PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 01:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το δικό σου ρε συ, αλλά άθλιο δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων. Τέσπα, γούστα είναι αυτά. Very happy

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 01:04:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω ρε συ κώστα αλλά το σασμάν μου δίνει την εντύπωση πως αν το βάλω μέσα στην πίστα το αμάξι έτσι όπως είναι με τις μαμά βαλβολίνες δεν πρόκειται να την βγάλει καθαρή μαζί με λάστιχα θα θέλω κ καινούργιο σασμάν !
τέλος πάντων μακάρι το καινούργιο σασμάν που θα μου βάλουν να είναι καλό!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 09:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν !

giannis27 έγραψε:
όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα !

Όταν λέω εγώ ότι αυτά τα αμάξια πέφτουν σε λάθος χέρια και τις αλλάζετε με τον ώμο τις ταχύτητες, κάτι ξέρω Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 14:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λεμε δεν βγαινει ενοουμε χωρις συμπλεκτη? Laughing
ιδιο σασμαν δεν εχει gt και rc? Laughing
ενα προβλημα εχει οταν ζεσταθει ο δισκος...φουντωνει ευκολα απο θερμοκρασιες κ δεν τις περνει γρηγορα για την ακριβια πολυ γρηγορα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 16:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
giannis27 έγραψε:
για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν !

giannis27 έγραψε:
όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα !

Όταν λέω εγώ ότι αυτά τα αμάξια πέφτουν σε λάθος χέρια και τις αλλάζετε με τον ώμο τις ταχύτητες, κάτι ξέρω Cool

steve εξήγησε μου σε παρακαλώ πως ξέφηγες από την ΝΑΣΑ
απορώ πως άφησαν ένα τέτοιο ταλέντο να πάει χαμένο Ha Ha

το αν αλλάζω ταχύτητες με τον αγκώνα άσε με να το ξέρω εγώ!

android το πρόβλημα το έβγαλε εντελώς ξαφνικά χωρίς να έχω ζορίζει το αμάξι μπήκε κανονικά η πέμπτη κ όταν πήγα να την βγάλω δεν έβγαινε με τίποτα !
το πήγα στην αντιπροσωπεία μου άλλαξαν το συγχρονιζέ τις πέμπτης κ μου είπε ο ίδιος μηχανικός ότι το αμάξι δεν έγινε θα πρέπει να πιέζεις λίγο προς τα αριστερά για να βγει η ταχύτητα κανονικά μου είπε ότι έπρεπε να το κρατήσει μέσα αλλά δεν είχε να μου δώσει αμάξι αντικατάστασης κ για να μην με αφήσει χωρίς αμάξι μέχρι να έρθει ο άξονας κ τα άλλα ανταλλακτικά μου το έδωσε !όταν αλλάξανε κ τον άξονα μου είπε ότι το πρόβλημα λύθηκε αλλά όχι 100% αν πιέσεις λίγο προς τα δεξιά δεν βγαίνει η πέμπτη δοκίμασε το για καμιά βδομάδα μήπως κ στρώσει κ αν δεν στρώσει έλα να κάνουμε τα χαρτιά για να αλλάξουμε σασμάν !
δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έδωσα 23.000 ευρώ κ θέλω το αμάξι να δουλεύει άψογα!
τώρα αν κάποιος πήρε καινούργιο αμάξι κ δεν τον νοιάζει αν δουλεύει σωστά το σασμάν είναι δικό του πρόβλημα!

αυτό που λες όταν ζεσταίνεται δεν τις παίρνει καλά οφείλεται στα συγχρονιζέ !

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 23:56:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο δισκος την ακουει ευκολα κ δεν κανει καλη αποσυμπλεξη...ψιλοπατιναρη κ λιγο...κ μαλλον γι αυτο βογκαν τα συχρονιζε Laughing αυτο θα το δουμε αν βγει καποιο καλο κιτακι δισκο πλατο
βεβεα γαλλικο σασμαν ειναι μην περιμενεις κ θαυματα
βεβεα εσενα δεν εχει σχεση αυτο ...
εσυ εχεις προβλημα
κ μην θες κ αλλο σασμαν
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2008, 23:49:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως το έβγαλε από ώρα 0!
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12436

Χεράς μπορεί να μην είμαι, αλλά κουλός δεν είμαι!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 00:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνωμη...εσεις οταν βαζετε ταχυτητα μετα κουνατε το λεβιε δεξια αριστερα....? Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 02:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:

μπά άσε ρε εμείς φταίμε που χάλασε το σασμάν στα πρώτα χιλιόμετρα επειδή αλλάζουμε ταχύτητες με τους αγκώνες !το σασμάν είναι τέλειο το καλύτερο που υπάρχει πάνω σε αυτοκίνητο !

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 17:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
stazzy έγραψε:

μπά άσε ρε εμείς φταίμε που χάλασε το σασμάν στα πρώτα χιλιόμετρα επειδή αλλάζουμε ταχύτητες με τους αγκώνες !το σασμάν είναι τέλειο το καλύτερο που υπάρχει πάνω σε αυτοκίνητο !

το περιμενα πολυ χειροτερο παντως ....τελικα ειναι τι περιμενεις απο το αμαξι που περνεις...πχ. σε στησιμο τιμονι κτλ το περιμενα καλυτερα απ οτι ειναι Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης