Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 01:00:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το δικό σου ρε συ, αλλά άθλιο δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων. Τέσπα, γούστα είναι αυτά. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 01:04:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ξέρω ρε συ κώστα αλλά το σασμάν μου δίνει την εντύπωση πως αν το βάλω μέσα στην πίστα το αμάξι έτσι όπως είναι με τις μαμά βαλβολίνες δεν πρόκειται να την βγάλει καθαρή μαζί με λάστιχα θα θέλω κ καινούργιο σασμάν !
τέλος πάντων μακάρι το καινούργιο σασμάν που θα μου βάλουν να είναι καλό!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 09:48:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: | για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν ! |
giannis27 έγραψε: | όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα ! |
Όταν λέω εγώ ότι αυτά τα αμάξια πέφτουν σε λάθος χέρια και τις αλλάζετε με τον ώμο τις ταχύτητες, κάτι ξέρω 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 14:24:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν λεμε δεν βγαινει ενοουμε χωρις συμπλεκτη?
ιδιο σασμαν δεν εχει gt και rc?
ενα προβλημα εχει οταν ζεσταθει ο δισκος...φουντωνει ευκολα απο θερμοκρασιες κ δεν τις περνει γρηγορα για την ακριβια πολυ γρηγορα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rc !!
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 16:40:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | giannis27 έγραψε: | για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν ! |
giannis27 έγραψε: | όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα ! |
Όταν λέω εγώ ότι αυτά τα αμάξια πέφτουν σε λάθος χέρια και τις αλλάζετε με τον ώμο τις ταχύτητες, κάτι ξέρω  |
steve εξήγησε μου σε παρακαλώ πως ξέφηγες από την ΝΑΣΑ
απορώ πως άφησαν ένα τέτοιο ταλέντο να πάει χαμένο
το αν αλλάζω ταχύτητες με τον αγκώνα άσε με να το ξέρω εγώ!
android το πρόβλημα το έβγαλε εντελώς ξαφνικά χωρίς να έχω ζορίζει το αμάξι μπήκε κανονικά η πέμπτη κ όταν πήγα να την βγάλω δεν έβγαινε με τίποτα !
το πήγα στην αντιπροσωπεία μου άλλαξαν το συγχρονιζέ τις πέμπτης κ μου είπε ο ίδιος μηχανικός ότι το αμάξι δεν έγινε θα πρέπει να πιέζεις λίγο προς τα αριστερά για να βγει η ταχύτητα κανονικά μου είπε ότι έπρεπε να το κρατήσει μέσα αλλά δεν είχε να μου δώσει αμάξι αντικατάστασης κ για να μην με αφήσει χωρίς αμάξι μέχρι να έρθει ο άξονας κ τα άλλα ανταλλακτικά μου το έδωσε !όταν αλλάξανε κ τον άξονα μου είπε ότι το πρόβλημα λύθηκε αλλά όχι 100% αν πιέσεις λίγο προς τα δεξιά δεν βγαίνει η πέμπτη δοκίμασε το για καμιά βδομάδα μήπως κ στρώσει κ αν δεν στρώσει έλα να κάνουμε τα χαρτιά για να αλλάξουμε σασμάν !
δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έδωσα 23.000 ευρώ κ θέλω το αμάξι να δουλεύει άψογα!
τώρα αν κάποιος πήρε καινούργιο αμάξι κ δεν τον νοιάζει αν δουλεύει σωστά το σασμάν είναι δικό του πρόβλημα!
αυτό που λες όταν ζεσταίνεται δεν τις παίρνει καλά οφείλεται στα συγχρονιζέ !
those who can Do
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 23:56:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο δισκος την ακουει ευκολα κ δεν κανει καλη αποσυμπλεξη...ψιλοπατιναρη κ λιγο...κ μαλλον γι αυτο βογκαν τα συχρονιζε αυτο θα το δουμε αν βγει καποιο καλο κιτακι δισκο πλατο
βεβεα γαλλικο σασμαν ειναι μην περιμενεις κ θαυματα
βεβεα εσενα δεν εχει σχεση αυτο ...
εσυ εχεις προβλημα
κ μην θες κ αλλο σασμαν |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stazzy (Stathis) Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)
Ένταξη: 28 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 120 Τόπος: Βύρωνας
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 00:20:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγνωμη...εσεις οταν βαζετε ταχυτητα μετα κουνατε το λεβιε δεξια αριστερα....?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rc !!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 02:17:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπά άσε ρε εμείς φταίμε που χάλασε το σασμάν στα πρώτα χιλιόμετρα επειδή αλλάζουμε ταχύτητες με τους αγκώνες !το σασμάν είναι τέλειο το καλύτερο που υπάρχει πάνω σε αυτοκίνητο !
those who can Do
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 17:42:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: |
μπά άσε ρε εμείς φταίμε που χάλασε το σασμάν στα πρώτα χιλιόμετρα επειδή αλλάζουμε ταχύτητες με τους αγκώνες !το σασμάν είναι τέλειο το καλύτερο που υπάρχει πάνω σε αυτοκίνητο ! |
το περιμενα πολυ χειροτερο παντως ....τελικα ειναι τι περιμενεις απο το αμαξι που περνεις...πχ. σε στησιμο τιμονι κτλ το περιμενα καλυτερα απ οτι ειναι  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|