PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ανακατασκευή κινητήρα thp
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

Ένταξη: 30 Δεκ 2009
Τόπος: Στοκχόλμη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 10:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20 μέρες χρειάζονται για τα ελληνικά dp.
Έχω 60.000 απλώς εξετάζω όλες τις εκδοχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2014, 11:50:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έσπασες κανένα εμβολο και το συζητάς;μονο για bt υπάρχει λόγος για σφυρια. Αντε και κανένα πιεσμένο υβρίδιο

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2014, 23:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα την γνωμη μου,μαμα μπιελοπιστονα-μεταλλα,300 αλογα κ 100000κμ++ ζωη κινητηρα!τα σφυρηλατα ΔΕΝ ειναι μεταλλα μακροζωιας αλλα αντοχης!αν καποιος εχει σκοπο να κρατησει καιρο ταμαξι η να κανει πολλα κμ τοτε η καλυτερη επιλογη ειναι τα μαμα!

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nickgreek (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 vti 120ps

Ένταξη: 17 Νοέ 2014
Τόπος: alexandroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 00:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες καλησπέρα.εχω 207 1.6 120 αλογα εδώ και 8 χρονια,πολυ ευχαριστιμενος αλλα τον τελευταιο χρονο καιει 1 λιτρο στα 1000 χιλιόμετρα.οπου κι αν ρωτησα μου ειπαν για ρεκτιφιέ.εσεις τι λετε?και με το ρεκτιφιέ λυνεται το ζητημα?
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 09:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickgreek έγραψε:
παιδες καλησπέρα.εχω 207 1.6 120 αλογα εδώ και 8 χρονια,πολυ ευχαριστιμενος αλλα τον τελευταιο χρονο καιει 1 λιτρο στα 1000 χιλιόμετρα.οπου κι αν ρωτησα μου ειπαν για ρεκτιφιέ.εσεις τι λετε?και με το ρεκτιφιέ λυνεται το ζητημα?

Γενικά πάντα σε ένα πρόβλημα υπάρχει και μια λύση.. Αν δεν τα χάνεις απο κάπου και τα καίει μέσα τότε ή κεφαλή θα είναι (τσιμουχάκια/οδηγοί) ή ελατήρια εμβόλων ή πολύ οβάλ στους κυλίνδρους...

Επιστροφή στην κορυφή
nickgreek (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 vti 120ps

Ένταξη: 17 Νοέ 2014
Τόπος: alexandroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 11:06:43    Θέμα δημοσίευσης: 207 καιει λαδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακαρι να τα εχανε γιατι τοτε θα αλλαζα το πολύ πολύ μια αντλια και θα τελειωνε εκει το θεμα,αλλα δυστυχως τα καιει οποτε είναι πολύ περιπλοκο το ζητημα και φυσικα κοστιζει πολλα.το πιο πιθανο μου ειπε μαστορας οτι πρεπει να ειναι τα ελατηρια.πρεπει να το παρω αποφαση και να κανω το ρεκτιφιέ.
Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 19:01:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 καιει λαδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickgreek έγραψε:
μακαρι να τα εχανε γιατι τοτε θα αλλαζα το πολύ πολύ μια αντλια και θα τελειωνε εκει το θεμα,αλλα δυστυχως τα καιει οποτε είναι πολύ περιπλοκο το ζητημα και φυσικα κοστιζει πολλα.το πιο πιθανο μου ειπε μαστορας οτι πρεπει να ειναι τα ελατηρια.πρεπει να το παρω αποφαση και να κανω το ρεκτιφιέ.

Αν δεν ειναι οβαλ δεν χρειαζεται ρεκτιφιε,για ανακατασκευει 500-600,για αλλους ειναι πολλα λεφτα για αλλους ειναι ενα ανεκτο ποσο.

Επιστροφή στην κορυφή
antoniogt (stavros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207gt

Ένταξη: 22 Μάρ 2015
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2016, 15:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα...επειδη θα παω και γω για ανακατασκευη και θελω να αλλαξω και ελλατηρια και κουζινετα αν δεν χρειαστει και κατι αλλο...μπορει καποιος να μου πει που εχει κανει ποσα λεφτα στο περιπου παντα χρειαστηκαν;τα εργατικα πιο πολυ για να ξερω αν ειναι υπερβολικα αυτα που μου ζητανε η οχι...ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2016, 11:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω κανει τετοια δουλεια, αλλά απο οσο ξερω, χοντρικα κανα 300αρι € η εργασια

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
antoniogt (stavros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207gt

Ένταξη: 22 Μάρ 2015
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάϊ 2016, 09:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστα...εμενα μου ζητησε 400 οποτε ειναι καπως υπερβολικα νομιζω..σ ευχαριστω..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2016, 23:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση :
Για να "ενοχοποιησουμε" ή όχι, τουρμπινα, για κατανάλωση λαδιού, αρκεί να δούμε αν ρίχνει ο συμπιεστής λάδια στην εισαγωγή (πριν το ιντερκουλερ) , ή υπάρχει και περίπτωση να τα ρίχνει και στο θερμό κομμάτι και να καίγονται στην εξατμιση?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2016, 13:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ερώτηση :
Για να "ενοχοποιησουμε" ή όχι, τουρμπινα, για κατανάλωση λαδιού, αρκεί να δούμε αν ρίχνει ο συμπιεστής λάδια στην εισαγωγή (πριν το ιντερκουλερ) , ή υπάρχει και περίπτωση να τα ρίχνει και στο θερμό κομμάτι και να καίγονται στην εξατμιση?
μπορει να συμβαινει η το ενα η το αλλο η και τα 2 μαζι
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2016, 15:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια οταν τα καιει απο τουρμπο μια απλη δοκιμη.
Μια δευτερα και μια τριτη εαν ανοιξεις και σταματησεις χωρις να σβησεις βρωμαει ο τοπος τηγανισμενο λαδι.

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2016, 11:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμπτώματα φριτέζας δλδ!! Laughing
Thx guys!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2016, 13:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Συμπτώματα φριτέζας δλδ!! Laughing
Thx guys!

Και οχι μονο για πατατες!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2016, 20:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα στην ομαδα,το ραλλακι μου καιει 400-450ml ανα 1000.και σκεφτομαι να παω να αλλαξω τσιμουχακια και να κανω εναν καθαρισμο βαλβιδων κιολας.το λαδι που χρησιμοποιω ειναι total 5-30.τι λετε ειναι αναγκαιο να ανοιχτει μοτερ και να γινει ολη αυτη η βαβουρα;
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2016, 23:59:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αρχη πεταξε τα total και δοκιμασε ενα συνθετικο 5w/40 προδιαγραφων c3 να δεις πως θα παει η καταναλωση. Πρεπει ομως πρωτα να αποκλεισεις το ενδεχομενο τα λαδια να ατα τρωει η τουρμπινα.
Επιστροφή στην κορυφή
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2016, 00:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε λιγες εβδομαδες προκειται να αλλαξω τουρμπινα(θα βαλω απο rc επισκευασμενη)οποτε απο εκει θα εχω το κεφαλι μου ησυχο.επισης θα μπει μαζι προγραμμα και κουλερ.το θεμα ειναι αξιζει να ανοιξω το μοτερ για μια καταναλωση λαδιου της ταξης 400μλ/1000 ;;;ειναι αναγκαιο;ή να βαλω το προγραμμα να δω πως θα παει η καταναλωση λαδιου με την νεα τουρμπινα και το προγραμμα..και αν συνεχισει το προβλημα να παω σε αλλαγη λαδιου;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2016, 00:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gregts21 έγραψε:
να βαλω το προγραμμα να δω πως θα παει η καταναλωση λαδιου με την νεα τουρμπινα και το προγραμμα..και αν συνεχισει το προβλημα να παω σε αλλαγη λαδιου;
Thumb Left

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2024, 13:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα
Θα ήθελα ένα καλό συνεργειο για rebuild κινητηρα 1.6 thp.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο το που θα ειναι όσο να κάνει καλή δουλειά.
Αν ξέρει κάποιος ας γράψει εδώ η σε πμ.
Ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης