PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"30-1-96"
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 16:44:17    Θέμα δημοσίευσης: "30-1-96" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για κάποιους τα κάτωθι περιστατικό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα , γία άλλους μπορεί να είναι τα πάντα.
Αυτό το οποίο τελικά έχει σημασία είναι το πόσο γερό στομάχι έχει κανείς για να δεχθεί την αλήθεια όπως αυτή διαμορφώνεται ,
λέγεται και καταγράφεται μέρα με την μέρα , χρόνο με τον χρόνο.

Πάνε 9 χρόνια .....

Τα Μ.Μ.Ε του εξωτερικού την αποκάλεσαν «Αψιμαχία για ένα κομμάτι Βράχων» , στην πραγματικότητα ήταν κάτι πολύ βαθύτερο. Άνθρωποι σκοτώθηκαν , ένας πόλεμος απετράπη την τελευταία στιγμή και μια εξωγενής παρέμβαση μας έκανε να ευχαριστούμε τον θεό (Mr. Clinton) που ακόμα ζούμε και μιλάμε Ελληνικά.

Τα γεγονότα...

Περί τα τέλη Δεκεμβρίου 95' ένα Τουρκικό φορτηγό προσαράζει στα αβαθή ενός μικρού ακατοίκητου Ελληνικού νησιού (‘Ιμια) κοντά στις Τουρκικές Ακτές. Το πλήρωμα του πλοίου αρνείται να δεχτεί την βοήθεια των Ελληνικών Αρχών υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε Τουρκικό έδαφος.

Ο δήμαρχος της Καλύμνου εξορμούμενος από αυτή την δήλωση τοποθετεί πάνω στην βραχονησίδα Ίμια την Ελληνική Σημαία υποδηλώντας την νόμιμος αποκτούμενη Εθνική Κυριαρχία της Χώρας μας επί αυτών των εδαφών με βάση την Συνθήκη της Λοζάννης (1923) ,το Πρωτόκολλο Ιταλίας – Τουρκίας (1932) και την Συνθήκη του Παρισιού (1947).

Περίπου ένα μήνα αργότερα , τούρκικό ελικόπτερο χωρίς διακριτικά αποβιβάζει Τούρκους δημοσιογράφους στην βραχονησίδα Ιμια προς αντικατάσταση της Ελληνικής σημαίας με αυτή της Τουρκίας... απώτερος σκοπός του «εγκλήματος»...Η προβολή από τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης της αποφασιστικότητας των απλών «υποκινούμενων από στρατοκρατικούς μηχανισμούς» Τούρκων δημοσιογράφων.

Ακολούθως , πεζοναύτες του Π.Ν. αποστέλλονται για να αποκαταστήσουν την τάξη και την Σημαία. 9 από αυτούς παραμένουν στη βραχονησίδα για περιφρούρηση.

Η αντίδραση του Τούρκου προέδρου συνοψίζεται στην δήλωση «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε την Ελληνική σημαία σε Τουρκικό νησί»

Σύντομα Ελληνικές και Τουρκικές Φρεγάτες , Πυραυλάκατοι και Περιπολικά ενεργοποιούν τον οπλισμό τους καταδεικνύοντας με τα σκοπευτικά τους , έτερους.

Με παρέμβαση των Η.Π.Α η κλιμάκωση του περιστατικού έληξε . Παράλληλα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την επιστροφή σε ένα ειρηνικό καθεστώς, ανάμεσα στις 2 χώρες.

Στο μεσοδιάστημα Τούρκοι πεζοναύτες κατέλαβαν , μια κοντινή στα Ιμια Ελληνική βραχονησίδα. Το Π.Ν. στέλνει στην περιοχή ένα ελικόπτερο ΑΒ 212 για να εξετάσει την επικείμενη κατάσταση. Το 3μελές πλήρωμα αυτού , Χ.Καραθανάσης , Π.Βλαχάκος ,Ε. Γιαλοψός . Τα τελευταία λόγια του πληρώματος λίγο πριν συντριβεί το ελικόπτερο στις 4:49 ξημερώματα της 31 Ιανουαρίου , στα νερά του Αιγαίου ήταν : "Έχω ένδειξη master caution (γενική ηλεκτρονική βλάβη), emergency (κίνδυνος) , αλλά το λαμπάκι δεν δείχνει κάτι".

Πλέον επισήμως το «ατύχημα» ήταν αποτέλεσμα των κακών καιρικών συνθηκών και των λανθασμένων χειρισμών του πληρώματος σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων.

Δυστυχώς από την Διεθνή κοινότητα δεν έχουν καταλογισθεί ακόμα ευθύνες και οι λιγοστές αναφορές στο επεισόδιο περιορίζονται στην αναφορά γεγονότων , τηρώντας μια ίση απόσταση και από τις δύο πλευρές λόγω συμφερόντων.

............. γιατί δυστυχώς ο Έλληνας πρέπει να μαθεί να θυμάται....τα περασμένα!

Θα περιμένω , θα περιμένω , ώσπου να θυμηθώ ... Θα περιμένω

"ΤΡΥΠΕΣ - ΑΜΝΗΣΙΑ"

Σ.Π.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tomcat στις Κυρ 30 Ιαν 2005, 17:38:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 16:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγαλοι κουφαλες οι Τουρκοι. Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 17:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ!!
Armed Sniper 2gunfire
Δυστυχως φταινε πολλοι παραγωντες για το <<μνημονικο>> του Ελληνα (ΜΜΕ κτλ)

Υ.Γ:...ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 17:32:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ!!

Δυστυχώς δεν ήταν ακριβώς αυτός ο στόχος μου Αρούλη.... Confused Confused Confused Confused Confused

Με τόσα "Δεν ΞΕΧΝΩ" .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 17:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Δυστυχώς δεν ήταν ακριβώς αυτός ο στόχος μου Αρούλη.... Confused Confused Confused Confused Confused
.........
Διαβασα ολο το ποστ και επιασα το που το πας...
Στο δικο μου ποστ απλως ανεφερα μια...<<αγανακτηση Twisted evil Rolling eyes >> να το πω.... με αφορμη τη συγκεκριμενη (και οχι μονο) κινηση των Τουρκων...
Εκανα αυτο το μικρο ποστακι και μονο, γιατι κατι αλλο θα ηταν αρκετα χρονοβορο και δεν νομιζω οτι θα ενδιαφερει και κανεναν....
Παραπαααανω..........απο κοντα Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 21:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμάμαι καλά και οι τούρκοι πεζοναύτες που είχαν αποβιβαστεί στο νησί σκοτώθηκαν μετά από λίγο καιρό όταν έπεσε το ελικόπτερο που τους μετέφερε κατά τη διάρκεια μιας τουρκικής άσκησης.
Να ταν τυχαίο?

Τέλος πάντων εκείνη η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη.
Το αιγαίο και η υφαλοκρηπίδα είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και απαιτούνται πολύ λεπτοί χειρισμοί σε διπλωματικό επίπεδο.
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 22:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκεινο το σκηνικο με εκανε να ντρεπομαι σαν Ελληνας!Ακου να ευχαριστησουμε τους Αμερικανους!Σαν του Ελληνες δεν υπαρχει καμια αλλη φυλη στον Κοσμο!

Ευχαριστουμε Στελιο που μας το θυμησες!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 00:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΙΣ 22-1-96.240 ΣΕΙΡΑ.ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ 18ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 15 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ(2Η ΜΑΛ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΣΕΧΑΣΩ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΗΣ 234 ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ 3 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 93!ΠΟΛΥ ΚΑΨΩΝΙ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 01:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

darampa έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά και οι τούρκοι πεζοναύτες που είχαν αποβιβαστεί στο νησί σκοτώθηκαν μετά από λίγο καιρό όταν έπεσε το ελικόπτερο που τους μετέφερε κατά τη διάρκεια μιας τουρκικής άσκησης.
Να ταν τυχαίο?

Το αιγαίο και η υφαλοκρηπίδα είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και απαιτούνται πολύ λεπτοί χειρισμοί σε διπλωματικό επίπεδο.

δεν ειναι καθολου δυσκολη περιπτωση.
μονοι μας τοσα χρονια την καναμε δυσκολη.
αν εφαρμοζοταν απλα το διεθνες δικαιο , και οι Τουρκοι το δεχονταν , ολα θα ηταν μια χαρα.
αλλα οι κυριοι χρησιμοποιουν πολυ την ομορφη παροιμια που λεει
"φωναζει ο κλέφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης". Wink

Επιστροφή στην κορυφή
gjk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 Rallye 16V

Ένταξη: 03 Ιαν 2005
Τόπος: ΒΕΛΒΕΝΤΟ-(Κοζανη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 02:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:

Σωστος....

sweet 16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 03:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
darampa έγραψε:
Να ταν τυχαίο?

δεν ειναι καθολου δυσκολη περιπτωση.
μονοι μας τοσα χρονια την καναμε δυσκολη.
αν εφαρμοζοταν απλα το διεθνες δικαιο , και οι Τουρκοι το δεχονταν , ολα θα ηταν μια χαρα.
αλλα οι κυριοι χρησιμοποιουν πολυ την ομορφη παροιμια που λεει
"φωναζει ο κλέφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης". Wink

Η εξωτερική πολιτική και το διεθνές παρασκήνιο είναι αποτέλεσμα.. συνισταμένης πολλών παραγόντων (ενέργεια , μετανάστες , money!!) πολλές φορές αστάθμητων. Οπότε από την στιγμή που το "απλό και ευκόλος νοούμενο" διεθνές δίκαιο το ορίζουν άνθρωποι ... ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν συμφέροντα .. που θα υποστηρίζουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΙΟ!!!!

Αν και δεν θέλω να αναφερθώ εκτεταμένα στους Τούρκους , από το 1920 και μετά έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα αλλάγης της Ιστορία (Γαμάτοι εεεε!!!) όπου προσπαθούν να πείσουν ότι προέρχονται από την φυλή των Πελασγών (όπως και εμείς- αρχαίοι ελληνές κτλ....) και όχι από τους Μογγόλους της Ασίας....

Σκόπος τούς ..
... η Ευρώπη, όπου με αυτή την μικρή τροποποίηση πλέον γίνονται τα ορφανά παιδιά που επιτέλους ξανα βρήκαν την Μαμά Πατρίδα

....και η νόμιμη διεκδίκιση κάθε εδάφους επί της βαλκανικής .... ως πατρίδας των προγόνων τους ... (Δικαιολογία σε κάθε εχθροπραξία είναι ότι διεκδικούν αυτό το οποίο εμείς τους πήραμε)

δηλαδή ΕΛΕΟΣςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!@!@$#%(^%@$ Twisted evil Twisted evil Twisted evil Evil Evil Evil

Αυτά τα ολίγα .....
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 12:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: "30-1-96" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
......
Πλέον επισήμως το «ατύχημα» ήταν αποτέλεσμα των κακών καιρικών συνθηκών και των λανθασμένων χειρισμών του πληρώματος σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων......

Επειδη προσαφατα τελειωσα τη θητεια μου στο Ναυτικο και ειχα πολλες φορες κουβεντα και με αξιωματικους για αυτο το θεμα, μπορω να σου πω απ'αυτα που εμαθα πως πραγματι ηταν ατυχημα.
Το θεμα με τα Ιμια ηταν ενα σκηνικο οπου για μια ακομη φορα μας πιασαν στον υπνο. Το οτι και αποθησαμε τους Τουρκους και καταφεραμε να αποφηγουμε σηραξη ηταν αποτελεσμα αψωγων στρατιωτικων και πολιτηκων ενεργιων. Αλλα μας πιασαν στον υπνο κανονικα.
Τωρα σχετικα με το ελικοπτερο πολλα εχουν ακουστει αλλα ηταν πραγματι ατυχημα. Στο κατω κατω μας συνεφεραι επισημα η εκδοχη της καταρηψης (ακομα και στα ψεματα) γιατι εξαλου εμεις ημασταν το "θημα" απ'την αρχη και αυτο θα μας εδηνε ακομη περισσοτερο δικαιο. Επεισης την εκδοχη της καταρηψης ενισχυσαν σε καποια στιγμη τα ΜΜΕ με φωτο οπου φαινοντε κομματια του ελικοπτερου με τρυπες "σαν" απο σφαιρες. Αλλα οποιος ξερει λιγα πραγματα απο αεροναυπηγικη, ξερει πως στα ελικοπτερα (οπως και τα αεροπλανα) το κελιφος ειναι απο φηλα αλουμινιου πιασμενα στο σκελετο με πιρτσινια. Οταν το κελιφος και οι συνδεσμου διαληοντε αυτα τα κομματια φαινοντε με σειρες απο τρυπες "σαν απο σφαιρες (εκει που πριν ηταν τα πιρτσινια). Η μονη διαφορσα ειναι οτι παραειναι ευθειες, οι σφαιρες εναι αδηνατο να βρουν ενα στοχο σε απολητη ευθεις και με ακριβης μεταξη τους αποσταση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 15:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΙΣ 22-1-96.240 ΣΕΙΡΑ.ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ 18ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 15 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ(2Η ΜΑΛ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΣΕΧΑΣΩ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΗΣ 234 ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ 3 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 93!ΠΟΛΥ ΚΑΨΩΝΙ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!

Σωστος Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 14:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκείνη την χρόνια ήταν ο αδελφός μου στην Σάμο φαντάρος...μέσα σε δυο ώρες είχαν αδειάσει το στρατόπεδο και ήταν ετοιμάσει για όλα...απλά κωλώσανε οι πολιτικοί και όλοι αυτή που λένε ότι μας "προστατεύουν από τις καρέκλες τους..."
το '97 παρουσιαστικά στο ναυτικό και ήμουν μηχανικός σε ΤΠΚ κάθε φορά που πηγαίναμε ξιφία πάντα το ίδιο σκηνικό, εμείς τους διώχναμε και αυτοί πάλι μέσα σε δουλεία να βρισκόμαστε...απλά δεν τα λένε όλα στην τηλεόραση αλλά και από αυτά που λένε τα μισά είναι αληθινά και σωστά...
κρίμα τα παιδία που χάθηκαν από οποιαδήποτε αιτία μόνο αυτό έχω να πω....
υ.γ:είχαμε πολλές ευκαιρίες να ρίξουμε αλλά....
μπορεί να ακουστεί φασιστικό αλλά τούρκος καλός ούτε νεκρό

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 15:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα πράγμα θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας, πως ο μέσος Τούρκος που πεινάει, δεν εχει δουλεία και στην κυριολεξία πεθαίνει δεν έχει τίποτα απολύτως να διεκδικήσει από εμάς τους Έλληνες!!!
Για όλα τα προβλήματα στις μεταξύ μας σχέσεις ευθύνεται αποκλειστικά η στρατοκρατούμενη πολιτική ηγεσία η οποία ασκεί μια άκρως επιθετική πολιτική και το κυριότερο ενιαία με μοναδικό σκοπό το όφελος της χώρας της.
Από την άλλη πλευρά έχουμε σαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια μια εξωτερική πολιτική η οποία το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι ΠΑΘΗΤΙΚΗ. Περιμένουμε τον Τούρκο να κάνει μια κίνηση για να κάνουμε και κι εμείς μια! Έλα όμως που ετσι είναι αργά και ερχόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων!!! Έχω βαρεθεί να ακούω καθε φορά για τις παραβιάσεις του FIR και να μαζι να ακούω πως η ηγεσία δείχνει αυτοσυγκράτηση!!!
Δεν συζητάω βεβαίως για πόλεμο γιατί είναι κάτι που θα μας στείλει πολλά χρόνια πίσω!!!
Ξέρουμε όλοι για τι πράγμα μιλάμε!!!
Όχι μόνο για αυτό το θέμα αλλά για όλα που μας αφορούν στη ζωή μας!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 15:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗ 2Η ΜΑΛ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΤΕΘ ΣΤΗ ΣΑΜΟ.ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 97 ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΕΝΑ LAW.ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΛ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΛΗΞΑΝ ΟΜΑΛΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

1os Λ.ΑΛ 240 ΣΕΙΡΑ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 07:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗ 2Η ΜΑΛ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΤΕΘ ΣΤΗ ΣΑΜΟ.ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 97 ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΕΝΑ LAW.ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΛ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΛΗΞΑΝ ΟΜΑΛΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

1os Λ.ΑΛ 240 ΣΕΙΡΑ

ετσι πρεπει να γινει κανα δυο φορες να δεις αν το ξανακανουν...αν τους ριξεις κανενα αεροσκαφος πανω απο την Σαμο-Λερο-Συρο κ.τ.λ και τους κανεις ρομπα σε ολο τον κοσμο να δουμε τη θα λενε μετα...αλλα που...

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
dB (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4lt 16V Colorline (2005)

Ένταξη: 28 Ιαν 2005
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 09:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που σε ένα αυτοκινητιστικό club συζητώνται τέτοια θέματα!
Δεν θα κάτσω να αναλύσω τη δική μου άποψη γιατί θα πλατιάσω και μπορεί να παρεξηγηθώ για τις "ακραίες" μου απόψεις.Σημασία έχει να καταλάβουν αυτοί που πρέπει ότι πρέπει σταματήσουνε να κάνουν τις κότες γιατί όπως και να το κάνουν, η κότα δεν του πάει του Έλληνα!!

ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ !!

Στριβειν δια του... Γαλλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 12:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:

Το ξέρεις αυτό που λέει "Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, 30 του Γενάρη..." ?

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 08:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τοσες παραβιασεις και εικονικες αερομαχιες καθε μερα στο Αιγαιο γιατι δεν ριχνουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενα τουρκικο μαχητικο στη θαλασσα????
Να δεις για ποτε θα βαλουν μυαλο...........
θυμαστε τοτε την κριση με το 'χορα'που ειχε πει ο παπανδρεου να το βυθισουν που εκοβε βολτες στα χωρικα μας υδατα???
θυμαστε για ποτε εξαφανιστηκε απο την περιοχη μας???
γιατι δεν τα λεμε πλεον αυτα αλλα ευχαριστουμε και τους αμερικανους(βλεπε Ιμια)????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης