Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 14:35:57 Θέμα δημοσίευσης: Aγώνες στην Κρήτη-τελευταία νέα. |
|
|
Με αυτή τη δημοσίευση θέλω να δώσω την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του PSclub να ενημερώνονται για την έντονη αγωνιστική δραστηριότητα του νησιού μας.
Σκοπός μου, εκτός της προβολής της προσπάθειας που γινεται (με επιτυχία) από της τοπικές λέσχες , να δώσω την ώθηση σε οδηγούς (και θεατές) να μας δώσουν τη χαρά να βρεθούν κοντά μας σε καποια εκδήλωση στο μελλον..
Αξιζει να σημειωθεί οτι ολες οι τοπικές λέσχες παρέχουν εκπτωσεις-δωρεές σε πληρώματα εκτός Κρήτης σε εισητήρια-ξενοδοχεία κ.τ.λ.
Χαρά μας είναι να ''κοντράρουμε", να βλέπουμε σε δράση και να γνωρίζουμε οδηγούς απ'όλη την Ελλαδα...όπως στο 5ο Rally Χανίων οπου είδαμε από κοντά το θηριώδες 106 ΜΑΧΙ του Κατσινά.
Σύντομα θα μάθετε για τις προσεχείς εκδηλώσεις...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 14:43:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαρά μας να ακούμε τα νέα σας και να γνωρίσουμε αγωνιζόμενους από το νησί σας.
(επίσης να έχεις υπόψιν σου ότι κάποια νέα για αγώνες της Κρήτης που προσμετρούν σε πανελλήνια πρωταθλήματα θα γράφονται και στα αντίστοιχα υπομνήματα για να υπάρχει μια σχετική συνέχεια στην ροή των πρωταθλημάτων )
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 14:50:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σίγουρα στη Δημητσάνα δίνουμε καθε χρονο το πάρον.. και σε αλλους..
Προσωπικα πάντως θα σας βρω στο πρώτο g.p. εντός Αττικής, αρκει να μάθουμε πότε θα γίνει...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
raclin (GIANNIS) Μόλις έγραψα

106 rallye
Ένταξη: 12 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 15:43:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: Aγώνες στην Κρήτη-τελευταία νέα. |
|
|
gonakinen έγραψε: | Με αυτή τη δημοσίευση θέλω να δώσω την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του PSclub να ενημερώνονται για την έντονη αγωνιστική δραστηριότητα του νησιού μας.
Σκοπός μου, εκτός της προβολής της προσπάθειας που γινεται (με επιτυχία) από της τοπικές λέσχες , να δώσω την ώθηση σε οδηγούς (και θεατές) να μας δώσουν τη χαρά να βρεθούν κοντά μας σε καποια εκδήλωση στο μελλον..
Αξιζει να σημειωθεί οτι ολες οι τοπικές λέσχες παρέχουν εκπτωσεις-δωρεές σε πληρώματα εκτός Κρήτης σε εισητήρια-ξενοδοχεία κ.τ.λ.
Χαρά μας είναι να ''κοντράρουμε", να βλέπουμε σε δράση και να γνωρίζουμε οδηγούς απ'όλη την Ελλαδα...όπως στο 5ο Rally Χανίων οπου είδαμε από κοντά το θηριώδες 106 ΜΑΧΙ του Κατσινά.
Σύντομα θα μάθετε για τις προσεχείς εκδηλώσεις... |
επισης να πουμε οτι και στην κρητη υπαρχουν πολλη καλα αγωνιστικα,και στα χανια και ρεθυμνο και ηρακλειο,στο νομο λασηθιου κατι παει να γινει τωρα τελευταια που αναλαβανε καποια νεα παιδια την λεσχη,εχουν κανει καποιες οργανωσεις αρκετα καλες για πρωταρηδες,και απο οτι μαθαινω θα ερθουν και καινουργια πληρωματα με την νεα χρονια,καλη επιτυχια να εχουν..
συγχαρητηρια παντως στο γιωργο ,παρολο που δεν το ξερω,γιατι εστω προσπαθει να δειξει το νησι μας,αν θελεις καποια βοηθεια εδω ειμαι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2006, 14:18:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχεις δικιο..το καλο είναι οτι τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει το επιπεδο σε ολους τους τομείς. Ελπιζω να σε δω σε καποια διοργάνωση...
Στο Λασίθι έχουμε και τον πρώτο αγώνα δεξιοτεχνίας από τον ΑΟΛ...
Εντάσσεται στο κύπελο Κρήτης και θα διεξαχθεί στην πόλη της Ιεράπετρας την Κυριακή 19-02-2006 και ώρα 11.00.
Το υπερβολικά γλιστερό οδοστρωμα και η τρέλα των τοπικών οδηγών σε συνδυασμό με τις συμμετοχές όλων τών οδηγών που κυνηγούν το πρωταθλημα, υποσχονται ενα ομορφο θέαμα...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
...... (ΕΦΗ) Δραστήριο μέλος

......
Ένταξη: 28 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 299
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 12:02:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΕΕΕ ΟΧΙ...να τρεξω και σε αγωνες...
εκτος κι αν ο αξιοτιμος κυριος Γκαλφας ξανακατεβει κρητη το καλοκαιρι και μου κανει κανα δυο μαθηματα παλι πως να κανω την καλη συνοδηγο...
Τρεμε Παφ....
ισιαδι να ειναι μονο γιατι με τους γκρεμους εχω ενα προβληματακι...
Οταν κατεβω..θα σας στειλω πμ να βρεθουμε(τον φεβρουαριο δηλαδης αδεια ενα μηνα... )...
Μενω Μαλια... 
Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:57:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στα Μάλια έχει αρκετή ισιάδα.. αλλα έχει και θάλασσα..
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
raclin (GIANNIS) Μόλις έγραψα

106 rallye
Ένταξη: 12 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 14:17:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...... έγραψε: | ΕΕΕΕ ΟΧΙ...να τρεξω και σε αγωνες...
εκτος κι αν ο αξιοτιμος κυριος Γκαλφας ξανακατεβει κρητη το καλοκαιρι και μου κανει κανα δυο μαθηματα παλι πως να κανω την καλη συνοδηγο...
Τρεμε Παφ....
ισιαδι να ειναι μονο γιατι με τους γκρεμους εχω ενα προβληματακι...
Οταν κατεβω..θα σας στειλω πμ να βρεθουμε(τον φεβρουαριο δηλαδης αδεια ενα μηνα... )...
Μενω Μαλια...  |
να δοκιμασης την διαδρομη μεχρι το κράσι ειναι αρκετα καλη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 14:26:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
..και πολυ πατημένη.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
...... (ΕΦΗ) Δραστήριο μέλος

......
Ένταξη: 28 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 299
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 14:28:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα Χριστουγεννα την εκανα....πρωτη φορα χειμωνα...
Καλοκαιρι την εχω κανει πολλες φορες για να παω την γιαγια μου στην Παναγια...κερα...(καπως ετσι νομιζω λεγεται)...
Οροπεδιο τα ειδα ολα...χιονια παντου...επαθα πλακα...
αλλα οσο αξιζει η θαλασσα στις αρχαιοτητες για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο...εκει θελω να γερασω...(μην ακουσω κουβεντες απο κανεναν σας...)
(κλεισμενα 20 ακομα...).. 
Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 22:55:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την Τετάρτη 15\2 και ώρα 18.00 , στο υπουργείο Μεταφορών θα γινει η απονομη των πρωταθλημάτων αυτοκινήτου 2005,
Παραλληλα, στις 19 η Α.Λ.Α.Χανίων βραβεύει τους διακριθέντες οδηγους στα παγκρήτια κυπελλα δεξιοτεχνίας και rally sprint.
...εν αναμονη του πρώτου αγώνα δεξιoτεχνιας(19/2) και του πρώτου αγωνα GP tuning (εκ των 6 συνολικα του κυπ.Κρήτης) στις 12/3.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 01:53:08 Θέμα δημοσίευσης: το πρώτο σπριντ εφτασε... |
|
|
Την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 11΄00, η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινητου Χανίων ( www.alahanion.gr ) διοργανώνει αγώνα Rally-sprint σε μια πολύ καλή, ολοκαίνουργια ειδική.
Ειναι το πρωτο sprint για το 2006 και εντασεται στο παγκρήτιο έπαθλο.H λέσχη δίνει σημαντικες παρόχες στα πληρώματα εκτός Κρητης.
Επισης, ο αγώνας δεξιοτεχνιας στην Ιεράπετρα(19/2) αναβλήθηκε.
Τελος, στο ολοκαίνουργιο site : www.crn.gr (cretan racing news) θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα αγώνιστικα νέα στην Κρήτη..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gonakinen στις Παρ 05 Οκτ 2007, 14:25:01, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 11:35:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιωργο μπορεις να μας κατατοπησεις οσο αναφορα το κοστος συμμετοχης και τα προνομια?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 21:17:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον ... η συμμετοχη κοστιζει όσο εχει οριστει για φέτο από την Ε.Θ.Ε.Α. στα σπριντ, με τη διαφορά οτι η λέσχη μας, παρέχει μια μικρή έκπτωση στους εκτός Κρήτης.Επίσης δωρεάν διαμονή και έκπτωση 50% στα εισητήρια της ΑΝΕΚ. Υπολογιστε και την υποστηριξη, τη βοήθεια και την φιλόξενη αντιμετώπιση των παιδιών της Λεσχης και φυσικά των οδηγών..
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 21:21:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιώργο μιας και θα ξέρεις στο περίπου τιμές εισητηρίων για πες πόσο κοστίζει το "πήγαινε-έλα" για 4 άτομα + 2 αυτοκίνητα στην κρήτη συμπεριλαμβανοντας και το -50% 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 21:34:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περιπου 70-80Ε το ένα αυτοκίνητο και 25Ε ανα ατομο.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 21:37:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Γιώργο μιας και θα ξέρεις στο περίπου τιμές εισητηρίων για πες πόσο κοστίζει το "πήγαινε-έλα" για 4 άτομα + 2 αυτοκίνητα στην κρήτη συμπεριλαμβανοντας και το -50%  |
Εισαι μεσα στο μυαλο μου!Παμε Κρητη λεει?οεο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2006, 09:59:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ είμαι μέσα για Κρήτη πάντως....και έχουμε και διαμονή τσαμπέ (αν και Ηράκλειο)στο σπίτι μου...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2006, 11:31:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωχ ωχ ωχ ... την βλέπω την δουλεια....