PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΟΤΕ και DSL!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Αύγ 2006, 19:37:47    Θέμα δημοσίευσης: ΟΤΕ και DSL!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΟΤΕ, με στόχο την συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, την περαιτέρω διάδοση της ευρυζωνικότητας και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος αναβάθμισης των ταχυτήτων πρόσβασης ADSL, ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα τον δωρεάν διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων ADSL σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι ταχύτητες θα αναβαθμιστούν ως εξής:

* Οι ταχύτητες 384/128 kbps, γίνονται 768/192 kbps
* Οι ταχύτητες 512/128 kbps, γίνονται 1024/256 kbps
* Οι ταχύτητες 1024/256 kbps, γίνονται 2048/256 kbps

Η αναβάθμιση των ονομαστικών ταχυτήτων ADSL προσβάσεων από τον ΟΤΕ αφορά σε όλες τις προσβάσεις ADSL (υφιστάμενες και νέες / χονδρικής και λιανικής) και πραγματοποιείται χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη, ιδιώτη ή επιχείρηση.

Η διαδικασία της αναβάθμισης όλων των ADSL προσβάσεων αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις μήνες. Συνολικά θα αναβαθμιστούν πάνω από 2000 κόμβοι (DSLAMs) του ΟΤΕ σε ολόκληρη την επικράτεια, ενώ το έργο θα υλοποιηθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη χώρα. Σήμερα, το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ περιλαμβάνει περίπου 525.000 εγκατεστημένες πόρτες σε περίπου 1000 σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα που εξυπηρετούν πάνω από 330.000 πελάτες ADSL.

Οι χρήστες από την πλευρά τους δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση του εξοπλισμού τους αφού η διαδικασία της αναβάθμισης πραγματοποιείται στις υποδομές του ΟΤΕ. Οι χρήστες που είχαν συμπεριληφθεί στο πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης ADSL προσβάσεων θα διατηρήσουν τις αναβαθμισμένες ταχύτητες που είχαν και κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Αύγ 2006, 20:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μου έγινε αναβάθμιση. Όσοι έχουν 1024 και αναβαθμιστούν σε 2048 και το router τους δεν υποστηρίζει αυτήν την ταχύτητα θα πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΝ router για να την εκμεταλλευτούν. Θα αναλάβουν το κόστος οι εταιρίες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vassaki (Βάσω)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (8V) XT Auto (2004)

Ένταξη: 19 Νοέ 2004
Τόπος: Αθήνα-Υμηττός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 01:01:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drioannis έγραψε:
Σήμερα μου έγινε αναβάθμιση. Όσοι έχουν 1024 και αναβαθμιστούν σε 2048 και το router τους δεν υποστηρίζει αυτήν την ταχύτητα θα πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΝ router για να την εκμεταλλευτούν. Θα αναλάβουν το κόστος οι εταιρίες?

Δεν νομίζω οτι αυτό είναι δουλειά των εκάστοτε provider,καθότι εσυ και ο καθένας μας μπορεί να έχουμε αγοράσει το router ξεχωριστά.Φυσιολογικά αυτό θα πρέπει να το φροντίσει ο κάθε χρήστης από μόνος του.

Apo tin poli erxomai kai sti korfi kanella...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 06:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα ακόμα 384 είναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 08:43:20    Θέμα δημοσίευσης: αναβαθμιση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Idea Τι θα γίνει όμως με τους συνδρομητές που μόλις τώρα έχουν προβεί σε αναβάθμιση της γραμμής τους ??
Γνωρίζει κανείς αν το router 510i speed touch μέχρι τι ταχύτητα υποστηρίζει !!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 09:04:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο, τι κανει ο ανταγωνισμος ε ???

Παντως σημερα προσεξα οτι η 384 κατεβαζει με ασυνηθιστα μεγαλες ταχυτητες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 09:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι πολύ σωστά η 384 μου στο router μου εμφανίζει ταχύτητα (Bandwidth Up/Down (Kbit/sec) 160 / 448 ). Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 12:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς στην περιοχή μου αναβάθμιση γραμμής θα γίνει τέλος του έτους-αρχές επόμενου, οπότε μέχρι τότε πάμε με ταχύτητα ........ Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 16:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι οτι δεν θα εχουμε επιβαρυνση στην τιμη.Και ολα αυτα γινονται γιατι τους εβαλε χερι η Ευρωπη.Πανακριβες υπηρεσιες εχουμε.Δεν ξερω ομως τα μοντεμ που δινουν για την 384 θα κανουν και για την 768.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Αύγ 2006, 17:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λετε βρε παιδια για τα μοντεμ??? Shocked Shocked
Απο ποτε εχει να κανει το dsl μοντεμ με το τι ταχυτητα εχεις??
Πουθενα δεν λεει οτι αν αλλαζεις ταχυτητα πρεπει να αλλαξεις και μοντεμ.
Τι ειμαστε, με V90 dialup?? Razz Razz

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Αύγ 2006, 17:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καθε modem μπορει να δωσει μεχρι καποια ταχυτητα ! δεν μπορεις με ενα modem τον 384 να βαλεις π.χ 1024
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Αύγ 2006, 17:46:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ, και θα συμπληρώσω ότι αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται κυρίως από της 1024 έως τα 4 mbps Wink
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Αύγ 2006, 04:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: αναβαθμιση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

Γνωρίζει κανείς αν το router 510i speed touch μέχρι τι ταχύτητα υποστηρίζει !!

Στο http://www.ascent.co.nz/ProductSpecification.aspx?ItemID=320190 λέει
"Up to 8 Mb/s downstream, 832 Kb/s upstream"
Οπότε, είσαι μέσα Wink

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cipher στις Σαβ 26 Αύγ 2006, 13:59:29, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Αύγ 2006, 04:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Τι λετε βρε παιδια για τα μοντεμ??? Shocked Shocked
Απο ποτε εχει να κανει το dsl μοντεμ με το τι ταχυτητα εχεις??
Πουθενα δεν λεει οτι αν αλλαζεις ταχυτητα πρεπει να αλλαξεις και μοντεμ.
Τι ειμαστε, με V90 dialup?? Razz Razz

Και όμως, *έχει* να κάνει! Συνήθως, αυτά που είναι modem/router (που πάλι συνήθως έχουν και ethernet interface), υποστηρίζουν γύρω στα 8 Mbps download και γύρω στο 1 Mbps upload. Για περισσότερες πληροφορίες στο manual σας. Σίγουρα θα το λέει κάπου.

ΥΓ: Το Microcom AD2636 που είχε/έχει η Vivodi στο DSL Cube σηκώνει μέχρι 8/1 Mbps.

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Αύγ 2006, 15:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: αναβαθμιση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Idea Τι θα γίνει όμως με τους συνδρομητές που μόλις τώρα έχουν προβεί σε αναβάθμιση της γραμμής τους ??

Ξέχασα να απαντήσω εδώ... Sad

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα δουν 2πλάσια ταχύτητα από την ήδη αναβαθμισμένη του γραμμή. Νομίζω η αναβάθμιση θα ισχύει για όσους έχουν μέχρι 1 Mbps γραμμή (οπότε και θα γίνει 2). Forthnet, Altec και Tellas έχουν ήδη βγάλει επίσημη ανακοίνωση και έχει αρχίσει ο διπλασιασμός γραμμών (άντε να κουνηθεί και η Βιβόδι!).

Υπόψιν ότι αυτό ισχύει μόνο σε αυτούς που έχουν σύνδεση ΑΡΥΣ (Ασύμμετρου ΡΥθμού Σύνδεση), δηλαδή γραμμή ΟΤΕ και τηλεφωνία ΟΤΕ. Οι έχοντες Full LLU ή Shared LLU εξαρτώνται από τον πάροχό τους.

Σημ.
Full LLU = π.χ. Γραμμή Vivodi, ISP Vivodi, τηλεφωνία Vivodi
Shared LLU = π.χ. Γραμμή Vivodi, ISP Vivodi, τηλεφωνία ΟΤΕ

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 06:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αι γραμμαί των οικιών μόνο θα διπλασιαστούνε...

Το τί θα κάνει ο κάθε πάροχος ίντερνετ, ήτοι ISP, είναι δικό του καπέλο...

π.χ. η forthnet έχει ήδη 2πλασιάσει όλες τις γραμμές των συνδρομητών της και περιμένει πότε θα κάνει το ίδιο και ο ΟΤΕς για να τις απολαύσουν οι συνδρομητές της Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 10:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολοι οι ISP's σιγα σιγα θα αναβαθμισουν τις παροχες σε dsl.
ηδη το εχουν κανει οι HOL,OTENET,FORTHNET,TELLAS και επονται και αλλοι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 10:45:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια εγω που εχω otenet 512 ισχυει και για μενα Shocked Laughing Wink Question ?που να παω να ρωτησω αν και ποτε θα αναβαθμιστω και αν πρεπει να παρω νεο Modem γιατι εχω το κλασικο της οτενετ με τα 512? Exclamation Question Exclamation

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 11:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την Otenet ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν πίσω στον ανταγωνισμό. Απ’ ότι ξέρω οι περισσότερες εταιρίες σου αναβαθμίζουν την γραμμή χωρείς να τους κυνηγήσεις !! Άλλα ένα τηλ στο Helpdesk δεν είναι κακό ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 11:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γινεται η ΟΤΕΝΕΤ να μεινει πισω??
Αφου στον ΟΤΕ ανηκει.
Οποιοι δεν εχετε δει αναβαθμιση (και γω περιμενω), υπομονη.Εχουν πει μεσα σε 3 μηνες ολοι θα ειναι οκ.Η φορθνετ ειπε μεχρι τις 15/9 θα ειαι κομπλε.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης