PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2015, 17:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις τι ειναι αυτός ο αγωγός ψύξης μπαταρίας (Νο 40)??
Οταν ειχα παρει το αμαξι, ειχε εναν σωλήνα ψύξης που συνδεοταν στη μετώπη και στο κουτι τις μπαταρίας, αλλα δεν ηταν ευθυγραμμο σαν αυτο, ηταν με γωνίες.
Οταν ειχα αλλαξει ενα χρόνο μετα δισκο-πλατο εγγυηση , παρατηρησα μετα απο λιγες μερες οτι τον ειχαν αφαιρεσει στο συνεργειο και σκεφτηκα οτι μαλλον θα ξεχασαν να τον βαλουν, αλλα ψαχνοντας στο servicebox να τον παραγγειλω παρατηρησα οτι τον βγαλαν απο ανταλλακτικο και διναν πλεον μια ταπα (Νο 50), οποτε σκεφτηκα οτι επροκειτο για διορθωση. Δεν ειχα παρατηρησει ομως αυτο το σωληνα ψυξης που δινει τωρα, τον ευθυγραμμο. τον εχει δει κανεις, που συνδεεται??

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2015, 19:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως βγαίνει η ρημάδα η μπαταρία σε 207 THP; Μου βγήκε η μέση να τραβάω αλλά τίποτα...Δε μπορώ να καταλάβω. Έχει κάτι κλίπς από την αριστερή πλευρά αλλά δε ξέρω πώς μπορεί να βγει από εκεί κάτω. Μόνο τον μοχλό που έχει στα αριστερά κατεβάζω, σηκώνεται λίγο από εκείνη τη πλευρά αλλά τίποτα. Θα πάθω λουμπάγκο στο τέλος... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2015, 23:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαζεις τον εγκεφαλο,κ απο την απεναντι μερια τραβας εξω τον "μοχλο" κ ταυτοχρονα τραβας πανω μπαταρια.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούν 2015, 19:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α ευχαριστώ για την απάντηση! Ο εγκέφαλος βγαίνει εύκολα? Απλά τον τραβάς προς τα πάνω; Γιατί δεν είδα τίποτα κλίπς εκεί γύρω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2015, 10:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,απλα τον τραβας πανω.τα κλιπς απλα κρατατε τη πλςξουδα στη βαση του εγκεφαλου.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2015, 15:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αμπερ ψυχρης εκκινησης πρεπει να ειναι 650 για rallye/rc/gt? Χρειαζονται τοσα πολλα? Οι πιο πολλες 60αρες της αγορας ειναι στα 450,540 αντε μεχρι 610Α. Εγω φοραω μια με μολις 450.
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2015, 21:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοσο ειναι η μαμα 640 η 650 Α δε θυμαμαι ακριβως. Μονο την exide ειχα βρει θυμαμαι σε τετοιο ρευμα. Για να τη φοραει απο το εργοστασιο μαλλον θα υπαρχει λογος....
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2015, 22:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαζει και η PSA μπαταρια για τα δικα μας, κι εχει καπου στα 90-95€
αν και με λιγο ψαξιμο βρισκεις και στο εμποριο ανάλογη μπαταρια
εγω σε 2 μηνες κλεινω 7 χρονια με την εργοστασιακη μπαταρια παντως Thumbs Up

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2015, 22:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
βγαζει και η PSA μπαταρια για τα δικα μας, κι εχει καπου στα 90-95€
αν και με λιγο ψαξιμο βρισκεις και στο εμποριο ανάλογη μπαταρια
εγω σε 2 μηνες κλεινω 7 χρονια με την εργοστασιακη μπαταρια παντως Thumbs Up
VARTA rulez! Cool

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 04:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι με την εργοστασιακη εβγαλα μολις 3 χρονια.
Τωρα εχω μια (δεν θυμαμαι μαρκα παντως σιγουρα οχι πολυ γνωστη) μικροτερης χωρητικοτητας και μου'χει ηδη βγαλει 4,5 χρονια χωρις κανενα προβλημα.
Οποτε δε νομιζω οτι η πεζω εχει καποιο ιδιαιτερο λογο που βαζει τοσο μεγαλες μπαταριες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 17:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Εγω παλι με την εργοστασιακη εβγαλα μολις 3 χρονια.
Τωρα εχω μια (δεν θυμαμαι μαρκα παντως σιγουρα οχι πολυ γνωστη) μικροτερης χωρητικοτητας και μου'χει ηδη βγαλει 4,5 χρονια χωρις κανενα προβλημα.
Οποτε δε νομιζω οτι η πεζω εχει καποιο ιδιαιτερο λογο που βαζει τοσο μεγαλες μπαταριες.

Μιλαμε για gt/rallye/rc , δε ξερω στο 1400 αν εβαζε 60/640 (το οποιο δε το βρισκεις ευκολα η exide πχ ειναι 64/650)

Αρα να βαζει ειδικη παραγγελια μπαταρια για πλακα δε το νομιζω , δε κανουν τετοια δωρα οι Γαλλοι...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 17:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 96ευρω περνεις 50/480
117 εχει η 60/640

βαζει και 1-2 ακομα 50/420 και 60/540

οπως βγαζει και 3 δυναμο

80-120-150Α
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 17:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με την 60αρα με τα 450 αμπερ ψυχρης εκκινησης κανω ζημια καπου αυτη τη στιγμη? Στη μιζα ισως?

Τα 640 αμπερ ειναι για αυτοκινητα με συστημα start-stop και ειναι και πανακριβες..
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 17:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν δεις και δυσκολευετε σουταρετην αυτο κανει κακο στο αμαξι
εμενα μαμα ειχε την 50αρα παντως

Και επειδη ειστε αριθμολαγνοι πολλοι

Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πέσετε θύματα διαφημιστικής πλάνης. Και αυτό γιατί υπάρχουν 3 διαφορετικές τιμές για κάθε μπαταρία. Μία είναι η CCA τιμή και είναι η τιμή σε μέτρηση σε -20 βαθμών Κελσίου, μία άλλη είναι η CA και είναι η τιμή για μέτρηση σε 0 βαθμούς Κελσίου και τέλος είναι η HCA που είναι η τιμή για μέτρηση στους 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι τιμές αυτές είναι διαφορετικές πάντα και συνήθως η CCA είναι το 60% της HCA και το 80% της CA.
Συνήθως αν δεν αναφέρεται κάτι άλλο, πρόκειται για την CCA. Μπορεί όμως μια μπαταρία να έχει σαν τιμή "κράχτη" την HCA (επειδή πάντα είναι υψηλότερη) και να σας παραπλανήσει.
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 20:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα προβλημα με την εκκινηση οταν ειναι ζεστο. Ζοριζεται λιγο παραπανω η μιζα. Πηγα στον Ροδιτη και δεν μπορουσε να την μετρησει. μου ειπε οτι εχει κοψει στοιχειο. Μετα μου τη βαζει ενας φιλος στο φορτιστη του για 4 ωρες και δεν κουνηθηκε απο το 3 ενω μου λεει επρεπε να παει στο μηδεν,οποτε ειναι βραχυκυκλωμενη μου λεει και αυτος. Μετα πηγα στον Παυλο με τις μπαταριες στον γερακα οπου την μετρησε με φορτιο και χωρις και τη βρηκε φορτισμενη μεν αλλα πεσμενη. Παντως μου ειπε οτι δεν εχει κοψει στοιχειο. Απλα αντι για 450 αμπερ εδινε 326. Δεν ξερω τι να κανω.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 20:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Na βαλεις μπαταρια γιατι εχει κλασμενο στοιχειο μεσα και μια κανει επαφη μια δεν κανει....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2015, 14:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Εχω ενα προβλημα με την εκκινηση οταν ειναι ζεστο. Ζοριζεται λιγο παραπανω η μιζα. Πηγα στον Ροδιτη και δεν μπορουσε να την μετρησει. μου ειπε οτι εχει κοψει στοιχειο. Μετα μου τη βαζει ενας φιλος στο φορτιστη του για 4 ωρες και δεν κουνηθηκε απο το 3 ενω μου λεει επρεπε να παει στο μηδεν,οποτε ειναι βραχυκυκλωμενη μου λεει και αυτος. Μετα πηγα στον Παυλο με τις μπαταριες στον γερακα οπου την μετρησε με φορτιο και χωρις και τη βρηκε φορτισμενη μεν αλλα πεσμενη. Παντως μου ειπε οτι δεν εχει κοψει στοιχειο. Απλα αντι για 450 αμπερ εδινε 326. Δεν ξερω τι να κανω.. Rolling eyes

Τα 450 για thp μοτέρ είναι λίγα σκέψου τα 320.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2015, 14:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πέσετε θύματα διαφημιστικής πλάνης. Και αυτό γιατί υπάρχουν 3 διαφορετικές τιμές για κάθε μπαταρία. Μία είναι η CCA τιμή και είναι η τιμή σε μέτρηση σε -20 βαθμών Κελσίου, μία άλλη είναι η CA και είναι η τιμή για μέτρηση σε 0 βαθμούς Κελσίου και τέλος είναι η HCA που είναι η τιμή για μέτρηση στους 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι τιμές αυτές είναι διαφορετικές πάντα και συνήθως η CCA είναι το 60% της HCA και το 80% της CA.
Συνήθως αν δεν αναφέρεται κάτι άλλο, πρόκειται για την CCA. Μπορεί όμως μια μπαταρία να έχει σαν τιμή "κράχτη" την HCA (επειδή πάντα είναι υψηλότερη) και να σας παραπλανήσει.

Εγώ πάντως στο τέλος της 5ετίας άλλαξα την εργοστασιακή με αυτή

http://www.exide.info/spec/ea640.html

και είμαι κομπλέ. Στα λεφτά της(74€ την είχα πάρει. Έχει ακριβύνει βλέπω) δεν βλέπω κάτι καλύτερο(τώρα κατα πόσο οι μετρήσεις που δίνει η εταιρία είναι spot on, έχει να κάνει με πολλά, ιδιαίτερα με την ηλικία της ίδιας της μπαταρίας). Δίνει 640 CCA.

640/60 φόραγε το δικό μου απο μαμά και με "άφησε" μπαμ-μπαμ. Τη μία μέρα έπαιρνε "σχεδόν" κανονικά, την άλλη δεν γύριζε μίζα.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2015, 15:13:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
android έγραψε:

και είμαι κομπλέ. Στα λεφτά της(74€ την είχα πάρει. Έχει ακριβύνει βλέπω) δεν βλέπω κάτι καλύτερο(τώρα κατα πόσο οι μετρήσεις που δίνει η εταιρία είναι spot on, έχει να κάνει με πολλά, ιδιαίτερα με την ηλικία της ίδιας της μπαταρίας). Δίνει 640 CCA.

640/60 φόραγε το δικό μου απο μαμά και με "άφησε" μπαμ-μπαμ. Τη μία μέρα έπαιρνε "σχεδόν" κανονικά, την άλλη δεν γύριζε μίζα.

Την ίδια φοράω κι εγώ 2 χρόνια.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2015, 15:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
android έγραψε:

Την ίδια φοράω κι εγώ 2 χρόνια.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης