Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 15:56:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνήσω και γω με τον τακη.Αυτος που θελει το απολυτο σε στριψιμο θα παρει πασει θυσια το κλιο.
Βεβαια πολλα τα μειον του κλιο εναντι στο 207RC στο θεμα συντηρησης,αλλα οπως ειπες,"το σκατό παξιμαδι".
Ειμαι λιγο οφτοπικ,αλλα να δηλωσω κατι.
Το μοτερ του 207RC ειναι ιδιο ακριβώς με του μινι κουπερ ς? (ετσι δεν ειναι?).
Χτες λοιπον εκανα μια βολτουλα 100χλμ με ενα μινι.Παίδες μου φάνηκε πάααααααρα πολύ δυνατό,με ελαχιστο λαγκ και τρελή αποκριση.
Μάλιστα χωρις το κουμπακι σπορτ πατημενο,που κατα τα λεγόμενα του πωλητή,αλλαζει την αποκριση στο γκαζι και την αμεσότητα του τιμονιου...
Μάρεσε πολύ και το πατημα του,μαλακότερο απο την προηγούμενη γενια.
Ισως βεβαια να ηταν και η παραγγελία του φιλου μου τέτοια στο θεμα της αναρτησης.
Α και ενα καγκουριλικι μεγιστο...μα καθε φορας που σταματας να σβηνει ο κινητηρας και να παινρει μπρος με πατημα συμπλεκτη? ελα χριστ και παναγια...(ευτηχως που βγαινει οφ και αυτο).
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 15:58:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κώστα πόσα άλογα έφτασε το gt σου?Έχεις ανοίξει με κάποιο άλλο αμάξι της κατηγορίας?Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mitsubisi Colt 1.6t με GT η με RC????ΑΝ ναι ας μου πει τον τρόπο.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 16:40:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά οκ. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207GT (KOSTAS) Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic
Ένταξη: 11 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 70 Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 18:13:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | Κώστα πόσα άλογα έφτασε το gt σου?Έχεις ανοίξει με κάποιο άλλο αμάξι της κατηγορίας?Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mitsubisi Colt 1.6t με GT η με RC????ΑΝ ναι ας μου πει τον τρόπο.....  | Φιλε μου 182 HP το μονο κακο οτι μου δουλευει συχνα το κολο esp αν δεν το εκοβε κιολας 1,2,3 θα εσκαβε κυριολεκτικα.κανει τρελλο ξεσπασμα.Χαλαλι τα λεφτα που εδωσα 101% ευχαριστημενος παιδια!
PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 19:40:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά ΞΏΞΊ.  | Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 19:57:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | drdino έγραψε: | To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά ΞΏΞΊ.  | Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα.... |
ενταξη μπορει ...
πες μου ομως τι θα γινει οταν φτασει σε μια στροφη ??
μηπως χρειαζετε και αναρτηση ? λεω εγω τωρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 20:08:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ενταξη μπορει ...
πες μου ομως τι θα γινει οταν φτασει σε μια στροφη ??
μηπως χρειαζετε και αναρτηση ? λεω εγω τωρα![/quote] Σαν αμάξι γενικά πιστεύω οτι δεν λει μία...Αλλα με προβληματίζει πως καταφέρνουν τέτοιες επιδόσεις μόνο με 160ps!Σαφώς το RC είναι πολλά χρονια μπροστά σε στρίψιμο και μακράν καλιτερο και από Corsa OPC το οποιο εχω οδηγήσει πολλές φορές και απορώ γιατί το έχουν θεοποιήσει τόσο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 22:15:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | drdino έγραψε: | To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά ΞΏΞΊ.  | Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα.... | Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 13:46:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207GT έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | drdino έγραψε: | To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά ΞΏΞΊ.  | Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα.... | Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!! |
οχι δεν ειναι για θορυβο μονο σε μερικα χανεις κ αλογα με σκαστρα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 18:28:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207GT έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | drdino έγραψε: | To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά ΞΏΞΊ.  | Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα.... | Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!! | Aδερφέ εγώ δεν ανέφερα τι κάνει η σκάστρα!!!Εγώ σου είπα ότι το αμάξι ήταν πολύ δυνατό χωρίς ουσιαστική βελτίωση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 18:38:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σιγα την δυναμη ελαφρυ ειναι γι αυτο παει.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 08:18:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | kostas207GT έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | drdino έγραψε: | To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά ΞΏΞΊ.  | Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα.... | Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!! | Aδερφέ εγώ δεν ανέφερα τι κάνει η σκάστρα!!!Εγώ σου είπα ότι το αμάξι ήταν πολύ δυνατό χωρίς ουσιαστική βελτίωση | Ok!!!Sorry λαθος διατυπωση τοτε!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|