PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

NFS Underground 2!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 14:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik7 έγραψε:
an thes mporo na sto steilo se ena DVD me allo ena pexnidaki to mono pou tha ithela na mou peis poso einai ta metaforika gia enan fakelo stin kipro apo ellada... ama einai polla den aksizei alla ama einai kana pentaevro sto stelno asiziti... aaa re ga**to kai efige extes enas simfititis mou filos mou gia lefkosia...

Να εισαι καλα Νικολακη. Ευχαριστω.. Δεν πειραζει. Θα κανονισω να το να το βρω για να μην σε βαζω σε κοπο....

Καλες γιορτες...

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 04:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik7 έγραψε:
episis sta tipou kazaa opos kai sto dc++ mporei afou to katevaseis na exeis prob(koinos na einai gia ano ton 18)

Σε παρακαλώ να μην δυσφημίζεις ένα πρόγραμμα που δεν ξέρεις τίποτα για αυτό. Το DC++ είναι ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι τώρα για P2P downloader και το χρησιμοποιούμε νομιμότατα εμείς στο netcafe (το οποίο είναι αλυσίδα 15 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα αν σου λέει κάτι αυτό... Rolling eyes )

Επίσης, μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί/καταγραφεί κατάσχεση ή μήνυση ατόμου από χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 19:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

den anaferthika stin nomimotita tou alla oti afou katevaseis ena arxio anti na einai to sharks tale einai to shakura tails pou einai gia ano ton 18....
afto enoousa
ase pou ta perissotera mp3 einai misokatestramena... kai prepei na psaxneis pia ekdosi einai kali gia na tin katevaseis ... to ARES pou vgike edo kai ligo kero ta arxia prota scannaronte kai istera elegxonte gia tin gnisiotita tous kai meta einai diathesima sto search apo tous allous xristes... oso gia to DC++ to exo dokimasei gia megalo xroniko diastima... (no offense alla logo DSL sto spiti ta exo psaksei ola gia downloads... kai believe me exo kales akres apo filous stin agglia pou me enimeronoun gia ta kala progz amesa...)

I am number : 330 (Big Number Wink)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 11:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ αυτή η Αγγλία τί μας κάνει... Rolling eyes

Ξεφεύγουμε εκτός θέματος, αλλά τέλοσπάντων. Εγώ ύστερα από πολύ λιώσιμο, εμπιστεύομαι το DC++ Cool Όλα τα βρίσκω μια χαρά Wink

Εσύ ίσως απλά να μην ξέρεις τα σωστά σημεία για να ψάξεις Cool

Τώρα για σκανάρισμα και γνησιότητα, με συγχωρείς, θα το πώ όσο πιο κόσμια μπορώ: ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ Twisted evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
the_kangur (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 23:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε guyzzz μηπως μπορείτε να μου πειτε κανένα link για τα patches του Αγγλικού?

Ακόμα και με πατίνι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 23:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

the_kangur έγραψε:

pianou agglikou?
kai mia alli erotisi mipos kserei kaneis pou tha vro ta saves tou pexnidiou?giati thelo na ta kano backup... me poli kopo eftasa sto 100%....

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2004, 10:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik7 έγραψε:
the_kangur έγραψε:

pianou agglikou?
kai mia alli erotisi mipos kserei kaneis pou tha vro ta saves tou pexnidiou?giati thelo na ta kano backup... me poli kopo eftasa sto 100%....

Είναι στα Documents And Settings για όσους έχουνε XP Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2004, 10:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nai eftixos extes to vradi vrika ena site me ena poli kalo F.A.Q. kai vrika lisi thanks pantos steve...

Επιστροφή στην κορυφή
the_kangur (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 00:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα cars 106 και corsa..............

Ακόμα και με πατίνι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 07:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κανω και εγω μια ερωτηση... Question
εχω τελιωσει τον πρωτο χαρτη και δεν προχοραει το παιχνιδι...δεν βγαζει αλλους αγωνες.....τι εχω κανει λαθος... Crying or Very sad Confused

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 11:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί εννοείς "πρώτο χάρτη"? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 12:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τί εννοείς "πρώτο χάρτη"? Rolling eyes

στο μενου που λεει καριερα δεν εχει το world map ε εκει βγαζει το γκαραζ το shop εκει ειχε και τους αγωνες τους οποιους τους επαιξα ολους...και τωρα δεν εχει βγαλει αλλους...τι κανω ... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 16:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις κανει ολες τις κοντρες ? μερικες φορες οταν ειναι να περασεις σε next level και να σου βγαλει νεεους αγωνες πρεπει να εχεις κανει και κοντρες με τα πορτοκαλι αυτοκινητα στον χαρτη... εμενα δεν μου ευγαζε τον προτελευτεο αγωνα (URL) επειδη δεν ειχα κανει κοντρα με 4-5 αφου τους νικησα μου ειπε ενας για ενα unique part και αφου πηγα και το εβαλα μου εβγαλε και τον αγωνα.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 17:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mipos exeis eksafanisei kapiou eidous agones apo ton xarti?
mipos den exeis epofelithei olon ton upgrades pou iparxoun?
mipos opos eipothike prepei na kanes merikes kontres?
mipos pires xorigo kai den exeis akoma paralavei to amaksi pou sou xarizei???

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 06:58:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ παιδες...nik7 - HYPER_Piccolo θα τα κοιταξω ολα....

Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 09:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κι εγώ δυο-τρία πράγματα που παρατήρησα παίζοντας το παιχνίδι για δεύτερη φορά (με Eclipse τώρα)...

Φροντίστε να παίζετε τους URL αγώνες ΠΑΝΤΑ τελευταίους ώστε να αποφύγετε τυχόν κόλλημα του παιχνιδιού πριν την ώρα του. Με αυτούς τους αγώνες ανοίγουν και οι κλειδωμένες περιοχές του χάρτη όπως και οι σημαντικότερες βελτιώσεις.

Μέσω του World Map που υπάρχει όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται στο γκαράζ, μπορείτε να παίξετε όλους τους αγώνες που σας έχουν ξεφύγει ακόμα και πριν τελειώσει το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά, τελειώνοντας κάποια πίστα πάω εκεί και παίζω και τους τελευταίους αγώνες που υπάρχουν.
Tip: για να παίρνετε και τα χρήματα κάθε αγώνα κάντε restart και μετά μαμήστε τους Razz

Last but not least δώστε σημασία και στις κόντρες Wink Είναι μέρος του παιχνιδιού.... Κι αν είσαι καλός σε ανταμείβουν Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 10:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τερματισα το παιχνιδι πολυ γρηγορα και μου φανηκε σχετικα πολυ ευκολο και μικρο.
Το προβλημα ειναι οτι κιεγω ψαχνω τα saves και δεν τα βρισκω με τιποτα.
Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης.Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα).
Επισης ενα αλλο κουφο που εκανε ηταν οτι ενω οταν το πρωτο επαιξα μου εδοσε 106 gti σαν επιλογη το οποιο και πηρα αλλα αργοτερα οταν δοκιμασαν να αρχισουν νεα καριερα αλλοι δεν το ξανα εβγαλε.
Τελος οι κοντρες με τα αμαξια που φενονται σαν πορτοκαλι βελη πως γινονται?γιατι δεν εκανα ουτε μια Very happy
honda επισης δεν ξεκλειδωσε κανενα,δεν ξερω αν υπαρχουν καν,αν και στον φακελο του παιχνιδιου βρηκα εναν με ονομα s2000.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 12:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
τερματισα το παιχνιδι πολυ γρηγορα και μου φανηκε σχετικα πολυ ευκολο και μικρο.
Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης. Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα)..

Στα Documents and Settings που είναι και hidden folder απο τα XP! Very happy

"C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2"

Ntinos έγραψε:
Επισης ενα αλλο κουφο που εκανε ηταν οτι ενω οταν το πρωτο επαιξα μου εδοσε 106 gti σαν επιλογη το οποιο και πηρα αλλα αργοτερα οταν δοκιμασαν να αρχισουν νεα καριερα αλλοι δεν το ξανα εβγαλε.

Rolling eyes

Ntinos έγραψε:
Τελος οι κοντρες με τα αμαξια που φενονται σαν πορτοκαλι βελη πως γινονται?γιατι δεν εκανα ουτε μια Very happy

Πας δίπλα τους και σκας το enter Cool

Ntinos έγραψε:
honda επισης δεν ξεκλειδωσε κανενα,δεν ξερω αν υπαρχουν καν,αν και στον φακελο του παιχνιδιου βρηκα εναν με ονομα s2000.

Τί να τα κάνεις τα σαπιοκάραβα... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 13:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
Δεν τα βρισκω μεσα στα documents and settings επισης.Ξερει κανεις που βρισκονται ακριβως? και ονομα φακελου.(σε xp μιλαμε παντα).

stin amerikaniki version anti gia 106 kai corsa exei ena civic kai ena mx5...

gia ta saves me kalipse o steve apla gia tis kontres na simpliroso oti pas dipla sto amaksi pou einai ftiagmeno kai otan aftos sou kanei klisi gia tin kontra(vlepeis ena tilefono na anavosvinei pano aristera ekei pou sou deixnei oti exeis nea minimata) tote patas to enter kai prospatheis na ton prosperaseis kai na tou ksefigeis gia 400 metra....

(tip: min valete konta sta vouna ekei me tis strofes tha sas spasoun ta nevra den mporeite efkola na tous ksefigete kai sinithos einai aftoi mprosta kai kanoun tin idia volta....)

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 15:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik7 έγραψε:
gia tis kontres na simpliroso oti pas dipla sto amaksi pou einai ftiagmeno kai otan aftos sou kanei klisi gia tin kontra(vlepeis ena tilefono na anavosvinei pano aristera ekei pou sou deixnei oti exeis nea minimata) tote patas to enter

Για να τον καλέσεις εσύ σε κόντρα πρέπει να πατήσεις φρένο και μετά αμέσως έντερ! Τι χρήσιμο υπάρχει σε αυτό; Αν πηγαίνεις τελικιασμένος και περάσεις δίπλα από ένα άλλο φτιαγμένο, αποκλείεται να σε καλέσει σε κόντρα! Οπότε, όταν είσαι 2 μέτρα πίσω του, πατάς σχεδόν ταυτόχρονα φρένο και έντερ και έφυγες κατευθείαν εσύ μπροστά!

Οι καλύτερες κόντρες γίνονται στα highway. Περνάς τον άλλο λίγο πριν την έξοδο, βγαίνεις κατευθείαν από τον αυτοκινητόδρομο, αυτός συνεχίζει ευθεία και τελειώνει η κόντρα... κάπως άδοξα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης