατε οτι ο sidobre δεν εχει ουτε κλιματισμο....ειναι πιο παλιο μοντελο ............... |
Εγώ φέτος στις Ροβιές κάτι άλλο θυμάμαι... Δεν έχει αυτόματο κλιματισμό, απλά A/C και μπορώ να πώ ότι μου φάνηκε πως είτε δουλεύει είτε όχι, το αμάξι δεν χάνει σε επιδόσεις 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 22:45:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αργυρη εγω ειμαι απο χωριο
δηλαδη δεν εχουν καμια παρεμβολη το εγκεφαλακι της bsi με αυτο για αεροσακους τον εγκεφαλο του κινητηρα και με την πλεξουδα -ο sιdobre ειχε αλλαξει και αυτη-?
και παλι ομως δεν το πιστευω οτι δεν θα υπαρχουν επιπλοκες με τοσο ευαισθητα ηλεκτρονικα ...
αλλα αμα επιμενεις λεω να παω για αρμεγμα απο αυτο ξεεεεεεεεεεεεερω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 11:37:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα !!
Ο Τάσος μόνο πλεξούδα κινητήρα έχει αλλάξει και τίποτα άλλο !
Όσο για το άρμεγμα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 20:31:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδή θες να μου πεις οτι με ολες αυτες τις ηλεκτρικές αηδίες που εχει το δικό μου ,εχω την ιδια πλεξούδα με sidobre και οτι αμα βάλω πλεξούδα-πεταλούδα απο ραλλύ θα λειτουργούν ολα πλην ιμομπιλαιζερ????????
μπεεεεε μπεεεε μπεεεε μπεεεε μπεεεε μπεεεε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
-=N4X=- (ΑL-X) Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!
Ένταξη: 10 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 462 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 20:36:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο πρωτο μπε εχεις ενα ε παραπανω....αν δεν ξερεις εσυ να μιλας προβατισια δεν μπορεις να μας παραπληροφορεις ολους ενταξει?????