Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Bloom (Άντα) Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4
Ένταξη: 19 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 269 Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2003, 14:32:12 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Γιατι τα φρενα σφυριζουν; |
|
|
Μετά από προσεκτική ανάγνωση των συζητήσεων που βρήκα στο forum σχετικά με τα τακάκια... παίρνω το θάρρος να πω κι εγώ τον πόνο μου, γιατί στο συνεργείο της Peugeot κοντεύουν να με ανακυρήξουν "η τρελλή με τα σφυρίγματα"!!
Το μωρό μου είναι ενα Quiksilver 1.4 που πριν λίγο καιρό έκλεισε τον 1o χρόνο του και απο χλμ?.... τώρα πιάνω μόλις τα 10.000 να σκεφτείτε! Γενικά η οδήγησή μου είναι φυσιολογική θα έλεγα... εμμ.... εντάξει δηλαδή το πατάμε και λίγο παραπάνω αραιά και πού... αλλά ας μη το κάνουμε θέμα τώρα Καμία σχέση πάντως με τρελλές ταχύτητες, κοντρούλες, απότομα φρεναρίσματα και τα τοιάυτα ε??! Σοβαρά τώρα. Μη δώσουμε και λάθος εικόνα Είμαι καλό κοριτσάκι εγώ.... λέω
Λοιπόν και για να μη σας κουράσω κι άλλο, η κατάσταση είναι η εξής: σφυρίζουν ρε παιδιά!!!... Σφυρίζουν τα τακάκια σαν τρελλά (!) με το παραμικρό φρένο και τρελλααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίνομαι!! Και δεν ξεκίνησε καν τώρα αυτό, παρά με παιδεύουν αρκετούς μήνες...
Με "χαρά" ανακάλυψα από τις συζητήσεις σας στο forum ότι δεν αποτελώ την μοναδική περίπτωση και δεν χρήζω τελικά ψυχοθεραπείας για "ήχους" που "οοοοοοόχι καλέ", δεν υπάρχουν!!!
Στις επίμονες ερωτήσεις μου στην Peugeot, η απάντηση ήταν μια : "Είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ τα φρένα δεσποινίς, γι' αυτό κάνουν ίσως κάποιο θόρυβο (αχουυυυύ θα ουρλιάξω!... ίσως???), είναι φυσιολογικό και όοοοχι, δεν έχουν φαγωθεί καθόλου και όοοοοχι, δεν γίνεται τίποτα"......
Και τώρα έρχομαι πλέον και ρωτώ εσάς... Ωραία ρε παιδιά... την αγαπάω και τη μητέρα Φύση και τα πουλάκια τσίου-τσίου και τα δεντράκια και τα συνεφάκια και οοοοοόλα αυτά.... ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ??????
So, εκπέμπω S.O.S, για υπόδειξη του πού να απευθυνθώ και για το ποιό μοντέλο και μάρκα τακάκια να ζητήσω. Διάβασα όλα τα σχετικά με τα FERODO που έγραψε ο p206mike, αλλά και την τόσο καλή άποψη του Miltella για τα Bendix (κωδικό απο AS, σημαντικό όπως κατάλαβα) με τις επιφυλλάξεις για το πόσο καλά είναι τα αντίστοιχα για 1.4... (αν και κάποιος τελικά βγήκε και είπε οτι είναι ευχαριστημένος απο τα αντίστοιχα νομιζώ, ο Ady?). Απλά τώρα δεν ξέρω σε ποιόν τελικά να πάω και τι τελικά να ζητήσω...
Κοιτάω τώρα πάνω και βλέπω ότι ξέφυγα πάλι κι έγραψα πολλά και θα σας ζάλισα probably sorry guys, μα θα ήθελα να με διαφωτήσει κάποιος , κυριώς γιατί είμαι κάπως άσχετη με τα τεχνικά θέματα και αν πάω έτσι ξεκάρφωτα κάπου για τακάκια "γενικά", θα με ζυγίσουν κατευθείαν για ψάρι και.... φτου μπλεξίματα από την αρχή!
Thank u for your time people 
smile... and life will pay u back!
...............
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bloom στις Δευ 24 Μάρ 2003, 00:04:58, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 02:50:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάποιος να με σώσει από τα "σφυρίσματα" plzzz. |
|
|
Bloom έγραψε: | Στις επίμονες ερωτήσεις μου στην Peugeot, η απάντηση ήταν μια : "Είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ τα φρένα δεσποινίς, γι' αυτό κάνουν ίσως κάποιο θόρυβο (αχουυυυύ θα ουρλιάξω!... ίσως???), είναι φυσιολογικό και όοοοχι, δεν έχουν φαγωθεί καθόλου και όοοοοχι, δεν γίνεται τίποτα"...... |
Και όμως αγαπητή Bloom έχουν δίκιο!!!!!!!!
Τα τακάκια σου (και τα δικά μας) σφυρίζουν (ευτυχώς όχι αδιάφορα κάθε φορά που χρειάζεται ) επειδή είναι οικολογικά. Ώπερ έστι μεθερμηνευόμενον δεν έχουν αμίαντο και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Ως καλό κορίτσι, (εσύ το είπες, εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εγώ ένας απλός κιθαρίστας είμαι ) θα πρέπει να έχεις οικολογικές ανυσηχίες, άρα και να δείξεις κατανόηση στα φρένα σου.
Τώρα εάν δεν μπορείς να αντέξεις τις τσιρίδες (αυτό μπορεί βέβαια να χρησιμεύσει και ως μάθημα - εντάξει το πέρασα το κοινωνικό μήνυμα) μπορείς να πας και να σου τα ψεκάσουν με spray αμιάντου και να σταματήσει το τσίριγμα για λίγο, μέχρι να βραχούν τα τακάκια να πιάσουν άλατα ξαναμανά τα ίδια. Φρενάροντας φεύγουν τα άλατα και σταματά το τσίριγμα. Εκ πείρας το λέω γιατί εμένα στο XS, αυτό συμβαίνει.
Συμβουλές του τύπου, σταμάτα να τα πατάς, γιατί πονάνε και φωνάζουν, κρίνονται ως επικίνδυνες και αντικοινωνικές και ως εκ τούτου δεν έχουν θέση στο forum, στο club και στην κοινωνία γενικότερα. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 03:24:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν κανεις οτιδηποτε αλλο δοκιμασε κατι.. Οταν θα εισαι σε κανα αδειο δρομο ξεπατωσε τα λιγο τα φρενα (πατα τα δυνατα) χωρις ομως να μπλοκαρεις τροχους (δεν ειπαμε να χαλασουμε και τα λαστιχα)...
Σε μενα μια δυο φορες οταν τριζανε και το εκανα, επιασε.. Τωρα δεν σου λεω οτι θα πιασει και σε σενα καθως δεν φοραμε ιδια μαρκα τακακια αλλα χανεις τιποτα να το δοκιμασεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 20:28:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Yπ'οψιν οτι το σπρευ αλουμινιου ειναι πολυ ακριβο κανει περιπου 8000 δρχ η φιαλη και αν δεν το ανακινησεις καλα πριν την χρηση στομωνει το ανοιγμα και δεν ψεκαζει-καταστρεφεται.Οποτε καλυτερα να πας να σου βαλουν καπου και να μην το αγορασεις
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 02:37:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπουρμπουλήθρα μου , πήγαινε βάλε τα Bendix που σίγουρα δεν σφυρίζουν. Από όσους ξέρω μόνο σε έναν σφυρίζανε και τα άλλαξε πάλι με Bendix (!!) που δεν σφύριζαν (κακή παρτίδα προφανώς). Και σε έναν άλλο σφυρίζανε στην αρχή μόνο (και δεν είχε 206)...
Τα βάζω συνέχεια και δεν σφυρίξανε παρά μόνο μία φορά πριν την αλλαγή. Αντιθέτως τα Valeo που έβαλα πίσω σφυρίζουν ανελέητα και θα τα αντικαταστήσω προσεχώς (ευτυχώς τα πίσω είναι φθηνά).
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 08:45:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάποιος να με σώσει από τα "σφυρίγματα" plzzz. |
|
|
Bloom έγραψε: | (αν και κάποιος τελικά βγήκε και είπε οτι είναι ευχαριστημένος απο τα αντίστοιχα νομιζώ, ο Ady?). |
Ναι, εγώ ήμουν......
Χρησιμοποιώ από τις 26/10/02 τα Bendix AS-FM197, και εκτός από τις πρώτες μέρες που μου κάνανε κάποια σφυρίγματα, μετά μουγγάθηκαν και έτσι είναι μέχρι σήμερα.
Από επιδόσεις τα θεωρώ σχεδόν κορυφαία.....
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 09:03:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπουρμπουληθρα υπαρχει και η λυση για 6 Pistons AP RACING με διαιρουμενο δισκο.Μετα το μονο που θα σε ενδιαφερει ειναι να κρατας καλα το τιμονι για να μην βγεις εξω απο το μπαμπριζ σε αποτομο φρενο Ελα πλακα κανω...........
Η ποιο απλη λυση ειναι το να στα ψεκασουν σε ενα συνεργειο ή να τα αλλαξεις με τα BENDIX οπως σωστα αναφερε ο Μιλτος.Αλλα αν εχουν ακομα΄΄ψωμια΄΄ ποιος ο λογος να πληρωνεις τζαμπα χρηματα
Κανε και λιγο την κουφη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 12:23:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Μπουρμπουλήθρα μου , πήγαινε βάλε τα Bendix που σίγουρα δεν σφυρίζουν. Από όσους ξέρω μόνο σε έναν σφυρίζανε και τα άλλαξε πάλι με Bendix (!!) που δεν σφύριζαν (κακή παρτίδα προφανώς). Και σε έναν άλλο σφυρίζανε στην αρχή μόνο (και δεν είχε 206).... |
Μίλτο μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν σφυρίζουν. Εδώ και 5000 χλμ που τα έχω μου έχουν πρήξει τα @#@$@@@ με το σφύριγμά τους. Αλλά όπως είπε και ο ΝΙΚΟΣ αναγκαστικά κάνω τον ''κουφό'' γιατί αλλιώς δεν υπάρχει γιατρειά. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Spray, λείανση των γωνιών, απότομα φρεναρίσματα τίποτα δεν εξαφανίζει το ''τσίριγμα''
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 Quiksilver 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 15:07:38 Θέμα δημοσίευσης: thanks :) |
|
|
Guys thanks για τις συμβουλές όλων σας...
Λέω τελικά να ρισκάρω και να αποποιηθώ τα μαμίσια τακάκια μου, οπότε με βλέπω με τα Bendix που προτείνουν τα παιδιά.
Αdy αν θυμάμαι σωστά είσαι και εσύ με 1.4, άρα μπορώ να βάλω τον κωδικό που μου γράφεις, μήπως έχεις να μου προτείνεις πού να πάω και τι να περιμένω από κόστος?? (I'm pushing my luck probably, αλλά σας βλέπω φιλικούς και πρόθυμους εδώ μέσα ρε παιδιά, να μη ρωτήσω? ) Πιθανώς να με βολεύει το μαγαζί που πήγες, αφού βλέπω ότι είσαι Χαλάνδρι και είμαι δίπλα, Φιλοθέη. Don't know much απο συνεργεία και τα τοιαύτα εξάλλου!
P.S. To μπουρμπουλήθρα που μου κόλλησες Mίλτο αρχίζει και μου αρέσει! Θα φροντίσω να δώσω "εξηγήσεις" για το nickname μου σύντομα, όταν θα περάσω να συστηθώ και επίσημα από το γνωστό post , not now όμως, γιατί βιααααάζομαι
Και πάλι thanks σε όλους! 
............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 16:02:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: thanks :) |
|
|
Bloom έγραψε: | Αdy αν θυμάμαι σωστά είσαι και εσύ με 1.4, άρα μπορώ να βάλω τον κωδικό που μου γράφεις, μήπως έχεις να μου προτείνεις πού να πάω και τι να περιμένω από κόστος?? (I'm pushing my luck probably, αλλά σας βλέπω φιλικούς και πρόθυμους εδώ μέσα ρε παιδιά, να μη ρωτήσω? ) Πιθανώς να με βολεύει το μαγαζί που πήγες, αφού βλέπω ότι είσαι Χαλάνδρι και είμαι δίπλα, Φιλοθέη. Don't know much απο συνεργεία και τα τοιαύτα εξάλλου! |
Ναι είμαι 1400άρης.
Τα συγκεκριμένα τακάκια τα πήρα από τον Πειραιά.
Το μαγαζί είναι Ψαρρών 28 και Μεσολογγίου, Πειραιάς, τηλ.: 210 4629211
Επωνυμία : Auto Jimman, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Κέντρο Φρένου και Αμπραγιάζ.
Πιο κοντά μας υπάρχει η ΟΔΕ Α.Ε (ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων), Αναπαύσεως 8 Βριλήσσια τηλ.: 210 8102611, 210 8102612.
Τα τακάκια θα τα βρεις ως Bendix ή Jurid (είναι το ίδιο πράγμα).
Από τιμές δυστυχώς δε θυμάμαι αλλά θα ρωτήσω.
Συνέχισε να ρωτάς χωρίς φόβο και πάθος !!
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 Quiksilver 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:13:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ady σ' ευχαριστώ για τις αναλυτικότατες πληροφορίες σου, είσαι γλύκας!
Θα φροντίσω να το πάω από το μαγαζί στα Βριλήσσια από βδομάδα, γιατί αυτή την εβδομάδα που τρέχει... τρέχω και δεν φτάνω γενικά
Λέω να τους κάνω όμως πριν ένα τηλεφωνάκι να μου δώσουν τιμή, ώστε να πάρω τη γνώμη σας πρώτα...
Τhanks again και θα συνεχίσω πράγματι να ρωτάω χωρίς φόβο και πάθος! 
............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lia206cc (Λιάνα) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 25 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 268
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2003, 11:04:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάποιος να με σώσει από τα "σφυρίγματα" plzzz. |
|
|
Bloom έγραψε: | Στις επίμονες ερωτήσεις μου στην Peugeot, η απάντηση ήταν μια : "Είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ τα φρένα δεσποινίς, γι' αυτό κάνουν ίσως κάποιο θόρυβο (αχουυυυύ θα ουρλιάξω!... ίσως???), είναι φυσιολογικό και όοοοχι, δεν έχουν φαγωθεί καθόλου και όοοοοχι, δεν γίνεται τίποτα"...... |
Τι να πω κι εγώ που έπρεπε να τα εξηγήσω όλα αυτά περί οικολογίας και αμιάντου και σούξου-μούξου.... Σε μένα η απάντηση ήταν: "ε, εσείς οι γυναίκες το 'χετε αυτό το πρόβλημα με τα τακάκια" ...'Ελα ***** στον τόπο σου!!! Δηλαδή τόσα αυτοκίνητα που ' χω ξεκ****σει από OPEL και Fiat μέχρι Rover γιατί δεν είχαν ποτέ πρόβλημα; Τα τακάκια τους είχαν "γυναικείες προδιαγραφές"; (μην την ψωνίσογλου...!!!) Του εξήγησα λοιπόν του, συμπαθέστατου κατα τα άλλα, ανθρώπου ότι δεν μιλάει σε καμιά αδιάβαστη και ανέβασα άθελά μου τους τόνους... Αυτόν έγινε χθές που πήγα στην αντιπροσωπεία για μια προαναγγελία εισαγωγής του CC στο χειρουργείο για το 1ο servise. Τα "πήρα" ελαφρώς εως αρκετά. Τόσο που σκέφτομαι να τα περάσω μόνη μου τα τακάκια ...αλλά υπάρχουν και αυτές οι **** ABS καλωδιώσεις... (καλά ντε μη βαράτε, ένα αστείο κάναμε...) Α! και παρεπιπτόντως πάρτε ένα μάτι οι μερακλήδες που προτιμούν το χειροποίητο: http://www.advanceautoparts.com/howtos_tips/automedia_html/ccr/ccr20021101db/ccr20021101dbtips_print.htm
ΑΑΑΑ!!!! Ξέχασα να ρωτήσω: έχω δοκιμάσει απότομα φρεναρίσματα και φύσημα αέρα με πιεστικό αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Αυτό που δεν δοκίμασα είναι Spray. Τι παίζει σχετικά; Ούτε λόγος να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία αφού δεν ήξεραν τι παίζει με τα τακάκια. Σε ποιόν να απευθυνθώ;
Όσον αφορά αλλαγή: 1ον τα τακάκια δεν είναι φαγωμένα και 2ον θα 'θελα να το απογύγω γιατί σκέφτομαι να αλλάξω και δίσκους σε λίγο καιρό, οπότε θα την ψάξω σε σύνολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2003, 12:33:20 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάποιος να με σώσει από τα "σφυρίγματα" plzzz. |
|
|
lia206cc έγραψε: | σκέφτομαι να αλλάξω και δίσκους σε λίγο καιρό, οπότε θα την ψάξω σε σύνολο... |
Μην το σκεφτεις καθολου Λια μου. PEUGEOTSPORT ΝΤΙΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Και καλα φρενα για 3 αριστερη φουλ... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
...... (ΕΦΗ) Δραστήριο μέλος

......
Ένταξη: 28 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 299
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2003, 15:49:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντα δεν ξερω αν θα σε βοηθησει η εμπειρια μου πανω στο θεμα... παντως εγω που αντιμετωπησα το ιδιο προβλημα με τα τακακια και αλλα πολλα υποχρεωσα την αντιπροσωπεια μιας και ηταν μεσα στην εγγυηση το αυτοκινητο να μου τα αλλαξουν χωρις καμια επιβαρυνση...
δεν ηταν απο τσιγγουνια αλλα απο γνωση των δικαιωματων μου ως καταναλωτης και οχι για την αγορα μιας μπλουζας αλλα ενος αυτοκινητου...
μαθε μεχρι ποτε σου εχουν δωσει εγγυηση και μετα στειλε mail στην γαλλια αν αυτοι εδω στην ελλαδα διαφωνησουν με το ολο σκηνικο...αν θελεις μπορω να σου δωσω παραπανω πληροφοριες σε ποιον να απευθυνθεις στην γαλλια για τυχον κακη μεταχειρηση που ειχες απο τις αντιπροσωπειες και τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 23:48:36 Θέμα δημοσίευσης: Γιατι τα φρενα σφυριζουν; |
|
|
Σημερα το βραδυ τα φρενα αρχισαν να σφυριζουν απο την αρχη. Απο τι μπορει να ειναι; Μηπως απο την χαμηλη θερμοκρασια (ειχε -1 βαθμους)
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsikis (Νικος) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6
Ένταξη: 03 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 366 Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2005, 00:36:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπα εγώ με το που άλλαξα τακάκια άρχισαν πάλι να σφηρίζουν !!
Γιατί ???
Είναι απο το υλικό μου είπαν ... τι να κάνεις να τα πετάξεις τώρα ?
ήθελα να βάλω τα Ferrodo FD2500 αλλά επιδή πήγα τελευταία στιγμή δεν μπορούσε να μου τα βρεί και έβαλα πάλι της peugeot  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 18:38:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες αυτο εχει ξανασυζητηθει και οπως πολυ σωστα ειπε ο tsikis φταιει το υλικο!!! Τα τελευταια χρονια εχουν αφαιρεσει μια ουσια που κριθηκε επιβλαβης για το περιβαλλον και το αποτελεσμα ηταν το σφυριγμα!!! Το θεμα ειναι οτι το σφυριγμα διαφερει απο τακακι σε τακακι!!! Για παραδειγμα, εγω πριν ειχα τακακια Bendix και οταν τα αλλαξα σε Ferodo το σφυριγμα ελλατωθηκε (εμφανιζοταν που και που)!!! Προσφατα αλλαξα πισω ταμπουρα (σιαγονες, κυλινδρακια κλπ) και πλεον δεν σφυριζουν καθολου (εκτος ελαχιστων περιπτωσεων)!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lepou (lefteris) Μέλος

206 GTi
Ένταξη: 28 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 159
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 14:57:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια εμενα σφυριζουν οταν φρεναρω ενω κανω οπισθεν . Ξερει κανεις γιατι? Το εχει παρατηρησει κανεις σας?
ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 15:51:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tsikis έγραψε: | ήθελα να βάλω τα Ferrodo FD2500 αλλά επιδή...... |
Να προσεχεις γιατι θελουν καλοοοο ζεσταμα (τα ειχα και εγω παλιοτερα)
Κατα τα αλλα το θεμα εχει ξανασυζητηθει!
Sorry και για το off topic...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 16:22:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lepou έγραψε: | Παιδια εμενα σφυριζουν οταν φρεναρω ενω κανω οπισθεν . Ξερει κανεις γιατι? Το εχει παρατηρησει κανεις σας? | kai μενα οταν κατεβαινω ασπουμε μια κατηφορα οχι με την μουρη και πατησω ελαφρα φρενο ακουγεται ενασ θορυβοσ..αλλα δεν με ανησυχει και πολυ μιασ και το κανει και η 147 ενοσ φιλου+πολλα αλλα αμαξια φιλων και γνωστων που εχω μπει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|