Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
stefplak Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 51
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούν 2009, 03:46:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπραβο φιλε πολυ ωραια εγκατασταση.Σκεφτομαι και εγω να βαλω μια στο 308 cc που μολις παρηγγειλα.Δεν το εχω δει ακομη γιατι ειναι επαρχια αλλα δεν γνωριζω εαν θα εμπαινε σε αυτο το αυτοκινητο και θα ηθελα την βοηθεια σου.Απο το ebay εχω βρει πολλα καθοτι ψωνιζω αρκετα πραγματα απο εκει.Δεν ξερω αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν ειναι ευκολο να μπει στο αυτοκινητο χωρις να μου το καταστρεψουν.Απο την αλλη εαν καταλαβα καλα λειτουργει και το μανισιο ηχοσυστημα απλως πηρες την συνδεσμολογια των ηχειων και την εβαλες στο καινουργιο συστημα που πηρες απο το ebay.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει το μανισιο απλα το ραδιο του και και το mp3 δεν ειναι δυνατο να βγαλουν ηχο.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Scotty308 (Σωτηρης) Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"
Ένταξη: 28 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 335 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούλ 2009, 18:58:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καπως ετσι φιλε μου ..με την διαφορα οτι μπορεις να εχεις ηχο η απο το ενα η απο το αλλο ..με ενα απλο κυκλωματακι .. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούλ 2009, 19:43:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάλι θεωρώ οτι για να δώσω λεφτά για ΚΑΛΟ R/cd etc etc πρέπει τα πάντα να δουλεύουν απο τα μαμά χειριστήρια .
Όταν λεω δουλεύουν εννοώ ανεβάζω volume απο το τιμόνι το βλέπω στην εργοστασιακή οθόνη ανεβαίνει η ένταση που άκουω και το βλέπω και στην οθόνη του νέου μου R/cd .
Ότι λιγότερο είναι απλά υποχώρηση το να δουλεύει το μαμά κασετόφωνο να βλέπω της ένδειξης και για να ανεβάσω φωνή αλλάξω κομμάτι κτλ κτλ να πρέπει να το κάνω απο το After market κασετόφωνο απλά δεν το κάνω .
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούλ 2009, 23:59:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mrkaza έγραψε: |
Όταν λεω δουλεύουν εννοώ ανεβάζω volume απο το τιμόνι το βλέπω στην εργοστασιακή οθόνη ανεβαίνει η ένταση που άκουω και το βλέπω και στην οθόνη του νέου μου R/cd .
|
Είσαι της επανάληψης δηλαδή ? Σαν το smart που σε ένα μικρό αυτοκινητάκι το έχει 3 λογία για την ώρα. Ωραία ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|