PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ελατήρια για 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 18:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eipame τα αμαξια χωριζονται σε αυτα που εχουν μπλοκε και σε αυτα που εχουν προγραμμα-εκκεντρα-αναρτησεις-αεροτομες-σποιλερ-ηχοσυστηματα κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 19:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι πριν τα ελατήρια ήταν καλίτερο το αμάξι όχι τρελή διαφορά αλλά ήταν καλίτερο...
Τώρα το αν το RC στρίβει καλά ε ναι δεν είναι και σούπερ αλλά σε σχέση με άλλα της αγοράς είναι αρκετά καλό πάντα σε μαμά μορφή χωρίς τις τρελές ροπές...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 19:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι πριν τα ελατήρια ήταν καλίτερο το αμάξι όχι τρελή διαφορά αλλά ήταν καλίτερο...
Τώρα το αν το RC στρίβει καλά ε ναι δεν είναι και σούπερ αλλά σε σχέση με άλλα της αγοράς είναι αρκετά καλό πάντα σε μαμά μορφή χωρίς τις τρελές ροπές...

αυτο σκεφτομουν και δεν το κανα ...με ενα σετακι bilstein μωλις τα παιξουν τα δικα σου θα σαι καλυτερα δλδ? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 21:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν θα ναι καλίτερο αλλά σίγουρα πρέπει να μπει κάτι σωστό σαν σύνολο και όχι πειράματα με τη μισή ανάρτηση μαμά και τη μισή aftermartket

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 22:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα ναι καλίτερο αλλά σίγουρα πρέπει να μπει κάτι σωστό σαν σύνολο και όχι πειράματα με τη μισή ανάρτηση μαμά και τη μισή aftermartket

+1 !

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάϊ 2009, 10:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
οκ φιλε... ειναι και πως εχεις μαθει, και τι θεωρει ο καθενας οτι σημαινει στριβει το αμαξι. για μενα χωρις το μπλοκε δεν ελεγε τπτ απολυτως το αμαξι. πολλα μουτρα.... δεν μπορουσε να βγαλει την δυναμη. και δεν μιλαω ουτε για να σβερκωνεις ουτε για να του βαζεις τιμονιες. απλα δεν εστριβε εκτος αν το πηγαινες σε διαδρομη με σουπερ ασφαλτο.

αμα βαλεις μπλοκε θα με θυμηθεις.....

συμφωνώ.. αλλά το αμάξι μπορεί (να το πω και έτσι) να γράψει χρόνους στο στεγνό....

Τώρα να μιλάμε για καταστάσεις μειωμένης πρόσφυσης το μπλοκέ κάνει τρελή διαφορά. Πάντως επιμένω πως το rc στρίβει και χωρίς μπλοκέ, στο στεγνό. Πρόσεξε, δεν είπα καλύτερα από rc με μπλοκέ, απλά δεν χαλάει το αμάξι με τα 210 άλογα. αυτό εννοώ, όπως κάποιοι (όχι από αυτό το φόρουμ) μου είπαν ότι θα ήταν επικίνδυνο το αμάξι. Παντως είχε πολύ καλή άσφαλτο εκεί που πήγα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 15:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ημουν συνοδηγος στην διαδρομη που αναφερει ο κωστας, πραγματικα το αυτ/το σε καλη ασφαλτο με τα 200-210 αλογα που χει,δν χρειαζεται μπλοκέ...

Ισως να μην το πιεσε τοσο? ισως ισως ισως...

Δηλ δν ειναι σαν το ραλι/τζιτι που με προγραμμα το μπλοκε ειναι ΥΠΕΡαπαραιτητο.
Το ρς κανει και χωρις αυτό...

Υ.Γ. δν καταλαβαινω την μανια αλλαγης ελατηριων στα ρς...Το αυτ/το ειναι στημενο εργοστασιακα για γρηγορη οδηγηση,ποιος ο λογος να το αλλαξεις αυτο?

Μου θυμιζει κατι ζωα στο ρενοκλαμπ,που χαμηλωναν το κλιο 182 καπ και νομιζαν οτι φτιαξαν αναρτηση.Μετα μαθανε πως τα μαμα ελατηρια της ρενοσπορτ που φορουσαν κοστιζαν 600ε τα 2 Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes (αρα μαλλον καλα θα ταν)

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 16:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καλό δρόμο ούτε το GT είχε πρόβλημα με τα 196άλογα αλλά με το μπλοκέ είναι τελείως αλλού το αυτοκίνητο....που να βάλεις δλδ σε RC μπλοκέ Twisted evil

Πάντως η μαγκιά είναι σε μέτριο προς χάλια δρόμο που με το μπλοκέ μένεις τελείως μαλ***ς, και βγαίνεις από το αμάξι με μόνιμο χαμόγελο.

Τες πά εγώ το βρίσκω απλά αναγκαίο στα 30+ κιλά γαϊδούρια μας.(Μιας και η Ελλαδίτσα μας έχει απίστευτη άσφαλτο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 18:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο λογοσ που φοβομουν να βαλω προγραμμα ηταν οτι δεν θα στριβει, τελικα με εξεπληξε το αποτελεσμα στριβει και μαμα το rallye ποσο μαλλον το rc Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 19:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως πριν βάλω πρόγραμμα η εντύπωση που μου έδωσαν κάποια παιδιά ήταν ότι αν βάλω πρόγραμμα θα καταστραφεί η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, δεν ισχύει.

Εννοείται ότι αυτοκίνητο με μπλοκέ σε καταστάσεις μειωμένης πρόσφυσης, είτε αυτές προέρχονται από βροχή, χιόνι, είτε δρόμος γυαλί θα είναι η μέρα νύχτα

Επιστροφή στην κορυφή
alkone (alex)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 17 Οκτ 2008
Τόπος: Earth

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 19:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα στριβουν αρκει να προσαρμοζεις τα ποδια κ τα χερια σου με το εκαστοτε αυτοκινητο που οδηγας!!Το GT αν και υποδυεστερο απο το RC εχει κ αυτο αρκετα συμπαθητικο κρατημα,τωρα ενα GT με προγραμμα κ με αναλογη οδηγηση θα στριψει αλλα οπως ειπωθηκε κ παραπανω ενα μπλοκε διαφορικο μονο περιττο δν θα ειναι με τους δρομους που εχουμε κ σιγουρα θα βοηθησει οδηγο κ αυτοκινητο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 20:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα εχει ασφαλτο γυαλοχαρτο φυσικα και ολα στριβουν. Αλλα ξαναλεω ειναι και το τι οδηγουσες πριν. Για μενα το αμαξι αυτο ναι μεν στριβει πολυ καλυτερα απο opc,czt κλπ αλλα μεχρι εκει... με προγραμμα τουχιστον εχει θεμα με τα μουτρα. Οπως εχω ξαναγραψει δεν παλευεται γιατι αμα το βαλεις φορτωμενο παλευεις με το γκαζι για να μην ανοιξει η μουρη και αμα το βαλεις μια σχεση επανω περιμενεις τον κωλο και μετα την μουρη μολις πας να το μαζεψεις με γκαζι... Εντομεταξυ το τιμονι του δεν βοηθαει καθως δεν πληροφορει οποτε δεν πολυπαλευεται η ολη κατασταση.

Ομως με το μπλοκε το αμαξι πραγματικα μεταμορφωθηκε. Επισης χωρις προγραμμα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Τωρα αμα συγκρινεται το αμαξι εχοντας ως βαση ενα toyota ή ενα hyundai (χωρις να εχω κατι με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα) ε τοτε ναι στριβει ταπα ακομα και μαμα...
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 22:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 rallye ειχα με group n 8 χρονια το οποιο εχω αφησει στη μαναμου στη κερκυρα και οταν παω το λιωνω τωρα gt r ακομα και rc πιστευω οτι στα κλειστα κομματια εχουν κποιο θεμα με τα μουτρα ισωσ το rc λιγοτερα αλλα και μαμα αν το ειχεσ παρει το ιδιο θεμα θα ειχεσ Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 22:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
αμα εχει ασφαλτο γυαλοχαρτο φυσικα και ολα στριβουν. Αλλα ξαναλεω ειναι και το τι οδηγουσες πριν. Για μενα το αμαξι αυτο ναι μεν στριβει πολυ καλυτερα απο opc,czt κλπ αλλα μεχρι εκει... με προγραμμα τουχιστον εχει θεμα με τα μουτρα. Οπως εχω ξαναγραψει δεν παλευεται γιατι αμα το βαλεις φορτωμενο παλευεις με το γκαζι για να μην ανοιξει η μουρη και αμα το βαλεις μια σχεση επανω περιμενεις τον κωλο και μετα την μουρη μολις πας να το μαζεψεις με γκαζι... Εντομεταξυ το τιμονι του δεν βοηθαει καθως δεν πληροφορει οποτε δεν πολυπαλευεται η ολη κατασταση.

Ομως με το μπλοκε το αμαξι πραγματικα μεταμορφωθηκε. Επισης χωρις προγραμμα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Τωρα αμα συγκρινεται το αμαξι εχοντας ως βαση ενα toyota ή ενα hyundai (χωρις να εχω κατι με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα) ε τοτε ναι στριβει ταπα ακομα και μαμα...

Μήπως δεν το έχεις βρεί με τις πιέσεις των ελαστικών. Και στο λέω γιατι με Μemsound το κάναμε το πείραμα και το δικό μου χωρίς το μπλοκέ τότε δεν έβγαζε μούτρα ενώ του Γιάννη ακόμα και με μπλοκέ και με πιό φρέσκα (ίδια)λάστιχα έβγαζε. Τες πά για ρίξε και κεί μια ματιούλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 22:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω δοκιμασει διαφορες πιεσεις δεν ειναι εκει το θεμα... και τα λαστιχα ειναι οκ. Για να μην παραξηγηθω δεν το κραζω το αμαξι... για την γενια του ειναι πολυ καλο με τα μινι κ clio να ειναι καλυτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 15:01:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
Εντομεταξυ το τιμονι του δεν βοηθαει καθως δεν πληροφορει οποτε δεν πολυπαλευεται η ολη κατασταση.

μήπως είχες 106 πριν το 207?

Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 18:20:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fiesta mk6....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 18:41:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αλήθεια ειναι το fiesta mk6 εχει κορυφαίο τιμόνι και μάλιστα οταν δεν εχει δυναμη / ροπή (όπως πχ το 1400 που εχω οδηγήσει όπως και το 1600 που ειχε - ή εχει ακομα δεν ξέρω- ο ρουμπαλ) δυσκολα "ταλαιπωρεί" το εμπρός μέρος του αμαξώματος...
ακόμα κα το fiesta st με τα σχεδόν ~19κιλά ροπη εχει κορυφαίο τιμόνι...

ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ότι άλλο η υπερτροφοδοτουμενη ροπή και άλλη η ατμοσφαιρική και τελείως διαφορετικός ο τρόπος απόδοσής της... και μαζί τελείως διαφορετικές οι απαιτήσεις από το συστημα μετάδοσης και διευθυνσης.

και το φιεστα μκ6 με ενα μοτερ +200πσ και με σχεδόν 30κιλα ροπη το ιδιο "δυσκολα" θα τα εβρισκε... Wink

(μεταξυ μας το ιδιο γινεται με ολα τα δυνατά προσθιοκινητα - γι αυτό και οι κατασκευαστες καταφευγουν πλεον με μυστηρια συστηματα μεταδοσης/διευθυνσης και "τεραστιους" τροχους... βλ megane rs, forus rs κλπ...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 19:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω μανθο αλλα δεν ειναι μονο η δυναμη το θεμα. Καταρχας τα φιεστακια ειχαν υδραυλικα τιμονια οποτε ειναι αδικο να το συγκρινουμε. Επισης το 207 δεν εχει και το καλυτερο ηλεκτρικο που παιζει... μαλλον ειναι απο τα μετρια της αγορας. Επισης να σου θυμισω οτι το MINI δεν τα βρισκει τοσο σκουρα με το μοτερ μας και στριβει αρκετα καλυτερα οπως και οτι το μοτερ μας ειναι πολυ γραμμικο για τουρμπο...
Μαλλον ειναι ενας συνδυασμος απο ολα τα παραπανω αυτο που τελικα σου αφηνει σαν αισθηση το RC, αλλα ας ειναι καλα η μπλοκαδουρα που σε κανει να τα ξεχνας ολα... Wink

οσο για αυτο που λενε τα παιδια το αμαξι δεν εχει θεμα σε ανοιχτες καμπες και στροφες των πολλων, οπως κ επισης αμα εχει κατω ασφαλτο καλη. σε κλειστη διαδρομη ομως, με μετρια ασφαλτο (που ολη η ελλαδα ετσι ειναι) κ με προγραμμα δεν την παλευει αμα θες να κινηθεις αρκετα γρηγορα....

αυτα... σορρυ αν κουρασα κ αν βγηκαμε εκτος θεματος.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 19:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως το μινι ειναι κατα κατι καλητερο (μιλάω για μαμα ΜΙΝΙ 170+πσ και οχι βελτιώμενο που ΔΕΝ εχω οδηγήσει) αλλα κι εκει αμα το πιέσεις... βγαίνεις από την στροφή με τα εμπρός λάστιχα να καπνίζουν... Laughing

επίσης αλλες οι διαστάσεις και βάρη του μινι και άλλα του 207...

τελος πάντων για να επανέλθουμε στο τόπικ...
εγω θα στεκόμουν περισσότερο απ όλα στο ποστ του kostas207rc

Παράθεση:
Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι πριν τα ελατήρια (χαμηλώματος) ήταν καλίτερο το αμάξι όχι τρελή διαφορά αλλά ήταν καλίτερο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης