PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - PoLiThS Project 206 1,4 8ν -> 206 1,6 16ν 2ο στάδιο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 22:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Στελιο... τι να σου πω... πάντως είναι αισθητά δυνατότερο...

Μα εγω δεν ειπα κατι... Very happy Very happy Very happy
Καλοταξιδο και ξερογκαζιαρικο Νικολη!!!Αντε και στα dragster! Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 22:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
Στελιο... τι να σου πω... πάντως είναι αισθητά δυνατότερο...

Μα εγω δεν ειπα κατι... Very happy Very happy Very happy
Καλοταξιδο και ξερογκαζιαρικο Νικολη!!!Αντε και στα dragster! Laughing Wink

Σουτ παιδακι... τον άλλο τον στέλιο λεω....

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 22:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηηηημαρτον σου λεω... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 22:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκύψεεεεεεεεεεεεεεε τωρα....

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 22:56:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing
Πατερ ημων... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 04:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζηλευω............. Exclamation Exclamation Exclamation
Παντως θεωρητικα και μονο μιλωντας,καθε ηλεκτρονικο γκαζι μπορει να αποκτησει αποκριση ντιζας με το καταλληλο προγραμματισμο του.Ετσι μου φαινεται λιγο καπως...η αλλαγη του με μηχανικο,αν και μπορει να το εκανα κι εγω.
Εγω δεν πιστευω οτι το CC σου θα βγαλει πανω απο 155,νουμερο απολυτα ικανοποιητικο.Ετσι κι αλλιως τα 106 παιζουν στα 155-165 αναλογα με τους εκκεντροφορους που φορανε και εχουν καλυτερη εισαγωγη και χταποδι.Με δεδομενο οτι θα εχεις λυσει το προβλημα της εξαγωγης,παραμενει η εισαγωγη.Βεβαια θα μου πειτε για το καπακι μας,αλλα και τα ραλλυ οσο και να το παλευουν για να περασουν τα 170 αλογα θελουν οπωσδηποτε πολυπεταλουδο η κατι αντιστοιχο.Ομως δεν ξερω η δικη μας εισαγωγη μεχρι ποια ιποδυναμη μας περιοριζει.
Τα σφυριλατα απο οσο ξερω λογω διαφορετικου συντελεστη διαστολης απο το μπλοκ,οταν ειναι κρυο το αμαξι κανουν θορυβο και αν το γκαζωνεις κρυο θα εχεις κακες συνεπειες,χειροτερες απο τα νορμαλ πιστονια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:08:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Και το 206 & το 106 μπορούν να φτάσουν το 1.6αρι μοτέρ κοντά (ή και παραπάνω) στα 200 άλογα με μονοπετάλουδη εισαγωγή. Βλέπε 206 super 1600!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λεω οτι δεν μπορουν να τα φτασουν με μονοπεταλουδη εισαγωγη αλλα πως δεν μπορουν τα φτασουν με την εργοστασιακη εισαγωγη,που σιγουρα αλλαζει στα super1600 και φτανουν τα 200 αλογα.
Το πολυπεταλουδο κατ'εμενα ειναι λιγο μυθος,καθως οταν εχει plenoum που ενωνει ολες τις πεταλουδες δεν εχει ουσιαστικες διαφορες απο μια καλη κοντη και φαρδια εισαγωγη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 15:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
Δεν λεω οτι δεν μπορουν να τα φτασουν με μονοπεταλουδη εισαγωγη αλλα πως δεν μπορουν τα φτασουν με την εργοστασιακη εισαγωγη,που σιγουρα αλλαζει στα super1600 και φτανουν τα 200 αλογα.
Το πολυπεταλουδο κατ'εμενα ειναι λιγο μυθος,καθως οταν εχει plenoum που ενωνει ολες τις πεταλουδες δεν εχει ουσιαστικες διαφορες απο μια καλη κοντη και φαρδια εισαγωγη.

Συμφωνώ απολύτος!!

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 21:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα εχετε μπερδεψει λιγο...
Το 106 εχει πολυ καλυτερη εισαγωγη,εξαγωγη και εκκεντροφορους με εγκεφαλο.Το 206 εχει πολυ καλυτερη κεφαλη,πιστονια και πεταλουδα.Οποτε καντε τα μια σουμα ολα μαζι και εχετε το καλυτερο μοτερ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 22:23:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλοι μου εμενα θα μου επιτρεψετε να μην αναφερθω σε νουμερα, παρα τις εκτιμησεις του μηχανικου... Για αυτο το πραγμα θα μιλησω αφου το μοτερ στρωθει και δυναμομετρηθει...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 15:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Το 106 εχει πολυ καλυτερη εισαγωγη,εξαγωγη και εκκεντροφορους με εγκεφαλο.Το 206 εχει πολυ καλυτερη κεφαλη,πιστονια και πεταλουδα.Οποτε καντε τα μια σουμα ολα μαζι και εχετε το καλυτερο μοτερ! Wink

Είσαι πολύ μέσα! Wink

Sidobrix Project v1.0

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 15:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Το ξέρω Στέλιο μου πολύ καλά αυτό!!!

Προσπαθώ από τότε που το πήρα, για να κάνω αυτό που προανέφερες, αλλά παίφτω από την μία δυσκολία στην άλλη και από λάθος πληροφόρηση΄.....άλλο τίποτα Twisted evil Twisted evil

Δεν τα παρατάω όμως, κάτι θα βγεί στο τέλος!!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 16:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην ανοιγω αλλο topic διαλεγω αυτο για να μου λυσετε μια απορια!
αυτο παλι τι ειναι Question Question Question Question

σαν να διαφερει λιγο απο το δικο μου Exclamation Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
δεν ειναι λιγο περιεργη η δομηση η μου φαινεται Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 17:13:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε που το περίεργο.. έβαλε τον κινητήρα πίσω από τα μπάκετ.

θα τρέχει σε καμια open κατηγορία στις αναβάσεις του... Λίβανου !!! χεχεχε

Red is said to stand for bloodshed. White represents peace, holiness, and eternity. Effective date 9 December 1943

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 19:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μπροστινο συστημα παντως ειναι αναρτηση με διπλα ψαλιδια.Μακραν η καλυτερη αναρτηση... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2003, 15:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη εχω μεινει με ανοιχτο το στομα Shocked Shocked Shocked και το χαζευω Silly Silly , ας εξηγησει οποιος εχει τις γνωσεις , για το τι ειναι αυτο που βλεπουμε!!
η μηχανη ειναι πισω απο τα μπροστινα (πισω δεν εχει οποτε τι λεμε τωρα;Wink καθισματα;;
δηλ. εχει μηχανη στο κεντρο ;;;
κατι σαν το clio williams;;;

θελω να μαθω περισσοτερα απο εγκυκλοπαιδικης αποψης παντα! Study
που τρεχει αυτο ;;
ειναι νομιμο ;; ..μαλλον ναι ετσι;;
τι πετυχαινουν με αυτο τον τροπο;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2003, 20:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο νομιζω τρεχει gravel racing, πολυ διαδεδομενο ειδος αγωνα στο εξωτερικο... Υπαρχει νομιμο ή παρανομο στα ραλλυ????

Παντως πραγματι ειναι ψιλοτουμπανο...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2003, 22:53:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα απο οτι φαινεται στην φωτογραφια,το μοτερ ειναι πισω.Μπροστα ειναι τα ψυγεια του...
Νομιμο δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
Το μονο που πετυχαινουν ειναι να μπορεις να βαλεις καποιο αλλο μοτερ γιατι στον πισω αξονα κανεις πιο ευκολα πατεντες απο οτι μπροστα.
Δεν υπαρχουν κρεμαγιερες και λοιπες βλακειες οποτε η μεταδοση απλοποιειται αρκετα.
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 01:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
σαν να διαφερει λιγο απο το δικο μου Exclamation Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
δεν ειναι λιγο περιεργη η δομηση η μου φαινεται Question

Απο το δικο μου παντως δε διαφερει καθολου!!! Shocked Very happy Very happy Very happy
Βρε Γιαννη πηγαινε το στην peugeot μηπως εχει κανα προβλημα..... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης