PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κόκκινο το 206 WRC για το 2003!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Διεθνείς Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 17:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Κόκκινο το 206 WRC για το 2003! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις παρουσιάστηκε το 206 WRC για το 2003

Πρώτα η φωτό:

Και σε λίγο και το κείμενο...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 17:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kι άλλη μία....

...η οποία κάτι μου θυμίζει.

Tι μου θυμίζει Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Mουμπλέ, μουμπλέ, μουμπλέ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Aυτό μου θυμίζει βρε. Tώρα θυμήθηκα τι μου θυμίζει. Aυτό!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την christhehealer στις Παρ 13 Δεκ 2002, 17:40:31, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 17:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι άσχημο αλλά όσο να ναι άλλη αίγλη του έδινε το ασημί! Άσε που γενικά δεν πάω και την marlboro!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 17:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η συνέντευξη...

Ο Αρχηγός της ομάδος Corrado Provera, ελπίζει ότι στο Ράλλυ Monte Carlo η Peugeot θα κάνει την πρώτη της νίκη μα τα νέα της χρώματα.

Η Peugeot δεν έχει νικήσει ακόμα σε αυτόν τον αγώνα και πιστεύει ότι με τα νέα χρώματα αυτή η παράδοση θα αλλάξει.
"Ξεκινάμε την χρονιά με τον πιο δύσκολο στόχο μας που είναι το Monte Carlo", λέει ο Ιταλός. "Παρ'ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχία στο πρωτάθλημα τα τρία τελευταία χρόνια, δεν έχουμε κερδίσει καμιά φορά στο Monte Carlo και είναι μια ιστορία που δεν είμαστε χαρούμενη με αυτή.

Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να σπάσουμε αυτή την παράδοση φέτος. Είμαι σίγουρος ότι με την προσπάθεια των οδηγών μας αλλά και των νέων χορηγών μας (την Marlboro) θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση για να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!"

Ο Provera πιστεύει ότι φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα ιδιαίτερα με την είσοδο της Citroen στους αγώνες.

" Τον ερχόμενο χρόνο σεβόμαστε τον ανταγωνισμό αλλά δεν τον φοβόμαστε" λέει ο Probera.. "H Citroen έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται ότι παίρνουν και τον Sainz. Παρ'όλα αυτά όπως πιστεύει και κάθε αρχηγός ομάδος θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι η καλύτερη!"

H Peugeot ξόδεψε πέρυσι 60 εκατομμύρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά ο Provera λέει ότι ότι η Peugeοt για το 2003 θα ξοδέψει πολύ λιγότερα
"Προφανώς έχει γίνει μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα χρήματα που ξόδεψε η Peugeot για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά την ερχόμενη χρονιά θα είναι λιγότερα από φέτος." Εξηγεί. "Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό για μας/ Σαν Εταιρία η Peugeot ξοδεύει πολύ λιγότερα απ΄όσα όλοι πιστεύουν! Φέτος χάρη της Marlboro η εταιρία θα ξοδέψει πολύ λιγότερα από τα δικά της χρήματα!"

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 17:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aκόμα μία. Στρίβειν αλλά γαλλικά Cool Cool Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 17:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορριπτεο,πολυ μετριο αποτελεσμα....
Ουτε τους κυκλους γυρω απο τα φωτα (που ηταν γα**τοι)δεν κρατησαν
Καμμια συγκριση με τα προηγουμενα

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 18:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απογοητεύτηκα... Sad Sad Sad

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 20:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
το χαμηλωμα του ειναι σαν του δικου μου.!!!!!

γιουπιιιιιιιιιιιιιι εχω ενα miniWRC!!!!

ας αλαξω πλευρο τωρα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 21:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτιά!!!! Διάολος!!!! Evil Evil Evil
Εντάξει δέν είναι τόσο ωραίο όσο το ασημί (το παραδέχομαι)
αλλά και αυτό είναι μία χαρα!!! Εμένα μου αρέσει και αυτό. Cool Cool Cool

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 22:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τους επαγγελματίες γραφίστες περίμενα περισσότερη φαντασία. Έχει το ίδιο layout με το περσινό Μιτσουμπίσι.

Η Μάλμπορο Σέλικα του '92 ήταν πιο πρωτότυπη.

Για να δούμε και τα υπόλοιπα WRC...

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
YannisCRC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Chalki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Απορριπτεο,πολυ μετριο αποτελεσμα....
Ουτε τους κυκλους γυρω απο τα φωτα (που ηταν γα**τοι)δεν κρατησαν
Καμμια συγκριση με τα προηγουμενα

Συμφωνω για τους κυκλους, αλλα εμενα θα μου λειψουν περισσοτερο οι "λασπες" στο πλαι. Τα προηγουμε ηταν οντως καλυτερα, αλλα οχι και απποριπτεο.

Αντε ρε GAULLOISES ελα στην ομαδα να φτιαξουμε το ομορφοτερο WRC oλων των εποχων!

Φοβού τους Λεωντες!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 04:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Aυτό μου θυμίζει βρε. Tώρα θυμήθηκα τι μου θυμίζει. Aυτό!!!!!

Έλα παιδί μου. Σώωωπα!
Δεες τί έκανε ο καλός φίλος σου ο Ντιμίπης: Άλλαξε πλευρό!
Έεελα, σειρά σου τώρα.............. έεετσι μπράβο!

Όνειρα γλυκα!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 307 ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 206 ΑΠΟ ΤΟ 2003.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 14:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω μια επιτυχημένη συνταγή να την αλλάξει τόσο εύκολα.....
Και όπως λένε και οι παλιότεροι...Μηχανή που δουλεύει δεν την πειράζεις. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 20:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 307 ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 206 ΑΠΟ ΤΟ 2003.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

Οχι απο το 2003 , αλλα μέσα στο 2003.Την θέση του θα πάρει το 307 WRC που θα βασίζεται στο 307 CC.Κάτσε λοιπόν να κάνει και το 307 CC λίγες πωλήσεις...και μετά.
Πάντως οι πληροφορίες λένε οτι θα κάνει το ντεμπούτο του, στο Rally του Monte Carlo του 2003.
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 02:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τελευταία τρία χρόνια που η PUG είναι πρωταθλητής το MONTE carlo είναι ο μόνος αγώνας στον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ το 206.Δίαβασα λοιπόν κάπου ότι θα τόν τρέξει το 206 και για θέμα γοήτρου!!!Οπότε το 307 μάλλον μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγ. θα το δούμε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 11:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμαθα απο τον ανθρωπο μου οτι η αλλαγη των χρωματων ηταν κατι που ειχε αποφασιστει απο περυση επισης μου ειπε οτι το 206 στο παγκοσμιο θα τρεξει μονο αυτο το χρονο και μετα θα μπει το 307.
Επισης μου ειπε κατι που σε ολους ειναι γνωστο οτι το 206 θα ειναι στο ενιαιου τυπου σαν αντικαταστατης του 106.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 15:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ego pantos to blepo apsogo!!!!!!!!Pio omorfo ki apo to diko mou einai!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 00:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Από τους επαγγελματίες γραφίστες περίμενα περισσότερη φαντασία. Έχει το ίδιο layout με το περσινό Μιτσουμπίσι.

Δεν το σχεδιάζουν γραφίστες, φίλε BTS, αλλά δικηγόροι, λογιστές Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
christopher 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 01:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά δεν είναι κι άσχημο, το κόκκινο δίνει λίγο την αίγλη του πρωταθλητή(βλέπε Ferrari) και είναι μια αλλαγή. Πιστεύω θα μπορούσαν να το κάνουν λίγη περισσότερη φαντασία αλλά δεν πειράζει...το πρωτάθλημα θα το πάρει πάλι!!! Κι εγώ προτιμώ το περυσινό... να δουμε όταν θα μπει το 307 τι θα κάνει, θα τουμπέρνει ?Smile Smile ...γιατί έχω κολλήσει με το ύψος?Δε φταίω εγώ, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυτό κάνουν τα φουσκώνουν και τα ψιλώνουν, εμάς δεν μας σκέφτονται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Διεθνείς Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης