PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207RC Vs 207GT/Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 15:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω και γω με τον τακη.Αυτος που θελει το απολυτο σε στριψιμο θα παρει πασει θυσια το κλιο.
Βεβαια πολλα τα μειον του κλιο εναντι στο 207RC στο θεμα συντηρησης,αλλα οπως ειπες,"το σκατό παξιμαδι".
Ειμαι λιγο οφτοπικ,αλλα να δηλωσω κατι.
Το μοτερ του 207RC ειναι ιδιο ακριβώς με του μινι κουπερ ς? (ετσι δεν ειναι?).
Χτες λοιπον εκανα μια βολτουλα 100χλμ με ενα μινι.Παίδες μου φάνηκε πάααααααρα πολύ δυνατό,με ελαχιστο λαγκ και τρελή αποκριση.
Μάλιστα χωρις το κουμπακι σπορτ πατημενο,που κατα τα λεγόμενα του πωλητή,αλλαζει την αποκριση στο γκαζι και την αμεσότητα του τιμονιου...
Μάρεσε πολύ και το πατημα του,μαλακότερο απο την προηγούμενη γενια.
Ισως βεβαια να ηταν και η παραγγελία του φιλου μου τέτοια στο θεμα της αναρτησης.
Α και ενα καγκουριλικι μεγιστο...μα καθε φορας που σταματας να σβηνει ο κινητηρας και να παινρει μπρος με πατημα συμπλεκτη? ελα χριστ και παναγια...(ευτηχως που βγαινει οφ και αυτο).

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 15:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα πόσα άλογα έφτασε το gt σου?Έχεις ανοίξει με κάποιο άλλο αμάξι της κατηγορίας?Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mitsubisi Colt 1.6t με GT η με RC????ΑΝ ναι ας μου πει τον τρόπο..... Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 16:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά οκ. Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 18:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Κώστα πόσα άλογα έφτασε το gt σου?Έχεις ανοίξει με κάποιο άλλο αμάξι της κατηγορίας?Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mitsubisi Colt 1.6t με GT η με RC????ΑΝ ναι ας μου πει τον τρόπο..... Mad
Φιλε μου 182 HP το μονο κακο οτι μου δουλευει συχνα το κολο esp αν δεν το εκοβε κιολας 1,2,3 θα εσκαβε κυριολεκτικα.κανει τρελλο ξεσπασμα.Χαλαλι τα λεφτα που εδωσα 101% ευχαριστημενος παιδια!

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 19:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα....
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 19:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα....

ενταξη μπορει ...
πες μου ομως τι θα γινει οταν φτασει σε μια στροφη ??
μηπως χρειαζετε και αναρτηση ? λεω εγω τωρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 20:08:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξη μπορει ...
πες μου ομως τι θα γινει οταν φτασει σε μια στροφη ??
μηπως χρειαζετε και αναρτηση ? λεω εγω τωρα![/quote] Σαν αμάξι γενικά πιστεύω οτι δεν λει μία...Αλλα με προβληματίζει πως καταφέρνουν τέτοιες επιδόσεις μόνο με 160ps!Σαφώς το RC είναι πολλά χρονια μπροστά σε στρίψιμο και μακράν καλιτερο και από Corsa OPC το οποιο εχω οδηγήσει πολλές φορές και απορώ γιατί το έχουν θεοποιήσει τόσο...
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 22:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!!

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 13:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207GT έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!!

οχι δεν ειναι για θορυβο μονο σε μερικα χανεις κ αλογα με σκαστρα Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 18:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207GT έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Aδερφέ εγώ δεν ανέφερα τι κάνει η σκάστρα!!!Εγώ σου είπα ότι το αμάξι ήταν πολύ δυνατό χωρίς ουσιαστική βελτίωση
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 18:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγα την δυναμη ελαφρυ ειναι γι αυτο παει....
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 08:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
kostas207GT έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Aδερφέ εγώ δεν ανέφερα τι κάνει η σκάστρα!!!Εγώ σου είπα ότι το αμάξι ήταν πολύ δυνατό χωρίς ουσιαστική βελτίωση
Ok!!!Sorry λαθος διατυπωση τοτε!!!

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης